25 suosittua ja viimeisintä Diamond korvakorusta Korut mallit

Naiset ovat olleet hullu koruja varhaisista ajoista. Ne etsivät aina uusimpia malleja ja muoti paitsi koruja, mutta myös asuja ja asusteita. Puhuminen korvakoruilla suurilla muoti koruja markkinoilla, meillä on laaja valikoima erilaisia ​​malleja. Ja kun tulee timantteja, on aina iso hymy kasvot ja kipinä silmissä. Timanttikorujen elinikäinen loisto on naisille ihastuttava voimavara. Kun on kyse korvakoru, yksi tai kaksi muotoa ei voi tyydyttää uusien timantti-korvakorut. Vaikka tänään meillä on laaja valikoima timantti-korvakoruja, joita naiset voivat menettää ja miehille, jotka voivat lahjaksi ehdottaa rakkauttaan.

suosittu-ja-uusimman timantti korvakorut-korujen-malleja

Timantteja on arvostettu, koska ne on otettu käyttöön muotimaailmalle. sitä pidettiin elinikäisenä arvokkaana lahjana naisille ja itämaissa timanttikoruja pidettiin lupauksena häät suhteissa. Jopa tänä päivänä, kun ehdotetaan elinajan suhteita, timantteja pidetään valittuina tekemään lupauksia.

Eri tyyppisiä timantti korvakorusta mallit:

Timantin kauneus on todella mahtavaa timantin sisäpuolelta tulevan häikäisevän loiston takia, mutta rakkaasi kiilto kohtaavat enemmän. tässä esittelemme 25 india ja amerikkalaista timanttikorvakorut naisille ja miehille.

1. Round Cut Diamond korvakorut kaikenikäisille:

pyöreä leikattu timantti-korvakorut

Yksi yleisimmin kuluneet ja ihastuttavimmat mallit timantti korvakorut ovat yhden kierroksen leikattu timantti korvakorut. Ei vain se näyttänyt upealta nuorilta naisilta, mutta myös söpöiltä pieniltä vauvoilta ja jopa vanhuksilta. Kauniin tytön ikä voi pukea yhden kokoisia leikattu timantti korvakoruja kaiken kokoisia ja saada mesmerizing näyttää. Yksittäiset timanttikorvakorut nastat jumalassa tai platinaa näyttävät upealta mistä tahansa toiminnasta ja mistä tahansa asusta. Timantin kauneus paljastuu.

2. Klassinen timantti korvakorut tytöille:

klusteri-timantti-korvakorut

Timanttien kipinä ei voi piiloutua itsestään riippumatta siitä, kuinka kauas tai kuinka paljon valoa on, timanttien valo ja loisto näkyvät mistä tahansa. Cluster timantti korvakorut ovat yksi tällainen muotoilu kuohuviinit timantti korvakorut. Kukkien muotoilu korvakorut ovat pieniä timantteja asetettu kukka kuvio. Tällaisen loistavan muotoilun ilme näyttää jokaiselle ikäiselle tytölle ja sopii parhaiten milloin tahansa.

3. Timantti ja sininen Topaz Hoop korvakorusta:

blue-Topaz-timantti-halo-korvakorut

Timanttien upea ulkonäkö voi houkutella silmiä, kun se on mukana muilla kauniilla kivillä. Pyöreä leikkaus sininen topasi on sinänsä erittäin syvä helmi. Kun se on koristeltu timantteja, jotka ympäröivät sitä ja on pinnoitettu valkoisella kulta, se näyttää mahtavalta. Hyvät rakastavat myös pitkät ripustettavat korvakorut. Tällaiset mallit korvakorut näyttävät mahtavilta ja näkyvät jopa kaukaa. Kaarre tekee kaiken puolestasi. Korvakorut ovat myös turvallisesti kiristetty vyötäröllä ja korvakorujen koko muotoilu näyttää pitkäksi ja roikkuu.

4. Päärynä muoto tansaniitti korvakorut Diamond:

päärynän muodon Tansaniitti-timantti-korvakoru

Päärynä muotoinen timantti näyttää erittäin ainutlaatuinen ja erilainen aina kulunut. Pudotusvaikutus päärynä muotoinen timantti korvakorut näyttää uskomattomalta. Tässä purppura päärynä muotoinen timantti on nappikorvakorut valkoisella kulta, jossa on vanne suunniteltu korvakoru. Sivut suunnitellaan kauniimmin. Tyttö voi herättää tapahtumia, kun he käyttävät niin tyylikäs korvakorusta.

