40 Syntymäpäivävaatimukset veljenparalle

Kun sisaresi syntymäpäivä on tullut ylös, tarvitset täydellisen tarjouksen kortin asettamiseksi. Seuraavassa listassa ylitetän perustiedot "Hyvää syntymäpäivää" ja näytetään söpöjä, hauskoja lauseita. Nämä suloiset viestit varmasti tekevät veljestäsi hyvän päivän. Jos et saa syntymäpäiväkorttia sisaruksestasi, voit aina lähettää yhden näistä syntymäpäivävaatimuksista siskoiselle Facebook- tai Twitter-tilillesi. Käytä näitä veljenpitäjän syntymäpäivä haluaa kertoa hänelle kuinka paljon rakastat häntä.

syntymäpäivä

1. "Vastuun puute on paras osa usko-veljentytär suhdettamme. Voit vastata vastuutsi setäsi antamaan sinulle herkkuja ja voin vastustaa vastustamatonta veljentyttäjää kalliilla herkkuilla. Hyvää syntymäpäivää."

Ilmeisesti voit muokata tätä syntymäpäivätaitoa sisarukselta "aunt-niece-suhteen" setän sijaan. Ei ole väliä mitä, viesti pysyy totta. Mikään ei ole parempaa kuin saada pilata veljentytär.

2. "AUNT tuli elämässäni viilein sana syntymän jälkeen. Hyvää syntymäpäivää."

Kuten jokin täti voi todistaa, kun täti on kaikki etuja olla vanhempi ilman mitään stressiä. Menossa, tädit!

3. "En koskaan ajatellut, että sisareni tekisi suuria asioita elämässä ... kunnes hän synnytti enkelin, jota kutsuen rakkaasti NIECEeni. Hyvää syntymäpäivää."

Vaikka tämä on kohteliaisuus teidän veljentytär, se on hieman pettynyt sisaresi. Toivottavasti siskosi on sellainen henkilö, joka voi viettää vitsiä.

4. "Vaikka tämä saattaa kuulostaa juustolliselta ja kliskeeltä ... sisareni, kuten sinä, tekee elämäni täydelliseksi. Tämä on se, mitä sydämeni haluaa sanoa. Hyvää syntymäpäivää."

Ihmiset, joita rakastamme, ovat tärkeitä asioita elämässämme. Kun olet ollut kova päivä, tietäen, että rakkaasi ovat lähellä, tekee kaiken kannattavaksi.

5. "Sinä olet minun veljentytär, joka antaa sinulle virallisen oikeuden pyytää minulta käsityksiä ilman tunne syyllisyyttä. Olen sinun täti, joka antaa minulle virallisen oikeuden pilata sinut ottamatta vastuuta. Kuinka täydellinen. Hyvää syntymäpäivää."

Olemme samaa mieltä: kuinka täydellinen. Toisin kuin useimmat ihmiset, nuori veljentytär on melko helppoa. Prinsessa-nukke, uusi kirja tai balerina-asu on kaikki, mitä tarvitaan tekemään päivä.

6. "Ajatus siitä, kuinka ihastuttavaa sisareni on, pidät minut lämpimänä, vaikka toisistaan ​​olemme kaukana. Hyvää syntymäpäivää."

Jotkut parhaista syntymäpäivistä toivovat tämän veljenparin riemua. Rhyme on vähän pois, mutta silti lisää mukavaa kosketusta.

7. "Suhteemme ei koske hymyjä, naurua ja korkeita viroja. Minulla on mahtava unkarinen veljentytär, joka haluaa lentää. Hyvää syntymäpäivää."

Muistatko, että nouseva tunne, jonka sinulla oli ensimmäinen rakkaus? Tunteesi voivat lentää, mutta nyt sinulla on parempi henkilö keskittyä huomionne.

8. "Aunt-veljentytär duo, kuten meillä, voi antaa äitinsä tytärparin ajaa rahansa. Hyvää syntymäpäivää."

