15 Trendikäs Samsonite-laukut liike-ja matkailuun

Tänään mikään yksittäinen henkilö ei pääse ulos talostaan ​​ilman laukkua. Olipa kyse isoista matkalaukkuista tai pienistä pussilakanoista, pussit ovat tärkeitä asioita kaikkien vaatekaapissa. Useat brändit tekevät tänään miehille ja naisille erilaisia ​​designpusseja kestävälle ja dynaamiselle vaikutukselle. Kaikista tuotemerkeistä Samsonite-laukut ovat varsin suosittuja nahkatuotteestaan ​​ja uskomattomista ihastuttavista malleistaan.

Samsonite bags

Samsonite laukut perustettiin vuonna 1910 Jesse Shwayder, Denver, Colorado. Alkaen pieni lompakko ja pussi kukkarot, se on nyt antaa eri tyyppisiä laukkuja ihmisille tekemään tehtävänsä helppoa ja matkustaa mukavasti. Seuraavassa on muutamia laukkuja tuotteita, joita yritys tarjoaa.

Erilaisia ​​Samsonite-laukkuja Intiassa 2017:

Katsokaamme on joitain parhaita samsonite pussit eri koot ja mallit miehet ja naiset ovat seuraavat.

1. Samsonite Office Bag:

Samsonite back bag1

Takaisin laukut ovat melko suosittuja opiskelijoiden ja toimistotyöntekijöiden keskuudessa. Samsonite kannettava tietokone voidaan helposti kuljettaa korkeakouluissa, toimistoissa ja matkoilla kuljettamaan kannettavia tietokoneitasi turvallisesti. Niitä käytetään myös opintotarkoituksiin ja myös opiskelijat matkustamaan jonnekin päivässä tai kahteen. Laukku on valmistettu nahasta ja ylimääräiset taskut kannettavan tietokoneen ja siihen liittyvien tarvikkeiden säilyttämiseen. He ovat ottaneet käyttöön uudenlaisen suunnittelun, jossa takapusseja annetaan myös pyörien päähän, jotta se vetää tai vyötäröhihna tukemaan selkäsi kuljettaessa sitä.

Lue lisää: Uusimmat ja trendikkäät kannettavat laukut

2. Samsonite Laptop laukku Olkapää:

olkapää laptop bag2

Samsonite-kantolaukut ovat melko trendi, mutta kaikki liikemiehet eivät halua ottaa tällaisia ​​kantolaukkuja toimistoihin. Heille on saatavana Samsonite-kannettava laukku, joka voidaan kuljettaa olkapäillä tai salkussa. Se on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta ja kankaasta, jotta kannettava tietokone ei vahingoitu. Lisäksi on olemassa ylimääräinen paikka asiakirjoille, joita tarvitaan kuljetettavaksi.

3. Pyörän laukku:

Matkalaukku on wheels bag3

Suunnittele pitkä matka raskasta pussiin! Samsonite on helpottanut matkustasi ilman huolestumista raskaista kuormituksista. Samsonite-laukku on paras mahdollinen. He ovat kiinnittäneet raskas suuret matkalaukut pyöriin, jotta sinun tarvitsee vain vetää ne. Valmistettu nahasta, kankaasta ja hienosta puuvillasta, se antaa sinulle runsaasti tilaa säilyttääksesi vaatekaappisi oikein. Ne ovat saatavana eri kokoisina, jotta ne sopisivat sinun omaisuuttesi.

4. Samsonite nahka matkatavaroiden laukku:

Nahka round bag4

Matkustaminen muutaman päivän mini-loma! Täällä meillä on paras sopiva pussi. Samsonite-matkalaukku pyöreällä muotoilulla on melko houkutteleva matkailijoille. Ne on valmistettu nahasta, ja ne ovat saatavilla eri väreissä, malleissa ja muodoissa valintasi mukaan. Se voidaan myös kiinnittää pyöriin, jotta aikuiset voivat matkustaa helposti. Siksi se on laukku, jossa on kolme ominaisuutta. Sitä voidaan kuljettaa käsilaukussa, olkapäillä ja pyörillä vetää.