5. Sininen Sapphire Diamond Drop korvakorut:

blue-safiiri-timantti-drop-korvakoru

Sapphires ovat myös yksi lausunto, kun niitä käytetään timantti koruja. Sapphire-kivi antaa hämmentävän ulkonäön, kun se keskittyy valkoisiin timantteihin korvakoruissa. Tummansinisen ja valkoisen timantin ulkonäkö tarttuu monien ihmisten silmiin. Kun pitkät ripustettavat korvakorut, joissa on safiiria ja timanttihelmiä, korvakkeissa, ei tarvita mitään muuta kipinöimistä.

6. Single Princess Cut Diamond korvakorusta:

single-prinsessa-cut-timantti-korvakorut

Prinsessa leikattu timantti on yksi parhaista timanttimalleista, joka voi olla tarpeeksi yksin houkutellakseen muiden korujen keskelle. Tunnetuimmat prinsessa leikattu timantti on neliömäinen, kauniisti yhdistetty samankaltaisiin neliönmuotoisiin timanteihin, jotka tekevät tyylikkäät korvakorut. Voimme myös saada värillisiä timantteja prinsessa leikattuina. Mutta valkoisten timanttien kipinä on säteilevä omalla tavallaan.

7. Prinsessa Cut Pave timantteja Korvakorut Studs:

princess-cut-Pave-timantit-korvakorut

Prinsessa leikattu timantti, joka on pinottu timanttien ympärillä, on toinen muotitieto. Ainoat korvakorut voivat viimeistellä ulkoasun kokonaan, missä tahansa puolueessa. Suuri koko prinsessa leikkaa leikata timantti korvakorut näyttävät hienosti tahansa asu ja parhaiten pitkällä puku. Valkoinen timantti tällaisessa korvakorussa voidaan myös korvata värillisellä timantilla leikattu prinsessa leikattu muoto.

8. Micro Pave Suuret Diamond korvakorut:

mikro-Pave-iso-timantti-korvakoru

Awesome korvakorut antaa häikäisevän ulkonäön, kun kuluneet ainoana korut täydellinen ottelu valkoisen asu. Mikropora timanttikorut näyttävät majesteettisilta korvillemme. Rengasmuoto, joka on kooltaan suurikokoinen, upotettu täydellisesti mikrokuitulamppuja sisältävien valkoisten timanttien kanssa on erittäin rikas ja silmänräpäsi. Voimme myös löytää samankaltaisia ​​nastoituneita mikrosirujen timantteja muissa muotoilluissa korvakoruissa. Mikroporaavien timanttien muotoilu näyttää upealta mistä tahansa muotoilusta. Sen häikäisevä loisto houkuttelee eniten.

9. Timantti aksentti Filigree Hoop korvakorusta:

Diamond-filigraani-vanne-korvakorut

Timantteja ja käsityötaitoja kultaa näyttävät hämmästyttäviä yhdessä. Kultakultainen filigree on aina kiinnostanut muoti koruja. Kierretyt mallit filigraanilla antavat ainutlaatuisen ilmeen korvakoruissa. Tällainen yksinkertainen ja raittius näköinen rengas korvakorut on myös muotoiltu filigraanien veneet keltainen kulta.

10. Victorian Diamond ja Enamel Hoop korvakorut:

victorian-timantti-ja-emali-vanne-korvakoru

Victorian timantteja on oma houkutus timantti koruja. Victorian aksenttien korvakorujen mallit näyttävät hämmästyttäviltä, ​​kun niissä on pieniä valkoisia timantteja. Perinteiset korusuojat ovat helposti löydettävissä tällaisissa kuvioissa. Punainen ja valkoinen vaikutus keltaiseen kulta sopii voittamaan perinteisen asun.

Katso lisää: Platinum korvakorut naisille

11. Diamond Multi Hoop korvakorut:

Diamond-multi-vanne-korvakorut

Korvakorut ja kierteet, joissa on korvakorujen mallit, antavat täysin erilainen ulkoasu jokaiselle eri korvakorusta. Yksinkertainen vanteen korvakoru voidaan tehdä täysin toisistaan ​​samanlaisilla rungoilla kiinnitettynä toisiinsa, mikä tekee siitä mahtavaa muotoilua. Keltaiset kultaiset korvakorut, joissa on valkoiset auraavat timantit, tekevät kaiken korvillesi.

