50 Awesome Tattoo mallit naisille

Olipa kyse taiteen, uskonnon, uskomusten, muistutuksen tai pelkästään hauskojen nimissä, tatuoinnit ovat uskomattoman suosittuja ja kasvavat yhä suosimalla naismaailmassa. Mutta tätä kehon muutosta ei pidä ottaa kevyesti - se on siellä koko elämäsi ajan - ennen kuin pääset istumaan ja anna taiteilija työskennellä pörröisellä taikuudellaan, tarkista nämä 50 AWESOME tatuointimallit jotkut todella hieno inspiraatio!

1. Ankkuri ruusuilla - reiden osa

Ankkuri With Roses - Thigh Piece

Ei ole epäilystäkään siitä. Tämä ankkurikappale, jossa on lomittavia ruusuja, on aivan upea. Ja ankkuritetatuilla ja reiden tatuoinnilla on tänä vuonna erittäin suosittu tuttu trendi ja muoti eteenpäin, joka on mahtavaa.

2. Flyaway Birds - takapihalla

Lentää pois Birds - Back Piece

Linnut ovat toinen uskomattoman trendikäs tatuointidea, jota naiset ehdottomasti rakastavat. Nämä pienet, naisellisimmat linnut koristavat hänen selkänsä ylempää puolta, jättäen hänelle upean ja erittäin tyylikkään kappaleen, joka on hienostunut ja söpö.

3. Kallo ja ruusu - selkä olkapää

Kallo and Rose - Back Shoulder

Ah kyllä, tietysti. Suosittu kallo ja ruusu tatuointi. Et yksinkertaisesti voi mennä vikaan tämän idean kanssa. Se on klassikko ja seainanäyttää hyvältä - varsinkin tässä nimenomaisessa selkänojaasennossa. Me rakastamme tämän kallon yksityiskohtia ja iso punainen ruusu antaa sille hieman seksikkään naisellinen pizazz.

4. Suuri Dreamcatcher - Side Piece

Suuri Dreamcatcher - Side Piece

Kuka huolehtii siitä, että tämä unelmoiva kappale oli innoittamana Diva Miley Cyrus- ei voi väittää, että tämä on uskomattoman seksikäs ja suorastaan ​​mahtava tatuointidea. Me rakastamme, kuinka unelmoija näyttää siltä, ​​että se heilahtelee tuulessa - varmasti lisätty kosketus, joka vie tämän koko ihmeellisen haaveilijan sivukappaleen yhteen.

5. "Usko" Lainaus - Finger Piece

50 Awesome Tattoo mallit naisille

Tänä vuonna kaikki on kyse pienistä sormien tatuoista, joilla on jonkinlainen merkitys, kuten tämä upea pieni tat osoittaa. Me rakastamme tätä tatuointideaa, koska se on pieni, naisellinen, mutta jolla on paljon merkitystä. Pienen linnun lisäys tuo vain tämän pintikokoisen taideteoksen kauneutta.

6. Dreamcatcher - takakappale

Uni sieppari - Back Piece

Olet luultavasti tietoinen siitä, kuinka äärettömän suosittuja unelmahaun tatuointeja on. Mutta jos haluat erottaa itsestäsi muista ja mennä yli ja sen jälkeen, tässä on hämmästyttävä tatuointi: koko takakappale, joka on omistettu monikerroksiselle haaveilijalle, jossa on paljon yksityiskohtia. Jätä se mustavalkoiseksi tai lisää väriä, jotta tämä saalistaja ponnahtaa!

7. Söpö kukka - Hip-kappale

Söpö Flower - Hip Piece

Haluatko pitää sen hip ja söpö? Sitten tämä on ehdottomasti tatuointi suunnitella harkita! Se on yksinkertainen, mutta ei vähäpätöinen. Kukka on flirty ja hauskaa ja pienet roikkuvat linjat ja yksityiskohdat todella tuovat tatuoinnin yhdessä ihanaan. Ja me ehdottomasti rakastan sijaintia! Se ei todellakaan ole enää flirty ja tyylikäs kuin tämä.

