20 Yksinkertaiset ja perinteiset pitkät kaulakorut Muoti korut

Muotiteollisuuden muutoksen myötä myös kaulakoruissa on tapahtunut muutoksia korumarkkinoilla. Raskas kultaiset kaulakorut on nyt korvattu kevyellä pitkällä kaulakorulla koristamaan suunnittelija-mekkoja. Materiaali, josta ne on tehty, on joko kultaa tai hopeaa tai helmiä, kuten helmiä, ketjuja, seoksia, helmiä jne..

yksinkertainen ja perinteiset pitkäketjuisten kaulakorut

Innoittamana Maharajas-kuninkaallinen kaulakoru, pitkä kaulakoru on oma charmia jatkaa. Ne koristelevat naisten kaulaa antaen heille naisellisen ja herkän ulkonäön.

Pitkä kaulakoru Korutarrat:

Katsotaanpa joitakin kauniita ja uusimpia pitkä kaulakoruja tyttöjen ja naisten ketjuihin.

1. Arrow Design Pitkä kaulakoru ketju:

nuoli-suunnittelu-pitkän necklace1

Pitkä kaulakoru, jossa on nuolen muotoilu, näyttää upealta antaakseen hävittäjän vihollisesi. Ketju on valmistettu yksinkertaisesta metalliseoksesta ja nuoli kaulakoru on valmistettu metallista hopeavärillä. Nuolen rakenne symboloi suojaa ja taistelua pahalta tai negatiiviselta. Se edustaa myös suuntausta. Antaa upean ulkonäön rentoihin yöpymispaikoille.

2. Pitkä kaulakoru Charms:

Pitkän kaulakoru-with-charms2

Pitkä kaulakorun muotoilu, jossa on useita hurmaa, antaa ainutlaatuisen ilmeen rentoihin. Ketju on valmistettu pronsseilla ja seospiirien ja soikeiden lisäävät pähkinöiden kauneutta. Suuret helmet antavat myös staattisen ulkoasun. Pitkä kaulakorun ruskea väri näyttää myös pitkät hameet. Tällainen kaulakorun muotoilu symboloi rauhaa, rikkautta ja uskollisuutta.

3. Kulta ja helmi pitkä kaulakoru:

kulta-ja-helmi-pitkän necklace3

Helmenä pitkä kaulakoru, jossa on kultaisella netillä tehty kukka, joka näyttää tyyliltään ja suuntaukseltaan etniseen kulutukseen tai suunnittelijapukuun. Kaulakoru on valmistettu viidestä tähtiä merilokista, jotka on kiinnitetty kultaisen kiiltävän kukan kanssa. Suunnittelu edustaa anteliaisuutta, puhtautta, uskollisuutta ja eheyttä. Se harjoitetaan laajalti toiminnoissa, juhla- ja uskonnollisissa tehtävissä.

4. Pitkä hopea kaulakoru keulalla:

hopea-pitkä-kaulakoru-with-bow4

Suunnittelija, mutta aistillinen pitkä kaulakoru tehty hopealla on varsin trendikäs näinä päivinä. Useita hopeaketjuja on kiinnitetty toisiinsa kevät- ja ketjusuunnittelulla. Sisäinen eniten ketju on myös pinnoitettu hopeahelmillä. Jotta sen herkkyyteen lisätään pieni hopeinen keula kiinnitetään ketjuihin. Kaulakoru antaa sinun persoonallisuutesi erilainen ja muodikas ulkonäkö juhliin tai jopa diskoille ja yökerhoille.

5. Yksinkertainen sydän pitkä kaulakoru hopea:

hopea-sydän-pitkän necklace5

Pitkä riipus kaulakoru antaa sinulle upeita ja rohkeita rentoihin, kuten farkkuihin, capriin jne. Steeling hopea kaulakoru on valmistettu hopeanhelmistä ja kiinnitetty lopulta iso pyöreä helmi. Viimeinen hopeinen sydänriipus, jossa kristallivalkoinen kivi kiinnitettynä ketjuun, jotta se olisi houkuttelevampi. Suunnittelu symboloi syvää rakkautta, puhtautta ja totuutta.

6. Suunnittelija Snake Design pitkä kaulakoru kulta:

käärmeen muotoilu pitkäketjuisten necklace6

Haluat kuluttaa jotain kevyttä kultaa! Kulta pitkä kaulakoru, jolla on erilainen muotoilu, näyttää hienostuneelta suunnittelija mekkoista erityisesti plazo. Kultaketju on valmistettu jousimallilla ja liitetty käärmeen muotoiseen riipukseen. Se näyttää käärmeen, joka kiipeää puun haaran. Suunnittelu tarkoittaa uudelleensyntymistä, hedelmällisyyttä, moraalittomuutta, muuntumista ja parantavaa voimaa.

