Haasteita ystävien kanssa

Katsotaanpa kohta, meillä kaikilla on hieman kilpailukykyinen luonne ja haasteita ystävien kanssa on yksi suosituimmista menneistä ajoista. Miksi emme käytä tätä kilpailukykyä hyödyksi ja pidä ystävien kanssa rohkeasti tilaisuus pitää hauskaa ja saada muodon? Ajattele, jos sinä ja ystäväsi aletaan kokeilla hauskoja haasteita fyysisen ruumiin kanssa aina kun kokoat yhteen, rakentaa voimaa, laihtua ja hauskaa kaikki samaan aikaan!

Ja älä huoli, sinun ei tarvitse vastata haasteisiin! Olemme jo tehneet sen sinulle! On paljon asioita, jotta voit pitää sinut miehitettynä, nauraen ja voittamassa pelkojasi tuntien päästä. Muista, että jotkut näistä akrobaattisista haasteista saattavat vaatia tarkkailijaa, ja ne on tehtävä varoen, varsinkin jos sinulla on vamma tai sairaus.

kaksi high

1. Kaksi korkeaa

Okei, niin tämä voi olla itsestään selvää, mutta isomman henkilön on oltava pohjassa tämän haasteen suhteen. Tämä voi auttaa sinua voittamaan pelko korkeuksista, rakentaa luottamusta sinun ja ystäviesi välille ja parantamaan viestintääsi. Aloita tukijalka jalalla leveällä ja kyykistyä alas, jolloin ylhäältä huoltavat kädet ja astuvat reiselleen ja sitten olkapäälle. Laita oikea jalka oikealle reidille lonkan kohdalla ja vasen jalka vasemmalla olalla. Pohja pitää pitää käsiään ylös, jotta henkilö voi kiivetä jotain työntääkseen alas. Jos olet tarpeeksi vakaa, pohja voi pitää yläosan vasikka-lihaksia ja vetää alas ja työntää päätä takaisin, jotta pää tuntuu turvalliselta. Sinun pitäisi aina olla joitakin ihmisiä paikalla sinua, kun yrität tätä, kunnes olet erittäin varma, että voit tehdä sen omasta.

tulikärpänen pose

  1. Jooga Firefly Pose

Tämä on hauska haaste ystäville, koska se vie sekä vahvuutta että joustavuutta. Tytöt voivat tavallisesti tehdä tämän helpommin kuin kaverit, mikä tekee siitä hauskempaa! Aloita seisomasta jalkasi leveämpiä kuin lantionne ja nojata eteenpäin. Aseta kädet maahan jalkojesi ja jalkojesi takana. Se tuntuu siltä, ​​että jalat ovat reppuhihnoja. Mitä lähemmäksi voit saada jalat harteille, sitä parempi. Salainen täällä on työntää selkäsi jalkasi selkäsi käsivarsia ja kuin lantionne laskeutuvat maahan, jalkasi pitäisi nostaa pois maasta. Tämä on hieno puoluehieman, joka aina vaikuttaa ystäviisi!

laatikko rolls

  1. 2 henkilölaatikkoa

Tämä on hauska haaste, joka varmasti saa sinut nauramaan. Se on paljon helpompaa kuin se näyttääkin! Yksi henkilö makaa maahan, kun toinen henkilö seisoo päänsä päällä jalka kummallakin puolella päänsä. Paikan päällä oleva henkilö tarttuu pysyvän ystävän nilkkojen päälle ja asettaa jalkansa ylös ilmassa. Pysyvä ystävä nappaa henkilön nilkkojen asettamisen ja tekee laatikon tehokkaasti. Sitten pysyvä ystävä sukeltaa rullaa (tuijottaa leukaa rintaan) ihmisen läpi maan jalat vetäen heidät ylös, kun jalkansa jättävät maahan. Se näyttää liikkuvalta ihmisruudulta ja sinun on todella varmistettava, että panet pään, jotta et kaatua kaulaasi niskaan. Tietenkin on ihmisten paikalla, kunnes olet mukava tehdä se omasta!