8. Tiny Back Cross-Back Piece

Pikkuruinen Back Cross - Back Piece

Jos olet pienen tatuointihihnan seuraaja, rakastat tätä ihastuttavaa tatuointisuunnittelua. Se on yksinkertainen, mutta erittäin yksityiskohtainen goottilainen innoitettu risti, joka on sijoitettu suoraan selkärankaan. Lopputulos? Uskomattoman seksikäs, mutta hillitty tatuointi, joka näyttää upealta.

9. Lukko ja avain - Kalvopää

Lukko and Key - Rib Piece

Okei, mikä tyttö ei rakasta hyvää vanhaa muotilukkoa ja avainta? Erityisesti yksi koristeltu kaunis, vaaleanpunainen keula? Tämä tatuointi on määritelmä girly asenne. Se sijaitsee kylkiluutin kohdalla ja kiillotettu mielekkäällä tarjouksella, tämä kaunis tat on niin flirty kuin täysin seksikäs.

10. Värikäs sulka - sivukappale

Värikäs Feather - Side Piece

Höyhenet ovat toinen niistä 2014-mustasta tatuoinnista. Ja miksi he eivät olisi? Ne ovat uskomattoman naisellisia, mutta niillä on vanha maailma, yksinkertainen kosketus, jota ei voida sivuuttaa. Me rakastamme tätä höyhen-tatuointia, koska se on täynnä värejä ja kattaa koko puolen. Hullu kuuma!

11. Sytytysluukku

Solisluu Quote

Tämän erityisen tatuointisuunnitelman avulla aiomme keskittyä sijainnin sijaan todellisiin sanoihin, koska olkaamme rehellisiä - voit melko paljon lainaa mitä haluat, ja se näyttää siltä, ​​että se kuolee kuollut seksikkäksi kuin tämä. Olemme rakastamassa tätä solisluettelomerkkiä!

12. Maori - sivukappale

maori - Side Piece

Maorit ovat erittäin suosittuja tatuointeja, joissa on selkeät kuviot, joissa on rohkeita viivoja ja paljon yksityiskohtia. Ja hello! Se on täysin mahtavaa, eikö? Rakastamme tätä sivupalkkia, koska se lukkiutuu rintakehään ja vatsaan maorikuvioiden ja upeiden kukkaviljelmien upealla seoksella.

13. Sokerin kallo - olkapää

sokeri Skull - Shoulder Piece

Ei ole epäilystäkään siitä - näemme sokerikäämiä kaikkialla - varsinkin kun kyseessä on tatuointi. Me ehdottomasti rakastan tätä olkapään sokerikalloa, koska se on täynnä upeita värejä ja naisellinen flare!

14. Kitty Cat - sisäinen käsivarsi

Kisu Cat - Inner Arm Piece

Tätä tatuointia voidaan selkeästi kuvata yhdellä sanalla:ihana. Ei ole mitään, jota ei rakasteta tatuoinnilla, uskomatonta yksityiskohtia upeasta sinisen värityskerroksen kukista. Kaiken kaikkiaan tämä ihastuttava sisäkappale saa 10 out of 10!

15. Linnut ja lainaukset - Takana olkapää

linnut and Quotes - Back Shoulder Piece

Täydellinen duo: kauniita, lentäviä lintuja ja mielekäs tarjous. Tehokas, naisellinen ja upea. Se ei ole parempaa kuin se.

16. Dragonfly - sisäinen käsivarsi

Sudenkorento - Inner Arm Piece

Sijainti on avain: se on täydellinen herkkä paikka sijoittaa muutamia kukkia upealla pitsimaisella kuvioinnilla. Ja sitten on sudenkorento täyttää tämä uskomattoman siro tatuointi.

17. Geisha - takakappale

Geisha - Back Piece

Ei ole mikään salaisuus, että tatuoinnit, joissa on aasialainen inspiraatio, ovat uskomattoman suosittuja. Ja vaikka useimmat ihmiset urheilevat perinteisiä japanilaisia ​​kirjoituskirjeitä, voit jopa avata upean Geisha-tatuoinnin, kuten tämän. Yksityiskohtia on fantastinen ja aivan kuten Geisha olisi, on täysin feminiininen ja fantastinen.

