30 Hyvää syntymäpäivää isä taivaassa

Kun menetät isäsi, se tuntuu sietämätöntä. Vaikka et voi enää nähdä tai puhua hänelle henkilökohtaisesti, voit silti juhlia hänen erikoispäivänsä. Nämä hyvää syntymäpäivää aikuiset taivaassa viestit auttavat sinua löytämään sanat tämän päivän ja hänen muistonsa muistoon. Voit käyttää niitä Facebook-postissa, kirjoittaa heidät korttiin hänen haudalleen tai sanoa heidät ystävien kesken, kun juhlistat hänen syntymäpäivääsi. Nämä hyvää syntymäpäivää isä taivaaseen viesteissä voi auttaa sinua näyttämään maailmalle, että isäsi on poissa, mutta häntä ei koskaan unohdeta.  onnellinen birthday dad in heaven messages

1. Joka kerta, kun ajattelen sinua, kyyneleet kutistuvat poskilleen kuten sadetta. Tiedän, että olet paremmassa paikassa, mutta en voi auttaa puuttumaan sinua kauhean. Hyvää syntymäpäivää taivaassa, isä.

2. Jokainen syntymäpäivä on vielä yksi muistutus siitä reiästä, jonka jätit elämässäni. Toivon, että voisin kääntyä takaisin kelloon, jotta voisin elää lapsuuden muistoja kanssasi. Toivon, että taivaan enkelit juhlivat syntymäpäivääsi yhtä paljon kuin olemme maan päällä. Hyvää syntymäpäivää isä!

3. Se sattuu minua kauhistuttavasti, kun ajattelen, miten et ole enää kanssamme. Jopa kyyneleen kautta hymyilen, kun ajattelen kaikkia niitä vaaleita hetkiä, joita meillä on ollut yhdessä maan päällä. Toivon vain, että olisit yhä elossa tekemässä enemmän muistoja kanssamme. Kaipaan sinua, isä. Hyvää syntymäpäivää taivaassa.

4. Jos olet nyt, isä, haluan vain tietää, että kaipaan sinua. Silloinkin, kun väitettiin tai oli väärinkäsityksiä, aina rakastin sinua ja salaa tiesin, että olit oikeassa. Hyvää syntymäpäivää isä. Kaipaan sinua.

5. Ei ole väliä kuinka usein me näimme tai kuinka kauan olimme yhdessä, neuvoja aina auttanut minua pitämään oikeassa tiellä elämässä. Vaikka emme voineet puhua joka päivä, tiesin kuinka paljon rakastit minua. Hyvää syntymäpäivää taivaassa, isä.

6. Kun olin lapsi, tuntui, että minulla oli miljoonia tapoja ärsyttää sinua. Teini-ikäisenä löydin miljoonat syyt ja tapoja vastustaa sinua. Myöhemmin minulla oli miljoonia mahdollisuuksia tehdä sinusta ylpeä minusta. Yritin parhaimmiani, minusta tuntuu siltä kuin kaipasin kaikista mahdollisista miljoonista mahdollisuuksista, että minun piti sanoa, että rakastan sinua, kun olit elossa. Kaipaan sinua niin paljon ja rakastan sinua vielä. Ystävällinen syntymäpäivä.

7. Isä, kun annoit, pidän jatkuvasti ajattelemalla sinua. Se tuskaa minua niin paljon, ettet ole täällä minun kanssani. Haluan antaa mitään vain palata yhteen erityisistä muistoista, joita meillä oli yhdessä. Todella kaipaan sinua. Hyvää syntymäpäivää taivaassa.

8. Lähetän parhaan syntymäpäivän toiveeni parhaalle isälle, jonka tiedän. Hän ei ehkä ole täällä nyt, mutta hän on ikuisesti sydämessäni. Hyvää syntymäpäivää isä!

9. Täällä halutaan sinulle mahtava syntymäpäivä taivaassa. Toivon, että erityinen päiväsi on täynnä rakkautta, rauhaa ja onnea. Kaipaan sinua niin paljon ja en voi odottaa, kunnes voin nähdä sinut uudelleen.

10. Kuinka taivas voi olla kaunis paikka, kun se otti rakkaimman ihmisen elämässäni? Enkelien on nyt oltava onnellisia, koska heillä on paras enkeli maan päällä. Rakastan sinua isi. Hyvää syntymäpäivää!

11. Näyttää täysin epäoikeudenmukaiselta, että jätän tänne yksin selviytymään surunne surusta. Sinä olit ainoa henkilö, joka ymmärsi minua siitä, kuka olen ja joka voisi lohduttaa minua kun olin alas. Nyt jätän poimia kappaletta yksin. Kaipaan sinua niin paljon, isä. Hyvää syntymäpäivää.

12. Voimme olla kaukana toisistaan ​​nyt, mutta silti tuntuu siltä kuin olet minun kanssani. Siitä lähtien, kun olet ensin pitänyt minut lapsena, on tuntunut siltä, ​​että olet suihkuttanut minun jatkuvaan rakkauteen ja hoitoonne. Joka päivä tuntuu paremmalta tietävältä, että katsot minua alas. Paras syntymäpäivä, isä.

Kaunis Happy Birthday in Heaven Wishes

13. Rakas isä, kiitos aina opettamasta minulle, kuinka olla vahva ja näyttämällä minulle oikea tapa elää esimerkillesi. Olen pahoillani, että annoin teidät alas, kun sanoit hyvää. Rehellisesti, en usko, että olen koskaan tarpeeksi vahva hyväksymään sen, että olet jättänyt minut. Hyvää syntymäpäivää taivaassa, isä.