12. Knot Diamond Accent Musta ja valkoinen Hoop korvakorusta:

solmu-timantti-aksentti-musta-valko-vanne-korvakorut

Täysin ajettavat korvakorut, jotka on tehty rodiumia, joka on peitetty hopea- tai kulta-metallikorvilla, antaa sinulle paljastavan lausuman vaikutuksen korukokoelmaan. Korujen valmistus solmut ovat houkutelleet monia muotin rakastavia ihmisiä jo kauan sitten. Eri kokoisia ja eri malleja edustavien solmujen ulkoasua on aina houkutteleva korujen suunnittelussa. Pari kauniita mustia timantti-korvakoruja, jotka on suunniteltu solmussa, näyttävät upealta.

13. Sydämen muotoiset Real Black Diamond korvakorut:

musta timantti sydän-korvakorut

Musta timantti antaa häikäisevän pimennyksen koko elinkaaren ajan kuten muutkin timantit. Myös sydämen muoto korvakoruissa on aina herättänyt naisia. Kun ne on yhdistetty sydänmuotoisiin korvakoruihin kiinnitetyillä mustilla kihara-timanteilla, voit varmasti voittaa monta sydäntä heidän kanssaan.

14. Chic ja Fantastic Diamond korvakorusta:

chic-ja-fantastinen-timantti-korvakorut

Hieno ja aina kuluneet korvakorut voivat olla niin ainutlaatuinen muotoilu. Timantteja voi olla mukana muovirenkailla, jotka voidaan ripustaa timanttien alapuolelle ja tehdä kauniin korvakorun. Tällaiset mallit sopivat parhaiten hameisiin tai farkkuihin.

15. Harmaa Musta Timantti Korvakorut:

harmaa-musta-Diamond-korvakorut

Timanttien loisto voittaa monien sydämet. Harmaa musta timantti on ainutlaatuinen vetovoima omasta. Harmaiden timanttien syvällä loimu ja hieno, pitkulaisen muotoinen leikkaus näyttävät hämmästyttävältä ja upealta. Pitkät ripustettavat korvakorut kahdella tällaisella harmaalla mustalla timantilla kiinnitetään toisiinsa yksinkertaisella ketjulla.

16. Sapphire ja Hoop Diamond korvakorut:

safiiri-ja-timantti-vanne-korvakorut

Safiirit ovat tyylikkäitä sen ulkonäössä. Safiirien jalokivillä korostetut korut tekevät aina miellyttävän vaikutuksen. Korvakorut, joissa on timanttisormus ja yksi sapphire-nastarengas, on uusi muotoilu korvakoruissa..

17. vaihdettavat timantteja amerikkalainen timantti korvakorut:

muutettavissa-kivet-amerikkalainen timantti korvakorut

Amerikkalaiset timantit ovat osuma timantti koruja muotia. Amerikkalaisten timanttien upea loisto on hyvin samanlainen kuin todelliset timantit. Vaikka joku on oltava timantti erikoislääkärin tunnistaa todelliset timantteja Amerikan timantteja. Ihmiset rakastavat koruja amerikkalaisista timanteista, koska ne ovat saatavilla suhteellisen matalalla alueella kuin todelliset timanttikorut. Amerikkalaisten timanttien kanssa luotavat upeat mallit ovat myös arvokkaita. Tässä on ainutlaatuinen korvakoru, jossa on värillinen vaihdettava timantti keskellä ja kauniisti veistetty muoto korvakorusta, jossa on valkoisia amerikkalaisia ​​timantteja.

18. Kivet ja American Diamond korvakorut:

kivet-ja-amerikkalainen timantti korvakorut

Vaaleanpunaiset kivet, jotka on suunniteltu amerikkalaisia ​​timantteja ympäröivä, tekevät täydellisestä ottelusta saman värivaippaasi kanssa. Tytöt rakastavat vaaleanpunaisia ​​sävyjä ja korvakorut, joissa on sovitus pukeutumiseen, ovat hyvin harvinaisia ​​vaihtoehtoja. Nämä ovat ihania pari kaikille tytöille vaaleanpunainen asu.

19. Timanttikorvakorut Meenakarin kanssa Työskentely:

timantti korvakorut-with-minakaari työhön

Meenakarin työ ja timanttien yhdistelmä tekee hämmästyttävästä taideteoksesta muoti koruja maailmassa. Värikäs ulkoasu valkoisten timanttien sterlinghopealla tekee korvakorusta mahtavaa. Tässä on jhumka-korvakorusta, joka on hyvin suunniteltu minakaari-työllä ja timanttityöllä.

