25 yksinkertaisia ​​ja uusimpia muoti kaulakoruja naisille Tyylit elämässä

Naiset ovat olleet hulluja kauneudenhoitotuotteille vuosien ja vuosien ajan. Muotikorujen rakkaus muuttuu myös uusien suuntausten myötä. Korujen tärkein motiivi on saada nainen tuntemaan upea. Se ei ole pelkästään kalliita koruja, kuten kultaa, todellista timanttia tai harvinaisia ​​helmiä, jotka vain kaunistaa naisellinen puku, mutta pelkkä ajatus taiteesta palvelee parhaita kauneudenhoitoja näinä päivinä. Muotikorvaus korut ovat korvanneet jalometallien ja kivien sijaan näinä päivinä. Naiset ovat valinneet koruja varten.

kaulakorut

Kullasta, platinasta tai muusta metallista valmistetut kaulakorut ovat olleet kysyntää monta vuotta. Ajatus kalliista koruista on tehty vain rikkaiden naisten yhteiskunnasta on tullut vain historia muoti koruja. Nyt se ei rajoitu pelkästään kulta- ja timanttikoruihin, joita naiset haluavat käyttää. Mutta kauniita kauniita kauniita koruja ja helmiä, helmiä, kiteitä, kovaa lankaa ja eri ominaisuuksia sisältäviä helmiä käytetään koruihin. Statement koruja on kulunut monien naisten päivittäisessä elämässä. Erittäin ohut kaulakoru raskas kaulanpäällinen kaulakoru on hyväksytty kysyntään.

Erilaisia ​​koru kaulanauhoja naisille:

Kaulakorut valmistetaan nykyään erilaisilla materiaaleilla, jotka varmasti tekevät sinusta tuntemisen tapahtuman näytöksen. Täällä tuodaan 25 trendikästä kaulusmallia naisille.

1. Intialainen perinteinen morsiamen kulta kaulakoru:

Intian perinteinen morsiamen-kulta-necklace1

Intialaiset perinteiset kaulakorut ovat kokonaan tehty raskasta kultaa. Yleisimmät mallit Intian koruja ovat temppeli mallit Intian kaulakoruja ja morsiamen koruja. Ginni, geometriset muodot, kukkasuunnittelijat ja lehtien mallit ovat yleisimpiä intialaisissa morsiusneula kaulakoruissa. Pari sopiva korvakorut on myös hyvin yleinen näissä kaulakoruissa. Morsialaiset ovat täysin pukeutuneet raskaisiin koruihin ja kaulakoruihin vetovoiman keskuksena.

2. Simple Designer Gold kaulakoru häät:

yksinkertainen mutta-tyylikäs-gold-necklace2

Kulta-kaulakorut ovat muodostaneet uusia modernia muotoilua, jossa on selkeitä kuvioita. Lehtikuva näyttää miellyttävältä morsiamen kaulaan osana häät seremoniaa. Kiinteä kaulakoru tyyppi morsiamen kulumista houkuttelee paljon huomiota.

3. Gold Choker kaulakoru naisille:

kulta-kaulanauha-necklace3

Choker kaulakorut ovat lyhyitä kaulakoruja, jotka on tehty yhdistämällä erilaisia ​​kultakuvioita yhteen tekemällä koko kaulakoru. Kultahiekkaset tulevat monissa lajikkeissa. Suunnittelijat mieluummin solmitut kultapallot, jotka eroavat useissa malleissa, jotta ne tekisivät jumalia. Ladies rakastavat päällään kultakoron monissa toiminnoissa.

4. Italian kultaiset kaulakorut naisille:

Italian-kulta-necklaces4

Italian kosketuskoruilla on oma hämmästyttävä ilme. Moninkertaiset ketjut kauniilla timanttikilpillä näyttävät ihastuttavalta. Myös Italian korujen keltainen kulta on erilainen. Ainutlaatuinen kaulakoru näyttää mahtavalta kauniin kaulan pitkä cocktaileja pukeutua.

5. Kukka-timantti muoti kaulakoru:

kukka-timantti-necklace5

Kukkien timanttikaulakoru, jossa on valkoinen timantteja, joissa kukat on tehty. Kaunis koru sopii erinomaisesti avioliiton erikoispäivänä. Kaulakoru on täynnä kaulaa, joka on suunniteltu kaulakoruineen.