7. Peacock Chain pitkä kaulakoru teens:

Peacock-ketjun pitkän necklace7

Pitkäketjuinen kaulakoru on värikäs ja hurmaava riikinkukon riipuksen avulla. Pitkä ketju on valmistettu sterlinghopeasta ja riikinkukko Riipus värjätyillä smaragdeilla on kiinnitetty siihen. Riippuen höyhenet kauneudesta kiinnitetään siihen. Suunnittelu symboloi rojalteja, visioita, suojaa ja opastusta.

8. Kulta ja hopea siivet pitkä kaulakoru naisille:

kulta-hopea-siivet-pitkän necklace8

Etsitkö jotain mielekästä käyttää säännölliseen käyttöön! Pitkäketjuinen kaulakoru, jossa siipien kaulakoru antaa jumalallisen ulkoasun. Yksinkertainen sterlinghopeaketju on kiinnitetty kahteen siivoukseen. Yksi on kullasta ja toinen hopealla. Riipus näyttää enkelin siivet. Yksi kuvaa hyvää ja toista pahaa. Suunnittelu osoittaa ihmisen kaksi puolta. Hyvä ja huono. Tällainen muotoilu on tarkoitettu säännölliseen kulumiseen tai myös tiettyihin päivälehtiin ja toimistoihin.

9. Pearl ja pitkä kristalli helmillä kaulakoru:

kide-helmi-ja-helmi-necklace9

Etsitkö jotain käytettäväksi pubeissa, diskoissa, toimistoissa tai yöllä! Katso pitkä helminen kaulakoru valkoisella miellyttävällä ulkoasulla. Kaulanauha on täynnä merihelmiä ja valkoisia kidehelmiä. Lisäämällä hämmästyttävä muotoilu, soikea muotoinen valkoinen hurmaa on lisätty. Suunnittelu näyttää hämmästyttävältä casuals ja formals. Suunnittelu symboloi puhtautta, totuutta, rauhaa ja hiljaisuutta.

10. Helmet Pitkä kaulakoru Design tytöille:

helmi-pitkän necklace10

Yksinkertainen, mutta muodikas persoonallisuus löytyy helposti, kun pitkä helminen kaulakoru kuluu. Kaulakoru on valmistettu taivaan sininen helmiä, joiden keskikoko on kaksinkertainen. Suunnittelu näyttää hämmästyttävältä räätälöidyiltä, ​​kuten farkuilta, caprilta ja pitkiä hameita. Se sopii erinomaisesti rannalle tai rannalle. Se edustaa rauhaa, onnea, naisellisuutta jne.

Katso lisää: Yksinkertaiset helmi kaulakorut

11. hopea pitkä ketju kaulakoru:

hopea-ketjun pitkän necklace11

Haluatko funky-ilmeen risteilyjä juhliin tai teemaille piknikille! Suunnittelu koostuu kolmesta ketjusta hopeaa ja lopulta yhdistettynä kolmeen isoin lukkoketjuihin. Se näyttää merimiestä, koska se on pitkäketjuinen kaulakoru. Suunnittelu edustaa vapautta, ilmaisua ja vapautumista.

12. Pitkä kulta kaulakoru asettaa häät:

kulta-pitkä-kaulakoru-set12

Haluatko perinteisen etsiä festivaaleja ja avioliittofunktioita! Kokeile kultaa pitkä kaulakoru, jossa on mango-charmia. Kauluksessa on viisi kultaista säikeistöä, jotka kiinnittyvät edelleen smaragdiin koristeltuun mango-muotoon. Sillä on kaksi sopivaa korvakorua. Se näyttää houkuttelevalta suunnittelijaan sarees ja suunnittelija lehengas.

13. Lukko ja avain hopea pitkä kaulakoru:

lukko-ja-avain-pitkän necklace13

Haluat tyylikkään etsiä juhlia tai säännöllistä kulumista! Kömpelö lukko ja avaimen pitkä kaulakoru on voittama, jota voit käyttää. Suunnittelu on valmistettu pitkällä sterlinghopeaketjulla ja avaimella, jossa on sydänlukko iso musta timantti. Se edustaa rakkautta, aistillisuutta, huolta ja suojelua. Se voi olla paras lahja rakastajallesi erityisistä päivistä ilmaista syvää rakkautta.