Vanhempien täytyy kurittaa lapsiaan, mutta sinun on oltava viileä täti ja paras ystävä.

9. "Minulla oli kaiken elämässä siihen päivään asti, jolle syntyi ... kun tajusin, että minulla ei ollut mitään ennen kuin minulla oli veljenrakennus, kuten sinä. Hyvää syntymäpäivää."

Ottaa sisarentää todella auttaa laittaa kaikki muu näkökulmasta.

10. "Me saattavat olla veren ja perheen suhteita, mutta totuus on, että olemme enemmän kuin bestiesit. Hyvää syntymäpäivää."

Kun olet täti, sinun ei tarvitse huolehtia itsensä päivittäisestä elämästä tai kurinpitovalinnoista. Sen sijaan saat nauttimaan kaikista hauskoista tavaroista.

11. "Rakas veljestäni ... Paras neuvo, jonka täti voi antaa sinulle syntymäpäiväsi on - Ole itsesi, koska olet täydellinen. Hyvää syntymäpäivää."

Tämä neuvo on hienoa jakaa kaikkien kanssa, ei vain veljenne.

12. "Ekstaasia, kiihkeäisyys, onnellisuus ja ahneus ovat vain joitain sanoja, jotka kuvaavat, kuinka tunsin syntyessänne. Hyvää syntymäpäivää suosikkikansalleen. "

Todellako, voitko laittaa sen, miten tunsit hänen syntymästään sanoiksi? Jos voit, kerro, miten teit sen!

13. "Kun isäsi syyttää sinua, aina kun äitisi huijaa sinua, kun opettajasi rangaista sinut, aina kun ystäväsi kiusaa sinua, muista aina, että sinulla on täti, joka odottaa sinua halaamaan sinua. Hyvää syntymäpäivää."

Kun hänellä on huono päivä, hänellä on aina mukava lapa huutaa.

14. "Rakas veljesten ... Syntymäpäiväsi vanhempasi kertoivat teille töitä ja menestyvän naisen. Minä kerron teille juhlaa ja hauskaa. Hyvää syntymäpäivää."

Onnea, siellä on siellä juhlimista hänen vieressään!

15. "Jokainen tytär-veljentytär suhde aina tekee äitisi mustasukkaiseksi. Hyvää syntymäpäivää."

Tämä kuulostaa yhdeltä vanhimmista irlantilaisista sanoista, kuten "Tulee tuuli aina selänne", mikä tekee siitä ihanteellisen maaliskuun syntymäpäiville.

16. "Useimmat ihmiset tekevät parhaita ystäviä lukioissa. Tein minun minun veljentytär, kun minusta tuli täti. "

On olemassa vain muutama syntymäpäivävaatimus, joka on toveri, joka on makeampi kuin tämä.

17. "Halusin kaunis veljentytär ja vanhempasi halusivat kaunis tytär ... teit molemmat toiveemme totta. Hyvää syntymäpäivää."

Vaikka asiat näyttäisivät synkältä, hän aina tietää, että rakastat häntä enemmän kuin mikään muu maailmassa.

18. "Sinä olet minun NIECE - Naughty, impatient, energinen, söpö ja ilmaiseva. Rakastan sinua, hyvää syntymäpäivää. "

Toivottavasti "tuhma" osa on enemmän liioittelua kuin todellisuutta. Muussa tapauksessa sinun on ehkä aloitettava hävittäminen vähemmän.

19. "Minulla on sydämentäni sydämentahdistin nimeltä NIECE - kypsyyssi on täysin hallinnassa minun sykeääni. Hyvää syntymäpäivää."

Tämä syntymäpäivä toivottaa teidän veljentytär toimii täydellisesti. Se onnistuu olemaan ihana ja ainutlaatuinen samanaikaisesti.

20. "Veljeni sisareni ... sinä olet ainoa, jota voin kohdella tytärksi ja jolla on myös paras ystävä. Hyvää syntymäpäivää."