18. Gothic Inspiration - Lower Back Piece

gotiikka Inspiration - Lower Back Piece

Laita termi "hakata leima" häpeään tämän upean, goottilainen inspiroima alaselkä. Se on arvokas, hienostunut ja kauniisti yksityiskohtainen sellaisilla tavoilla, joita et koskaan ajatellut mahdollista, ja päättyy puhtaaseen viimeistelyyn, joka on täysin henkeäsalpaava.

19. Haida - takakappale

Haida - Back Piece

Vaikka vähemmän tuttuja tatuointeja kuin muita tatuointeja, Haidon tatuoinnit ovat mielenkiintoista tyyliä, jota monet ihmiset kiinnittävät. Alkuperäiskansojen innoittamana Haida-tatuoinnit ovat äärimmäisen monimutkaisia ​​ja niissä on rohkeita viivoja ja jopa rohkeampia värejä monimutkaiselle mestariteokselle.

20. Käärme ja miekka - Ulompi käsivarsi

Käärme and Sword - Outer Arm Piece

Okei, molemmat tatuoinnit ovat täysin viileitä - mutta nyt keskitymme miekan ympärille käärittyyn käärmeeseen. Se on kova ja karu, mutta sijoittelu antaa sille vain houkuttelevan houkuttelevaa asennetta, jota me rakastamme.

21. Tähdet ja siivet - takakappale

tähdet and Wings - Back Piece

On niin monia syitä ihailla tätä takapihaa. Yhdessä se yhdistää kauniin, rohkean tähden ja ainutlaatuisen lainauksen, joka kulkee suoraan selkärangan päällä. Se on valmistettu sarjasta upeasti yksityiskohtaisia ​​siipiä, jotka ovat seksikäs ja upea kaikki yhdessä. Tämä 3-in-1 combo tatuointi on ehdottomasti voittaja.

22. Snake - Leg Piece

Käärme - Leg Piece

Kaverini sammakkoeläinten ystäville, esitän teille ehdottoman seksikkäimmän käärmeetotoksen maapallolla. Tämä hirveä peto on kääritty herkästi ja viettelevästi hänen koko jalansa ympärille ja luo pettää, pirullista ja suorastaan ​​eksoottista tatuointisuunnittelua.

23. Kuu ja aurinko - takana olkapää

Kuu and Sun - Back Shoulder Piece

Miksi asettua kuun tai aurinko tatuointi kun sinulla on molemmat? Tämä hieno muotoilu yhdistää kummankin maailman parhaat puolet vakavasti yksityiskohtaiseen ja ekstravagantiseen olkapään palaan.

24. Lace Arm Band - Yläosaan

Pitsi Arm Band - Upper Arm Piece

Miehet eivät ole ainoita, jotka voivat rock-käsivarsinauhoja - ja tämä kaunis, lacy arm -bändi todistaa sen. Se on yksinkertaisesti upea!

25. Leijona - olkapää

Leijona - Shoulder Piece

Siinä on tyypillinen leijonan tatuointi, ja sitten on tämä: luultavasti ainutlaatuinen ja hieno leijonan olkapää palstalla planeetalla. Tämä muotoilu ei ole mikään hämmästyttävä, ja kaikki hienot viivat ja yksityiskohtia, se on yksinkertaisesti koskematon ja upea, tuo "viidakon kuningas" elämään.

26. Pirate Ship - Back Piece

Merirosvo Ship - Back Piece

Ahoy, maties! Tämä hieno tatuointirakenne on kaikki merirosvo-rakkaus, jota voitte koskaan tarvita tai tarvitset. Koko hänen selkänsä takana tämä muotoilu on ehdottomasti rohkeampi sydämessä, joka rakastaa suurta, silmäänsä tarttuvia mustetta, joka tappaa.

27. Tähteä - Jalkaosuus

tähdet - Foot Piece

Jalka tatuoinnit ovat uskomattoman suosittuja. Mutta kun heität joitain tähtiä ja muutama kääntyvä rivi, sinulla on jalka tatuointi, joka on uskomattoman tyylikäs ja täysin söpö.

28. Tribal - Lower Back Piece

heimo- - Lower Back Piece

Kun kyseessä on alempi takakappale, vaihtoehdot ovat rajattomat ja melkein kaikki näyttää hyvältä. Mutta me erityisesti ihastelen tätä heimojen innoittamana takana palaa rohkeilla linjoilla, jotka ovat silmät kiinni ja houkutteleva.

