25 Suosittuja ja uusimpia renkaiden kuvioita miehille

Sormukset ovat olennainen osa ihmisen muotia aina iästä lähtien. Sormukset ovat koruja, jotka on valmistettu eri materiaaleista, enimmäkseen metalleista, ja ne kuluvat sormilla. Koko historian aikana renkaita on käytetty vallan, aseman tai kunnioituksen symboleina. Sormukset ovat olleet muodikkaita jopa kreikkalaisten ja roomalaisten imperiumien aikoina. Sormukset ovat käyttäneet ihmisiä jo yli 100 vuoden ajan osoittaakseen asemaa, rikkautta, sitoutumista jne.

renkaat for men

Eri tyyppiset miesten renkaat mallit:

Tällaisen laajan historian seurauksena renkaat ovat nähneet monia erilaisia ​​tyylejä, toimintoja ja muotoja vuosien varrella. Tänään kerromme sinulle parhaista 25 miesten renkaista. Valitse rengas huolellisesti. Yksi väärä rengas voi pilata koko ulkoasun.

1. Yksinkertaiset häät rengas miesten:

Häät-ring1

Häärenkaat ovat yksi niistä renkaista, joita käytät suurimman osan elämästäsi. Sen toiminnallisuus on muistuttaa sinua onnistuneesta pyrkimyksestä löytää oikea. Koska nämä renkaat tarkoittavat niin paljon, ne on tarkoitettu käytettäväksi oikein ja pidettävä hyvin kunnossa. Alunperin he käyttivät vain naisia. Mutta viime aikoina, vihkisormukset kuluvat molemmat puolisot. Nyt päivät, useimmat pariskunnat valitsevat sopivan vihkisormuksen. Häärenkaat on valmistettu eri materiaaleista, kuten kulta, hopea ja jopa platina.

Katso lisää: Häät renkaat naisille.

2. Plain miesten unelmaiset sormukset:

Sitoumus Ring2

Kihlasormukset ovat olleet naiset jo ikäisinä. Mutta tämän sukupuolten tasa-arvon aikakaudella miehiä on nähty myös näiden renkaiden urheilussa. Kihlasormukset pidetään rakkauden ja liiton symbolina. Nämä renkaat ovat yleensä kuluneet vasemman käden renkaan sormissa. Joissakin maissa sitä käytetään oikealla puolella. Yleensä engagement-renkailla on timantti niiden keskeinen kivi. Joissakin tapauksissa, joissa engagement-renkaat kulkeutuvat perinnöksi, käytetään myös muita jalokiviä.

Lue lisää> Viimeisimmät tarraimet.

3. Kynsin Miehet Sormukset mallit:

taitteettoman ring3

Naparengas tunnetaan myös sormenpäärenkaana. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin tavalliset renkaat, nämä renkaat kuluvat sormenpäässä. Nämä renkaat ovat muodin ilmiö Yhdysvalloissa. Julkkikset kuten Rihanna ja Beyonce. Ostaessasi tällaisia ​​renkaita, varmista, etteivät ne ole löysät, koska nämä renkaat ovat taipuvaisia ​​siirtymään heti sormista.

4. Mens Mood Ring Design:

mielialaa ring4

Mood-renkaat kuluvat henkilön mielialan määrittämiseksi. Moodirengas muuttaa väriä riippuen käyttäjän lämpötilasta. Moods-renkaat ovat erittäin suosittuja teini-ikäisten keskuudessa. Mood-renkaat sisältävät termokromaattisen elementin, joka vaihtaa väriä lämpötilan suhteen.

Lue lisää> Värit Indian Mood Ring Stones.

5. Mestaruusrengas miehille:

mestaruustason ring5

Miesten renkaat ovat renkaat, jotka annetaan voittajille ja juoksijoille Pohjois-Amerikan ammattilaisurheilussa. Se muistuttaa ajatusta mitalin myöntämisestä voittajille ja juoksijoille olympialaisissa. Tällaisia ​​renkaita esitetään myös yksilöille, jotka ovat kyllin arvoisia liittyä urheiluhalliin.