5. Samsonite-vaunukassi lapsille:

Lapset trolley bag5

Oikealla tavalla ja miehet ja naiset saavat erilliset valinnat matkapusseihin, samoin lapsilla on myös oma valinta. Niille Samsonite vaunu laukku on otettu käyttöön heidän suosikki sarjakuva tai koominen luonne. Vaunukassit antavat värejä ja malleja sellaisella innovatiivisella tavalla, joka houkuttelee lapsia kohti heidän matkustaessaan. Niille annetaan myös pyörät ja kahvat, joita voidaan säätää korkeuden mukaan.

6. Fiber Cabin Samsonite vaunukassi:

kuitu trolley bag6

Laajasti ostettu vaunun laukku on kuitua valmistettu. Samsonite-vaunukassi on valmistettu kestävästä kova-kuitumateriaalista, jossa on puuvilla- ja kangaskassit pussiin säilyttääkseen tavarat turvallisesti. Pussit ovat saatavilla eri tarttuviin väreihin ja kohokuvioituihin malleihin, jotta se olisi erilainen. Voit myös saada suosikkikuvasi, joka on painettu tällaisiin vaunukassiin henkilökohtaisesta pussista. Sitä käytetään sekä miehillä että naisilla, jotka matkustavat kaukaisiin paikkoihin.

7. Käsilaukkujen kantolaukku:

Käsilaukku duffle bag7

Epäilemättä vaunun laukut ovat suosittuja, mutta silti on ihmisiä, jotka haluavat ostaa duffelipusseja matkustettaessa vähemmän rasitteita. Pussin malleista on kuitenkin nähtävissä eroja. Polystyreenistä valmistettu Samsonite-kantolaukku on muotoiltu käsilaukkuun, jotta se olisi houkuttelevampi ostajalle. Pussit ovat myös materiaalikatokset, jotka tekevät siitä suojaamiselta eri taskuilla, jotta sinun tarvitsee kantaa omaisuuttasi. Kääpiö on saatavana myös useissa muissa muodoissa, jotka tunnetaan yleisesti nimellä tote, hobo, suorakulmainen, neliö jne..

Katso lisää: Dkny Olkalaukut

8. Primary Duffle Travel Bag:

ensisijainen duffle bag8

Samsonite-laukun ensimmäinen muotoilu on myös hyvin suosittua muotoilun ansiosta. Laukku on valmistettu nahasta ja kankaasta, ja se on suorakaiteen muotoinen, joka sopii vaatteiden säilyttämiseen ilman, että laukussa syntyisi sotkua. Siinä on myös kaksi sivutaskua sivuilla ja yksi etupuolella pienille ylimääräisille tavaroille. Se voidaan kuljettaa käsilaukussa ja myös olkapäillä, koska se sisältää molemmat vyöt. Yksinkertainen muotoilu on saatavana myös useissa muissa malleissa, joissa on monia taskut riippuen tarpeista. Vanhemmat kansalaiset ovat yleisesti hyväksyneet, koska heillä on vähemmän matkalaukkuja heidän kanssaan.

9. Classic matkalaukku:

Klassikko luggage bag9

Rakkaus sisältää klassisia esineitä tai laukkuja sinun kanssasi! Samsonitella on myös tämän luokan pussit, jotka on valmistettu nahasta ja polystyreeniä. Samsonite-matkatavaroiden laukku on saatavana eri kokoisina matkatavaroiden koon ja painon mukaan. Löydät samanlaisia ​​malleja ja värejä. Suuri laukku antaa myös pieniä pieniä taskut yläosassa pienille asioille. Se ei ole pyöriä, mutta on edelleen laajalti valittu. Se on innoittamana antiikin pussimallit, jotka voivat tallentaa monia asioita kerrallaan. Suunnittelu on suosittu elastisuuden ja tilan puolesta.

10. Folder Laukut:

Kansio bags10

Samsonite käsittelee paitsi suuria laukkuja myös pienillä asiakirjapaketeilla. Samsonite toimistokassi luokka sisältää nämä pussit tallentamaan kaikki asiakirjat, käyntikortit, kansiot, paperitavarat ja paljon muuta. Kansion samsonitilaukut ovat laajalti käytössä ihmisiä, jotka menevät haastatteluun ammattimaiseen lähestymistapaan ja työntekijät kokoukseen kaikkien raporttien ja asiakirjojen kuljettamiseksi. Heitä hankitaan myös opiskelijoille tallentamaan heidän tuloksensa ja tärkeät todistukset tallentamaan edistyksensä tulevaisuuden näkymiin.

