15 Yksinkertainen ja paras etsivät korvakoruja lapsille Tyylit elämässä

Vauvoilla ja pienillä tytöillä on erittäin hauras ruumiinosat. Pikkulasten ikä asti teini on hauskaa ja urheiluaika. Korvakorut ja korvakorut ovat erittäin tärkeitä. Vaikka teini-ikäisenäkin se on urheilullinen, mutta kasvaa tarpeeksi hoitaakseen itsensä.

yksinkertainen ja paras näköinen-korvakorut-for-kids

Lääkärit sanovat, että imeväisten on lävistettävä vasta tietyn iän jälkeen. Vaikka vanhempi rakkaus lävistää pienen enkelinsä, kun hän ei vielä ole tarpeeksi ymmärtämään kipua. Mutta pikku enkeleille sinun on valittava erikoisvalinnat korvakoruista, jotka eivät vahingoita korvia ja myös tulevaisuudessa se auttaa lapsia kulkemaan helposti.

Erilaisia ​​Baby korvakorut Intian korut:

Korusuunnittelija tekee tänään lasten korvakorusta houkuttelevia pieniä tyttöjä ja näyttää myös kauniilta. Saat erilaisia ​​korvakoruja paitsi kultaa, valkokulta tai hopeaa, myös muissa keinotekoisissa metalleissa ja aineissa. Korujen maailma koostuu monenlaisista malleista. Täällä tuodaan kauneimmat korvakorut vauvoille, jotka tekevät lahjaksi heitä.

1. Vauvan tyttö korvakorut kultaa:

kulta-round-stud-korvakoruja-for-pieni-vauvoille1

Pienet vauvat eivät pysty siirtämään korviksensa itse. On parasta valita sileät pintakorvakorut niille, jotta ei ole vaaraa, että vaatteista tulisi solmittu korvakorujen terävien reunojen kanssa. Vauvan korvakoruilla on myös erityinen ruuvisysteemi takana, joten avoimet päät eivät vahingoitta vauvojen nykypäivää ihoa.

Kultaiset pyöreät korvakorut ovat suositeltavia parasta vauvan vauvojen nukkeille. Voimme myös löytää muita muotoja, kuten sydän ja kukat jne. Pienille vauvoille, jotka eivät vahingoita niitä. Vauvat pitäisi ensin korvata kultaiset korvakorut vain siksi, että muut metallit voivat ärsyttää ihoa ja aiheuttaa infektioita.

2. Diamond korvakorut vauvoille:

timantti korvakorut-for-kids2

Timantti korvakorut ovat myös yksi pienimmistä tyttöjen parhaista vaihtoehdoista. Timantin kipinä sopii parhaiten helmeileviin pikkutyttöihin. Timantit ovat elämänajan lahja kaikille naisille. Ja tyttäriä varten on isän erityinen lahja. Prinsessa leikattu timanttisormus häikäisevä loisto on varmasti tehty pikku prinsessoja varten.

3. Pienet söpöt korvakorut vauvoille:

pienikokoinen-söpö-korvakorut-for-infants3

Vauvan tulee käyttää pienikokoisia korvakoruja, jotta ne ovat helposti kankaita. Pienikokoiset korvakorut on tehty pienimmille. Pienet kukat tai pallot tai pienet hymiöt näyttävät mahtavilta vauvojen tytöiltä. Pienet timanttikorvakorut, pienet korvakkeiden emalit myös näyttävät mahtavilta vauvan korvat.

4. Dolphin sydän korvakorut vauvan tyttö:

Dolphin-sydän-earrings4

Söpö pikku delfiinien sydämenmuotoiset korvakorut näyttävät uskomattomilta pienille tytöille. Delfiinit ovat tunnettuja pieniä olentoja, joita lapset ja vanhimmatkin rakastavat. Ihana delfiinikorvakorut näyttävät ihastuttavalta, kun tytärsi tytär pukeutuu. Pienien nukkien onnellisuus varmasti heijastaa heidän kasvonsa yllään pieni delfiinipari korvakorusta.

5. Söpö kukka kulta korvakorusta vauvoille:

söpö kukka-korvakoru-for-babies5

Söpö pikku kukka korvakorut ovat paras puku pienille tytöillekin. Kukkasuunnittelu näyttää ihastuttavalta, kun söpö pikku tyttö tukeutuu. Kokoelma kukka design korvakorut on myös erittäin suuri. Kukka terälehdet eri muodoissa. On tavallinen kulta kukka korvakorut ja myös kaunis värillinen korvakorut timantteja ja meenakari työtä. Mutta parhaat niistä ovat tavallinen kultainen kukkakorvakorut.

Katso lisää: Viimeisimmät Designer korvakorut

6. Ruuvaa Takaisin Butterfly Emali Kids korvakorut:

ruuvi-back-perhonen-emali-earrings6

Ruuvi takaisin korvakorut ovat myös yksi tyypistä korvakorut on suunniteltu erityisesti lapsille. Korvakorujen takaosa on auki, joka yleensä kuluu. Mutta ruuvi korvakorut ovat ruuveja, jotka liittävät avoimen reunan kultainen lanka, joka on kynä korvassa. Ruuvi-korvakorut on suunniteltu siten, että avoin selkä ei loukkaa lasten pehmeää ihoa. Vaikka nämä perhonen emali korvakorut näyttävät söpö pikku tytöt.