6. Mourning Mens Ring:

suru-ring6

Tämä sormus on kulunut kuolemaan rakkaan rakkauden kuolemaa. Se tunnetaan myös muistomerkkeinä. Sen käyttö voi kestää jopa 14-luvulla. Joissakin perheissä suru-renkaat siirrettiin myös perimäksi lähimmäisensä puolesta. Se on yleensä mustia. Se on yleensä hyvin pieni ja se on tehty siten, että se ei ole kovin valaiseva.

7. Syntymäkaaren renkaat miehille:

birthstone-ring7

Birthstone renkaat luodaan tavallisesti yksinkertaisella renkaalla käyttäjän syntymästään mukaan. Jotkut ihmiset pitävät syntymästään olevan onnekas heille. Tästä johtuen monet ihmiset yhä käyttävät syntymästään renkaitaan. Uskotaan, että birthstone auttaa käyttäjää hankkimaan terveyttä, omaisuutta ja mainetta.

Lue lisää> Uusia mallistoja Birthstone Rings.

8. Cameo Ring:

cameo-ring8

Cameo-renkaat miehille ovat erittäin antiikkisia renkaita. Näillä soittimilla oli veistetty kääpiö. Yleensä nämä tulitikut olivat kuvia pyhistä, jumalista tai muotokuvista. Kuitenkin myöhempiin vuosiin ne olivat kuluneet roomalaiset, jotka veistivät kuvia heidän jumalattarensa ja heidän kuuluisat sotilaat.

9. Sormukset poikia varten:

luokkansa ring9

Tyypillisiä renkaita yleensä käyttävät kuuluisan yliopiston opiskelijat tai alumnit. Tällaisia ​​renkaita annetaan heidän tutkintonsa juhlarahojen aikana. Perinne luokkakenkien luovuttamisesta alkoi Länsi-Pointin sotatoimistosta vuonna 1835.

10. Posie Miesten Häät Ring Design:

Posie-ring10

Posie-renkaita käytetään häihin. Niitä kutsutaan Posieksi, koska rengas on kaiverrettu runon sisäpuolella. Tällaisia ​​renkaita siirretään myös perimäraakana perhetukkana. Näillä renkailla ei ole kovin mielenkiintoista ulkoasua, koska ei ole keskeistä jalokiviä. Ne olivat erittäin suosittuja 1500-luvulta 1700-luvulle sekä Englannissa että Ranskassa täydellisen rakastajan lahjana.

11. Tohtorisuunnittelu:

Jatko-ring11

Tällaisia ​​renkaita käyttää lääkäreitä, jotka ovat valmistuneet Ruotsin yliopistosta. Yhdysvalloissa pappien tiedetään myös käyttävän tällaista rengasta, kun hän valmistuu teologiasta. Sanotaan, että äskettäin valmistuneiden lääkäreiden on pakko käyttää rengasta virallisten seremonioiden aikana. Tanskassa tämä rengas on kulunut oikealla kädellä, kun ruotsalaiset käyttävät sitä vasemmalla puolella.

12. Kirkollinen rengas:

kirkollinen-ring12

Länsi kristinuskossa papiston miehet ja piispat käyttivät kirkollista rengasta. Nämä miesten renkaat olivat yleensä suuria ja valmistettu kulta. Heillä oli kivi renkaan rungon päällä. Näitä renkaita pidetään äärimmäisen kunnioittavina. Niille renkaat, jotka heille esitetään kirkosta, eivät kuulu heihin. Sen sijaan se kuuluu kirkolle ja se siirretään seuraavalle henkilölle.