Katso lisää: Prada käsilaukut

11. Business Tour -laukut:

liiketoiminta tour bags11

Nykyään liikemiehet käyvät myös yrityselaille eri kaupunkeihin ja maihin. Tuolloin, jos kaikki henkilökohtaiset ja ammatilliset ominaisuudet säilytetään yhdessä yksittäisessä pussiin, siitä tulisi hektistä, kun poistettaisiin jokin asia. Ratkaisu tähän on Samsonite-toimistopussi vaununäkymissä. Laukussa on useita isoja ja pieniä taskuja, jotka pystyvät jakamaan toimistotarvikkeita kuten tiedostoja, kansioita, asiakirjoja, paperitarvikkeita, kannettavia tietokoneita ja paljon muuta. Jos matkustat yhdelle päivälle, voit myös tallentaa yhden parin vaatteista erillisessä taskussa, jotta vältät muita henkilökohtaisia ​​tavaroita.

12. Samsonite Nahkainen käsilaukku:

Nahka hand bag12

Naiset ovat hyvin intohimoisia siitä, että käsilaukkuja on eri värejä ja vaatteita sopivia malleja. Samsonite-käsilaukut antavat sinulle lukuisia malleja. Nahkalaukut ovat saatavilla tavallisessa, painetussa ja tyylikkäässä tyylissä. Se antaa ulkonäöltään yhtenäisen ulkonäön, kun sitä kuljetetaan käsiisi tai hartioihisi. Heitä kuljetetaan säännöllisesti, toimistoja, toimintaa jne.

13. Samsoniten pitkät käsilaukut:

pitkä handbags13

Kuljetatko useita kohteita kerrallaan matkustettaessa! Meillä on täydellinen pussi sinulle. Polystyreenistä tai kankaasta valmistettu Samsonite-käsilaukku on ensimmäinen valinta naisille, jotka matkustavat useilla tavaroilla kerrallaan. Ne voidaan kuljettaa käsivarsilla ja myös käsissä. Se tarjoaa myös pienen taskun matkapuhelimen tai rahan tallentamiseen erikseen. Näitä pusseja käytetään myös kameroiden ja tablettien tallentamiseen piknikille ja säännölliseen käyttöön.

14. Samsoniten mini olkalaukku:

Mini shoulder bag14

Haluatko jotain farkkipukuja farkkuja varten? Hanki mini Samsonite-olkalaukku. Laukku voidaan kuljettaa olkapäillä ja myös kehosi ristipuolella. Mini-laukku pystyy tallentamaan pieniä artikkeleita, kuten matkapuhelinta, lompakkoa, lasit, kamerat jne., Osallistumatta minkäänlaisiin piknikiin tai säännöllisiin retkiin. Se auttaa pitämään kätesi irti pussit ja lompakot ja nauttia vapaasti.

Katso lisää: Naisten laukut

15. Samsonite Olkalaukku naisille:

naiset's shoulder bag15

Naisilla on tarjolla erilaisia ​​olkalaukkuja markkinoilla. Niistä lyhyt innoittamana oleva Samsonite-olkalaukku on yleisesti suosittua työskenteleville naisille, jotka matkustavat tiedostoihin, kansioihin ja muihin henkilökohtaisiin tavaroihin yhdellä pussilla. Sitä käytetään myös matkoilla ja piknikillä tallentamaan useita tarvittavia esineitä yhteen pussiin. Voit saada pussit painettuina, tavallinen muotoilu, käsintehty charmia, koristeltu turkilla, helmillä, peilillä jne..

Samsonite on siis ensimmäinen valinta useille ihmisille, jotka haluavat merkkituotteita. Se on tuonut markkinoille useita laukkumerkkejä, kuten Samsonite Red, American Tourister, Hartmann Luggage, High Sierra, Speck Products, Tumi Inc. jne. Samsonite on myös laukkujen lisäksi suosittu myös muihin tuotteisiin, kuten leluihin, korttipöytiin, huonekaluihin ja paljon muuta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 2 = 7