Top 10 ratkaisematon mysteeri maailmasta

Tässä maailmassa on monia mysteerejä, joista monista emme todennäköisesti koskaan löydä vastauksia tässä elämässä. Mutta jotkut näistä mysteereistä todella räjäyttävät mielesi. Tästä ovat outoja huminaa pieniin hopeapallotteihin, jotka ovat maailman 10 parhaan ratkaisemattoman mysteerin joukossa:

1 - Punainen, Punainen ... Sadetta

Ei, emme laulaa UB40-laulua. Olemme oikeastaan ​​puhumassa kummasta punaisesta sateesta Keralassa, Etelä-Intiassa. Vuosi oli 2001, ja kahden koko kuukauden ajan se satoi punaisena, ikään kuin sataisi verta. Jokainen, joka pukeutui kevyisiin vaatteisiin, havaitsi, että heidän vaatteensa oli väriltään kummallista vaaleanpunaista sävyä, ja eri alueilla oli jopa eri värisiä sateita. Sekä punainen, vihreä, musta ja jopa keltainen sade raportoitiin samanaikaisesti.

ylin 10 Unsolved Mysteries of the World 1

Asiantuntijat uskoivat ensin, että sade olisi voinut aiheutua meteorista jäännöksistä, jotka osuivat maan päälle ja sitten he uskoivat, että punainen sävy oli alaspäin jonkinlaiseen sateen leviämiseen. Tähän päivään mennessä tiedemiehet eivät vieläkään tiedä, mikä aiheutti punaisen, punaisen sateen, joka hämmentyi kaikkia.

Lähde: Pinterest

2 - Spontaani polttaminen

Yksi maan kummallisimmasta ilmiöstä, spontaani palaminen, jota kutsutaan joskus myös spontaaneiksi sytytyksiksi, on kirjaimellisesti jossa jotain tai joku räjähtää liekkeihin. Ei ole mitään syytä liekkiin, kipinöintiin, mikään ehdottaa, miksi se tapahtuu, mutta jostain syystä syntyy jotain ja spontaania polttamista.

ylin 10 Unsolved Mysteries of the World 2

On yksi tarina, jossa on tämä outo ilmiö, ja se on tarina, joka tekee ihosi ryömintää. Se oli 1980-luvun alussa, kun isä kutsui hätäpalveluja tyttärensä jälkeen, aivan kirjaimellisesti, puhkesi liekkiin. Perusteellisten tutkimusten jälkeen tulipalon syytä ei voitu määrittää, ja isä jopa ilmoitti, että hänen tyttärensä ei liikkua tai itkeä kerran tapaturmansa aikana, jossa hän kuoli. Mikään muu hänen ympärillään oli palanut, vain hänen ruumiinsa. Se on yksi niistä ratkaisemattomista mysteereistä, joilla on paljon samanlaisia ​​tilejä.

Lähde: Pinterest

- Lady Dais

Hänet tunnettiin myös nimellä Xin Zhui, mutta Lady Dais oli kummallisen mysteerin salaisuus, joka löytyi yli kaksituhatta vuotta sen jälkeen, kun hän oli siirtynyt. Hänen jäämänsä olivat olleet niin säilyneet, että se oli melkein kuin hän olisi hereillä. Hänellä oli myös monia hautauskohteita, ja löydös luokiteltiin yhdeksi 1900-luvun arkeologian tärkeimmistä löydöistä. Näyttävä, eikö? Mikä vieläkin vaikuttava on, että äiti oli säilynyt jotain, jota tutkijat eivät ole kyenneet jäljittelemään tähän päivään asti. Jotain oli pumpattu hänen laskimoonsa ja verisuoniinsa varmistaakseen, että hän oli niin täydellisesti säilynyt, emmekä voi aivan selvittää, mikä taianomainen ainesosa on.

ylin 10 Unsolved Mysteries of the World 3

Se on mysteeri!

Lähde: Pinterest

4 - 1518: n tanssivairaus

Vuosi oli 1518, ja rutto oli osunut maahan. Se ei kuitenkaan ollut rutto, kuten maa oli koskaan ennen nähnyt. Se tappoi, kyllä, mutta ei kieppuvilla tai palovammoilla, kuten muutkin vitsaukset tuolloin. Sen sijaan uhri yksinkertaisesti tanssivat itsensä kuolemaan, joissakin tapauksissa sydänkohtaus ja vain jatkuminen. Se oli heinäkuussa yksi vuoden kuumimmista kuukausista, ja yli neljän sadan ihmisen sanottiin sairastuneen outo-tanssitaudista. Ne, jotka eivät kuollut sydänkohtauksesta, kärsivät aivohalvauksesta tai vain kuolivat uupumuksesta.

ylin 10 Unsolved Mysteries of the World 4

Outo, oikein?

