20 eri tyyppisiä keittiötarvikkeiden ideoita vuonna 2018 | progressivenewsdaily.info

20 eri tyyppisiä keittiötarvikkeiden ideoita vuonna 2018

Koristelemalla keittiötä kaikkien uusien merkkituotteiden kanssa on kaikkien talon vaimon hallusinaatio. Olipa kyseessä keräysastiat, elektroniset gadgetit tai muut keittiövälineet, normaalisti jokainen nainen menisi hulluksi valittaessa antamaan keittiölle haluttu ja kirkas ulkonäkö. Lisävarusteita on saatavana useissa eri malleissa, väreissä ja tekstuureissa, joissa on suunnittelija kosketus, joka antaa keittiölle uuden sisustuksen. Olipa kyse yksinkertaisista ruoanlaittovälineistä, astioista, teeseistä, lasista tai kehittyneistä elektronisista tuotteista, keittiö on valmis, kun kaikki nämä ainesosat.

Uusimmat ja parhaat kaikki keittiötarvikkeet Design Ideat kuvia:

Seuraavassa on joitain uusia keittiökalusteita, jotka haluat lisätä keittiön luetteloosi:

1. Käsin painetut keittiötarvikkeet:

käsinpainettu kitchen accessories

Modulaariset keittiötuotteet saavat uuden kosketuksen käsipainotuotteisiin. Sarja koostuu neljästä purkista, 2 suola-pippuripulloista ja 3 öljyn säilytyspullosta, jotka täyttävät sarjan. Paksu lasisarja sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetut topit, jotka lisäävät sen kestävyyttä. Käsin painettuja keittiötarvikkeita voi myös tehdä kotona, maalaamalla astiat öljymaaleineen suosikkivärillesi.

2. Ruostumaton teräs keittiövälineet:

ruostumaton steel kitchen accessories

Etsitkö ruoanlaittosarjaa ruostumattomasta teräksestä! Tässä on joukko keittiövälineitä, joita käytetään ruoanlaittoon. Sarjaan kuuluu 3 ruoanvalmistussuojuslaatikkoa, yksi teräsputki ja muut astiat, mukaan lukien yksi sihti. Kaikissa astioissa on kuparipohja, paitsi siivilä terveelliseen ja nopeaan ruoanlaittoon. Voit nyt korvata vanhat keittovälineet uusilla keinoilla, jotta ruoanlaitto olisi turvallista ja herkullista.

3. Pine Cone Keittiötarvikkeet:

Mänty Cone kitchen accessories

Keittiötarvikkeet Intialle annetaan nyt uusi muotoilu ja pintakuvio mäntyä kartiomaisella materiaalilla. Kova-keraamiset astiat sisältävät useita erilaisia ​​muotoja ja kokoja, joissa ei ole kohokuvioita. Jotkut lisävarusteista ovat myös saaneet puurajan tekstuurin parantamiseksi. Sarja antaa täydellisen näytön ruokapöydälle tai hyllyille, jotka on koristeltu samanlaisilla purkilla.

4. Keittiö Electronic Fryer tarvikkeet:

Keittiö Electronic Fryer accessories

Keittiömallistoihin kuuluu vallankumouksellinen tuote, sähköinen paistinpannu, joka on ollut suosikki paistamiseen. Malli on paksua kuitumateriaalia koneellisessa käytössä. Helppokäyttöinen se tarjoaa parhaani keittiössä. Myös gadgetit ovat hyväksyttäviä lapsille tarkoitetuille naisille, joilla on nopeat välipaloja.

5. Leivänpaahdin Kattilalaitteisto:

Leivänpaahdin Boiler Kitchen Appliance

Etsitkö viileä keittiön aparaatti! Tässä on leivänpaahdin ja kattilan yhdistelmä. Laitteessa on leivänpaahdin, joka on kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kattilalla. Se antaa sinulle mahdollisuuden kokata munat ja paahtaa leipää kerrallaan, varsinkin kun myöhästyt aamupäivällä.

6. Kuidut ja lasi Keittiökoneet:

kuitu and glass kitchen appliances

Uusimmat keittiötarvikkeet tarjoavat sinulle erittäin mukavaa. Se ratkaisee kaikki ongelmat nopeilla ratkaisuilla, kuten juicing, sekoittaminen, hionta, paahtoleipä, grillata, teen ja kahvin valmistus jne. Laitteet tulevat kuitumateriaalilla, jossa on kova lasilevy työn tekemiseksi näkyväksi ja turvalliseksi. Laitteet ovat erittäin hyödyllisiä, jotta työelämäsi olisi helpompaa, varsinkin työskenteleville naisille.

