Mitä kirjoitat Sympatia-kortille

Kun joku lähtee pois, on vaikea selvittää, mitä sanoa. Ei ole kirjaimellisesti mitään, mitä voisit tehdä tai sanoa, joka menettäisi rakkaansa helpommin käsittelemään. Monille ihmisille on vaikea löytää keino ilmaista tunteitasi ja tukea. Tämä ohjeiden luettelo on tehty useista tilanteista ja se voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Muista, että sinun pitäisi aina olla rehellinen ja vilpitön kirjoituksessasi. Käytä näitä lainauksia saadaksesi tunnelmiesi syvyyden ja tekemään vastaanottajan tunteen rakastetuksi surunsa aikana.

Perusohjeet, mitä kirjoitat syöpäkortille

Syyllisyyskortti ei ole mahdollisuutesi tavata vanha ystävä tai olla söpö. Yksinkertainen "Hyvä ___" on kortin aloittamiseen tarvittava. Seuraa tätä muutamalla lyhyellä, suppealla lauseella ja pidä se muodollisena. Ellei henkilö ole läheinen ystävä tai perheenjäsen, yrittäen olla henkilökohtainen, epävirallinen tai käyttämällä lempinimiä voi räjähtää. Samoin kannattaa varmistaa, että käytät sinistä tai mustaa kynää, koska vaaleanpunainen väri, kuten vaaleanpunainen, on liikaa juhlalliseen tilanteeseen. Sinun tulisi myös muistaa yksilön uskonnolliset uskomukset, kun lähetät kortin - "Hän on nyt enkelien kanssa", olisi vain muistutus siitä, mikä on kadonnut, jos yksilö on ateisti. Ainakin tavoitteesi ei pitäisi olla loukata ketään, kun ilmaiset sydämellisiä osanottosi.

Pidä se yksinkertaisena

On mahdotonta sanoa oikeaa tai todella ilmaista tappiota, joka on juuri tapahtunut ystäväsi elämässä. Kuolemaa ei ole koskaan helppo käsitellä, mutta voit yrittää parhaansa välttää vakavia faux pas tai muita asioita. Pidä se yksinkertainen, anna heidän tietää, että välität ja ovat ytimekkäitä. Se voi tuntua kylmäksi kirjoittamaan vain lyhytsanoma, mutta se voi silti olla lämpimänä ja rakastavana, jos kirjoitat sen hyvin. Joitakin yksinkertaisia, lyhytsanomia sisältäviä ideoita ovat:

Syvä myötätunto tappiollesi.
Sinä ja perheesi ovat rukouksissasi, kun surulliset Johnia.
olen pahoillani menetyksestäsi.

Pidä mielessä, mitä suhteesi kuolleeseen on. Jos et koskaan tavannut perhettä, voit lisätä merkinnän siitä, kuinka tiesit kuolleen.

Näytetään tukesi

Jos olet lähellä perheesi tai vain kärsit vahingosta, voit aina tarjota heitä tukemaan heidän surunsa kautta. Kotityöt, ruoanlaitto ja hautausjärjestelyt ovat joitain yleisimpiä asioita, joita ihmiset tarjoavat auttaakseen. Jos teet tukea, sinun on varmistettava, että sinulla on aikaa ja kykyä seurata sitä. Perhe ei pysty käsittelemään niin, että heidät pudottaisiin niin vaikeassa ajassa, joten anna vain tarjota tukea, jota voit pitää.

Esimerkkejä ideoista:

Tiedän, että olet menossa läpi paljon juuri nyt. Jos voin auttaa millään tavalla, kerro minulle. Olen täällä sinulle, millä tavalla tahansa.
Olet aina ajatuksissani. Saada minulle, jos tarvitset jotain.
Olisi mahdotonta ottaa pois surua ja kipua juuri nyt, mutta voin olla olkapää huutaa aina, kun tarvitset minua.

Mitä kirjoitat sympatiakortille, kun jakat samaa uskoa

Joillakin tavoin samaa uskoa voidaan jakaa myötätuntoa helpommin. Sinun ei tarvitse huolehtia oikean elämän tai Jumalan käsitteen käyttämisestä, kun uskot saman asian. Jos molemmilla on sama ydinosaaminen, voit ilmaista sen kortissa huolettomasti rikkomuksesta ja se voi antaa perheelle jonkinlaisen lohdutuksen.

esimerkkejä:

Olen pahoillani menetyksestäsi. John on nyt Jumalan käsissä, ja tiedän, että hän on yhä kanssamme.
Jumala rakastaa ja tukee sinua tämän oikeudenkäynnin kautta. Olet rukouksissamme.