29. Owl - rinnassa

Pöllö - Chest Piece

Jos saisin vain antaa tämän rintakehän sanaa, olisin valita kiehtovaa. Tämä pöllö tatuointi on yksinkertaisesti loistava. Se on upea mestariteos, joka vie normaalin pöllön tatuoinninsä uudelle, epätavalliselle. Tarpeetonta sanoa, rakastamme tätä pöllön muotoilua kaikkien kelloja ja pillejä.

30. Leopard Print - kaulan tatuointi

Leopardi Print - Neck Tattoo

Leopardin tulosteiden trendi on tulossa uskomattoman suosittu, ja me rakastamme ajatusta ja tämän leopardin inspiroiman tatuoinnin sijaintia. Täysin kuuma!

31. Värilliset siivet - Back Tattoo

Värillinen Wings - Back Tattoo

Kun ajattelet siipiä, olet mielessäsi luultavasti matkalla "tummille" tatuoille tai "goottilainen" innoittamalle tatuoinnille. Mutta tämä värikäs siipi on kaikkea muuta kuin pimeää, ja siinä on paljon hauskaa ja flirttaileva asenne, joka kiviä!

32. Tribal - Rib Piece

heimo- - Rib Piece

Tämä tatuointi on yksinkertaisesti mahtava. Ei vain muotoilu uskomattoman viileä ja toivottava, mutta sijainti on seksikäs ja erittäin ainutlaatuinen. Ehdottomasti voittaja kirjassamme.

33. Suuri puu - takakappale

2254a8460dbba815cca4ba2db14eed70

Tämä on niin upea, hämmästyttävä taideteos. Se on kaunis, mutta yksinkertainen puu, jolla on runsaasti tummaa yksityiskohtia, joka tuo vähän luontoa kotiin.

34. Suuri Zodiac - Side Piece

390b67d9383b508bd4a1a5915ad61c4d

Et voi mennä pieleen horoskooppitornin kanssa - se ei ole mahdollista. Mutta miksi mennä pieni, kun voi olla rohkea ja ylpeä kuin tämä valtava skorpioni sivukappale? Ole ylpeä merkistäsi ja näytä se mahtavalla tavalla, kuten tämä viileä tat!

35. Elephant - Inner Arm Tattoo

Norsu - Inner Arm Tattoo

Kun elefanttatatuotit osuivat äskettäin kaavioiden kärkeen, oli vain selvää, että ottaisimme mukaan tämän uskomattoman yksityiskohtaisen ja kiehtovan elefanttikappaleen. Siellä on niin paljon tapahtumia tässä upeassa suunnittelussa, ja me rakastamme joka sekunnissa.

36. Kukka - takana olkapää

Kukka - Back Shoulder Piece

Kukat ovat aina olleet valtava hitti naisten tatuointiteollisuudessa, mutta me erityisesti ihastelemme tätä muotoilua, koska kaikki yksityiskohdat ja tietenkin silmä popping vaaleanpunainen ja musta väri sekoitetaan.

37. Dragon - Side Tattoo

Lohikäärme - Side Tattoo

Tämä tulenkestävä tatuointi on epäilemättä kuuma, eikä vain siksi, että tulipalo ampuu lohikäärmeiden suusta. Se on viettelevä, eksoottinen muotoilu, joka on kovaa ja upeaa. Tappaja 10/10!

38. Vaaleanpunainen puu - sivuseinä

Vaaleanpunainen Tree - Side Back Piece

Tämä vaaleanpunainen puu on kiehtova näkö, vai ei? Se on yhtä todellista kuin se voisi saada, ja me rakastamme kaunis, hermostunut vaaleanpunainen yhdistelmä tummanruskeilla oksilla. Upea muotoilu, joka näyttää upealta sivulle!

39. Butterfly - Back Piece

Perhonen - Back Piece

Todennäköisesti yksi ainutlaatuisista ja ylellisimmistä tatuoimismalleista, joita olemme koskaan nähneet. Tämä erinomainen perhonen tatuointi yhdistää upeat värit henkeäsalpaavaan muotoiluun, jota ei voida sivuuttaa. Rakastamme!

