Top 10 maailman turvallisinta maata 2016

Ennen matkaa on normaalia huolehtia kaikista onnettomuuksista, joita voi tapahtua. Trooppisista vaivoista pettymyksiin ulkomaille meneminen tuntuu riittämättömäksi potentiaalisista vahingoista. Onneksi useimmat tapaukset tapahtuvat erittäin harvoin. Jos aiot suunnitella seuraavan matkanne, seuraavat kymmenen maata arvioitiin talous- ja ra- hoituslaitoksesta maailman kymmenen maailman turvallisimmista maista 2016.

Nämä luokitukset perustuivat useisiin kriteereihin. Turvallisimpien maiden tarkastelemisessa talous- ja ra- kenneinstituutti tarkasteli korruptiota ja rikollisuuden määrää. He pitivät luonnonkatastrofien esiintyvyyttä ja vakavuutta, kykyä ratkaista rikosoikeudelliset asiat sopivasti ja kyky välttää vakavia talouskriisejä. Nämä tekijät yhdessä muodostavat luettelon maailman turvallisimmista maista. Riippuen eri organisaatioiden käyttämistä kriteereistä, todellinen meikki ja tilaus voi vaihdella.

czech

10. Tšekin tasavalta

Tšekin tasavalta on täynnä historiaa, joka tunnetaan alhaisista elinkustannuksista verrattuna muuhun Euroopan unioniin. Praha on edelleen houkutteleva turistimatkavierailu ja kiinnittää säännöllisesti kävijöitä ympäri maailmaa. Rikamäärät ovat erittäin alhaisella tasolla, ja soittaminen 112 on kaikki, mitä tarvitset vieraiden kielten avustamiseen hätätilanteessa. Vielä paremmin Tšekin tasavalta on erinomainen paikka investoinneille ja ylpeilee vakaasta taloudesta. Vuonna 2009 HDI nimitti Tšekin paikaksi "Erittäin suuren inhimillisen kehityksen".

Koska se on alhainen elinkustannus, on melko halpaa käydä kaikki monet nähtävyydet Tšekin tasavallassa. Vuoristoalueet, joet ja vehreät metsät ovat täydellinen paikka viettää ulkona matkaa. Talven aikana voit hiihtää alas vuorille, kun taas kesäisin sopii maaseudun pyöräilyreitteihin tai retkeilyn seikkailuun. Jos et ole ulkona jännitystä, voit tutustua Prahan monet historiallisiin kohteisiin, museoihin, palatseihin ja museoihin.

Tšekin tasavaltaan pääseminen on melko helppoa, jos olet yhdysvaltalainen kansalainen. Voit matkustaa tähän maahan ilman viisumia niin kauan kuin matkailija tai liike-elämän tarkoitusta on vähemmän kuin 90 päivää. Saadaksesi sisäänpääsyn maahan, passisi täytyy olla voimassa vähintään 90 päivää oleskelun jälkeen. Kun olet maassa, voit helposti matkustaa ilman ongelmia. Kuukausittainen julkisen liikenteen kulku maksaa vain noin 29 Yhdysvaltain dollaria. Tätä passia voidaan käyttää mihin tahansa julkiseen linja-autoon, raitiovaunuun tai metroon.

Australia

9. Australia

Australia on yksi parhaista paikoista elää tai käydä ympäri maailmaa. Koska suurin osa nykyaikaisesta väestöstä johtuu maahanmuutosta, Australiassa on ympäristö, joka on tervetullut globaaleihin kulttuureihin. Se tarjoaa ulkouima-aktiviteetteja, hienoja ruokia ja hämmästyttävän viinikulttuurin. Parempi vielä, Australiassa on alhainen rikollisuusaste ja alhainen lahjonta rikollisjohtajien järjestelmässä ja hallituksessa.

Pitkäaikaiset matkasotilaat valitsevat usein Australien asuinpaikaksi erinomaisen terveydenhuollon, korkeiden palkkojen ja korkeakoulujen vuoksi. Koulutusvaihtoehdot ovat saatavilla lapsille kansakunnalla ja niillä on erilaisia ​​lahjakkaita ohjelmia. Lisäksi terveydenhoitolaitokset ovat saatavilla julkisten vakuutusten ja yksityisten vakuutusvaihtoehtojen kautta.

Ilman loogisia syitä, kuten terveydenhuollon tai koulunkäynnin, Australia on ylivoimaisesti kohde luonnollisen ympäristönsä vuoksi. Monista ainutlaatuisista eläimistä, surffausta ja vaelluspaikoista Australiassa se on suosikkipaikka ulkona harrastajalle. Parempi vielä, sen sijainti eteläisellä pallonpuoliskolla tarkoittaa, että voit nauttia kesällä kesällä grilli- tai allasosastolla.