6. Kundan kultaa kaulakoru korut:

Kundan-kulta-necklace6

Intian malleja kaulakoru yleensä saa houkuttelevampaa ilmeen kundan työtä siinä. Kundan-työ on tuonut muotikoruihin vallankumouksellisen kysynnän. Kondensaattorin timanttisovittaminen on silmänräpäisevää ja huomaa jokaisen tapahtuman arvoinen.

7. Paris Vintage Gold kaulakoru Design:

Paris-vintage-gold-necklace7

Erinomainen valinta, jonka avulla voit tehdä koruja, jotka voivat olla äärimmäinen sviitti upealla iltapukuilla tai jopa ohuella sovituksella yhdellä kappaleella ihastuttavana päivämääränä. Ihana Pariisin kultaverkko kaulakoru ja rannekoru voi olla kulumista missä tahansa.

8. Värikäs helmillä kaulakoru:

värikäs helmillä-necklace8

Helmenäisen kaulakorun rintaliivit kirkastavat ant lady. Helmetin värit sopivat parhaiten väri- ja väri-asusteisiin, ja ne sopivat parhaiten moniväristen kastikkeiden kanssa. Tämän kaulakorun helmet ovat acai-pähkinä, joka kasvaa sademetsissä acai-palmuissa. Kaikki helmillä koristellut kaulakorut ovat sateenkaaren värejä, jotka ovat kuninkaallinen, oranssi ja beige.

9. Pearl ja Mini Hopeahelmet Kaulaketjut tytöille:

helmi-ja-mini-hopea-helmet necklsaces9

Helmikaulukset ovat aina allekirjoittaneet koruja. Helmikorut arvokkaat ulkonäkö ovat aina lumoineet monia koruja ystäville. Helmet ja mini hopea helmet kaulakoru näyttää raittiiselta ja rikkaalta, samalla herkkä. Hämmästyttävän hämmästyttävän värit ja pizzatsin houkuttelevat vetovoima.

10. Perinteinen ukrainalainen kaulakoru:

perinteinen ukraina-necklace10

Perinteiset ukrainalaiset kaulakorut on valmistettu vahvoista ja paksuista kestävästä polyesterikaapista. Lukko on ommeltu ylimääräisellä lujuudella, jotta se kestäisi pitkään. Kaulakorun pää on ommeltu ylimääräisellä langalla, jotta se olisi vahvempi. Huono tuo houkuttelevampi ulkonäkö kaulalle. Ukrainan kaulakorun kukkainen ulkoasu näyttää upealta rannalla.

Katso lisää: Hopea ketjun kaulakoru

11. Multi Strand hopea ketju helmillä kaulakoru:

monisäikeinen-hopea-ketju-helmillä-necklace11

Monisäikeinen kaulakoru hopeaketjuilla, joissa on monta sinistä ja aquahelmiä, on vain magneettinen ilme. Mihin tahansa asuun. Monisäikeisen kaulakorun tyylikäs muotoilu, jossa on kukkaviljelmä, joka ympäröi kaikki säikeet, tekee siitä houkuttelevamman.

12. Egyptian Scarab kaulakoru Suunnittelu:

Egyptin-kuoriainen-necklace12

Egyptin hirviön kaulakorut näyttävät upealta niiden täysin erilaisen ilmeen suuresta kivenrakennuksesta, jossa on itsensä muotoja. Kauniisti solmitut kaulakorut valmistetaan käsin. Merkittävimmät hirviöiden ulkonäkö ovat näiden kaulakorujen rohkeat näkymät. Naiset ovat hyväksyneet maailmanlaajuisesti erilaisten mallien sieppareita perinteisillä ja trendikkäillä asuilla.

13. Hopea ja kullatut tanssivat lehdet lauseke Kaulakoru:

hopea-ja-kullattu-tanssi-lehdet-selvitys-necklace13

Juliste kaulakoru, jossa on yksinkertaiset, vielä upeat jäykät lehdet, jotka näyttävät fantastisilta upealta naiselta. Kaulakoru tekee helmihelmistä ja timanttipohjasta. Erinomaisen ulkoasun lausunnon kaulakoru on valmistettu hopea kullattu. Kuutioinen sirkoni koristellaan kaulakorun lehdissä. Koko sarja on nikkeliä ja lyijytöntä seosta.

