15 parasta pienikokoista koiria

Ei ole kieltävä, että pienet koirat ovat vain super ihana, ja kun kyseessä on pienet sisätiloissa olevat koirat, nämä 15 ovat joitain parhaita. Nämä pienet pooches rakastavat viettää päivänsä sisätiloissaan heidän inhimillisten perheidensä kanssa. Tämä ei tarkoita sitä, että koirat pitävät hyvin ulkona ja suosittelemme, että kaikki koirat käyttävät suurimman osan päivästä ja yöstä kotona. Nämä pienet poikaset ovat kuitenkin niin söpöitä, että omistajat eivät koskaan halua olla kaukana toisistaan. Jos aiot tuoda mukanasi uuden koiranpennun taloon, haluaisimme muistuttaa teitä siitä, että kodissa on paljon ihania koiria, jotka odottavat koteja, ja saatat jopa löytää sukututkimuspaimen, jos se on haluat. Katso tämä luettelo 15 parhaasta pienikokoisesta koirasta.

1. Chihuahua

chihuahua
Chihuahua on 6 - 10 tuumaa pitkä ja painaa 4 - 6 kiloa, joten se on maailman pienin koiranrotu. Chihuahuan alueella Meksikossa nämä koirat ovat olleet uskollisia kumppaneita tuhansia vuosia. Nämä koirat ovat älykkäämpiä ja nopeita oppimaan, joten omistajien on huolehdittava siitä, että he tekevät jonkinlaista temppua tai tottelevaisuutta, jotta he voivat pitää mielensä kiinni ja estää heitä kyllästymästä. On tärkeää, että omistajat eivät pilata näitä koiria (ihmiset, jotka kuljettavat Chihuahuaa ympäriinsä kytkin koko päivän, me katselemme sinua!), Koska he voivat noutaa koko joukon käyttäytymishäiriöitä.

2. Maltankielinen

maltalainen
Maltalaiset koirat eivät irtoa yhtä paljon kuin jotkut, joten he ovat ihanteellinen sisäkasvatus ihmisille, jotka kärsivät lemmikkieläinten hiusallergiasta. Näitä ystävällisiä koiria on yleensä helppo ottaa käyttöön kotitaloudelle, jolla on jo lemmikkejä, koska heillä on tapana päästä sekä koirien että kissojen kanssa. He rakastavat ihmisiä ja haluavat hengailla ihmisten kanssa mahdollisimman paljon, joten maltalainen ei ole sinua varten, jos et ole kotona suurimman osan ajasta eikä voi viedä sinun pentuasi kanssasi. Nämä upeat koirat ovat ikivanhaisia, valkoisia kerroksia, jotka tarvitsevat paljon hoitoa pysyä erinomaisessa kunnossa. Vaikkakin voit valita, että heidän turkunsa leikataan pennun leikkaukseen helpottamaan huoltoa.

3. Mopsi

mopsi
Mopit ovat koiran maailmaan rakastettuja, heidän pienet ryppyiset kasvot varastavat sydämensä missä he menevät. Kaikki tietävät, että mopit tekevät erinomaisia ​​koiria, mutta omistajien tulisi olla tietoisia siitä, että he voivat olla itsenäisiä ja haluavat tehdä niin kuin he haluavat. Nämä koirat eivät tarvitse liikaa liikuntaa, mutta he silti pitävät viihdyttämässä leikkitilaisuuksissa, temppukoulutuksessa ja lyhyissä kävelylenkkeissä. Yksi rotuun kohdistuva kaatuminen on se, että ylipaino ja niiden litteä pään muoto merkitsevät sitä, että niillä on taipumus olla useita terveysongelmia.

4. Papillon

papillon

Vaikka sinä et näe monia papilloneja, nämä pienet koirat tekevät erinomaisia ​​lemmikkikohteita. Ne ovat vain 8 tuumaa 11 tuumaa pitkä olkapää ja painavat noin 4 ja 9 kiloa. Koska he ovat erittäin älykkäitä ja herkkiä ihmisille, niitä käytetään usein terapiakoireina ja avustajakoirina. He rakastavat ihmisen huomiota ja menestyvät oppimisen ja mielenterveyden edistämisen, esimerkiksi osallistumisen agilityyn. Lisäksi niiden pitkät, silkkiset takit ja terävät korvat tekevät niistä söpöksi kuin napin.