Japani

8. Japani

Sinun ei tarvitse puhua japanilaisia ​​rakastamaan Japanissa. Vaikka sinulla on yksi maailman suurimmista elinkustannuksista, sinun täytyy käydä Japaniin ainakin kerran elämässäsi. Juhlistavat kulttuurit, jotka ulottuvat tuhansia vuosia, japanilaisilla on yksi maailman luovimmista ruokakulttuureista ja erittäin kurinalaisesta kulttuurista. Vaikka monet maat ovat kääntymässä pois omasta kulttuuristaan ​​nykyaikaistamiseen, japanilaiset ovat edelleen yhteydessä menneisyyteen. Japanin naisilla on poikkeuksellisen alhainen rikollisuutensa niiden kulttuurisen syrjinnän vuoksi tai minkä tahansa toiminnan vuoksi, joka aiheuttaa menettämisen. Tämä voi johtua myös siitä, että ampuma-aseen omistaminen on erityisen rajoitettu japanilaisen lain mukaan. Yhdessä vauraan talouden, kulttuuristen normien ja tiukkojen lakien kanssa nämä tekijät tekevät Japanista turvallisimmat paikat.

Global Peace Indexin mukaan vuonna 2010 Japani oli kolmas rauhanomaisin maa. He harjoittavat muutama sotilaallinen toiminta nykyaikaa, ja terroristitoiminta on rajallista. Samoin väkivaltainen rikollisuus, kuten henkirikokset, esiintyy harvoin. Osa syystä, että Japanilla on rajoitettu sotilaallinen vaikutusvalta, johtuu niiden perustuslaista. Toisen maailmansodan jälkeen hyväksytyn perustuslain IX artiklassa todetaan, että Japani ei koskaan voi käyttää enempää kuin 1 prosenttia BKT: staan ​​sotilasvoimissa. Tämä laki on teidän hyväksi, sillä se tekee Japanista viimeisen terroristien tavoitteen ja demilitarisoidun yhteiskunnan.

Kanada

7. Kanada

Toiseksi suurin maa maa-alueella, Kanada on väestö, joka on 20,6 prosenttia koostuu ulkomaalaisista. Joidenkin mukaan joidenkin maiden kansa- laisilta voi jopa olla korkeimmat maahanmuuttajat kaikkialla maailmassa. Tämä tekee siitä erittäin ystävällisen ja ystävällisen ympäristön vierailijoille tai ulkomaalaisille.

Ystävällisen kansan lisäksi matkailijat saavat helpon pääsyn terveydenhuoltoon ja turvalliseen ympäristöön. Vaikka Kanadan terveydenhoitojärjestelmästä on aina valituksia ja keskusteluja, se tarjoaa yleismaailmallisen kattavuuden halvemmalla hinnalla. Huolimatta joistakin terveydenhuoltojärjestelmän haitoista, se sallii kaikkien pääsyn korkeaan hoitomuotoon.

Toisin kuin muut kansat, Kanada ei ole koskaan ollut tavoite suurta terroristitapahtumaa. Se on myös erittäin alhainen rikollisuusaste ja ihmisarvoinen elintaso. Vaikka elinkustannukset ovat korkeammat kuin useimmat maailmassa, se on edelleen alhainen tai verrattavissa muihin länsimaisiin maihin. Jos aiot maahanmuuttoa, Kanadan maahanmuutto toimii pistejärjestelmässä. Koska olet oikea ikä, sinulla on tutkintotodistus ja puhuu englantia ja / tai ranskaa, saat tarpeeksi pisteitä maahanpääsyn saamiseksi.

Vaikka ihmiset ovat ystävällisiä, maa on turvallista ja terveydenhuolto on erinomainen, Kanadalla on joitain alamäkiä. Talvet ovat erittäin kylmiä ja kestävät kuukausia. Tämän vuoksi suurin osa väestöstä asuu lähellä Yhdysvaltojen rajaa. Jos voit voittaa talvet (tai asut verrattain vaivattomasti Vancouverissa, British Columbia), Kanada on yksi maahanmuuttajista.

Suomi

6. Suomi

Suomi on yksi Pohjoismaista jo tunnetusti sitoutuneesti ihmisoikeuksiin, kansalaisvapauksiin ja korkeaan elämänlaatuun. Näiden sitoumusten lisäksi tämä pohjoinen kansakunta on myös ympäristöystävällinen maa, jolla on hyvin alhainen rikollisuuden taso. Useimmissa rankingissa Suomi on kymmenen tai kahdenkymmenen parhaan paikka elää. Listallamme se on maailman kuudenneksi turvallisin maa.