7. Leikkeen tyyppi Lasten korvakorut:

clip-on-korvakorut-for-kids7

Korvan korvikkeella on joustava takapää, joka käännetään takana niin, ettei se pääse ulos helposti. Tärkein motiivi takana on, että korvakorut eivät pääse irti korvasta tai eivät liitä vaatteita. Vaikkakin tilanne on joskus joutunut pienten lasten kanssa vaatteiden vaihtamisen aikana.

8. Yksinkertainen vauvan kukka korvakorut ja vanteet:

kukka-korvakorut-with-hoops8

Korvakorut, joissa on vyötärö korvakorujen kiinnittämiseen, ovat myös hyvä valinta pienille vauvoille ja pienille tytöille. Turvallisuus siitä, että koukku ei pääse vaatteisiin tai muihin esineisiin, tulee vähemmän korvikkeilla, joissa on vanteet. Ihana ulkonäkö korvakorut ja vanteet on myös kaunis.

9. Leikkeet Hoops For Kids -korvakorut:

leikkeet vs. vanteita-for-kids-earrings9

Vauvan korvakorut, joilla on vanteet, näyttävät hämmästyttäviltä vauvan korvat. Turvallisuus renkailla on myös suurin kaikissa korvakkeissa. Kauniit timanttikaulakorut korvakorut näyttävät fantastisilta söpöiltä vauvoilta ja pieniltä tytöiltä. Hoop korvakorut myös korjata korvat, joten mahdollisuudet korvakorut saada koukussa muualla myös vähentää.

10. Kulta Vauvan vipu Takaisin Korvakorut punaiset sydämet:

kulta-puna-sydämet-vipu-back-earrings10

Mahtavaa näköistä punaista sydänkorvakorut soveltuvat parhaiten pienille 5-vuotiaille tytöille. Kauniissa korvakorussa on vipujärjestelmä, jossa takana on korvakorut, jotka antavat kaksinkertaisen turvallisuuden korvakoruille.

Katso lisää: Uudet korvakorut

11. Magneettiset korvakorut lapsille:

magneettinen-korvakorut-for-kids11

Magneettiset korvakorut ovat vähemmän ihmisten käytössä. Vaikka magneettikorvakoruissa on mahtavia malleja. Magneettisten korvakorujen ylimääräinen asia on, että ne voidaan kiinnittää läpäisemällä reikiä vauvoille. Ihmiset uskovat, että magneettinen voima saattaa jonkin verran vaikuttaa kehon järjestelmään.

12. Hooked Dove korvakorut hopea vauvoille:

koukussa-hopea-lohen- earrings12

Korvakoruista ripustettavat yksinkertaiset vaijerin koukut ovat yksinkertaisia ​​ja selkeitä pienille tytöille. Trendikäs ulkoasu luo vaivatonta vaikutusta lapsiin. Pikkuhenkinen kyyhkysi on ihastuttava. Lapset varmasti rakastavat heitä.

13. Merkki Korvakorut lapsille:

merkki-korvakorut-for-kids13

Merkki korvakorut ovat kuuma suosikki lasten keskuudessa näinä päivinä. Pienet tytöt rakastavat käyttää suosikkihahmosuunnittelun korvakoruja, jotka ovat nyt helposti saatavilla muotiliikkeissä. Nämä korvakorut on valmistettu muovista tai muista aineista, jotka ovat hyviä rauhoittavia myös iholle. Kaunis ja söpö näköinen nämä korvakorut ovat uusimmat mallit rakastavat lapset.

14. Muoviklipsi korvakorusta lapsille:

muovi-clip--korvakorut-for-kids14

Muoviset korvakorut ovat myös yksi helppokäyttöisistä korvakoruista, joita lapset pitävät säännöllisesti. Muovi on tarpeeksi kova taivutettavaksi. Ne näyttävät ihastuttavilta pieniltä söpöiltä tytöiltä. Kaniin varustetut vauvan korvakorut vaatisi minkään pienen tytön.

Katso lisää: Miesten korvakorut

15. Jauhettua vauvan korvakorusta paperilla:

quilled-korvakorut-for-kids15

Quilling art houkuttelee hitaasti muoti koruja lapsille ja vanhuksille. Quilling on taidemuoto, joka on valmistettu värikkäillä nauhoilla, jotka on tuskin leimattu ja muuttunut kauniiksi korumuotoiksi. Lapset rakastavat kauniita sarjakuva-ja kukka suunniteltu quelling korvakorut.

Söpöt vauvat ovat herkkiä kuluttaa suuria ja näyttää korvakorusta. Niinpä pienimmille pienille koirille sopivat pienet vauvojen ja pienten tyttöjen sopivat korvakorut, joissa on takakappaleet kuten vanteet tai leikkeet. Metalleilla on tärkeä rooli myös valitsemalla tyttäresi korvakorut. Pienien lasten ja pienten tyttöjen pehmeä ja uusi iho voi reagoida nopeasti nikkelimetallin tai muiden ei-toivottujen kemikaalien kanssa. Huonolaatuinen nikkeli ja hopea joskus reagoivat huonosti ihon kanssa ja jättävät allergioita. Joten parempi valita laadukkaat korvakorut lapsille.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

43 + = 48