7 Paras Jousimies-piirteet

Jousimies

Jousimies on 9th horoskooppi, ja se on ainoa tähti, joka on puoli eläin ja puoli ihminen. Pohjimmiltaan, Jousimies on kova Centaur, jossa on hevonen takana ja ihmisen ylävartalo. Tulipalon merkkinä on sekä eläinten että ihmisten vaistot. Hallitsevien ominaisuuksien kannalta Sagittarians ovat optimistisia, itsenäisiä ja iloisia. Heillä on myös suuri huumorintaju ja ovat rehellisiä ihmisiä. Vilpitön ja ystävällinen, on aina hyvä olla Jousimies elämässäsi. Tässä on 7 parhaimmistoa.

  1. Anteliaisuus

Jousimies on viimeinen tähtimerkki, jossa on pidempiä iltoja, mikä tekee useimmista Sagittariansista erittäin huolestuneita maailmankaikkeudesta kokonaisuutena, ei pelkästään omiin henkilökohtaisiin kysymyksiinsä. Heillä on yleensä hyvät luonteensa ja ovat valmiita auttamaan ketään erityisesti, jos he löytävät kenenkään vaikeina aikoina. He eivät koskaan jätä pois vastuuta muille ja heillä on vahva yhteisöllisyys. Tämä yleinen suuri sydämenne ei rajoitu ihmisiin. Jousimiehillä on heikko paikka eläimille ja näyttävät heille suurta kiintymystä. He eivät varmasti kääntyisi selkänsä valloilleen.

  1. Vilpittömyys

Yleensä tämä tähtimerkin alla syntynyt rakastuu helposti ja yleensä kovaa. He voivat osoittaa sitoumuksen hyvin varhaisessa suhteessa, mutta heillä on taipumus arvioida uudelleen päätöstään ja mahdollisesti pahoitella heitä. Sitoutumiskysymykset ovat yleisiä, mutta siitä huolimatta, jos joku Sagittarian sitoutuu, he pitävät suhdetta paksun ja ohut. Sitoutumisen pelko itse asiassa johtuu siitä pelosta, että tämä erityinen henkilö menettää. Jousimies nainen on aivan normaalia uhraamaan kaiken kumppaninsa puolesta.

  1. Filosofinen

Sagittarin symboli on Archer, puoli mies ja puoli hevonen keulalla ja nuolella. Tämä edustaa keskimääräisen Sagittarian yhdistettyä filosofista puolta, kuten nuoli osoittaa tähtiä ja taivasta. Heillä on jatkuva jano tiedon ja yleensä uppoutua uuteen aiheeseen, kuten historiaan tai uuteen kulttuuriin. Jousimies on vahva etiikka-etiikka ja pysyy siinä aina. He rakastavat jakaa tietonsa muiden kanssa ja heillä on taipumus helposti nähdä isompi kuva.

  1. Optimistinen

Riippumatta siitä, kuinka pimeä tilanne, Sagittarian aina näkevät valon tunnelin päässä. He aina kuvittelevat, mikä on hyvää tilanteesta ja pitävät lasin puoli-täydellistä asennetta. Onneksi heidän innostuksensa ja hyvän luonteensa leviää helposti muille, he voivat nostaa henkiä riippumatta tilanteesta.

  1. Älyllinen

Tiedonhaku tietenkään tarjoaa aina Sagittarian näkökulmasta tarpeen mukaan. Tämä yhdistettynä hyvään älykkyyteen tarkoittaa sitä, että kaikki tilanteet voidaan manipuloida heidän tarpeisiinsa sopiviksi. Heillä on taipumus olla kiinnostuneita monista aiheista ja rakkaus on upotettu hyvään kirjaan. Heidän mielensä ovat luovia ja kuljettavat niitä missä tahansa he haluavat. On varmasti hienoa olla Jousimies elämässäsi, koska he saavat aina yllättää sinut suurella osaamisellaan.

  1. seikkailunhaluinen

Vapaus on elämäntapa ja Sagittarians yleensä rakastaa tutkia; tämä auttaa tyydyttämään tiedon ja uusien kokemusten janoa. Riskinotto ja adrenaliinilla toimivat urheilu varmasti vetoavat Sagittariin. Niille se on täydellinen tapa pitää hauskaa ja päästää irti. Heidän rakkautensa ulkona myös johtaa monet Sagittarians osaksi urheilualan ja he ovat yleensä hyviä heitä. Tutkimus osoittaa, että on enemmän Sagittarian mestareita kuin mikään muu merkki.

  1. Viattomuus

Useimmat Sagittarialaiset lähtevät ja rakastavat puhua. He tekevät erityisen hyviä ystäviä ja voivat nostaa henkesi pimeimpinä päivinä. Heidän rakkautensa hauskanpitoon takaa, että aina nauraa, kun olet heidän kanssaan. He ovat myös erittäin luottamuksellisia, suoria ja lapsen kaltaisia ​​viattomia. Täydellisyys Sagittariasta voi olla kaksinaamaista asiaa; sekä kohteliaisuus että loukkaus yhdessä. Tämä johtuu heidän viattomuudestaan ​​ja suorasta puhumisestaan. He eivät näe, että he ovat loukkaantuneet sinua. Syyllisyyttään he ovat antaneet sinulle vastauksen, jota sinä kysyt, eikä huomannut tai ajatellut tämän haarautumista. Niin sointuvuus tekee heistä osaavia aloittaa keskustelut ystävien tai vieraiden kanssa, mikä on aina hyödyllistä.

Jousimiehet ovat hauskoja ihmisiä, jotka ovat mukana. Ajoittain arvaamaton, mutta äärimmäisen röyhkeä ja optimistinen, jolla on elämässäsi Sagittarian, ei tuo muuta kuin iloa. He ovat rehellisiä ihmisiä, viisaita ja suoraviivaisia. Jos haluat hyviä neuvoja, pyydä Jousimies ohjeita ja he kertovat sinulle tarkalleen mitä tehdä.

Leave A Comment

7 + 3 =