Jää tai talvi vauvan tyttöjen nimet

Jos odotat talvivaunua - onnittelut! On erittäin jännittävää aikaa saada valmiiksi upouusi perheen lisäys, mutta yksi vaikeimmista asioista on valita nimi, joka sopii juuri sinun nippusi iloksi. Se on nimi, jonka annat lapsellesi koko elinaikan, joten se haluaa olla jotain, joka kestää ajankokeen, sekä loistavat oikeat persoonallisuuspiirteet ja merkkiviitteet, joita sinä toivottavasti lapsellasi on. 

Hyvä uutinen on, että talvella on runsaasti vauvojen nimiä, ja joillakin niistä on melko upeita merkityksiä takanaan. Katsokaa joitain näistä ja älä unohda kertoa meille, mikä on suosikkisi tai jos sinulla on omia hämmästyttäviä talvi-aiheisia ehdotuksia. 

jää or Winter Baby Girl Names

Ainutlaatuisia vauvojen nimiä talvella ja niiden merkityksillä 

Alaska - Et voi oikeastaan ​​saada enemmän jään / talven / lumen kuin Alaskan nimi. Se on yksi kylmimmistä paikoista planeetalla! 

Alcyone - kreikkalaisesta mytologiasta Alcyone oli yksi Pleiadesin seitsemästä sisaresta ja tunnetaan myös nimellä Kingfisher Goddess. Meret sanotaan kuolevan alas ja muuttuvat rauhallisiksi ja rauhallisiksi koko 14 päivän ajan talvella - tämä on, kun jumalatar nukkuu alas ja pesii. Kun hän pysähtyy pesimättä, meret palaavat kiireiseen ja vaaralliseen luontoonsa. 

Enkeli - mitä mieltä olet, kun joku sanoo joulun? Lahjat? Paljon ruokaa? Enkeli tai tähti puun yläosassa? Talvi tarkoittaa joulua, ja joulu tarkoittaa enkeleitä ... Paljon enkeleitä. Se tekee söpöä nimeä, samoin kuin Angelaa, Angelicaa ja muita muunnelmia. 

Astra - puhuen joulukuusen yläpuolella olevista tähdistä (mitä olimme), miten Asta, nimi, joka kirjaimellisesti tarkoittaa tähtiä ja kaikkea astrologista? Rakastan sitä ... Entä sinä? 

Auxesia - Kreikkalaisen mytologian alkuosissa oli vuosien luonnollisesti luotuja segmenttejä - mitä saamme tietää ja rakastaa kausina. Auxesia annettiin talvikauden jumalattarelle. 

Befana - vaikka se ei olekaan yleinen nimi, voit valita useita muunnelmia, kuten Beth, Betania ja muuta. La Befana on todella ihminen, joka on merkittävä italialaisesta kansankulttuurista ja historiasta, hyvin samanlaista kuin me tiedämme Joulupukin tai Pyhän Nikolauksen. Vaikka se oli maalattu varsin noikkaavaksi hahmoksi, joka lensi pukeutuneena mustan vaipan päähän ja männynvarsiin, hän meni talosta talvella talvella ja toimitti herkkuja lapsille, jotka käyttäytyivät itseään. Mitä luulet, lapset? Uskomme edelleen Joulupukkiin? 

Beira - tämä on itse asiassa peräisin gaalaisen mytologiasta, mutta on toinen jumaluus talvella. Beira on löyhästi käännetty tai liitetty Winter Queeniin. Hänelle sanottiin olevan valkoisia hiuksia, mutta hampaat ruosteen värin, ja se oli myös samanlainen kuin Avatar - sininen iho kaikkialla, muodon ja muodon jättiläinen sekä myös syklopit. 

kaunotar - kuulemme joulukelloja ja innoissamme, ja Belle voi myös olla pallon kauneus! Se on nimi, joka liittyy yleisesti talvikauteen ja jouluaikaan, ja mikä kaunis nimi onkin! 

Bonadea - Bona Deaa vietetään Roomassa joulukuun alussa pidettävässä festivaalissa. Hedelmällisyyden jumalatar vietetään vain naispuolisessa tapahtumassa, jossa miehet eivät ole vain kieltäytyneet ottamisesta; heitä ei saa keskustella tai mainita ollenkaan. 

hyväntekeväisyys - Joulu on täydellinen aika hyväntekeväisyyteen, ja ne, jotka ovat tarpeessa, tarvitsevat todellakin enemmän apua talvella / jouluna kuin missään muualla vuodesta. Et ehkä halua soittaa tyttövahtijallesi hyväntekeväisyyteen, mutta onko se aika, että teit vähän hyväntekeväisyyteen? 