7. Fiber Spoon Keittiötarvikkeet:

kuitu Spoon kitchen utensils

Haluat antaa työkalusarjalle uuden kosketuksen! Keittiötuotteet, kuidut, joissa on erilaisia ​​ihania värejä, ovat varsin haalistumattomia. Laitteessa on erityyppisiä kasvisloita, pizza leikkuri, pylväs, jne., Jotka tekevät pyykistäsi nopeasti ja helposti. Lusikoiden kahvoilla on myös roikkuu mahdollisuus säilyttää seinät.

8. Ranta-teema Keittiötarvikkeet:

Ranta Theme Kitchen Accessories

Koristelet keittiötä uudella teemalla! Kokeile uusia keittiökalusteita, jotka ovat sinisiä ja valkoisia sävyjä, jotka sopivat täydellisesti rannan visioihin. Laitteet on valmistettu joko kuidusta tai lasista, joka antaa sisustukselle uuden kosketuksen hienoihin malleihin. Tämän lisäksi keittiö on hyvin sovitettu teeman mukaan yhtenäisellä ulkoasulla.

9. Retro keittiötarvikkeet:

retro Kitchen Accessories

Retro-mallit ovat antaneet parhaat keittiökoneet, jotka eivät ainoastaan ​​anna sinulle erilaisia ​​värejä ja kokoja keittiösi sopiviksi, vaan myös antavat keittiölle uuden tyylikkään ilmeen. Laitteissa on mikroaaltouuni, kaappi säilyttää ainesosa, siirrettävä pesuallas ja kaasu, joka helpottaa elämääsi. Ne sopivat parhaiten pieniin keittiöihin.

10. Turkoosi keittiövälineet:

Turkoosi Kitchen Accessories

Keittiökalusteiden luettelo päivitetään uusilla turkoosi suunnitelluilla välineillä tai astioilla, jotka antavat keittiölle koristeellinen ulkoasu. Tässä on kolme samanlaista kattilaa, joita käytetään keittiössä koristeellisiin tarkoituksiin, joita käytetään myös pienten välineiden, kuten lusikoiden, kiekkojen, porakoneiden ja paljon muutavien varastointiin, nopeaan saatavuuteen.

11. Rooster Keittiötarvikkeet:

Kukko Kitchen Accessories

Keittiötarvikkeille annetaan uusi muotoilu, joka tunnetaan hyvin kakun kuvioina. Kuvio koostuu värikäs kana piirustus keraamisia tölkkejä tai pulloja. Neljä jar setti on erikokoisia koristeellinen lyijy design. Niitä käytetään laajalti turkisten varastointiin Intiassa tai muuhun jyviin kosteuden välttämiseksi. Ne ovat saatavana myös 6 tai 8 jar set.

12. Länsi-keittiö Lasitarvikkeet:

Läntinen glassware kitchen accessories

Rakastan näitä lasiesineitä keittiössäsi! Tässä on mehutiivisarja, jota käytetään monikäyttöiseen tarkoitukseen. Lasiastioissa on iso lasikannu ja samankaltaiset liitetyt lasimustit, joissa on merkkejä, kuten jalometallipää ja tähdet, jotka tekevät lasit ainutlaatuisiksi. Se on yleisesti käytetty mehuja, sekoita, alkoholia, vettä jne. Saatavana myös puisilla tai teräspäillä, jotta ne voidaan antaa baarialueille.

13. Perinteiset Kupari Keittiötarvikkeet:

perinteinen copper kitchen accessories

Kun kaikki keittiötavarat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, tässä on sarja, joka antaa perinteisen kosketuksen keittiölle. Kuparista valmistetut astiat sisältävät useita kattiloita, ruokia, grilliä jne. Niille annetaan myös maalaistalon teemakoristeet, jotka on kohokuvioitu heille suunnitellakseen niitä. Vaikka harvoin nähdään, ne ovat kalliimpia kuin teräsvälineet.