14. Nykyajan muoti kaulakorut korut:

nykyaikainen muoti-korut-necklace14

Nykyajan muoti korut tulee lukemattomia malleja. Jokaisen korumallin monipuolisuus antaa sinulle wow-vaikutelman. Muotikorujen ulkonäkö riippuu asusta, tilaisuudesta ja ympäröivästä. Naiset ja miehet käyttävät muoti koruja. Kaulaketjut tässä kriteerissä ovat suuria malleja. Olkoon se helmillä kaulanauha tai metalliset nahasta tai kiteistä valmistetut kaulakorut, se voi vaihdella valmistuksessa käytetyn määrän ja materiaalin mukaan. Nykyajan muotoillut kaulakorut näyttävät parhaiten ihmisiltä, ​​jotka ovat rohkeita ja sinisiä.

15. Valkoinen makeanveden helmi kaulakoru:

valko-makeanveden helmi-necklace15

Helmillä on aina todistusvoimainen puhtauden ja yksinkertaisuuden ilme, jossa rikkaat ilmeet määrittelevät kirkkautta ja komeita. Helmellä on monia muotoja. Meillä on suuri kokoelma helmiä, kuten japanilainen Akoya Pearl kaulakoru, suuri valkoinen majesteettinen eteläinen meri, eksoottiset Tahitian helmet, harvinaiset kultaiset helmet tai puhuvat yhä vihreistä makeanveden helmet. Helmien kauneus ei koskaan häviä. Yksinkertainen hihna suurikokoinen helmi voi tehdä koruja tarpeeksi tehdä sinusta kirkkaaksi.

16. Kiiltävä helmi kaulakoru korut:

kiiltävä-helmi-necklace16

Rhinestone helminauha on sydämenlyönti kaikille naisille. Ja kun monisäikeinen helmi kaulakoru, johon on kiinnitetty timantti-nastat, on kaikki mitä tarvitset yöksi. Ihana osapuoli käyttää pukeutua helmi helmi asetettu korkokenkiä.

17. Hand Knotted Peacock Helmikaulaketju:

käsin solmitut-Peacock-helmi-necklace17

Käsin solmitut riikinkukon helmet näyttävät tyylikkäältä kaulaan yöllä hurmaavalla puolueella. Tällaisen helmi-setin ilme näyttää hämmästyttävän silmän katsojan. Peacock-helmi-setti näyttää hämmästyttävältä avoimelta kaulukselta, jossa on samankaltaiset värit. Kide loistaa sininen ja violetti ja vihreä sävyt helmet näyttävät upealta.

18. Musta Tahitian kaksirivinen viljelty helmi kaulakoru:

musta-tahitin-kaksirivisen viljeltiin-helmi-necklace18

Tahitian mustat helmet ovat harvinaisia ​​helmiä ja harvinainen valinta. Tällaisen kaulakorun ulkonäkö on mielessä puhaltava. Musta kauneus on muutakin kuin muitakin helmi kaulakoruja. Mustien helmien loisto ja tekstuuri näyttävät hämmästyttäviltä iltapäivinä. Lyhyt musta helmi kaulakoru on myös erilainen kuin muualla. Lyhyt mala on kiinnitetty riipus keskellä. Kaulakoru pysyy korkealla kaulalla korostaen naisen kauneutta.

19. Vintage rhinestone helmi kaulakoru häät:

vintage-strassi-helmi-necklace19

Vintage rhinestone helmi kaulakoru on morsiamen valinta. Tyylikäs valkoinen huivi upealla kukkahelmihelmellä tekee morsiamen hämmästyttävästä upeasta. Häneltä voi tuskin ottaa pois silmiä. Kolme helmiosaa valmistetaan eri kokoisilla tekojalokivihelmillä, jotka ovat hieman kermanvärisiä sävyinä. Ja kauniin kukkakoriste, joka roikkuu viimeisellä juonella, tekee kaikesta näyttävän upealta.

20. Käsintehty kangas tehty naisten kaulakoru:

käsityönä-kangas-tehty-necklace20

Edullisempi ja hämmästyttävä ulkoasu kangasta tehty kaulakoru on jotain on tuskin valittu täydellinen ottelu. Mutta erinomaiset väriyhdistelmät ja viimeistely voivat näyttää ulkoasulta. Pitkän hameen trendikkäisen t-paidan rento kuluminen tekee siitä parhaiten tällaisen kotoisen kaulakorun.