13. Miesten Claddagh Ring Design hopea:

claddagh-ring13

Claddagh-renkaat ovat kuluneet rakkauden ja ystävyyden merkkinä. Irlannin perinteiden mukaan Claddagh renkaat merkitsevät luottamusta ja unionia. Nämä renkaat on kulunut jo 1700-luvulta. Rooman aikoina, nämä renkaat helmillä kaksinkertaisen käden symboli. Sitä kutsuttiin symboleiksi lupausten vaihtamisesta. On tunnettua siirtää nämä renkaat perheen perimäksi seuraajalleen. Se oli niin kuuluisa, että se on esiintynyt monissa kirjoissa, jotka on kirjoitettu vuosien 1906 ja 1945 välillä.

14. Ihmisen miehen rengas:

ikuisuus-ring14

Eternity-renkaalla tunnetaan myös ääretön rengas. Muinaisina aikoina se esitettiin kuninkaan kuningattarelle pitämään hänet ikuisuuden puolesta. Nykyaikana myös miehet ovat käyttäneet näitä ylpeinä. Näillä renkailla ei yleensä ole keskikiviä. Timantteja tai muita jalokiviä ympäröidään renkaan sivulle. Tämä tekee rengasta silmät tyylikkääksi.

15. Sormisuojusrengas:

sormi-aseensa ring15

Sormen panssarirengas on lonkka goottilaisessa tyylissä. Sormien panssarointirenkaat miehille tavallisesti peittävät koko sormen alueen. He antoivat toisen liitoksen sormen liikkeen mahdollistamiseksi. Sormen panssarointirengas on ollut erittäin suosittu vuosikymmeninä. Nämä sormukset olivat kuluneet soturit Englannissa aikana 1500-luvulla. Nämä renkaat voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten nahasta, teräksestä, kullasta jne.

16. Friendship Mens Ring mallit:

ystävyys-ring16

Ystävyysrenkaat annetaan ystävilleen toisilleen. Sitä pidetään merkkinä heidän ikuisesta ystävyydestään ja luottamuksestaan. Useimmat näistä renkaista käyttävät risteävää muotoilua ystävyyden symboloimiseksi. Jotkut näistä renkaista ovat jopa jalokiviä. Yleensä heillä on kaksi jalokiviä, jotka merkitsevät luottamuksen siteitä ystävien välillä. Hänen renkaidensa tarkoitus on merkitä ystävyyttä - platonista tai romanttista.

17. Gay Pride Miesten rengas:

gay-pride-ring17

Hiljattain ylpeyden ja LGBT-tapahtumien viime aikoina homojen ylpeysrenkaiden katsotaan olevan merkki tukemisesta. Nämä renkaat koostuvat sateenkaaren seitsemästä väristä. Sateenkaaren värit merkitsevät LGBT-liikkeitä. Tämä rengas on kulunut oikeanpuoleisen rengasrenkaan. Monet LGBT-liikkeen tukevat ihmiset käyttävät tätä sormusta ja ylistävät sitä ylpeinä tukevien homoseksuaaliensa tukemiseksi.

18. Perinteiset vihkisormukset miehille:

sinetti-ring18

Signet rengastaa hyvin perinteisen rengas, joka kuluu perheen harjanteeksi. Useimmissa veistosrenkaissa on kaiverrus perheen päällä. Näissä renkaissa on tasainen kehys, jonka päällä on kaiverrus. Tämä korkki, kun se painetaan kuumalla vahalla, antaa vaikutelman harjanteesta. Näitä renkaita käytettiin käyttäjän allekirjoituksena muinaisina aikoina. Se merkitsi ihmisen voimaa. Sen käyttö voidaan jäljittää takaisin Egyptiin, jossa siemenen renkaat kuluvat käyttämään tärkeitä asiakirjoja vahalla.

19. Sormus miehille:

vartija-ring19

Varsirenkaita kutsutaan myös rengasvahvistimiksi. Näiden renkaiden ainoa tarkoitus on parantaa pasianssirenkaan visuaalista kauneutta. Kun ne kuluvat yhdessä, ne molemmat näyttävät yhdeltä monikerroksiselta renkaalta. Vartioita renkaat esitetään myös armeijalle ja sotilashenkilöstölle kunnianosoituksena maan suojelemisesta. Näille sotilaille esitetyillä renkailla on niiden päällä kaiverrettu sotilasvoima.

