18 hyvää tekosyytä irti töistä

Haluatko viettää vapaapäivän? Tai haluatko vain parantaa tämän hangoverin viikonloppuna? Riippumatta siitä, mikä on todellinen syy, nämä seuraavat tekosyytteet auttavat sinua pelaamaan koukussa töistä. Jotta nämä ideat toimisivat parhaiten, sinun on syytä sekoittaa syyt. Pomosi ei usko sairaapäiväsi, jos käytät aina samaa tekosyytä. Uskottavia, hyviä tekosyitä päästä irti töistä, lue lisää.

karhu

1. Se on karhu!

Vakavasti tämä tekosyy toimii melko hyvin, jos asut maaseudulla. Takaisin college, meidän kampus oli täynnä jättiläisiä kalkkunoita. Yksi niistä oli huono tapa hyökätä ihmisiä vastaan. Opettajamme eivät ajatelleet kumpikin kelvollisesta myöhässä olevaa opiskelijaa. Jos asut alueella, jonka karit asuvat, kannattaa ottaa kuva yhdestä ajotieltä seuraavalla kerralla, kun karhu kulkee. Tämän jälkeen voit lähettää kuvan seuraavalle sairauspäivälle pomoisi.

2. Putket ovat jäätyneet tai rikkoutuneet

Talvella putket usein jäätyvät tai puhkeavat. Jos joudut poistumaan työstä ja olet jo työpaikallasi, voit vain teeskennellä, että naapuri tai perheenjäsen kutsui sinut putkista. Mikä parasta, se voi kestää useita tunteja räjähdysputken korjaamiseksi, joten sinulla on runsaasti aikaa nauttia auringosta.

3. Sinä poltitte itsesi

Kun on kyse sairastamisesta, on vaikea murskata kylmä. Äkillinen mahavaunut tai sairaudet tuntuvat myös epäilevältä pomolta. Sen sijaan, että käytit jotain tyypillisimpiä tekosyitä, voit aina sanoa, että poltitte itsesi ruoanlaittoon aamiaisen. Sinun tarvitsee vain kääriä käsisi siteellä ennen seuraavaa työpäivääsi, ja sinun pitäisi tehdä hyvää.

4. Oli juna

Liikenne ja junat ovat loistava tapa soittaa sairastuneille. Jos olisit myöhässä töihin, voit aina sanoa, että olet vetänyt ylinopeutta. Tarvitsetko enemmän aikaa? Voit kertoa pomoillesi, että sinulla on oikeudenkäyntipäivämäärä ylinopeutta varten tai tarvitset aggressiivista ajokurssia. Tietenkin, jos sinun täytyy ajaa työsi, et voi käyttää tätä tekosyytä. Enimmillään voit sanoa, että olit myöhässä, koska juna kulki.

Lukko

5. Odotetaan lukkoseppä

On valitettavasti äärimmäisen tavallista saada se pois talosi tai auton. Onneksi tämä tekee lukituksesta erinomaisen tekosyyden puolestasi. Jos olet "lukittu" talosi, soita lähimmäisen talolta tekemään tekosyitä uskottavammaksi. Autolle voi vain sanoa, että olet lukinnut avaimet ajoneuvoon. Sinun on kuitenkin oltava varovainen. Jos pomo on mukava ja he asuvat lähelläsi, he voivat tarjota tulevan ja noutamaan sinut.

6. Jury Duty

Kun sinut kutsutaan tuomaritoimeksi, sinun on toimittava. Ainakin sinun on esitettävä perushaastattelu. Tämä voi olla hyvä tekosyy niin kauan kuin pomo ei pyydä näkemään mitään todisteita.

7. Lääkärin nimittäminen

Jos et tiedä etukäteen, että haluatte vapaapäivän, voit pyytää sitä lääkärin nimittämisestä. Yleensä tämä riittää saamaan aikaan aikaa. Jos pomo haluaa tietää, miksi et voi muuttaa sitä uudelleen, voit aina sanoa, että se on dermatologin tapaaminen. Ihotautilääkärit ovat usein kuukausia etukäteen, joten nimittämisen uusiminen ei ole mahdollista.

8. Työtaistelut

Jotta yksilöllisempi syy soittaa, voit aina sanoa, että ystävä tai perheenjäsen on työelämässä. Tämä tekosyy toimii paremmin, jos todella tunnet jonkun, joka äskettäin synnytti. Vielä parempi, tämä tekosyy voi tapahtua milloin tahansa päivän, joten on hyvä syy lähteä kun olet jo kellon päivän.

pentu

9. Your Pet ate jotain

Kukaan ei voi kääntää sairaan koiran tai kissan pois. Jos et voi ajatella mitään muuta syytä pyytää lomaa, ja et halua vaarantaa pomoasi selvittämällä, ettei kukaan ollut työssä, voit sanoa, että koirasi tai kissasi nielaisi jotain. Jos lemmikkisi söi jotain vaarallista, sinun on otettava se heti eläinlääkäriin. Tämä tekosyy toimii parhaiten lemmikkien ystävien kanssa, mutta silti melko tehokas lähes kaikkien kanssa.