Puhuminen hyvin sairaaksi

Kun joku menettää rakkaansa, se voi olla lohduttavaa kuulla miellyttäviä ajatuksia ja muistoja sairaudesta. Voit kirjoittaa lyhyen sanoman muistoistasi, mutta tee vain tämä, jos sinulla on todellisia positiivisia muistoja tai myönteistä vaikutelmaa kuolleesta. Vilpittömyys menee pitkälle näinä aikoina, ja perhe tietävät varmasti, muodostaako väärää kohteliaisuutta.

ideat:

John oli huomattava henkilö, joka aina ystävällisesti oli jokaisen henkilön kanssa, johon hän tapasi.
Niin kovaa kuin nytkin, meidän on juhlittava Johanneksen elämää, koska hän ei ole koskaan ollut yksinäinen surua.
Olen samaa mieltä suruasi - maailma on menettänyt alkuperäisen, kauniin sielun.

Käytä Lainaa

Jos et ole varma mitä sanoa, voit aina yrittää käyttää tarjousta. Tämä lainaus voi olla suosikki sanonta kuolleen, tai se voi olla vain viesti, joka sai sinut ajattelemaan niitä. Jotkut suosituimmista lainauksista ovat:

"Tule minun tyköni, kaikki te, jotka ovat väsyneitä ja poltettuja, ja minä annan teille levon." -Matthew 11:28
"Muistutus siitä, mitä olemme tehneet rakastetuillamme on ainoa lohdutus, kun olemme menettäneet heidät." -Demoustier
"Kuolleiden elämä on asetettu elävän muistoon." -Marcus Tullius Cicero
"Vaikka minä kävelen kuoleman varjon laaksossa, en pelkää mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani." -Psalm 23
"Mitä olemme kerran nauttineet, emme voi koskaan menettää. Kaikki, mitä rakastamme syvälle, tulee osa meitä. "-Helen Keller

Miten jakaa surua

Kun yrität selvittää, mitä kirjoittaa sympatia-kortille, sinun pitäisi etsiä tapoja muodostaa yhteys. Anna kuolleet tietää, ettet ole yksin ja että ymmärrät kaiken, mitä he ovat menossa läpi.

esimerkkejä:

Kaipaan myös Johnia. Hän oli hämmästyttävä mies, ja maailma sai hieman tummemman ilman sielunsa valoa.
Olen surullinen poikanne menetyksestä. Hän pysyy sydämessäni - ja kaikkien sydämet, jotka tiesivät häntä - ikuisesti.
Kaipaan Janea kanssasi.

Mukavuuden tarjoaminen sympaattikortilla

Jos sinulla ei ole oikeaa lainausta tai henkilökohtaista tarinaa, voit silti nauttia lohdutuksen sympatia-kortilla. Lähetä vain heille toivoa ja mukavuutta herättävä viesti. Tämä voidaan tehdä yksin tai osana pitempää viestiä.

esimerkkejä:

Jopa tämän tappion aikana kaikki, jotka tuntevat hänet, lohduttavat monia hyviä muistoja, jotka ovat jäljellä.
Sydämemme menevät sinuun ja kaikki, jotka tuntevat hänet.
Olen kanssasi hengessä ja ajattelussa tämän vaikean ajan kuluessa.

Muista tehdä seuranta

Ylistyskortin lähettäminen on aina hyvä alku lohduttaville, mutta se ei riitä. Rikastuneet joutuvat käsittelemään meneillään olevia seurauksia ja heidän menetyksensä yksinäisyyttä. Muutaman viikon ja vapaapäivien jälkeen, päästä eroon auttaaksesi rakkaitasi tai lähettämään heille ystävällisen viestin. Joitakin mahdollisia ideoita ovat:

Joulu ei koskaan ole sama ilman Johnia. Minä pidän sinut rukouksissani ja ajatuksissani lomien aikana. Jos tarvitset jotain tai haluat vain puhua, olen aina täällä.
Ajattelin Janea tänään ja toivoin voivani tehdä jotain tukemaan sinua. Vuosipäivää ei ole koskaan helppo käsitellä, ja halusin, että tiedät, että välitän.
Vaikka hautajaiset ovat ohitse, kipu ei mene helposti. Olen aina siellä sinua varten aina, kun tarvitset minua.

Leave A Comment

86 − 85 =