Unet noin tappaja killerin

Upea, että tappaja joutuu sinua etsimään, voi olla yksi kaikkein kauhistuttavimmista kammottavista painajaisista; ja saada tämä: ottaa unelma on joutunut on yksi yleisimmistä unelmista, että ihmiset ovat. Sucks, oikea?

  Unelmat about being chased by a killer

Kyllä, se on totta, että kunnianhimoinen tekee sydämemme lyödä rintaamme ja jättää meidät pelottomiksi heti, kun avaamme silmämme. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että kaikki on pahoja, itse asiassa näillä painajaisilla on vakavia merkityksiä niiden takana, joita meidän on tarkasteltava sen sijaan, että harjaamme heidät toisesta "huonoimmasta unesta".

Sinä taistelet todellisen elämäntilanteesta

Jotkut ihmiset käyvät läpi kauhistuttavia asioita elämässä ja kun unelma, jota etsit, voi yksinkertaisesti olla aivoni muistaa kamala kokemus; varsinkin jos olet ennen oikea paha henkilö tahtonut sinua tai että joku on pelottanut joku pelottava tai yksinkertaisesti joutunut toisen huonoon tilanteeseen, jossa sinä pelkäsit - aivan kuten teet painajaisillasi.

Jos sinulla on huonoja unia suhteessa todelliseen tosielämän tapahtumaan, saatat haluta hakea apua, jotta nämä unet eivät jatkakaan ja voit päästä eroon joistakin siitä, että pent up pelko ja PTSD.

Ihmisen työntymistä

Being Chased By Murder Dream Dictionary

Uskokaa tai älkää, unet etsimisestä ja sen takana olevat merkitykset muuttuvat riippuen siitä, mikä sinua kilpaa. Jos unelmoit, että ihminen joutuu sinua etsimään, kiinnitä huomiota Kuka henkilö on. Onko se joku, jonka pelkäät tai väsyt? Onko joku kaveri? Onko joku rakastunut, mutta et halua olla? Kiinnitä erityistä huomiota henkilöön, joka sinua juosta. Jos voit selvittää henkilön, voit ymmärtää, miksi se tapahtuu.

Toisaalta, jos et pysty näkemään todellista henkilöä, joka juoksi sinua, se voisi olla merkki siitä, että olet poissa todellisista elämäntilanteista tai tunteista. Ehkä pelkäät ja menestyvät elämäsi ongelmasta, kuten suuren paperin, joka päättyy viikon lopussa. Voit myös juosta pois tunteista, olipa kyseessä jotain makeaa mutta pelottavaa kuten rakkautta tai jotain voimakkaampaa, kuten vihaa tai kateutta.

Jälleen, kiinnitä huomiota unelmasi ja mitä tapahtuu omassa elämässäsi. Kun unelma on pakotettu, voi tarkoittaa, että käytät jotain, jotain tai jotain tunnetta, jota voitte voittaa.

Eläinlääkäri

Eläimet voivat olla myös tappajia, varsinkin jos haaveilet eläimistä, joilla on suuria hampaita, kuten leijona, hain tai gorilla. Kuitenkin yleisin syy siihen, miksi sinulla on unelma tappajaeläimestä, joka etsii sinua, johtuu siitä, että sinulla on jonkinlainen aggressiivinen pentu, jota et käsittele todellisessa elämässäsi.

Kun sinulla on tällainen pelottava unelma, sinun on arvioitava elämäsi tilanteet ja miten he reagoivat heihin. Tämä unelma näyttää sinulle, että sinun täytyy vapauttaa vihaasi ja siirtyä eteenpäin elämässä.

Miten lopettaa nämä painajaiset

Ainoa tapa todella lopettaa nämä painajaiset on ymmärtää, mitä (tai kuka) olet käynnissä ja hoitaa tilannetta kunnolla. Joskus se voi olla yksinkertainen korjaus, kun taas muina aikoina se voi kestää enemmän työtä, mutta lopulta tunnet paremmin sekä unelmiesi sisään että ulos.

Seuraavan kerran, kun heräät sydämestäsi röyhtäytyessäsi rintakehästäsi ja hengästyneestä ja hengästyneestä pelistä unelmastasi tapaturman etsimisestä, ymmärrä miksi sinulla on unelma ja mene sinne. Vaikka toisinaan olemme vain hermostuneita huolta syylistä, joilla on huono unelma, koska uskomme, että se on jotain, joka voisi todella tapahtua, toisinaan se on edustus, jota juoksemme jostakin ja tarvitsemme käsittelemään sisäisen rauhan tilannetta.

Onko sinulla koskaan ollut unelma, johon tappaja oli etsimässä sinua? Mitä tapahtui unelmissasi ja mitä mieltä olette tarkoittavan?

Leave A Comment

+ 63 = 66