10. Lady-ongelmat

Se voi olla stereotyyppinen tekosyy, mutta se toimii edelleen. Jos sinulla on urospuolinen pomo, hän ei aio kysyä liikaa siitä, mitä naisten ongelmat aiheuttavat. Naispuolisille päämiehille tekosyy toimii edelleen, koska on olemassa monia naisia, joilla on vakavia kuukautisten oireita.

11. Veri antaa

Monille ihmisille verenvuoto voi aiheuttaa huimausta tai muita oireita. Jotkut ihmiset jopa kulkevat veren antamisen jälkeen. Voit kertoa pomoksi, että olet myöhässä tai et voi tulla sisään, koska olet edelleen liian huimaava antamatta verta. Toisin kuin muilla sairauksilla, tämä tekosyy antaa sinulle mahdollisuuden tulla näkyviin täysin seuraavana päivänä. Se myös antaa sinulle humanitaarisen työn, koska sinä vaarannit oman terveytesi lahjoittaaksesi verta muille ihmisille.

12. Ilmoitus rikoksesta

Jos asut korkea rikollisuusalueella, on melko yleistä todistaa epäilyttäviä ajoneuvoja tai epätavallisia toimintoja. Voit helposti kertoa pomoille, että olet myöhässä töitä tai suunnittelet jäämistä kotiin, koska lähetät raportin poliisiosastolle. Kaikki tietävät, että byrokratia vie aikaa, joten he eivät odota, että kiirehdit heti.

13. Olet kärsivä migreenista

Vaikka tämä on melko yleinen tekosyy, se toimii edelleen. Migreenit tapahtuvat tietyllä osalla väestöstä äärimmäisen säännöllisesti. Ei ole sinun syytäsi, jos yhtäkkiä sinulla on migreeni, ja pomo todennäköisesti ymmärtää tämän. Riippuen työpaikoista, he voivat pyytää sinua antamaan lääkärin huomautuksen. Ennen kuin käytät tätä tekosyytä, varmista, että tiedät, tarvitsetko lääkärin huomautuksen vai ei.

14. Sinun verityösi oli väärin

Toisesta lääketieteellisestä syystä voit käyttää verityösi. Sinun tarvitsee vain kertoa pomo, että olet äskettäin saanut verin rutiinikokeille tai kolesterolin määräksi. Voit kertoa pomoksi, että verenkierto on epäsäännöllinen, joten sinun täytyy mennä takaisin ja saada se uudelleen. Myöhemmin voit aina syyttää sääntöjenvastaisuutta testausongelmista tai vastaavista ongelmista.

sairas

15. Sinulla on sairas lapsi

Jos sinulla on lapsia tai hoidat sisaruksia, voit käyttää lapsuuden sairautta tekosyynä. Äitisi joutuu töihin tai hän ei ole kotona useita tunteja, joten sinun pitää jäädä ja hoitaa sisaresi. Jos sinulla on lapsia, se on vieläkin helpompaa. Saat koko päivän pois huolehtimaan sairaasta lapsestasi, eikä kukaan ole sen viisaampi.

16. Virtsatietulehdus

Kun teet sairauden, sinun on varmistettava, että se on jotain, joka sallii sinun esiintyä työssä, joka näyttää normaalilta seuraavana päivänä. Virtsatieinfektio voi olla lippusi vapaapäivänä. Tällainen sairaus yleensä kehittyy ilman varoitusta, ja näytät siltä, ​​että olet terveellistä koko sen ajan. Kun olet lääkkeitä varten, virtsatieinfektio puhkeaa melko nopeasti. Näin voit saada päivä tai kaksi pois työstä, eikä se aiheuta epäilyksiä työnantajan mielessä.

17. Henkilökohtaiset syyt

Jos et ole tyytyväinen makaamaan täysin, voit vain sanoa, että tarvitset lomaa henkilökohtaisista syistä. Monet työpaikat todella antavat sinulle mahdollisuuden. Sinun on vain varmistettava, että et tee sitä liian usein tai pomo alkaa alkaa ajatella, että olet laiska.

18. Ruokamyrkytys

Ruokamyrkytys on yksi käytetyimmistä tekosyistä, joten sinun pitäisi käyttää tätä hyvin, hyvin harvoin. Kuten virtsateiden infektio, ruokamyrkytys voi tapahtua yhtäkkiä ja selvittää nopeasti. Koska se toimii hyvin yhden tai kahden päivän poissaolon vuoksi, sitä käytetään usein liikaa. Ellet ole epämukava kaikkien muiden syiden takia, älä käytä sitä.

Aina kun käytät näitä tekosyitä, ole varovainen. Jos selität tekosyitä liikaa tai liian vähän, näytät siltä, ​​että valehtelet. Joitakin tekosyitä varten voit suunnitella pohjan ensimmäisenä päivänä. Ruokamyrkytyksessä voit mainita, että olet menossa sushi-paikkaan tai uuteen ravintolaan. Tämä tekee tarinasi näyttävän uskottavammaksi seuraavana päivänä.

Jokin näistä tekosyistä kannattaa varoa. Pomo voi pyytää todisteita tuomaritoiminnasta tai lääkärin nimityksistä. Ellei tiedä, että pomo ei pyydä todisteita, älä soita sairaille töihin.

Leave A Comment

50 − = 46