15 Viimeisimmät suunnittelija kaulakorut eri metallit Stylesatlife

Kaulakorut ovat erittäin tärkeitä nartuissa koru laatikossa, kun se täydentää naisen vaatetusta. Kaulakoru lisää charmia naisen persoonallisuuteen ja antaa hänelle ylimääräisen reunan. Suunnittelija on ihmisiä, joka suunnittelee erilaisia ​​ja ainutlaatuisia jalokiviä ja lisää kauneutta siihen. Ne yhdistävät erilaiset metallit, kivet ja helmet ja luovat yksinoikeuden kaulakorun, jota tytöt ja naiset voivat arvostaa ja käyttää kaikissa tilanteissa ja missä tahansa asussa.

uusimman suunnittelija-kaulakorut

Eri tyyppisiä Designer kaulakoruja tytöille ja naisille:

On lukemattomia innovatiivisia suunnittelija kaulakorut ovat siellä, joka voi ajaa jokin hullu katsomalla sitä. Täältä katsotaan parhaita 15 design-kaulakorua naisille ja tytöille:

1. Uusin Designer Ruby Leaf kaulakoru asetettu kulta:

designer-Ruby-ja-kulta-lehtiä kaulakoru

On vaikea vastustaa tätä keltaista metallia, kultaa ja siitä valmistettu kaulakoru metalli on aina erittäin viehättävä ja kaunis. Tämän kallis ruby ​​on kohokuvioitu, joten kaulakoru näyttää aidolta ja suunnittelija. Kaulakoru on taiteellisesti muotoiltu lehtien muotoon, jolloin kaulakoru näyttää myös yksinoikealta sekä käyttäjän kaulasta.

2. Multi kerrokset kundan ja Ruby Designer Gold kaulakoru:

multilayers-designer-kulta-Kundan-ja-Ruby-kaulakoru

Jotkut naaras, jolla on erityinen kaulakoru, ovat kerroksia, joten tämä design-kaulakoru on täydellinen valinta niille. Suunnittelijat ovat suunnitelleet niitä käyttämällä kaikkia jalometalleja kuten kulta, rubiinin ja kundan, antaen hänelle kuninkaallisen ja tyylikkään. Tämäntyyppisiä kaulakoruja voi käyttää viileä puolueiden sekä voi olla häät kulumista myös.

3. Antiikki punainen ja valkoinen suunnittelija kaulakoru naisille:

designer-antiikki-puna-valko-kaulakoru

Kuten nimi näyttää antiikki, kaulakorun suunnittelu on peritty vuosikymmeniä sitten. Tämäntyyppiset kaulakorut näyttävät upeilta etnisistä kulumista ja täydentävät myös morsiamen ulkoasua. Upea kaulakoru on valmistettu kultaisesta punaisten ja valkoisten kundanssien yhdistelmästä. Nämä menestykset menevät vanhentuneiksi ja pysyvät aina muodissa.

4. Designer Crystal strassin Bridal kaulakoru:

Crystal-strassi-morsiamen-kaulakoru

Rhinestones ovat pieniä kivet ja näyttävät näyttävät timantteja ja on hohdokas ilme, joka on valmistettu lasista, tai helmi. Kidehopean kaulakoru näyttää upealta, koska kaulakoru on muotoiltu kuvioon f lehtiä ja sopii erinomaisesti kaikkiin morsiuspuvun vaatteisiin hääpäivällään. Kaulakoru antaisi morsiamolle ainutlaatuisen ilmeen ja tekee silmistä aivan kaikkien silmissä.

5. Keltainen ja kultainen suunnittelija helmi kaulakoru:

designer-kelta-kulta-ja-helmi-kaulakoru

Koska kaulakoru näyttää hyvin yksinkertaiselta, kultainen eleganssi voi olla kiinni yksinkertaisessa kaulakorussa ja jos helmillä on ripustettu reunoja, se tekee siitä hienon kappaleen. Kaulakoru ei tarvitse enää suunnitella, se näyttää täydelliseltä. Nuorille tytöille voidaan käyttää tämäntyyppisiä kaulakoruja, joten ne näyttävät viehättäviltä ja houkuttelevilta.

Katso lisää: Kaulakoru

6. Yksinkertainen suunnittelija kullattu helmi kaulakoru:

designer-kullattu-helmi-kaulakoru

Kullan ja helmien yhdistelmä on yksinomainen. Timanttien helmet näyttävät kuninkaalta, loistoilta ja kauniilta. Täällä valkoiset helmet ovat kiinnitettyinä tiettyyn kuvioon ja muotoon, joten se näyttää siltä, ​​että silmät ovat erittäin houkuttelevia, ja tämän kaulakorun käyttäjä olisi täynnä kohteliaisuuksia.

 7. Spellbound Designer kaulakoru tytöille:

haltioissaan-designer-kaulakoru

Täältä tulee upea suunnittelija kaulakoru, jota voidaan käyttää eri elämänaloilla, jolloin sinusta tuntuu ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen yleisö. Tämäntyyppiset suunnittelija kaulakorut näyttävät melko nuorilta tytöiltä, ​​koska ne voidaan yhdistää myös länsimaisiin tai rentoihin asuihin, joten sinusta tuntuu viileä ja tyylikäs.