käsinseisonta-punnerruksia

  1. Handstand työntää seinään

Hyvä vahvuus on pohjimmainen kädensija. Vaikka akrobatit voivat tehdä ne pois seinästä, keskiverto ihminen löytää ne äärimmäisen haastavia! Tämä on luonnollisesti helpompaa miehille, mikä on enemmän syytä naisille, että he tekevät työtä heitä kohtaan ja näyttävät ystävälliset miespuoliset kollegamme! Jos työskentelet päivittäin, huomaat, että rakennat ylivoimaisia ​​voimaa ja ne helpottavat ja helpottavat! Se on vain tiedettä. Saat myös lisää terveydellistä hyötyä tuoreen veren kiihtymisestä aivoihin, mikä voi auttaa lisäämään muistia ja henkistä selkeyttä! Jos et tiedä, miten potkaista käsiisi, aseta kädet maahan ja selkä seinälle. Kun nostat yhden jalan, pidä molemmat jalat suorana, kun hypät yhteen jalkaan nousta ylös. Pidä sydämesi tiukka, hengitä ja pidä jalat yhdessä ja suorana! Mitä parempaa lomake, sitä paremmat mahdollisuutesi ei ole pudonnut!

yksi arm pushup

  1. Yhden käden painikkeet

Yksi perimmäisistä haasteista on haluttu yksi varren työntö. Jos voit hallita tätä, sinulla on joitain vakavia lohdutusoikeuksia ja lihasten määrittelyä. Vaikka useimmat tytöt eivät halua olla kokonaan kiinni, ei ole väliä, että lihakset ovat houkuttelevia tyttöjen miehille. Jos laitat kätesi kehosi keskiviivaan ja tuovat jalat leveämmäksi kuin tavalliselle painallukselle, voit käyttää enemmän isompia selkäliikkeitä pienempien rintakipujen sijaan. Voit huijata ja kääntyä hieman sivulle, jotta se olisi hieman helpompaa. Useimmat ihmiset eivät voi saada tätä ensimmäisellä kokeilulla, joten sinun on ehkä tehtävä perjantai-iltasi akrobatia haasteesi säännöllisesti! Kuvittele, kuinka hienoa tunnet seuraavana päivänä, kun voit ylpeänä lähettää uuden liikenteensa Instagramissa ja Facebookissa!

riikinkukko pose

  1. Peacock Pose

Ennen kuin hylkäät tämän ajattelevan, että se on liian kovaa, meidän on kerrottava, kuinka hyvä se on terveydelle. Kun kyynärpääsi työntyvät vatsaan, se lähettää tuoretta verta vatsaan ja elimiin parantaakseen toimintaansa. Paitsi että se parantaa kätesi, olkapää ja vatsan lihakset. Ok, aloita polvisteleminen polvillasi leveästi ja aseta kämmentäsi maahan sylissään kohti jalkojasi. Tuo kyynärpäät toisiaan kohti ja kiristä vatsan lihaksia kun aloitat rintakehääsi eteenpäin. Tämä aiheuttaa kaikki liikkua painopisteen eteenpäin niin, että jalat nostavat maasta.

Hyvä on, nyt sinun tarvitsee vain tavata ystäviäsi ja aloittaa hauskaa! Miksi ei ole hyvä vaikutus ystäviinne ja kuntoilu haastaa uuden normin ja innostaa heitä sopeutumaan ja terveenä. Ollapa todellinen, sitä terveellisempi olemme, sitä paremmin tunnemme ja parempaa elämäämme. Nämä pienet haasteet voisivat helposti aloittaa vakavan myönteisen vauhdin, joka voisi muuttaa elämääsi, rakentaa luottamusta ja luoda hyviä tapoja, jotka pitävät sinut nuorena ja hymyilevänä!

Muista, että voit haastaa ystäväsi ympäri maailmaa sosiaalisen median avulla. Voit lähettää ne Instagramissa ja haastaa ystäväsi näyttämään sinulle heidän liikutuksensa. Sinusta tuntuu hyvältä, kun teet uusia ystäviä sosiaalisen median kautta ja innostaa niitä myös! Et koskaan tiedä, milloin rohkaisuni voi tulla vain täydelliseksi ajaksi jollekin. Monet ihmiset kamppailevat löytää motivaatiota pysyä terveenä. Voimme haastaa toisiamme näillä hauskalla akrobatiaisilla liikkeillä ja nostaa toisiamme ylös prosessissa!

Leave A Comment

6 + 1 =