20 koirarodut

Katsotaanpa kohta, kaikki koirat ovat söpöjä, mutta joillakin on vain vähän enemmän "squee" -tekijää kuin toiset. Nyt, jos internetistä tehdään yksi asia, se tarkastelee eläinten kuvia, joten luettelossa näkyy 20 kalliimmista koiraroduista. Vaikka nämä pooches ehkä varastanut sydämesi niiden paalujen ja niiden koiranpentujen silmät, muista, että siellä on miljoonia koiria, jotka tarvitsevat kotiin. Sellaisena, jos aiot tuoda koiranpentu kotiisi, hyväksy; älä osta! Eläinsuojilla on usein puhdasrotuisia koiria, jotka tarvitsevat uusia koteja, mutta älä unohda, että upeat sekarotuudet voivat olla yhtä söpöjä!

1. Kiinalainen Crested

Chinese rintaman

Kiinalainen Crested on ihastuttava pieni koira, joka tulee kahdessa lajikkeessa: karvattomat ja jauhepullo. Karvaton Chinese Crested on, kuten nimi viittaa, karvattomia lukuun ottamatta jalkoja, päätä ja häntä, mikä tekee siitä näyttävän Motley Cruen pitkään menettäneen viidennen jäsenen. Jauhepuff-lajikkeella on pitkä ja pehmeä päällys. Ne kestävät korkeintaan 12 tuumaa ja ne saavat olla enintään 10 kiloa. Kiinan kiillotetut koirat tulevat kaikkiin väreihin, ja ne voivat olla kiinteitä, sekoitettuja tai pilkottuja. Nämä pienet koirat ovat älykkäitä, hälyttäviä, ketterä ja hyvin rakastettava. Huolimatta heidän nimestään, he todella alkavat Afrikasta, jossa heitä käytettiin metsästämään tuholaisia.

2. Chihuahua

chihuahua

Lista luetteloista koirista olisi täydellinen mainitsematta Chihuahuaa. Tämä koiranrotu on maailman pienin, 6-10 tuumaa pitkä ja painaa vain 4 - 6 kiloa. Huolimatta siitä, että he ovat pieniä, chihuahuat ovat valtavia persoonallisuuksia ja tekevät erinomaisia ​​kumppaneita. Chihuahuat eivät rakasta mitään muuta kuin olla lähellä ihmisiä ja seuraamaan niitä kaikkialla, jos annetaan mahdollisuus. Nämä pienet pennut ovat myös erittäin älykkäitä ja oppivat nopeasti. Heillä on taipumus erinomaiseen toimintaan, kuten agilityyn ja tottelevaisuuskokeisiin. Kokoonsa vuoksi on tärkeää olla valppaana, koska heidän turvallisuutensa uhkaa enemmän. On kuitenkin tärkeää, etteivät nämä koirat vaurioidu ja heistä voi tulla pilalle.

3. Pomeranian

pomeranian

Nämä pienet pallot nukkaantumisesta eivät ole koskaan tylsiä, ja niiden tiedetään olevan hölynpitäviä ja vahvoja tahtoisia kumppaneita. Heidän nimensä on peräisin Saksan Pommerin maakunnasta. Poms ovat erittäin älykkäitä ja erittäin uskollisia ihmisperheilleen. Älkää kuitenkaan ottako heidät ulospäin; nämä ovat itsenäisiä ja rohkeita koiria, joilla on omat mielensä. Heidän huomattavan pörröinen päällys on tavallisesti kiinteissä väreissä, kuten oranssi, punainen, valkoinen, kerma, ruskea, sininen tai musta, mutta heillä voi olla myös osavärisiä takkeja. Kaikki tämä turkki tulee hinnalla: nämä koirat tarvitsevat päivittäin harjausta pysyäkseen kunnossa.

4. Chow Chow

chow-chow

Söpö ei tarvitse tarkoittaa pint-kokoista. Chow chows ovat melko suuria koiria, mutta ovat yhtä söpöjä ja pörrömiä kuin ne tulevat. He ovat tunnettuja ihastuttavista ryppyistään ja runsaudestaan ​​turkista, mutta tiesitkö, että chow-hevosilla on myös sinisiä kieliä? Nämä kallisarvoiset pennut, jotka ovat peräisin Kiinasta, tiedetään olevan äärimmäisen itsepäisiä ja niitä voi olla vaikea kouluttaa. He ovat kuitenkin erittäin uskollisia ja rakastavat muuta kuin viettää aikaa ihmisten kanssa, joita he pitävät.