Toisen maailmansodan lopusta lähtien Suomi on päättänyt olla täysin puolueeton sotaa. Jopa rikollisuutta vastaan, vankeja rangaistaan ​​usein minimaalisesti verrattuna muihin maihin. Vaikka suurin osa rikoksista rangaistaan ​​yhteisön palveluksessa, koeajalla ja rahapalkkioilla, kansalla on edelleen erittäin alhainen rikollisuusaste.

Suomi ylpeilee 100 prosentin lukutaidosta. Tämä johtuu siitä, että kaikkien kansalaisten on osallistuttava johonkin Suomen kouluun. Kansainvälisten koulujen ylpeys, koulutus on vapaata ja pakollista ulkomailla asuville, joilla on oleskelulupa ja Suomen kansalaiset. Lisäksi terveydenhuolto tarjotaan kunnille ja annetaan kaikille kansalaisille.

Ympäristöystävällisen ympäristön takia nauttiminen luonnosta Suomessa on melko helppoa. Kansalla on hyvä talous ja ystävällinen luonnollinen luonne. Vaikka ihmiset ovat yleensä tyytyväisiä, he ovat myös melko varattuja ja hiljaisia. Jos siirryt Suomeen, saattaa kestää muutamia kuukausia, jotta ihmiset saataisiin avautumaan sopeutuessasi kulttuurieroihin.

Sveitsi

5. Sveitsi

Sveitsi on kuin pienimuotoinen versio Euroopasta sen monien maakuntien ja kielten vuoksi. Virallisesti maassa on neljä kieltä ja 26 itsenäistä valtiota, joita kutsutaan kantoneiksi. Jokainen kantoni käyttää omia lakejaan ja määräyksiä, jotka voivat olla hämmentävää ulkopuolisille. Kantonien moninaisuus on hyvin edustettu Sveitsin monimuotoisuudella. Maahanmuuttajat ovat tervetulleita tähän kansakuntaan ja voivat nauttia kukoistavasta yhteiskunnallisesta elämästä. Arviolta yksi Sveitsissä asuvista kolmesta henkilöstä arvioidaan syntyvän maan ulkopuolella.

Sveitsissä löydät hallituksen, joka toimii kellomainen tarkkuus. Hallitus pyrkii pitämään poliittiset ongelmat, väkivalta, rikollisuus ja työttömyys vähintään. Tämän turvallisuuden vuoksi pankkijärjestelmä on tullut maailman tunnetuin. Maailman parhaiden pankkipalvelujen lisäksi voit nauttia makeista suklaista, jotka sveitsiläiset ovat tunnettuja ja nopeasta kuljetusjärjestelmästä. Julkiset bussilinjat ja kuljetus ovat poikkeuksellisen täsmällisiä, joten et ole koskaan myöhässä töihin tai iloihin.

Sen puolueettomuuspolitiikan lisäksi näyttää epätodennäköiseltä, että Sveitsi osallistuu kaikkiin sotaan tai terroristi-iskuihin milloin tahansa. Sveitsillä on positiiviset diplomaattiset suhteet naapurimaidensa kanssa, joten ilmapiiri edistää pitkäaikaista rauhaa.

Uusi zealand

4. Uusi-Seelanti

Tule elämään siinä maassa, jossa Sormusten Herra oli kuvattu! Jos et ole Lord of the Ringsin tuuletin, Uudessa-Seelannissa on vielä enemmän tarjottavaa. Luonto on äärimmäinen tässä maassa. Päivän aikana voit kulkea majesteettisia vuoria, jäätyneitä jäätiköitä, kauniita niittyjä ja virtaavia puroja. Luonnon lisäksi Uusi-Seelanti ylpeilee myös rauhallisesta ja helppoa ilmapiiristä. Ihmiset ovat ystävällisiä ja pyrkivät välttämään henkilökohtaista väkivaltaa. Kulttuurisesti rikkaiden ilmapiirien ansiosta kaupungit ovat myös kuumia paikkoja maapallolle.

Korruptio on erittäin alhainen Uudessa-Seelannissa, ja rikollisuuden taso on yhtä alhainen. Piilotettujen palkkioiden, ilmoittamattomien kulujen ja lahjusten kerääminen on täysin lainvastaista ja rangaistaan. Uuden-Seelannin tiukat lakit ja ankarat rangaistukset ovat osa alhaisen rikollisuuden syytä. Tällaisessa turvallisessa ympäristössä voit tuntea olonsa mukavaksi ottaa bussilla, löytää uusia ravintoloita tai tutustua pensaikkoon huolimatta siitä, että sinusta tulee rikoksen uhrina..

Uusi-Seelanti on yksi suosituimmista matkailukohteista etsimässä ystävällistä ilmapiiriä tai alhaista rikollisuutta. Useat maahanmuuttajat tekevät kotimaastaan ​​tässä maassa, mikä tekee siitä ihanteellisen ilmapiirin ulkomaalaisille. Tutki rantoja tai kiipeä vuori-Uusi-Seelanti voi tarjota kaiken.