20. Sormenjäljet ​​miehille:

monisormirakennetta-ring20

Kuten ilmeisestikin on, Monen sormen rengas on rengas, jota käytetään useilla sormilla samanaikaisesti. Niitä voidaan tai ei saa yhdistää. Tämäntyyppisiä renkaita on levinnyt äskettäin hip hop -viljelmille. Heillä voi olla sisäänrakennettu jalokiviä tai ne voivat olla tavallinen ulkonäkö. Ne ovat erittäin tärkeä osa hipsterin vaatekaapista. Se on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten kulta, musta kulta, hopea jne.

21. Mens Poison Ring Design:

myrkky-ring21

Näillä renkailla on erityinen tila tai lokero kehyksen alla, jotta pienen nestemäärän voi tallentaa. Vaikka ne on nimetty niin, nämä renkaat todella kuluneet kuljettamaan pieniä määriä hajuvettä. Heistä tuli suosittuja noin 1500-luvulla Euroopassa. Elokuvassa "Smurfs 2", konna Gargamel nähdään yllään sellainen rengas, jolla on pieni määrä maagista nestettä siinä.

22. Aqeeq-rengas muslimien miehille:

Aqiq-ring22

Aqeeq-renkaat kulkivat muslimit keskiajalla, erityisesti Shiitit. Sana aqeeq tarkoittaa kvartsia. Islamilaisessa uskonnossa kvartsi on puolijalokiväriä ja sillä on paljon merkitystä. Islamin tutkimusten mukaan profeetta Muhammad käytti oikeanpuoleista akustista rengasta. Jopa tähän päivään asti, muslimeilla, sekä Shia että Sunnit, käyttävät aqeeq-rengasta hopealla oikeilla käsiään.

23. Rautarengas:

rauta-ring23

Raudarengas tunnetaan myös insinöörirenkaana. Sitä käyttää yhdyskunta, joka koostuu insinööreistä ja Yhdysvaltain insinöörien järjestön jäsenistä. Tämä rengas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, sillä se tarkoittaa ammattien vahvuutta. Sormus on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi muistuttaakseen valansa omistajaa auttaakseen ihmiskuntaa hänen ammattinsa avulla.

24. Gimmel Rings for Man:

gimmal-ring24

Tämän tyyppinen rengas on tehty liittämällä yhteen kaksi tai useampia vanteita yhteen. Tämäntyyppiset renkaat olivat suosittuja 16. ja 17. luvulla koko Saksassa, Englannissa ja muissa maissa. Niitä käytettiin sitten kihlasormusina. Pyörien lukituksen uskottiin edustavan rakkauden siteitä parin välillä. Se tunnettiin myös yhdysrenkaana Englannissa. Se oli niin suosittu, että hän löysi useita viitteitä Shakespearen lukuisissa näytöissä, muun muassa Othellossa.

25. Puzzle Ring in Gold:

puzzle-ring25

Palapelin renkaat ovat yksi hienoimmista renkaista. Nämä renkaat muistuttavat 3 - 4 metallikaistaa keskenään. Tämä epätavallinen muistelu ansaitsee tämän renkaan nimeksi palapelin rengas. Se tunnetaan myös turkkilaisena vihkisormuksena. Sanotaan, että kun se poistetaan puolison sormesta, on vaikea saada sitä takaisin samalla tavalla kuin aiemmin.

Sormukset ovat olleet osa ihmismuotoa tuhansia vuosia sitten. Tästä johtuen eri tyyppisiä renkaita ja malleja on saatavilla. Sormuksilla voi olla monia erilaisia ​​toimintoja - uskonnollisia, symbolisia tai sosiaalisia. Tästä huolimatta Rings ovat status-symboli ja heijastavat käyttäjän luonnetta. Siksi on tärkeää valita ja käyttää hyvä rengas, koska se kertoo paljon sinusta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

64 − 63 =