5. Papillon

papillon

Papillon tarkoittaa "perhonen" ranskaksi, joka on viittaus tähän koiran reunatettuihin korviin, joiden sanotaan olevan perhosen siivet. Vaikka pienet ja söpöt papillonit eivät ole sylissä. Sen sijaan heillä on asenteita paljon isompien koirien kanssa ja he ryhtyvät kaikkiin, jotka päästävät tavalle. Nämä pennut eivät todellakaan toimi niin kuin ne painavat vain 4 - 9 kiloa. Nämä koirat tarvitsevat myös enemmän liikuntaa kuin voitte odottaa ja menestyvät usein osallistumisessa doggie-urheilua, kuten agilityä tai rallia. Koska nämä koirat ovat erittäin halukkaita miellyttää, he ovat suuria oppimisen temppuja ja tottelevia komentoja.

6. Petit Basset Griffon Vendeen

petit Basset Griffon Vendeen

Petit Basset Griffon Vendeen on ihastuttavan pasuinen pieni pentu, joka vain sulaa sydämesi. Tämän rotumäärän jäsenet ovat vain 12 ja 15 tuuman korkeita olkapäässä ja painavat välillä 25 ja 40 kiloa. Kuten koiranpennut, nämä koirat ovat pidempiä kuin ne ovat korkeita ja niillä on makkaran kaltainen ulkonäkö. Nämä upeat pooches ovat rohkeita, uteliaita, itsevarma ja vilkas.

7. Yorkshirenterrieri

Yorkshiren terrieri

Vaikka olet ehkä ajatellut Yorkshiren terrierit näyttävät pieniltä ja hienolta, ne ovat todella vilkkaita ja ennenaikaisia, koska ne olivat alunperin koiria, joita käytetään metsästämään rotteja ja hiiriä. Nämä pennut ovat erittäin jännittäviä ja voivat jopa olla hieman haureita. Yrittäjät ovat erittäin suloisia ja rakastavia kohti ihmisiä, mutta ovat usein epäilyttäviä vieraita. He ovat innostuneita barkers, joka voi olla ongelma, jos asut kiireisessä naapurustossa. He eivät tarvitse valtavaa liikuntaa, mutta päivittäiset kävelyretket ja muutamat off-hinausleikkaukset ovat välttämättömiä pitämään heidät rauhallisina ja onnellisina. 

8. Cocker Spaniel

cocker-spanieli

Niiden pitkät, roikkuvat korvat ja surulliset koiran silmät, luettelo karkeimmista koirista sisältää vain cockerspanieli. Nämä koirat tunnetaan iloisena ja tasaisena, ja siksi tekevät erinomaisia ​​perhekoiria. Itse asiassa he rakastavat omistajiaan niin paljon, että he rakastavat miellyttää ja ovat yleensä erittäin kuuliaisia ​​ja helppo kouluttaa. Pitkät takit ovat erittäin houkuttelevia, mutta ne vaativat jonkin verran työtä, jotta ne pysyisivät kunnossa. Huolimatta siitä, että punnitaan vain 20-30 naulaa, sinun täytyy muistaa, että nämä ovat urheilukoiraja ja tarvitsevat paljon liikuntaa.

9. Samojedyt

samojedinkoira

Nämä upeat nippuset ovat ilmeisesti onnellisia ja niissä on aina koiran hymy. Originally kasvattivat Samoyede-ihmiset Luoteis-Siperiassa, nämä koirat kasvatettiin metsästämään, vetämään kelkkoja ja nukkumaan kansansa kanssa lämmittämään niitä yöllä. Läheinen suhde, jonka heillä oli ihmisten kanssa, jotka kasvattivat heitä, ovat luultavasti siksi, että he ovat edelleen erittäin suloisia, rakastavia ja lempeitä koiria tänään. He rakastavat olevansa osa perhe-elämää ja vihaavat yksin liian usein. Heidät tunnetaan erityisen hyväksi lasten kanssa. Ehkä yksi tärkeimmistä syistä, joita he eivät suosittele, on, että näillä koirilla on äärimmäisen paksu päällys, joka voi olla painajainen nuorten.

