30 kysymystä kysymään paras ystäväsi

Paras ystäväsi on luottavainen ja yksi henkilö, johon voi luottaa pitämään salaisuus. Kun kerroit totuuden siitä, kuinka todella katsotte tuota pukua tekstiviesteiksi hauskoihin anekdootteihin, paras ystäväsi on yksi elämäsi tärkeimmistä osista. Kun vanhempasi kasvaa, voit ottaa tämän suhteen itsestäänselvyytenä. Jokainen hetki, sinun pitäisi lopettaa ja viettää aikaa kehittää suhteesi. Ota hetki parhaan ystäväsi tutustumiseen hieman paremmin kyselemällä joitain seuraavista kysymyksistä. Alla löydät 30 kysymystä, jotka pyydetään paras ystäväsi. Jotta tämä olisi hieman mielenkiintoisempi, jokaisella kysymyksellä on vastaus alla olevan listan paras ystäväni vastauksesta.

parhaat friends

1. Kuka on suosikki jumala tai jumalatar kreikkalaisesta myytoksesta?

Ylivoimaisesti suosikkini on Artemis. Kuten jousiammunta, metsästys ja kuu jumalatar, hän näyttää sotamieheltä ja joku, jota en haluaisi olla kuin.

2. Mikä oli lapsellesi kaikkein kiusallinen hetki?

No niin, lasten ostaminen vaatteista toisessa kaupassa on tabu. Minulla oli suuri perhe kasvaa, joten käytettyjä vaatteita meillä kaikilla oli käsiteltävä. Normaalisti valehtelin vain siitä, mistä ostin vaatteeni. Jalkapalloharjoitusten jälkeen joukkueenmääri kehui paitaani. Se oli loistava, tie-dye paita, jota rakastin. Moments after compliment, toinen tyttö joukkue putosi - ilmeisesti hän oli lahjoittanut paidan käytetyn tavaran.

3. Mikä on paras kirja, jonka olet lukenut?

Jane Eyre on yksi kaikkien aikojen suosikkikirjastani. Lapsena lukenin kopiini niin monta kertaa, että se hajosi, ja minun piti ostaa uusi.

4. Jos voisit olla ketun tai koalan ylpeä omistaja, mitä haluaisit?

Oletko nähnyt YouTube-videoita lintukavista? Ne ovat niin söpöjä! Haluan ehdottomasti olla vauvakukka talossani.

5. Mitä rakastat suuresti itsestäsi?

Rakastan ... no, luulen, että rakastan rentoa luontoani. Olen matkustanut kaikkialla, joten tottun vain mennä virtaamaan, kun asiat alkavat mennä pieleen.

6. Jos voisit tavata historiaa, kuka se olisi?

Jos voisin tavata ketään, se olisi luultavasti kuningatar Elizabeth I. Hän oli lahjakas ja loistava nainen, joka voitti Espanjan Armadan - mitä ei rakasta?

7. Mitkä pelkäätte eniten??

Minulle? Kuolema olisi luetteloni yläosassa. Pidän maan elämisestä ja en halua jättää sitä. Muuten kuin omasta kuolevaisuudesta, pelkään jotain, mitä tapahtuu ihmisille, joita rakastan.

8. Kenen mielestäsi pitäisi juosta presidentiksi?

En ole erityisen poliittinen, mutta olisi mukavaa nähdä naisen juoksemaan kongressiin. Afrikkalais-amerikkalaiset äänestivät ensimmäisen kerran ja saavuttivat puheenjohtajuuden ensimmäiset naiset saivat mahdollisuuden.

9. Oletteko mieluummin lounaalla J.K. Rowling tai E.L. James?

Rehellisesti, en ole koskaan lukenut Fifty Shades of Grey -kirjoja. Rakastin Harry Potter-sarjaa, joten J.K. Rowling voittaa kädet alas.

10. Kuka on sinun kolme parasta naispuolista sankaria?

Naispuolisille sankareille minun pitäisi valita Margaret Thatcher ja Maya Angelou. Ryhmänä halusin valita Kurdistanin naisten taistelijat. Ne ovat pohjimmiltaan Amazonin sotureiden nykyinen versio, joten nämä naiset ovat poikkeuksellisen rohkeita.

11. Oletteko mieluummin Survivor tai America's Next Top Model?

Olen melko lyhyt, joten epäilen, että tekisin hyvin America's Next Top Model. Lisäksi haasteena olla Survivorilla olisi mielenkiintoinen.

12. Mitä haluat olla kun olit lapsi?

Lapsena halusin tulla asianajajaksi, kun olin vanhempi. Tämä ei selvästikään ole onnistunut.