20. Vintage Pearl ja Diamond Drop korvakorut:

vintage-helmi-ja-timantti-drop-korvakoru

Helmet korvakorut ovat aina kuuma suosikki kaikkien naisten. Itse asiassa tuskin olisi sellaisia, joilla ei ole helmi kokoelmia korut laatikossa. Ja kun helmet yhdistetään timanttien kanssa, se tekee ihastuttavan vaikutelman. Valkoiset helmet tekevät aina runsaasti vaikutteita korumalleista. Puhtaiden helmiäisten valkoisuus näyttää mahtavalta. Pearl helmiä ympäröivät timantit lisäävät helmi-korujen kauneutta. Nämä vanne korvakorut voivat olla keskellä vetovoima puolueen vaikka ulos yön.

Katso lisää: Korvakorut helmillä

21. Chocolate Diamonds korvakorut:

suklaa-timantit-korvakorut

Suklaa timantit varmasti houkuttelevat suklaa ystäville. Pienen valkoisen timantin loisto erillisessä renkaassa yhden prinsessan leikkaaman suklaamartin ympärillä antaa hämmästyttävän houkuttelevan ulkoasun.

22. Elegantti musta ja ruskea timantti korvakorut:

elegantti-musta-ruskea-timantti korvakorut

Sydänkorvakorut näyttävät ihanilta, kun ne kiinnittyvät korviinne ja antavat säteilevän loiston sisäpuolelta. Tummat korvakorut tummalla yöllä hehkuvat loistavasti, kun ne ovat timantteja. Ja mustat ja ruskeat timantit tekevät siitä upeampaa ulkonäköä. Valkoinen sydän muotoinen timantti keskellä ja rajautunut ruskeisiin timanteihin ja sitten mustat timantit tekevät ihastuttavan.

23. Värikäs suunnittelija timantti korvakorut:

värikäs timantti-korvakorut

Värikäs korvakorut voivat tuoda hehkun naisille. Naiset tavallisesti nähdään eri väreillä säännöllisinä päivinä. Tällainen korvakoru voi olla säännöllinen kuluminen kaikille naisille. Värikkäät timantit voivat sopia kaikkiin asuihin.

24. Kaunis Rose pieni timantti korvakorut:

Rose-timantti-korvakorut

Ruusut ovat naisten heikkous ja niin myös timantteja. Kun nainen on lahjakas timantti, se on arvokkain lahja, jolle hän on lyöty. Pari nousi timantti korvakoruja voi olla niin arvokas lahja naiselle. Nämä kauniit timantti ruusut ovat mahtava pari korvakoruja, jotka korostavat koruja kokoelma.

Katso lisää: Hopeakorvakorut

25. Söpö Butterfly Diamond korvakorut:

söpö-perhonen-timantti-korvakorut

Kauniit perhonen korvakorut näyttävät erittäin söpöinä, kun pikkutytöt käyttävät niitä. Pienet tytöt pitävät kovasti emalirakenteista. Pienet vauvat tytöt näyttävät upealta näiltä perhonen korvakoruilta. Tyttäret varmasti ansaitsevat nämä timanttiset nastat perhoset.

Timantit olivat aluksi vain tylsiä kiviä, jotka löytyivät puroista ja jokista. Loistavat leikkaukset ovat erinomainen osa, joka tekee elämästä ja kimalluksesta timantti. Timantteja pidettiin tehty vain yhteiskunnan ja rikkaiden ihmisten korkealle luokalle. Mutta nykypäivänä timantit ovat jokaisen naisen nimestä riippumatta rikasta tai keskiluokkaa. Timantit, kun ne kultaa, platinaa ja muuta alustaa, luo muodin.

Sormusten ja riipusten ohella korvakorut ovat toinen lähde, joka parantaa kauneuden paitsi timantteja, myös naisellinen pukujen luonnollinen kauneus. Puhuessaan korvakorusta, timantit näyttävät mahtavilta, kun ne kuluvat naisen korvalla. Puhuminen timanteista on vaikea löytää todellisia, mutta hienoimmat timantit ovat väritöntä, harvinaista ja korkealla hinnalla. Mutta timantin v-väri vaikuttaa vain timantin loistoon ja kimallukseen. Leikkaukset ja puutteet, jotka on tehty leikkaamalla ja muotoilemalla timantteja, ovat ne, jotka tekevät timanttista loistoa ja kimallusta. Timantit, joilla on muutamia puutteita ja leikkauksia, ovat harvinaisia ​​ja korkeita hinnoissa, mutta timanttien kauneus ei myöskään poikkea puutteista. Timanttien leikkaukset tekevät timantin kirkkaammaksi ja kuohuviinit.

Kuvat Lähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

88 − 81 =