10. Japanin lantio

Japani-chin

Japanilaiset leikat ovat olleet suosittuja kiinalaisten ja japanilaisten keisarillisten tuomioistuinten tuhansia vuosia, mutta Japanissa niiden kehittyminen oli erilainen. Nämä koirat ovat hyvin älykkäitä ja hyviä, mutta niillä on oma vahva tahtonsa, eivätkä tottele sinua epäilemättä, jos he eivät tunne sitä. Näillä poochilla on joitain kissojen ominaisuuksia, kuten kyky kiivetä, rakkautta korkeissa paikoissa ja taipumus puhdistaa itseään. Nämä koirat rakastavat ihmisen yhteyttä ja tekevät erinomaisia ​​koiria. Pitkäkarvaisista huolimatta takit ovat melko vähäisiä ja vaativat vain viikoittaista harjausta.

11. Boston terrieri

Boston-terrieri

Boston terrierit ovat yksi ainoista koiraroduista, joita kehitetään Amerikassa. Heidän tuxedo-tyyppiset merkinnät ovat ansainneet heille lempinimen "amerikkalaiset herrat". Vaikka heidät alun perin kasvatettiin taistelevien koirien joukosta, heillä on äärimmäisen makeat ja rakastavat temperamentit. Nämä koirat ovat vilkas ja erittäin älykäs, yhdistelmä, joka voi aiheuttaa heidät selviytymään vaikeuksista. Boston terrierit ovat tunnettuja siitä, että he ovat luontevia temperamentteja ja olemattomia ja vähän typerä.

12. Saksalainen Spitz

Saksan Spitz

Saksalainen kaveri on suloinen pörröinen pikku kaveri, jolla on teräviä ketunvärisiä piirteitä ja iso persoonallisuus. Nämä koirat tulevat kolmeen lajikkeeseen tai kokoon: jättiläinen, vakio ja keskitaso. Näitä pidetään yleisesti kaikkien saman rodun jäseninä, mutta joissakin maissa heidät luokitellaan eri koirien erilaisiksi mutta niihin liittyviksi. Riippumatta siitä, minkä kokoinen, kaikki nämä koirat nauttivat inhimillisestä näkökulmasta ja ovat riittävän älykkäitä tekemään hyvin temppuilla ja tottelevaistuksella.

13. Basenji

basenji

Upea basenji on erittäin regal ulkonäkö ja on tyylikäs ja tyylikäs. Nämä koirat ovat peräisin Afrikasta, jossa heidät kasvatettiin metsästykseen. Yksi tämän rodun mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on, että he eivät pysty kuoremaan, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteivät he äänestä. Sen sijaan he itkevät, heiluttavat tai hakkaavat saada huomiosi. Huolimatta upeista koirista, heitä on vaikea kouluttaa ja ehkä liian älykäs omasta hyvyydestään (tai omasta hyvyydestään tarkemmin). Nämä itsenäiset koirat eivät yleensä tee mitään, elleivät he luule, että on hyvä syy. Se sanoi, että he voivat silti tehdä suuria kumppaneita kokeneille omistajille.

14. Corgi

corgi

Jos he ovat tarpeeksi hyviä Englannin kuningattarelle, niin korgit ovat enemmän kuin tarpeeksi hyviä meille. Tämä söpö pieni pooches tunnetaan olevan suosikki Queen Elizabeth, jolla on koko joukko heistä, mutta näistä koirista on enemmän. Ne jakautuvat kahteen alaryhmään: Cardigan Welsh Corgi ja Pembroke Welsh Corgi, mutta muut kuin pienet kosmeettiset erot, nämä kaksi ovat hyvin samankaltaisia. Heidät tiedetään olevan aktiivisia ja hauskoja, ja heitä on pidettävä viihdyttävinä kävelee ja pelata istuntoja.

15. Bedlingtonterrieri

Bedlington-terrieri

On vaikea saada enemmän ihastuttavaa kuin Bedlington terrieri, jolla on pieni karitsan ulkonäkö. Niiden ainutlaatuiset kiharat takertuvat usein edellä kuvatulla tavalla, mutta ne voidaan myös jättää pitempään. Kuitenkin he tulevat, nämä terrierit rakastavat muuta kuin olla huomion keskipisteenä ja usein pelleilevät ympäriinsä huvittaa ja viihdyttää ihmisiä.