40. Aseet ja ruusut - Side Piece

Guns and Roses - Side Piece

Yksi vaikeimmista tatuoinnit, joita olemme todennäköisesti koskaan nähneet. Rakastamme tätä mahtavaa aseiden ja ruusujen yhdistelmää, ja sijoittaminen on hämmästyttävän röyhkeä ja viettelevä.

41. Lacy Bow - Yläosa

pitsimäinen Bow - Upper Back Piece

Onko mitään muuta girly kuin lacy jousi? Ei tietenkään! Niiden super-naisellisimpien tyttöjen keskuudessa, jotka haluavat urheilua uber flirty ja fabulous tat, suosittelemme tätä upeaa lacy keula ylävartalon kuollessa keskellä!

42. Musiikkihuomautukset ja arkki - Yläosat

musiikki Note & Sheet - Upper Arm Piece

Ah kyllä. Klassinen musiikkihuomautus ja musiikkilevyn tatuointi. Se saattaa olla hieman perinteinen, mutta se on aina hyvä muotoilu. Me rakastamme tämän nimenomaan musiikin innoittamana olevaa käsivarteen, koska siinä on runsaasti yksityiskohtia ja se näyttää ehdottoman majesteettiselta!

43. Koi Fish - Back Piece

Koi Fish - Back Piece

Jos etsit ehdottoman erinomaista koi-kala-tatuointideaa, tämä on se. Tarkoitan vain tätä mestariteosta. Se on yksinkertaisesti ihmeellinen ja me rakastamme kaikki ylimääräiset vaikutukset, kuten kukat ja terälehdet. Kaunis!

44. Lainaukset & kukat - käsivarsi

Lainausmerkit & Flowers - Arm Piece

Miksi lainauspalan ja kukkakappaleen on oltava kahdessa eri paikassa, kun ne voidaan kiinnittää kauniiseen ja merkitykselliseen muotoiluun kuin tämä? Tämä on aivan upea, ei tarvitse sanoa.

45. Kukat & pitsi - selkäosa

Kukat & Lace - Back Side Piece

Naisille, me rakastamme pitsiä, ja me rakastamme kukkia. Yhdistä ne kaksi ja sinulla on ihana pala, joka on houkutteleva katsomaan ja ihanaa ihoa vastaan.

46. ​​Crown - eturaajakappale

kruunu - Front Shoulder Piece

Miksi tyytyä pieneen prinsessa kruunuun kun voi olla kuningatar? Rock tämä ihastuttava ja täysin sassy kruunu!

47. Wings - Back Piece

Siivet - Back Piece

Näytimme sinulle värikkäät ja flirtyvät siivet - nyt, tietenkin, meidän on näytettävä nämä gothic innoitetut musta siivet. Nämä upeat, houkuttelevat siivet saavat tumman pään, mutta ovat melko majesteettisia itsestään. Rakastamme heitä!

48. Merenneito - reiden osa

Merenneito - Thigh Piece

Siirrä sivuun, Ariel. Tämä houkutteleva merenneito tatuointi on uskomattoman viettelevää ja sen kauneus ylittää kaiken mitä olisimme voineet kuvitella.

49. Fairy - rinnassa / olkapää

keijukainen - Chest/Shoulder Piece

Tämä keiju tatuointi leviää meidät ylös ja vie meidät maagiseen sadutilaan lähes hetkessä. Puhumattakaan siitä, että se on ihastuttava jokaiseen nimensä mukaisesti juuri oikealla pimeydellä houkuttelevaksi ja hieman kammottavaksi muotoiluksi.

50. Phoenix - käsivarsi

feeniks - Arm Piece

Maksamatta. Yksinkertaisesti ei ole muuta tapaa sanoa. Tämä upea, kova Phoenix on valtava yksityiskohta, ja tumma punainen sulka vuori täydentää tätä majesteettista pala ihmeellisesti. Me myös rakastamme lintujen sijoittelua, joka näyttää melkein siltä, ​​kuin se on alkamassa. Puhdas kauneus.

Mikä on sinun suosikki tatuointi?

Leave A Comment

74 + = 83