14. Teräsrakennustarvikkeet:

Teräs Kitchen accessories

Modulaariset keittiötarvikkeet saavat uuden siirron teräsvarusteilla häkkeinä. Teräsjalustat on kyetty kylliksi ripustamaan pieniä esineitä seinään, kun taas astiat jne. Säilytetään altaan vieressä tyhjennä märät astiat. Yhdistämällä kuitulasiin on valmistettu uusi laatikko säilytyslaatikoihin.

15. Päivälliset Keittiötarvikkeet:

20 eri tyyppisiä keittiötarvikkeiden ideoita vuonna 2018

Keittiötarvikeluettelo saatetaan päätökseen, kun siihen sisällytetään illallinen. Paksulta lasista valmistettu päivällinen on suunniteltu neliön kulmaan ja keskelle omenat. Sarjaan kuuluu ruokia, mukiloita, kulhoja ja isoja levyjä, jotka täydentävät sinua asettamalla hemmottelevan illallisen. Illallisarjoissa on useita malleja ja malleja.

16. Clay Keittiötarvikkeet

Savi kitchen accessories

Keittiötarvikkeille annetaan uusi muotoilu ja ainesosa, käyttäen savea. Astiat, kuten saviastiat, tarjoiluastioita, siirapit, hedelmiä ja vihanneksia jne., Käytetään laajasti tyylikkäissä kodeissa, jolloin heidän kodinsa on erilainen ilme. Saviartikkelit ovat saatavana eri kokoja ja malleja valittavissa.

17. Tea Set Keittiötarvikkeet:

tee set kitchen accessories

Olet ehkä nähnyt useita teepakkauksia keittiön sisustukseen. Uusi muotoilu, joka antaa teille uuden ilmeen, on tekemällä se yhdistelmällä lasia ja kuparia. Teepannu valmistetaan kokonaan kuparimateriaalista, kun kupit ja lautaset on valmistettu lasista ja kuparista yhdistelmästä antamaan sille uuden ilmeen.

18. Purppura Keittiötarvikkeet:

Violetti Kitchen Accessories

Haluat antaa keittiölle ainutlaatuisia keittiökalusteita! Tässä on joukko keittiötarvikkeita, jotka antavat vihreän kosketuksen keittiölle. Erilaisia ​​materiaaleja, kuten kuitua, lasiä ja karkaistua muovia, on saatavana sarja, jossa on teepannu, pölynimuri, päivittäistavarat, leivänpaahtimet jne. Ne tarjoavat erinomaisen yhdistelmän keittiöihin valkoisissa.

19. Non-Stick keittiötarvikkeet:

Tarttumaton kitchen accessories

Ei-kiinni viileä keittiön aparaatti on varsin suosittu ruoan ystäville näinä päivinä. Se on valmistettu terästä, jossa on tarttumaton suojakuori. Laitteessa on esineitä, kuten kaksi tarttumatonta astiaa, kaksi kädensijaa ja yksi tarttumaton liesi kahdella keittolavalla. Niissä on laaja valikoima värejä, joiden avulla voit valita keittiön värin sovittamisesta.

20. Lasit Keittiötarvikkeet:

Lasit Kitchen accessories

Laseilla on myös tärkeä rooli uudessa keittiössäsi. Paksuisesta lasista valmistettuina ne on suunniteltu ainutlaatuisilla kristallimalleilla, keskikokoisella lasipurkilla, joka tallentaa suosikkikappaleitasi palvelemaan. Saatavana eri kokoja ja malleja, niitä käytetään myös säännölliseen käyttöön, kun tarjoillaan virvoitusjuomia illallisissa tai viihdyttävässä vieraassa.

Uudet keittiökoneet tulevat nyt lasiin tai kuitumateriaaleihin, jotka on muunneltu antamaan täydellinen ulkoasu tulosteilla tai kohokuvioiduilla malleilla. Uusilla sähkölaitteilla on myös uudistettu kosketus, joka on valmistettu kestävästä kuidusta tai teräksestä, joka on helppo puhdistaa ja käyttää. He ovat tehneet ihmisten elämän yksinkertaisella ja nopealla uusimman tekniikan avulla. Lisävarusteita käytetään myös ruokapöytien sovittamiseen, kun heillä on myös illallisia vieraille. Joten, saat ainutlaatuisen keittiötarvikesarjan ja anna virtaviivainen kosketus kokoelmaan.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map