14. Siitä hetkestä lähtien, kun olet pitänyt minut kädestäni siihen päivään, kun lähetit minut kouluun, minulla oli uskomattomia, vaalia muistoja teistä. Kaikki nämä hienot muistot tekivät minut ihmiseksi, joka olen tänään. Hyvää syntymäpäivää taivaassa. Kaipaan sinua.

15. Kuolema saattaa olla varastanut sinut pois, mutta se ei ymmärrä, että se on onnistunut tuomaan meidät lähemmäksi toisiaan. Nyt tiedän, että kuuntelet ja katselet minua aina. Kiitos kun kuulit kaikki rukoukseni. Hämmästyttävä syntymäpäivä, isä.

16. Isä, en yritä kuoltaa sinua tähtipisteissä, koska ne lopulta häviävät. En kirjoita sinusta runossa, koska se lopulta unohdetaan jonain päivänä. Minä pidän sinut rakas sydämessäni niin, että olet minussa kaikin tavoin. Hyvää syntymäpäivää - Kaipaan sinua.

17. Suurin elämänhärkä on, etten ole ollut sinun kanssasi tarpeeksi kauan oppimaan kaiken sinusta ja kaikista elämänopinnoista. Onneksi minulla oli tarpeeksi aikaa rakastaa sinua täysin ja kaipaamaan sinua kalliisti. Teen parhaani kaikin tavoin noudattaa esimerkkiäsi. Hyvää syntymäpäivää taivaassa, isä.

18. Tänään halusin vain toivottaa sinulle upean syntymäpäivän. Toivon, että voitte täällä kaikki taivaan parhaani tahdon. Jonain päivänä pääsen olla taas kanssasi ja nähdä hymynne kun kävelen ylös. Hyvää syntymäpäivää isä.

19. Vanhenessani minä olen aina isän pieni tyttö. Voisin ikää ja muuttua, mutta pidät muistenne aina minun kanssani. Hyvää syntymäpäivää isä.

20. Maailman parasta isää ei enää löydy maan päällä. Sen sijaan hän seuraa ja ohjaa kaikkia taivaasta. Hyvää syntymäpäivää isä. Toivottavasti sinä ja enkelit räjähtävät yhdessä teidän erikoispäivänä. kaipaan sinua niin paljon!

21. Nyt muistosi ovat muuttuneet sydämenlyönteiksi. Ajattelen sinua jokaisella sydämen lyönnillä ja muista kaikki muistot, joita meillä oli yhdessä. Tästä eteenpäin aina ikuisesti vaalen kaikkia hämmästyttäviä muistoja, joita meillä oli yhdessä. Kaipaan sinua niin paljon, mutta tiedän, että katsot minua taivaasta. Hyvää syntymäpäivää!

22. Olipa kyseessä hiljainen autotalli sunnuntaiaamuna tai sohvan tyhjä paikka, kaipaan sinua kaikin tavoin. Mikään ei ole ollut sama, koska olet jättänyt. Menetin suurimman tukijani, rakas ystäväni ja suosikkini mentori. Hyvää syntymäpäivää taivaassa, isä!

23. On niin ironista, että vietin lapsuuteni ja aikuisiini kuuntelematta kaikkia neuvoja. Nyt, kun olet jättänyt minut, on äärimmäisen ironista, että asun tarkalleen mitä haluat. Toivon vain, että voisin vielä kääntyä puolestasi neuvonantajaksi. Paras syntymäpäivä taivaassa, isä!

24. Kuolema on minulle epäselvä muisto, enkä usko, että mieleni hyväksyisi sen. Onneksi elämäsi on ollut elävä muisti. Olet esimerkkinä siitä, mikä todellinen suuruus, rakkaus ja uhraus näyttävät tässä maailmassa. Kaipaan sinua, isä. Suuri syntymäpäivä tänään.

25. Keskustelemme teidän hautakiveäsi samalla, kun katsot valokuvasi, on aivan niin kovin kovaa. Yritän vakuuttaa itseäni, että olet vielä täällä, mutta hautakivi on kylmä ja kuvat eivät koskaan liiku. Kaipaan sinua niin paljon. Hyvää syntymäpäivää, isä - rakastan sinua.

onnellinen birthday dad in heaven from daughter

26. Elämäsi voi olla ohi, mutta olet jättänyt jälkeensä rohkeutta, viisautta ja koskemattomuutta. Tämän vuoksi muistisi jatkuu ikuisesti. Kaipaan sinua - on ihmeellinen syntymäpäivä taivaassa, isä!

27. Rakas isä, tiedän, etten voi puhua sinulle henkilökohtaisesti nyt, mutta tiedän myös, että olet taivaassa kuuntelemassa minua. Toivon, että olet ylpeä kaikista asioista, jotka olen tehnyt elämässä ja ovat rauhassa missä ikinä olet. Halusin vain toivottaa teille hyvää syntymäpäivää ja sanoa, että kaipaan sinua kauheasti.

28. Lopetin katsomaan taivaalle yöllä, koska kohtalo varasti kirkkaimman tähdenni. Jotkut päivät, toivon olevani tällä taivaallisella tähtivalolla. Siihen asti voin vain kaipaa sinua ja toivon, että enkelit juhlivat syntymäpäivääsi samoin kuin teimme, kun olit maan päällä. Hyvää syntymäpäivää isä. Minä rakastan sinua.

29. Toivon, että enkelit juhlivat syntymäpäivääsi taivaassa paljon iloa ja hyvää piristämistä. Hyvää syntymäpäivää isä!

30. Toivon, että voisin vain houkutella sinua vielä kerran. Jokin päivä, voin halata sinua taas taivaassa. Siihen asti kaipaan sinua kauheasti. Hyvää syntymäpäivää isä.

Leave A Comment

9 + 1 =