16. Shiba Inu

shiba-inu

"Doge" -mon memoriassa suosittu shiba inu on todella vanha japanilainen koiranrotu, jota alun perin käytettiin metsästyskoirana. Huolimatta siitä, että ne ovat kooltaan pieniä, nämä koirat ovat erittäin aktiivisia ja ketterä ja tarvitsevat paljon liikuntaa pitääkseen heidät onnellisina ja terveinä. Nämä tulisten koirien pitäisi olla hengellisiä, rohkeita ja varoittavia, mutta erittäin hyviä. Vaikka he rakastavat ja onnistuvat, he ovat itsenäisiä ja vapaamuotoisia, joten he eivät ole aina helpoimpia koiria kouluttamaan.

17. Pienoisnapsin

miniatyyri-pinscher

Miniatyyrikynä - joka tunnetaan usein "mini-nastaisena" - on kuin nykytarpeen pienempi ja sileämpi versio. Nämä koirat ovat rohkeita, pelottomia, ylpeitä, uteliaita, luottavaisia ​​ja leikkisä. Heidän inhottamattomat persoonallisuutensa voivat saada heidät vaikeuksiin jo silloin ja sitten, mutta he ovat yleensä erittäin suloisia ja rakastavia omistajilleen. Näiden koirien energinen henki merkitsee sitä, että he tarvitsevat runsaasti harjoittelua riippumatta pienestä koostaan.

18. Lowchen

löwchen

Tämän saksalaisen poochin nimi tarkoittaa karkeasti "pientä leijonakia", niin kutsuttua, koska he usein harrastavat leijonan leikkausta. Lowchen on hellä ja rakastava ja nauttii ihmisten kanssa. Tämä pieni koira mittaa vain 13-14 tuumaa olalla ja painaa välillä 9 ja 18 kiloa, mutta on yllättävän kova ja rakastaa pelata. Heillä ei ole äärimmäisen korkeita aktiviteettitasoja, mikä on ihanteellista, jos haluat koiran, jota ei tarvitse käydä kovin pitkälle. Kuitenkin yksi heidän rakastetuimmista harrastuksistaan ​​on haukkua ja he äänestävät mistä tahansa tai kuka tahansa, joka kulkee kotiisi, ellet harjoittele heitä varhaisesta iästä.

19. Italianvinttikoira

Italian-vinttikoirat

Pieni ja kiva Italian vinttikoira painaa vain 6-15 kiloa, mikä tekee niistä ihanteellisen pienen kumppanin. Nämä koirat olivat paljon rakastaneet italialaisia ​​aatelisia keskiajalla, mutta ne ovat enemmän kuin vain sylissä olevia koiria ja olivat myös energisia ja ketterä, jotta niitä voitaisiin käyttää metsästyskoirina. Vaikka ne ovat pienikokoisia, he ovat pieniä urheilijoita ja tarvitsevat omistajan, joka on valmis tarjoamaan runsaasti päivittäistä harjoittelua. Nämä koirat ovat lempeä, rakastava ja kiihottava ihmisten kanssa, mutta voi olla varuillut vieraista. Nämä älykkääviä koiria voi olla helppo kouluttaa, mutta joskus he eivät tottele sinua, ellei he näe heille hyötyä (miksi heidät ovat ystäviäsi!).

20. St Bernard

st-Bernard

Valtava St Bernard ei ehkä ole ensimmäinen koira, joka tulee mieleen, kun sanot "söpö", mutta et voi kieltää niiden hurmaa. Tule, kuka ei halunnut yhtä näistä upeista koirista Beethovenin elokuvia katsellen? Heidät kasvatettiin Alpeilla pelastuskoirina, joten et voi olla paremmissa käsissä uskollisen perheenjäsenen kanssa. Vaikka nämä koirat ovat kiistattomasti valtavia, heitä kutsutaan lempeiksi jättiläisiltä, ​​jotka ovat erittäin hyviä ja rakastavat viettää aikaa ihmisravintolaansa.

Kuvat Pinterestin kohteliaisuudesta. 

Leave A Comment

+ 35 = 43