Itävalta

3. Itävalta

Maailman turvallisimmista valtioista Itävalta on kolmanneksi. Rikkaan kansankulttuurin ylpeys, tämän kansakunnan kirjallinen historia ulottuu vuosituhansia. Se on nimetty "musiikkimaailmaksi" sen vuoksi, että se pyrkii tuottamaan joitain maailman poikkeuksellisimpia muusikoita. Viime vuosina on myös maine siitä, että se on yksi maapallon turvallisimmista maista.

Itävallassa on yksi luonnonkauniista ja rikkaimmista kansakunnista, ja se on kukoistava matkailuala. Työttömyys on vähäistä ja työpaikkoja on tarjolla esimerkiksi tutkimuksen, matkailun ja tekniikan aloilla. Työskentelyä varten voit käyttää hyvin kulkevaa kuljetusjärjestelmää. Rautatiet suurille kaupungeille, suurille linja-autoille ja pienille paikallisille valheille ovat toisiinsa liitettyjä, joten voit helposti tavoittaa kaikki kohteet ilman ongelmia.

Tanska

2. Tanska

Tanska on noussut maailman toiseksi valtioksi, ja viime aikoina se on noussut rankojen joukosta paljon turvallisemmaksi. Jonkin aikaa se oli aiheuttanut rikoksia ja terrorismia. Onneksi Tanska on onnistunut voittamaan nämä ongelmat yhdeksi turvallisimmista valtioista. Alueella vieraat nauttivat myös viestinnän helppoudesta. Ruotsin kieli on lähellä tanskaa, joten useimmat asukkaat voivat saada toisella kielellä. Oppiminen Englanti on myös pakollista kouluissa, joten useimmat tanskalaiset voivat puhua ainakin englantia.

Tanskalainen hallitus on kansainvälistymiseen keskittyen varmistanut alueen vierailijoiden olevan tyytyväisiä ja hyväksyttyjä. Tästä on tullut suosittu kohde odotuksille koostaan ​​huolimatta. Vuodesta 2012 lähtien se on myös listattu maailman onnellisimmaksi kansaksi. Tanskan arvo yhtäläiset mahdollisuudet, terveydenhuolto ja yksilönvapaudet. Tästä johtuen korkeimpien palkattujen työntekijöiden ja alhaisimpien palkansaajien välinen rikkausero on pienempi kuin muissa maissa.

Tanskassa on yhteensä 400 pientä saarta, jotka ovat erinomaisia ​​matkakohteita. Jos et ole kiinnostunut roikkua rannikolla, Tanskalla on vaihtoehtoisia ulkoilumahdollisuuksia ja urheiluvaihtoehtoja. Pitkän historian ansiosta tällä kansalla on myös useita kulttuurikohteita, museoita ja tyylikkäitä ruokailumahdollisuuksia.

Islanti

1. Islanti

Jos vetoa tehdään rauhallisimmasta ja turvallisimmasta maasta maailmassa, on mahdollista, että et keksi Islantia. Vaikka se ei ehkä ole odottamanne kansakunta, Islanti on maailman turvallisin maa. Toisin kuin useimmat kansakunnat, se ei salli pysyvän armeijan olemassaoloa. Pelastusjoukkoja käytetään kansallishallinnon joukkojen sijaan hätätilanteissa. Rauhan keskittymisestä johtuen Islannilla on vain kymmenen ihmishenkeä aina 100 000 ihmiselle. Rikosten kaltaiset poikaystävät ovat suhteellisen tuntemattomia tässä maassa.

Jopa suuren rikollisuuden tapahtuessa islantilaiset ratsastavat uhrin ympärille. Vuonna 2013 poliisi tappoi miehen. Jälkeenpäin koko kansa rallisti ympärille surun uhriin. Sinun ainoa huolesi tässä maassa olisi tulivuorenpurkauksia. Onneksi purkaukset ovat melko harvinaisia ​​ja useimmat kaupungit ovat tulivuoren ulottumattomissa.

Jos haluat kokea Islannin "todellista" puolta, sinun on valmistettava talvitakki ja uimapuku. Vaikka kansakunta on tunnettu kolea ilmastosta, kuumia lähteitä ovat yksi matkailun kärkipaikoista. Lisäksi voit nauttia ainutlaatuisten nähtävyyksien, paikallisen ruoan ja jäädytettyjen jäätiköiden tarkastamisesta, kun olet alueella.

Mitä mieltä sinä olet? Onko sinulla kokemusta, joka asuu jossakin näistä kansakunnista? Oliko kokemuksesi turvallinen ja onnellinen? Kerro meille, mitä mieltä olet alla olevassa kommenttiosassa.

Leave A Comment

− 1 = 1