13. Mikä on unelmiesi työ nyt?

Tänään, mielestäni unelmani olisi pieni perheyritys. Pidän työskentelystä ulkona, ja on jotain erittäin tyydyttävää kasvattaa omaa ruokaa.

14. Haluatko mieluummin luopua puhelimestasi tai luopua Internetistä koko elämäsi ajan?

Muuten kuin hakevat työpaikkoja, voisin ehkä tehdä kaiken verkossa ilman ongelmaa. Jos minun piti valita, luopuisin puhelimeni loppuelämäni.

15. Kuka oli ensimmäinen murskasi?

Kun olin toisen luokan, minulla oli suuri murskata tälle pojalle nimeltä Tyler. Koska olin varsin ujo, ei todellakaan ole muuta tarinaa.

16. Mitä haluaisit syödä viimeisen aterianne maan päällä??

Niin kauan kuin minun ei tarvitse kokata sitä, viimeinen ateriani koostuu kokonaan kiinalaisesta ruoasta. Haluaisin vihanneksia, nuudeleita, paistettua riisiä, hyytelöä, sushia ja periaatteessa jokaista kiinalaista ruokalajia, josta voisit ajatella.

17. Jos sinun piti olla pöllö tai ankka, mitä valitsisit?

Haluaisin olla ankka, jotta voisin lentää ja uida.

18. Mikä on sinun suurimman lemmikkisi?

Suurin lemmikkieläinten kutoma on pureskelu. Vihaan kuulla muiden ihmisten pureskella äänekkäästi hiljaisessa huoneessa.

19. Haluatko mieluummin käyttää leggingsteja vai todellisia farkkuja??

Pidän mukavuudesta, joten minun pitäisi mennä jeggingsin kanssa.

20. Mitkä ovat suosikkisi sanat?

En todellakaan puhu ranskaa, mutta rakastan kuunnella pohjimmiltaan kaikkia Carla Bruni -lauluja. Hänen musiikinsa on todella kaunis ja rentouttava.

21. Mikä on pahin päivä, johon olet koskaan mennyt?

Se olisi jonkin aikaa sitten. Juuri koulupäivän jälkeen kävin päivämääränä kaverin kanssa, joka oli perinyt perheensä maitotilalle. Hän kirjaimellisesti puhui lehmiä ja autoja koko päivämäärän. Tarpeetonta sanoa, että ensimmäinen päivä oli meidän viimeinen.

22. Kenellä on ollut voimakkain vaikutus elämäänne?

Minun pitäisi sanoa isäni. Hän otti minut kaikkiin urheiluihin, pelejä ja tapahtumiin, kun olin lapsi.

23. Jos sinulla on uusi tatuointi, mitä se olisi?

En ole varma. Muutan mieleni liian usein, joten mielestäni tatuointi olisi todella huono ajatus minulle.

24. Oletteko mieluummin jumissa liikenteessä kahden tunnin ajan vai ajetaan viisi tuntia?

Liikenne todella, todella turhauttaa minut, joten luulen mieluummin ajaa viisi tuntia. Niin kauan kuin et saa minut ajaa takaisin.

25. Jos haluat avata yrityksen, mitä se olisi?

Luultavasti avaisin ruokaperunan ja myyntiin tapaksia.

26. Jos teidät tehtiin maailman kuninkaaksi, mitä tekisit ensimmäisenä päivänäsi??

Tämä ei ole erityisen ylimitoitettu, mutta syötin ihmisiä. Ylimääräiset viljelykasvit heitetään pois säilyttäen elintarvikkeiden hinnat ylöspäin. Pyydän, että nämä kasvit annetaan ruokapöytään ja tarvitseville.

27. Mitä haluat saavuttaa 50-vuotiaana??

Toivottavasti omistaisin talon ja luen liiketoiminnan. Haluan myös tehdä Appalakkien Trail ja Ironman ennen.

28. Mikä on ollut suosikki hetki tänä vuonna?

Toistaiseksi suosikkini hetkenä oli melontakerros. Se oli täydellinen päivä ja olin ainoa järvellä. Minusta tuntui siltä, ​​että olin kapseloitu todella suuri, kaunis lumi maapallo.

29. Jos voisit elää missä tahansa, missä se olisi?

Jos se olisi turvallisempaa, luultavasti haluan asua Guatemalassa. Haluan mukavat lämpötilat ympäri vuoden, ja kuulin, että ihmiset ovat todella ystävällisiä.

30. Tiedät, että olet mahtava, oikein?

Jos sanot niin!

Leave A Comment

2 + 4 =