Kuinka ei hoida mitä muut ajattelevat

Huolimatta liikaa siitä, mitä muut ajattelevat, on hyvä tapa heikentää luottamusta ja järkyttää sinua; mutta miten voit lopettaa huolta niin paljon ajatuksistaan ​​ja mielipiteistään? Se on helpompaa kuin luulisi. Seuraa näitä 12 helppoa vaihetta huolehtimatta ja elää onnellinen ja täytetty elämä, joka on käytännössä stressitöntä!

Olemme kaikki olleet tässä tilanteessa ennen: ehkä ystävä kertoi meille, että hänen ystävänsä ei pidä hänestä, tai kuulemme sen suoraan jonkun suusta, että he eivät pidä meistä tietystä syystä. Kyllä, se on aika järkyttävää. Ajattelet, "miksi? Kuinka he eivät pidä minusta? "Jos olet kyllästynyt tuntemaan itseni järkyttyneitä muiden ihmisten tuomion suhteen, sinun on opittava ei hoito. Luota minuun - tuntuu miljoonalta paremmalta.

Kuinka ei hoida mitä muut ajattelevat

Ymmärrä, että kaikki menevät tuomariin

Se on melko valitettavaa, mutta ihmisen luonto on tuomita toisiaan. Teemme aina kaiken aikaa, vaikka emme edes tiedä, että teemme sen. Ensimmäinen askel oppimisessa, jota ei pidä huolehtia siitä, mitä muut ajattelevat sinusta, on ymmärtää, että teidät arvioidaan aina ympärillänne, ja täällä ei todellakaan ole mitään, mitä sinä voit tehdä. Olivatko he tuomitsevat teidät ulkonäön, persoonallisuutensa tai menneisyytesi aikana, päivän päätteeksi arvioit jotain iso vai pieni.

Jos joku ei pidä sinusta, siirry

Vaikka et tee mitään väärää jollekulle, aina tulee se henkilö, joka ei pidä sinusta, koska olet sinä. Se voi olla jotain niin tyhmää, koska he eivät pidä äänesi ääntä, että vietät liikaa tai hiuksesi on väri, jota he eivät pidä. Paras tapa tehdä, kun joku tuomitsee sinut ja ei sinusta mistä tahansa syystä, on yksinkertaisesti siirtyä eteenpäin. He eivät pidä sinusta, mitään ei voi tehdä sen suhteen, eivätkä he ole ajan ja energian arvoisia. Unohda ne ja siirry vaiheeseen 3.

Surround itseäsi ihmisiä, jotka rakastavat sinua

Kun sinua ympäröi ihmiset, jotka eivät tee mitään vaan rakastavat sinua ja pitävät sinusta, kuka olet, et tunne niin pahaa, kun huomaat, että joku arvostelee sinua eikä pidä mitä he ovat nähneet tai kuullut.

Ne, jotka nostavat sinua ylös sen sijaan, että repivät sinut, on varmasti palava keino kasvattaa luottamusta ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä enemmän onnellisiin ja iloisiin asioihin elämässä sen sijaan, että negatiivisuus, jollainen saattaa olla, kun he tuomitsevat sinut.

Kuinka ei hoida mitä muut ajattelevat

Keskustele sen kanssa ystävien ja perheen kanssa

Sen lisäksi, että olet yksinkertaisesti onnellinen ja täytetty olemalla ihmisiä, jotka rakastavat sinua eniten, toinen syy, joka ympäröi itsesi näiden ihmisten kanssa, on se, että se antaa sinulle mahdollisuuden puhua ongelmista ja epävarmuustekijöistä turvallisella ja luottamuksellisella tavalla.

Jos olet kamppailee siitä, että ihmiset arvostelevat sinua, avautuvat ystäville tai perheenjäsenelle ja sallivat itsesi puhua vapaasti asiasta. Puhuttu henkilö varmasti tarjoaa hyviä neuvoja ja muistuttaa sinua siitä, että et välitä siitä, mitä muut sanovat. He todennäköisesti myös nostavat sinua puhumalla positiivisista teistä ja elämästäsi.