Katso lisää: Uusimmat Diamond kaulakoru mallit

21. African Wood Smoke kaulakoru teini-ikäisille:

afrikkalainen Wood Smoke Necklace

Afrikkalainen puun savu kaulakoru on jotain valitsi naiset kanssa rohkea ulkoasu ja asenne. Kaulakorun ilme antaa sinulle suuren tunteen, joka voidaan havaita jopa kaukaa. Rannekoru näyttää myös kauniilta samanaikaisesti. Puiset suuret helmet hämmästyttävät sen tulosta. Yksinkertainen tavallinen väri-asu näyttää tehokkaammalta sellaisen tyylikkään kaulakorun kanssa.

22. Virkattu kaulakoru:

neljäsosanuotti-necklaces22

Uusi ajattelu koruompeleista kaulakoruista on suurta kysyntää muotiin. Lankojen kanssa tehty työ tekee kaulan kauneudesta loistavan. Uudet muodikkaat mallit esittivät kauniita kaiverruksia, jotka on tehty virkattuina. Koruompeleiden mallit täyttävät kaulan kauniin ulkonäön. Tällaista kaulakorua voi käyttää kesätapahtumassa rannalla. Se on varmasti silmäsi missä mennä.

23. Paperi Quilling kaulakorut naisille:

quilling Necklaces23

Quilling on myös korvannut muoti koruja. Hämmästyttävät mallit, jotka on valmistettu pelkillä paperiraidoilla, ovat voittaneet monia sydämiä. Nuoret tytöt rakastavat enemmän Quilling koruja. Jollakin tavoin se näyttää myös trendikkääksi rento kulumista. Kauniita kaulakoruja ja jopa riipusjoukkoja ja korvakoruja on valittu muotisuunnittelun tekemiseen nyt.

24. Polymer Clay Korut Kaulakoru:

polymeeri-savi-korut-necklace24

Polymer savi koruja kaulakoru löytyy monista baby kaupoista. Pienet tytöt rakastavat pukeutua värikkään ja herkän samaan paikkaan mekkoillaan. Polymeerisavella tehtyjen kaulakorujen mallit ovat jossain määrin särkymätöntä. Kaulakoru varmasti tuntuu kuin prinsessa näyttää. Lyhyt korkea kaulakoru hämmästyttää juhlavaatteita.

Katso lisää: Kulta kaulakoru naisille

25. Musta nahkakoukun kaulakoru:

musta nahka-köysi-necklace25

Paksu nahkavyö yhdistettynä useisiin nahkahihnoihin, jotka tekevät lausunnon kaulakoruista. Muoti-rakastaja voi todella mennä tällaiseen muoti boost kaulakoru korostaa hänen näyttää. Nahkavyö on myös nahasta valmistettu ja timantilla koristeltu, jotta se kimmoisa. Kaulakoru menisi parhaiten trendikkäisiin asuihin, kuten farkkuihin tai nahkaan, joka on valmistanut muodikasta yhden kappaleen toppeja.

Siksi, olkoon se lumoava valkoinen kulta tai keltainen kultainen kaulakorut, tai hämmästyttävä kirkkaat timanttisormukset; puhua sterlinghopea-kaulakoruista tai herkistä puhtaista helmi-kaulakoruista, rohkeista ja kauniista julistekierteistä tai herkistä. Kaulakoruilla on suuri osa naisten sydämistä. Keräilyesineiden kaulakorut ovat täynnä tyylikkäitä ja värikkäitä malleja, jotka auttavat sinua näyttämään vaatteesi erottelevalla tavalla.

Ei ole ongelma näinä päivinä loistaa vaatekaappi uskomaton kaulakoru. Naisilla on laaja valikoima erilaisia ​​vaatteita, joita he ovat vaatekaapissaan. Paras ottelu heidän varusteeseensa on aina saatavilla, joka voi antaa näytä pysäytysvaikutuksen. Ylisuuret helmet ja kiviolosuhteet näyttävät hämmästyttäviltä trendikkäistä asuista. Suurten kivien ja helmetin tyylikäs ulkoasu tai loistavat kiteet tekevät sinusta tuntuvaa houkuttelevuutta. Erilaiset kulta- ja sterlinghopeaketjut tuovat omaisuuttasi vaatekaappiasi, mikä antaa korkealaatuisen korukokoelmasi. Ihastuttavien timanttien ja amerikkalaisen timantin hämmästyttävä ilme tekee upeasta ja korkeasta valosta koko tapahtuman.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

18 − 9 =