Cher - Cher todella tarkoittaa "lunta" Valkovenäjä, plus, joka ei rakasta Cher? 

Christine - myös: Christie, Chrissie, Chrissy jne. He ovat kaikki talviin liittyvää nimeä ja kristittyä, lähinnä tämän Kristuksen liiton vuoksi. 

joulu - Voisit vain mennä kaikkiin ulos ja soittaa tyttövauvan jouluksi. Se on hieno nimi, eikä kukaan koskaan unohda, kun hänen syntymäpäivä oli! 

Ainutlaatuinen Baby Girl Names for Winter and Their Meanings

Demetria - peräisin kreikkalaisesta jumalasta, Demeter, me tosiasiassa paremmin tiedämme hänen tyttärensä talviyhteyksiin: Persephone. Kuitenkin Persephonea siepattiin jonkin aikaa, jumalattoman Hadesin takia. Tuona aikana hän kärsi tällaisesta masennuksesta, maa kuoli melkein kirjaimellisesti kuuden kuukauden ajan yhdistää hänet kylmään, kuolleeseen talvikauteen.  

Elsa - Okei, meidän ei tarvitse selittää tätä. Vain laulaa kanssamme: "LET IT GOOOOO!" (Oliko todella laulanut sen?) 

Elurra - tämä merkitsee kirjaimellisesti "lumen" Baskiassa, joka ulottuu kahden maan - Espanjan ja Ranskan, länsipuolisten Pyreneiden. 

Gabrielle - me kaikki tiedämme Arch Angel Gabriel, niin mitä on festivaaleilla teemalla Gabrielle? Vai Gabriella? Tai Gabby? On niin monia muunnelmia, joista voit valita! 

orjanlaakeri - sinulla olisi tietenkin myös Hollie, mutta ne tulevat nimellä Frau Holle, skandinaavinen jumalatar ja myyttien ja legendoiden aihe. Snowfall on mitä hän on yhteydessä, mutta se ei ole sitä; talvikausi tuo myös vihreitä, ikivihreitä puita, ja hän on myös näiden jumalatar. 

tammikuu - se on talven kylmimpi osa joillekin, ja se on kaunis tyttövauva. Sitähän me ajattelemme. 

Jupiter - Suurin planeetta aurinkoltamme, siis kylmin. 

Khione - kreikkalaisesta mytologiasta, Khionolle oli sanottu olevan Boreas-nimisen kreikkalaisen Jumalan tytär. Hän oli "talvikauden tuoja" ja oli myös kylmän pohjoisen tuulen Jumala. 

lumi - tämä merkitsee "lunta" kahdella eurooppalaisella kielellä: suomi ja viro. 

Parhaat Snow Or Winter Baby Names

McKinley - tämä on Alaskan kaupungin nimi ja yksi 10 parhaan maan kylmimmästä paikasta. Jos tämä ei huutaa "talvella", emme tiedä mitä. Mielestämme se kuulostaa hieman skotlantiselta, eikö sinä?

Nieve - Espanjaksi tämä tarkoittaa "lunta" ja todella todella rakastan sitä tyttövauvan nimestäkin! Voit jopa valita portugalilaisen version - Neve. 

pohjoinen - Kim Kardashian on saattanut olla suosittua viime vuosina, mutta Raamattu on tehnyt North Star suosittu vuosituhansia. Valitettavasti Kardashian-länsi-yhteyden takia tätä nimeä on käytetty veto-osalla useista vauvojen nimiluetteloista! 

Persephone - peräisin kreikkalaisesta mytologiasta, olemme jo aiemmin maininneet Persephone äiti - Demeter / Demetria. Maa meni kylmään masennukseen kuuden kuukauden ajan, kun hän huomasi alistuneen herran herran sieppaavan, joten ymmärrät, miksi ihmiset yhdistävät hänet - ja hänen nimensä - talvella, kylmään, jäähän ja kaikkiin lumisiin. 

Saturnus - lämpötilat sanotaan laskevan alle 184 astetta Celsius-asteella tällä planeetalla, mikä on yksi aurinkokuntamme kylmimmistä paikoista. Uskomme myös, että se tekisi suuren tyttövauvan nimen, ja sitä voitaisiin muokata hieman lisäämällä vielä ainutlaatuisempia tyttövaaleja. 

Lumi - voit vain soittaa kauniiseen niputuksenne lumeen. Se on ainutlaatuinen ja viileä nimi, joka on merkityksellinen vuosi toisensa jälkeen. 

Talvi - yhtä hyvin kuin Wynter ja muut muunnelmat, Winter on kaunis nimi sekä pojille että tytöille. 

Leave A Comment

58 − 52 =