Jos et ole koskaan saanut omia lapsia, tämä toteamus on erityisen totta.

21. "Et ole vain minun veljentytär ... sinä olet minun sydämeni suurin kappale. Hyvää syntymäpäivää."

Tämä syntymäpäivälahja voi olla hieman juustollista, mutta se saa sen yli. Voit käyttää tätä viestiä anna veljentytär tietää kuinka paljon rakastat häntä.

22. "Rakas veljentytär ... stressin lievittämiseksi, jotkut ihmiset mietiskelevät, kun taas toiset tekevät joogaa. Katson vain söpösi kuvia. Hyvää syntymäpäivää."

Tämä syntymäpäiväviesti saa pistettä luovuudelle ja hienovaraisuudelle. Jos et pidä sentimentaamisempia ja herkempiä kortteja, tämä on viestin tyyppi, jota sinun pitäisi käyttää.

23. "Isäsi tulee niin lahjakas, älykäs ja kaunis tyttö kuin sinä - tämä on veljeni suurin elämäntapa. Hyvää syntymäpäivää veljeni. "

Voit tietenkin muuttaa tämän sisaresi riippuen todellisesta suhteesta veljentyttäjän vanhempien kanssa.

24. "Ainoa edellytys tuotteen Awesome Aunt -tuotteen valmistamiseksi on osa Wonderful Niece. Hyvää syntymäpäivää."

Se ei ehkä ole runollisin lainausmerkki, mutta se on erilainen kuin keskimääräinen syntymäpäiväviesti.

25. "Tiedän, etten koskaan vanhene, koska voin elää nuoruuteni ihmeellisen veljen, kuten sinä, silmissä. Hyvää syntymäpäivää."

Vaikka sinulla on ikä, sinusta tulee aina nuori sydän, kun olet tehnyt veljestäsi.

26. "Merriam-Websterin veljentytön virallinen määritelmä on - veljen, sisaren, siskon tai siskon tytär. Mutta minun henkilökohtainen määritelmä veljentytär on - kaunis nuori tyttö, joka on minun toinen tytär. Hyvää syntymäpäivää."

Lähettäessään hänelle tällaisen syntymäpäiväviestin, se on varmasti hänen tunteensa rakastetuksi. Voit myös muokata tätä viestiä jotain, "veljentytär (n.) (Adj.): Nimikirjoituksenaan sisarentää tarkoitan korvaavaa tytärtäni. Koska adjektiivi, veljentytär tarkoittaa super mahtavaa ja hämmästyttävää. Käytettiin lauseessa: "Hän oli hyvin veljentytön kaltainen ja super cool!"

27. "Kun soit minut setäksi ensimmäistä kertaa, tunsin itseni vanhaksi. Mutta kun jatkat soittoa minulle setä uudestaan ​​ja uudestaan ​​söpellä äänellä, minusta tuntui, että onneksi setä elossa. Hyvää syntymäpäivää ihastuttavaan veljentytärni. "

Voit muokata tätä "tädin" avulla. Tehdäksesi sinusta ja miestäsi, se vie vain muutamia muutoksia.

28. "Seuraa unelmasi ja anna elämäsi paras ammuttu. Älä koskaan uskalla epäonnistua, koska setäsi on aina saanut selkääsi. Hyvää syntymäpäivää."

Tietävät, että olet aina siellä kiinni häntä auttaa häntä ottamaan riskejä ja menemään hänen unelmansa. Hän tietää, että hänellä on tukea, ja se tekee kaiken eron.

29. "Hieno, mahtava, hauska ja kaunis - sinä olet ainoa sukulaiseni, jolla on kaikki nämä ominaisuudet. Hyvää syntymäpäivää mukavalle veljeställeni. "

Viestin ei tarvitse olla runollinen, jotta se olisi sydämellistä. Yksinkertainen syntymäpäivä haluaa, kuten tämä aina toimii hyvin.