Lähde: Pinterest

5 - Torinon verho

Salaisuus, joka jakaa ne, jotka uskovat uskontoon niiltä, ​​jotka eivät, "Torinon silta" on palanen liinaa, jolla on kasvot siihen. Kasvot eivät kuitenkaan ole vain vanhoja kasvoja, jos uskot asiantuntijoiden raportteja ja uskovia. Jotkut sanovat, että kasvot kankaalla, joka on upotettu kangasta, on Jeesuksen Kristuksen, Jumalan pojan. Uskotaan, että hän kuoli kankaalle, ja se asetettiin hänen kasvonsa päälle ristiinnaulitsemisen aikana. Et voi kieltää, että näyttää siltä, ​​että meidät johdatetaan uskomaan hän näyttää! Mitä mieltä sinä olet? Jeesuksen kasvot?

ylin 10 Unsolved Mysteries of the World 5

Lähde: Pinterest

6 - Placebo-vaikutus

"Placebo-teho" on, kun otat lääkettä, jolla ei ole vaikutusta kehoon, mutta uskot sen olevan. Esimerkiksi kaksi huoneessa olevaa henkilöä voitaisiin antaa lääkkeeksi, joka on suunniteltu tekemään heistä tuntemus tietyllä tavalla. Yksi näistä lääkkeistä voisi olla todellinen lääke, mutta toinen voi olla väärennetty lääke. Esimerkiksi muovipäällyste, jossa on sokeria sisälle. Lumelääkekoski tulee voimaan, kun henkilö, joka ei ole ottanut "todellista" huumetta, alkaa tuntea vaikutukset, jotka on suunniteltu, vaikka sitä ei todellisuudessa anneta aineelle.

ylin 10 Unsolved Mysteries of the World 6

Sama voi tapahtua myös humalallisten ihmisten ympärillä - raittiit ihmiset voivat "tuntea" humalaksi, koska he ovat alkoholijuomien ympärillä.

Lähde: Pinterest

7 - Lentävä hollantilainen

Kukaan ei tiedä, onko alus olemassa vai onko se koskaan ollut olemassa. Sen on tarkoitus olla myytti, jotain, joka kulkee sukupolvelta toiselle, mutta jotkut ihmiset ovat todella nähneet sen ... ilmeisesti. Uskotaan, että näkemällä tämä alus tuo esiin lähestyvän kuoleman, jossa ensimmäinen raportoitu havainto oli 1700-luvun loppupuolella.

ylin 10 Unsolved Mysteries of the World 7

Lähde: Pinterest

8 - Lost Cosmonauts

Avaruuskilpailun korkeudessa oli joukko salaliittoteorioita, jotka ympäröivät venäläisiä, jotka lähettävät astronauteja avaruuteen. Vaikka amerikkalainen voitti kilpailun ja laittoi miehen kuuhun (riippuen siitä, mihin tarinaan uskot), oli muutamia raportteja siitä, että venäläiset olivat onnistuneet lähettämään miehensä melko pitkälle, mutta matka oli valitettavasti väärässä ja kaikki oli kadonnut. Ilmoittautuneita tapahtumia oli kolme, jotka päättyi onnettomuuksiin, mutta kukaan ei ole koskaan paljastanut, mitä todella tapahtui.

ylin 10 Unsolved Mysteries of the World 8

Lähde: Pinterest

9 - Hum

Tunnettu myös useilla eri nimillä, kuten Taos Humilla ja jopa Bristol Humilla, "The Hum" viittaa matalan taajuuden huminahään, joka on dokumentoitu kaikkialla maailmassa, joka ilmeisesti tulee maapallolta. Kaikki ihmiset eivät kuule vähäistä röyhtäystä, mutta ne, jotka voivat ilmoittaa sen, ovat luonteeltaan lähes luullisia, ja jotkut jopa uskovat, että se on onnettoman planeetan murehtiminen. Ei ole vielä ymmärretty, mikä aiheuttaa melua tai jopa siitä, mistä se tulee, vaikka asiantuntijat uskovat, että ne, jotka kuulevat sen, voisivat kärsiä tinnituksen muodosta ..., joka ei selitä Youtube-videoita!

ylin 10 Unsolved Mysteries of the World 9

Lähde: Pinterest

10 - Death Valleyin liukuvat kalliot

Meillä on ollut tanssiva rutto, ja nyt on aika tanssikiviin. Tai pikemminkin liukuvia kiviä. Toinen aikamme aikojen kummimmista ratkaisemattomista mysteereistä oli kirjaimellisesti liikkuva aavikkokerros, melkein kuin rullina. Kukaan ei näytä nähneen kivien liikkumista, mutta siinä on kivien alapuolella olevia polkuja, jotka näyttävät liikkeensä. Tämä tapahtuu melko muutamissa paikoissa ympäri maailmaa, mutta yksi merkittävimmistä paikoista on Kalifornian Death Valley.

Kappaleilla, joilla on taipumuksia ja käyrät luonnossa (hyvin luonnottomina), outo ilmiö dokumentoitui ensimmäisen kerran vuonna 1915, mutta useita kertoja on raportoitu useista asiantuntijoista ja "säännöllisistä" ihmisistä. Asiantuntijat ovat edelleen kiistämättömiä, miksi nämä kivet liikkuvat ja mikä saa heidät tekemään tämän, mikä on viime vuosina vaikeutunut, ja yhä useammat ihmiset matkustavat alueelle varastamaan yhden tanssivan kallion.

ylin 10 Unsolved Mysteries of the World 10

Lähde: Pinterest

Leave A Comment

78 + = 80