14. Koralli Pitkä kaulakoru Design:

koralli pitkäketjuisten necklace14

Haluat käyttää jotain ainutlaatuista kesää varten. Kokeile pitkää helmikoristetta, joka on tehty korallinhelmistä ja antaa lopulta tupakan, joka antaa hurmaavan ulkoasun. Meren sininen korallihelmien käyttö tekee siitä ihastuttavan rannalle ja myös säännölliselle kulumiselle. Suunnittelu on hämmästyttävää rentoissa. Suunnittelu on valtaa ja arvostusta.

15. Antique Long Butterfly kaulakoru:

Pitkän perhosen necklace15

Tyylikäs, mutta muodikas rhinestones design ja perhonen riipus hurmaa etniseen kulutukseen ja suunnittelija kuluu. Pitkä riipus kaulakoru on värikäs tekstuuri ja perhonen riipus värjätyt kivet. Kaulus antaa etnisen ulkoasun käyttäjälle, joka edustaa hänen tunteitaan kuten vapautta, muutosta, iloa, uudestisyntynyttä jne.

Katso lisää: Big kaulakorut naisille

16. Kirjaimet pitkä kaulakoru Rose Gold:

kirjoituksella pitkäketjuisten necklace16

Haluat lahjoittaa jotain henkilökohtaista tai ilmaista rakkaudestasi! Kokeile kultaa pitkä kaulakoru, jolla on nimi tai kirjainliina. Kaulakoru on valmistettu kulta ja riipus on suunniteltu käyrät muodostavat nimen tai tunne ilmaistaan. Suunnittelu voi olla aistillinen lahja eräälle erikoiselle säännölliseen kulutukseen tai juhliin ja toimistoihin.

17. Aalto riipus pitkä kaulakoru kultaa:

aalto-riipus pitkäketjuisten necklace17

Uusi ja trendikäs muotoilu, joka on suosittu, on kolminkertainen aalto-riipus. Kulta pitkä riipus kaulakoru on suunniteltu meri-vihreä kivi keskellä ympäröi timantti ja lopulta kultainen lanka. Se antaa hämmästyttävän ulkonäön farkkujen ja pitkät hameet matkoille, rannoille ja juhliin. Suunnittelu edustaa voimaa, voimaa, leikkovuutta, puhtautta ja uskollisuutta.

18. Disney-teemalla pitkä kaulakoru:

Disney-teemalla pitkäketjuisten necklace18

Haluat antaa tyttärillesi lahjan liittyen Disney-merkkeihin! Hanki hänelle pitkä riipus kaulakoru Disney-hahmo sanoa barbie, merenneito, cinderella, jne. Ketju on valmistettu sterlinghopeaa ja lukko riipus on kiinnitetty siihen hahmoilla. Se antaa kömpelön ulkonäön barbie-mekkoja varten teemapuheille, lasten syntymäpäiväjuhlille tai muille toiminnoille. Mallit ovat myös teini-ikäiset oppilaitoksissa.

19. Etelä-Intian temppeli Pitkä kaulakoru Design:

etelä-Intian pitkän kaulakoru-design19

Antiikkinen ilme on havaittu, kun kultaisen pitkä kaulakoru on kulunut innoittamana koru suunnittelee Etelä-Intiassa. Pitkä kaulakoru on valmistettu kultahelmistä, kultakolikoista ja riipuksesta, jossa on jumalattaren Lakshmi ja punainen ja vihreä smaragdi. Se sopii parhaiten avioliitoihin tai perinteisiin uskonnollisiin toimintoihin. Se näyttää tyylikkäiseltä, kun sitä kuljetetaan raskas Kanjivaram sarees.

Katso lisää: Pieni kultainen kaulakoru

20. Pieni ja yksinkertainen kolmio pitkä kaulakoru:

kolmio-pitkän necklace20

Yksinkertainen mutta hienostunut luokan ulkoasu voidaan ottaa käyttöön, kun käytät pitkää kaulakorua yksinkertaisella kolmikulmainen riipus. Suunnittelu on tehty joko kulta-, hopea- tai metalliketjusta ja siihen on kiinnitetty kolmionmuotoinen musta riipus. Se on erittäin kannattava arkipäivää päivittäiseen kulutukseen tai toimistoihin, juhliin jne. Rakenne merkitsee pojan, isän ja pyhän hengen kolminaisuutta. Se symboloi puhtautta, totuutta ja positiivisuutta.

Pitkät kaulakorut ovat usein antaneet ainutlaatuisen kuvakkeen jos muoti käyttäjälle. Mallit ovat nyt tavallisesti nähtävissä paitsi Amerikassa ja Englannissa myös Aasian maissa. Ei vain trendikäs tyttöjen ja naisten keskuudessa, mutta myös poikien, jotka haluavat olla ainutlaatuinen ja rohkea ulkonäkö, saa sen kuluneeksi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave A Comment

48 − 43 =