8. Blue Sapphire Designer Kaulakorut:

designer-blue-safiiri-kaulakoru

Timantit ovat aina kuohuviiniä, ja jos se on sininen safiiri, kaulakoru on tarkasteltava pois maailmasta. Sinisessä safiirissa on laaja valikoima sinisiä, kuten tummansinisiä, indigoja jne. Tässä kaulassa on laaja valikoima sininen safiiri eri värejä, joten se näyttää upealta ja eksklusiiviselta. Kaulakoru on rikas ja antaa henkilölle täydellisen ilmeen.

9. Viimeisimmät Designer Gold kaulakoru häät:

Uusimman designer-kulta-kaulakoru

Täältä tulee kultainen uusin suunnittelija kaulakoru. Kauluksen ulkonäkö on hyvin trendikäs ja tekee käyttäjän tyylikkäästä ja muodikkaasta. Kauluksen välissä oleva kohokuvioitu kaulakoru parantaa kaulakorun kauneutta monilla kerroilla, joten se näyttää upealta ja erinomaiselta.

10. Suunnittelija Kundan kaulakoru kulta:

designer-Kundan-kaulakoru

Kundan-korumallit ovat erittäin vaatimattomia muinaisesta ajasta, koska se näyttää upealta ja antaa henkilölle kuninkaan ja tyylikkään ilmeen. Kauluksen käsityötaito tekee siitä näyttävän upealta ja voi olla hyvä hääpuku sekä voit käyttää sitä hienoissa puolueissa.

Katso lisää: Platinan ketjun kaulakoru

11. Suunnittelija emali päällystetty Butterfly muoto kaulakoru:

suunnittelija-emaloitujen-perhonen-muodon kaulakoru

Kaunis kaulakoru on laaja kultaketju, jolla upea, kaunis perhonen kohokuvioidaan häikäisevällä vaikutuksella. Perhosella on kuohuviiniä emalipäällyste ja lopussa ripustetaan pieniä helmiä, joten kenenkään ei ole vaikeaa sanoa tätä suunnittelija kaulakoru. Tämän tyyppistä kaulakorua voivat käyttää myös pienet ja nuoret tytöt.

12. Deer muotoinen Gold Designer kaulakoru:

designer-hirvi muotoinen-kulta-kaulakoru

Hirviö on graceful tarkastella ja on muodon kauneus vapauden alla. Hirvi symboloi rakkautta, armoa, kauneutta ja hedelmällisyyttä, kaikkia ominaisuuksia, jotka ovat alle naisen. Deer-muotoiset Designer kaulakorut näyttävät hienoilta ja trendikkäisiltä nuorilta tytöiltä ja tekevät niistä tyylikkäitä ystäviensä ja työtovereidensa edessä.

13. Choker Designer kaulakorut morsiamen:

designer-morsiamen-kaulanauha-kaulakoru

Chokers ovat raskaita kaulanauhoja, jotka on valmistettu arvokkailla tai puolijalokivillä timantilla tai kundansilla, jotka antavat kaulakorulle taivaallisen ja kuninkaallisen ilmeen. Tällainen kaulakoru on täydellinen morsiamen käytettäväksi hääpäivänään, ja ne ovat jopa kulkeneet kuuluisuuksia antamaan heille jumalatar näyttää.

14. Suunnittelija Peacock muotoinen kaulakoru:

designer-riikinkukko-muotoinen-kaulakoru

Kivien vilkas käyttö ja hämmästyttävä kirkas väri käsite tekevät tästä kaulasta näyttävän taivaalliselta ja vaikeuttaa sanoa ei tällaiselle ylelliselle kaulalle. Tämän kaulakorun ammattitaito on loistava ja jättää ihmiset sanattomiksi. Kauluksessa koko suunnittelu on tehty pakkasta, joten se näyttää upealta suunnittelijan kaulakorusta.

Katso lisää: Gold kaulakoru miehille

15. Suunnittelija Perinteinen Pearl Gold kaulakoru:

designer-perinteinen helmi-ja-kulta-kaulakoru

Kullan ja helmien yhdistelmä on täysin yksinomainen, sillä keltainen ja valkoinen tekevät sinusta tuntuu puhtaalta ja jumalalliselta. Kauluksen muotoilu ja kuvio ovat taivaallisia ja tapa, jolla helmet on pinnoitettu, tekevät erityisestä kuvioista korostaa kaulakorun visuaalisuutta. Reunoilla ripustetut pienet helmet tekevät kaulasta viehättävän ja perinteisen.

Naisten kauneuden tärkein koriste on kaulakoru, ja jos kaulakoru on suunnittelija, niin mitä muuta kenenkään voi vaatia. Käyttämällä suunnittelija kaulakoruja voit luoda vaikutelman kaveriesi edessä ja näyttää tyylikäs, erilainen kuin muut. Voit rockin juhliin ja olla oma tyylitieto. Se aikoo vaihtaa vaatekaappiasi ja lisätä siihen tyylikkäät design-kaulakorut.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Leave A Comment

58 + = 66