30. "Sinä olet sisareni tytär, mutta voimme kaikki nähdä, mistä olet saanut ulkonasi - kauniin tätisi. Hyvää syntymäpäivää."

Kaikki hänen parhaat ominaisuudet ovat sinulta tietenkin. Negatiiviset piirteet olisivat hänen vanhemmistaan.

31. "Olet kyllä ​​kypsempi kuin äidillesi, kun hän oli iästäsi. Luota minuun, olen hänen sisarensa ja minä olen nähnyt hänen heittävän hulluja kiukkuja. Hyvää syntymäpäivää, rakas veljentytär. "

Tämä on hieman ällistyttävää äidilleen, joten saatat haluta käyttää toista viestiä.

32. "Tiedätkö, mitä Google ja Wikipedia ovat yhteisiä? Kukaan niistä ei voi selittää miksi tai kuinka paljon rakastan sisareni. Hyvää syntymäpäivää."

Moderni, ainutlaatuinen syntymäpäiväviesti, tämä on yksi parhaista.

33. "Rakas veljentytär ... Jos olisit helmi, olisit kaikkein säteilevä ja arvokas koko universumissa. Hyvää syntymäpäivää."

Jos haluat todella hymyilemään, lähetä hänelle todellinen jalokivi tämän kanssa. Kerro hänelle, että hän peittää kaikki jalokivet lähettämällä hänelle täydellisen rannekkeen tai korvakorut!

34. "Kun surffaa teini-ikäisten kesken, toivon, että ajetat SUCCESSin aaltoja HOPPINESS-laudalla. Hyvää syntymäpäivää kauniiseen veljentytärni. "

Pieni cheesy, mutta viesti toimii edelleen.

35. "Äitiys voi olla iloinen ja kaunis matka, mutta täti on paljon parempi - villi ja hullu. Hyvää syntymäpäivää."

Tietenkin, kun täti on vain villi kokemus, jos annat sen olla. Kaikki on sinun ja teidän veljentytärsi!

36. "Jos minun piti kääntyä takaisin ja palata nuoruuteni puoleen, niin se olisi sinun henkilöllisyytesi. Hyvää syntymäpäivää.”

Onnea hän voi välttää kaikki teidän nuoruutesi tekemät virheet. Varmistaakseen, että hänen nuoruutensa on parempi, hänen luotettava täti on hänen puolellaan.

37. "Minulla on virallisesti sallittu, että voit tehdä asioita, joita vanhemmat eivät ole sallineet sinun. Hyvää syntymäpäivää."

Tämä on aina hyvä kuulla! Muista vain - sinun pitäisi opettaa häntä käyttämään maltillisuutta kaikessa. Paitsi tietysti hänen syntymäpäivänään!

38. "En välitä siitä, että se on paras setä maailmassa. Kaikki, mitä välitän, on varmistaa, että rakkauteni sisaruksestani on parasta parhaita. Hyvää syntymäpäivää."

Et ehkä ole täydellisiä, mutta voit olla täydellinen täti tai setä hänelle. Meillä kaikilla on puutteita, mutta lopulta tuomitaan toimistomme kautta.

39. "Maailman arvokkain jalokivi ei ole safiiri, smaragdi, rubiini tai timantti. Sinä, veljeni. Hyvää syntymäpäivää."

Tämä syntymäpäiväkysymys veljentytär on kaunis tapa kertoa hänelle, että hän on sinulle tärkeä.

40. "Sinä saatat olla äitisi DAUGHTER, mutta olet paras ystäväni. Hyvää syntymäpäivää."

Kun hän vanhenee, tämä viesti tulee sinusta vieläkin oikeampana.

Valitse suosikki syntymäpäiväviesti tai muokkaa useita niistä luettelossa! Saat henkilökohtaisen kosketuksen käyttämään kalligrafiaa, jotta hänen korttinsa on todella kaunis.

Leave A Comment

4 + 5 =