Ymmärtää menneisyys ei koskaan muutu

Yksi asia, jota ihmiset rakastavat arvioida toisistaan, on heidän menneisyytensä. Mutta mitä voit tehdä siitä? Meillä on kaikki tekivät virheitä elämässämme, oliko pieniä yksityiskohtia tai suuria räjähdyksiä. Mutta lopussa meillä kaikilla on tämä yhteinen: osa menneisyydestämme emme ole ylpeitä. Jos joku arvioi sinut menneisyydestänne, sinun on ymmärrettävä, että se on menneisyydessä ja mitä ei voi tehdä nyt. Et voi muuttaa menneisyyttä, mutta voit varmasti tehdä tulevaisuuden kirkkaammaksi ja paremmaksi. Jos joku haluaa arvioida sinua ja rikkoa sinut menneisyydestänne, anna sen mennä. Se on tehty ja loppu!

Kuinka ei hoida mitä muut ajattelevat

Älkää reagoivat heidän tuomitsemiseensa ja kommentteihinsä

Reagoimalla siihen, mitä ihmisille on sanottava tai ajattelevat, vain osoittaa heille, että et ole riittävän itsevarmaa ymmärtämään, että heillä ei ole väliä. Sinun tarvitsee vain ravistaa sitä ja älä anna sen häiritä sinua. Tämä osoittaa heille (ja kaikille muille), että sinun ei tarvitse tuhlata aikaa ja energiaa heille ja että olet tyytyväinen itsellesi riippumatta siitä, mitä kukaan muu ajattelee.

Älä ole negatiivisten ihmisten ympärillä

Mainitsimme aiemmin, miten sinun pitäisi vain olla ihmisten ympärillä, jotka rakastavat sinua eniten ja eivät tuomitse sinua; hyvin, tämä vaihe vain toistaa, että sinun pitäisi vain olla näiden henkilöiden ympärillä. Jos huomaat, että joku arvioi sinua negatiivisesti ja heillä on kielteinen vaikutus sinuun, poista ne kokonaan elämästäsi.

Päästä eroon myrkyllisistä ihmisistä elämässäsi on helppo tapa välttää, mitä muut ihmiset ajattelevat, sillä olet liian iloinen täyttymyksestä ja luottamuksesta ylösnousevien ystävien ja perheesi ympyrästä. Huomaa valtava painosi nostetaan olkapäistä yksinkertaisesti päästä eroon siitä ylimääräisestä "painosta" elämässäsi; se on todella hengenpelastaja ja sinä olet iloinen.

Ymmärrä, ettet ole täydellinen

Ajattelemalla, että olet joku, jota ei pidä arvioida, on vain naurettavaa. Mielestäni voimme kaikki olla yhtä mieltä lausunnosta, jonka mukaan "kukaan ei ole täydellinen"; ja kyllä, se sisältää sinut.

Dreaming että olet täydellinen henkilö ja kukaan ei ole mitään tuomita sinua on katastrofi resepti. Ymmärrä täällä, juuri nyt, ettet ole täydellinen. Et ole koskaan ollut täydellisiä, etkä koskaan ole. Tunnistamalla tämä seikka antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää, miksi joku voi tuomita sinua, vaikka et pidä siitä.

Kuinka ei hoida mitä muut ajattelevat

Saada luottamusta

Luottavaiset ihmiset eivät välitä siitä, mitä muut ajattelevat niistä; se on niin yksinkertaista. Mutta jos sinulla ei ole luottamusta, jokainen yksittäinen sana tai ajatus, jonka joku on sinusta, tulee vaikuttamaan sinua suuresti. Itse asiassa, kun et ole varma, voi jopa alkaa ajatella, että ihmiset ovat negatiivisia kohti sinua - kun he eivät ole.

Joten miten voit luottaa luottamukseen, kun puuttuu kyseisestä osastosta? Se on yksinkertaisempi kuin luulet:

  • Sano jotain mukavaa itsestäsi peiliin joka ikinen päivä. Kirjoita nämä kommentit alas ja pidä niitä lähellä, jossa voit lukea niitä usein. Tee uusi positiivinen kommentti itsestäsi joka päivä ja pian huomaat, että rakastat itseäsi monista eri syistä, eikä sinulla ole mitään syytä tuntea huonoa.
  • Tee työtä asioista, joita sinun on mielestäsi muutettava. Ehkä et ole paras ystävä maailmassa, sinun on tutkittava vaikeampaa parempien arvosanojen suhteen tai muuttaa ruokailutottumuksiasi tuntemaan itsesi parhaiten. Mitä sinusta tuntuu, että sinun täytyy työskennellä, aloita työstää niitä, jotta voit tuntea itsesi paremmin.
  • Tartu mieleesi hauskalla toiminnalla ystäviesi kanssa. Hauskaa nautintoa, nautintoa ja nauraa on usein paras tapa tuntea olosi aivan omituiseksi. Päästä ulos talosta useammin ja nauti elämästä! Sinulla on vähemmän aikaa olla itsemääräämättä ja vähemmän aikaa pelätä muiden ihmisten mielipiteitä.
  • Kokeile jotain uutta niin paljon kuin pystyt. Jos haluat ottaa uuden luokan ja oppia uutta taitoa, tee se! Jos haluat tehdä jotain uskottavaa saada jännitystäsi, tee se! Mitä ikinä teet elämässä, lisää vain itseluottamustasi, niin pyrkikö uusia asioita ja yritä tehdä niin paljon kuin voit elämässäsi.

Tiedä, että elämä jatkuu

Joten hän ei pidä sinusta, ja he tuomitsevat sinut pienistä asioista. Oi, ja tuo toinen kaveri siellä? Hän tuomitsee sinut menneisyytesi vuoksi. Mutta päivän lopussa elämä jatkuu riippumatta siitä, mitä he ajattelevat. Joten mene eteenpäin, anna heidän puhua tai ajatella mitä he haluavat sinusta. Maailma jatkuu ja päivät kuluvat. Mikään ei voi tehdä mitään siitä, joten älä anna sen päästä sinulle.

Kuinka ei hoida mitä muut ajattelevat

Lopeta ajattelu Olet niin tärkeä

Vihaan sanoa tämän, mutta jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka jatkuvasti ajattelevat, että ihmiset tuomitsevat heidät kaikista pienistä asioistaan, sinulla saattaa olla ongelma; ja tämä ongelma on luulet olevasi tärkeämpi kuin sinä todella olet.

Ja luota minuun, en täällä sano, ettette ole tärkeitä ja erityisiä - koska olet! Mutta et ole niin tärkeä, että kukaan ei ole mitään parempaa tekemistä kuin istua ja tuomita sinut kaikesta, mitä olet tehnyt tai miltä näytät tai miten toimit.

Asia on, että ihmiset aina tuomitsevat teidät, olemme keskustelleet siitä. Mutta puolet ajasta, kaikki on sinun päähäsi. Ihmiset ovat enemmän omalla elämästään tekemättä mitään, mutta ovat negatiivisia sinusta.

Kysy itseltäsi rehellisesti: Miksi sinun pitäisi hoitaa mitä muut ajattelevat?

On aika istua alas ja ymmärtää itsesi. Jos haluat oppia, ettet välitä siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta, sinun on todella kysyttävä itseltäsi tämä utelias kysymys: MIKSI sinun pitäisi välittää, mitä muut ajattelevat? Olet hieno henkilö ja tee parhaasi elämässä, eikö? Olet voinut tehdä virheitä matkan varrella, kyllä, mutta sitten, onko se väliä? Ei tietenkään!

Ajattele sitä kauan ja kovaa, ja pian ymmärrätte, ettei sillä ole väliä mitä muut ihmiset tarvitsevat ajattelemaan. Se on ajanhukkaa, energiaa ja tunteita, kun voisit käyttää sitä kaiken ihmisille, jotka välittävät sinusta.

Ei välitä mitä muut ajattelevat olevan itse asiassa yksinkertaisempaa kuin luulit, huh? Pidä kiinni ihmisistä, jotka välittävät sinusta ja investoivat aikaa ja energiaa itsellesi ja heille. Saavuta itseluottamusta, ymmärtää tuomitseminen on osa ihmisluontoa ja oppii yksinkertaisesti sanomaan, "Kuka huolehtii"?!

Miten tunnet ihmisistä, jotka arvostelevat sinua? Kuinka lopettit huolta siitä, mitä muut ajattelivat sinusta? Jaa tarinat alla, jotta voimme selvittää vielä enemmän keinoja huolta!

Leave A Comment

− 5 = 1