5. Boston terrieri

Boston terrier
Heidän suloinen luonto ja affiniteetti lapsille tarkoittavat sitä, että Boston terrierit tekevät erinomaisia ​​perheen lemmikkejä. Tunnettuja "amerikkalaisia ​​herroja", näiden tuxedo-tyyppisten merkintöjen vuoksi nämä pienet koirat ovat mahdottomia olla rakastamatta. Nämä äärimmäisen älykkäät koirat ovat täynnä papuja, joten omistajien on varmistettava, että he pitävät Boston terrierit varattuina tai he voivat tehdä omia hauskansa, mikä todennäköisesti lisää henkilökohtaisten omaisuutesi pureskeluasi kuin haluat!

6. Ranskanbulldoggi

Ranskan kieli bulldog
Ranskalainen bulldog tunnetaan myös nimellä "Frenchie", ja se on erittäin suosittu pieni koira. He tekevät hyvin sisätiloja, jopa asunnoissa, koska he ovat pieniä, ystävällisiä ja eivät tarvitse runsaasti liikuntaa. Nämä rakastavat koirat viihdyttävät aikaa ihmisten ystävien kanssa ja ovat pohjimmainen sylissä oleva koira. Niiden lyhyiden, tasainen nenästä johtuen ne eivät toimi hyvin kuumissa ilmastoissa ja niitä on pidettävä viileinä päivän lämpimimpien osien aikana.

7. Yorkshirenterrieri

yorkshire terrier
Yorkshiren englantilaisen Yorkshiren terrierin ystävä on suloinen ja rakastava pieni koiranrotu. Itse asiassa he ovat suosituimpia pieniä koiria, joita pidetään lemmikkeinä. Vaikka he rakastavat ihmisiä, jotka he tietävät, nämä koirat voivat olla hankalia vieraiden kanssa, joten he eivät ehkä ole paras koira, jos sinulla on paljon vieraita sisään ja ulos talosta. Vaikka he ovat vain pieniä, he olivat alun perin työtä koiria, joita käytetään metsästämään jyrsijöitä, joten he tarvitsevat kunnollisen määrän liikuntaa. He tarvitsevat myös runsaasti henkistä stimulaatiota, sillä tylsistyneet Yorkies usein kuorevat jokaisessa pienessä jutussa.

8. Pomeranian

pomeranian
Nämä pienet pallot ovat kauniita lemmikkejä ja hämillään söpöjä. Kukaan ei voi vastustaa heidän ihastuttavia silmiä ja makeita ketunmielisiä piirteitä. Tämä tarkoittaa sitä, että jotkut omistajat antavat heidän päästä irti enemmän kuin he tarvitsevat, joten he voivat olla varsin pilaantuneita. Kuitenkin nämä koirat ovat erittäin älykkäitä ja todella rakastavat oppia, joten omistajat, jotka työskentelevät oppilaidensa oppimiseen, tulevat todennäköisesti hyvin koulutettuun ja kuuliaisuuteen. Mittaavat vain 7-12 tuumaa pitkä ja painavat 3-7 kiloa, nämä pienentyneet koirat voivat tehdä hyvin myös pienemmissä talouksissa tai huoneistoissa, kunhan ne otetaan säännöllisesti kävelee.

9. Pekingiläinen

kiinanpalatsikoira
Pekingiläiset koirat rakastavat ystäviä heidän perhettään ja tekevät suuria lapdogs. Koska he eivät tarvitse valtavaa liikuntaa, he ovat erinomaisia ​​lemmikkieläimiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että he eivät nauttisi tavallisista lyhyt kävelylenkkeistä ja pidetään kiinni tottelevaisuuskoulutuksesta ja hauskoista peleistä. Heidän keskipitkän päällystensä takia he tarvitsevat melko säännöllistä hoitoa, joten omistajien on oltava valmiita pitämään kiinni heidän koiransa turkista. Kaiken kaikkiaan nämä koirat ovat melko rentoja ja ovat loistavia perheen lemmikkejä.

10. English Toy Spaniel

lelu spaniel
Englantilainen lelupanieli - joka tunnetaan myös nimellä King Charles spaniel - on suloinen ja luonnollinen koira, joka on erinomainen nuorten ja vanhojen ihmisten kanssa. Tämä pieni spanieli tekee erinomaisen lisäyksen mihin tahansa kotiin ja vain rakastaa viettää aikaa kansansa kanssa. Heidät todella kasvatettiin lapdogiksi ja heillä ei ole erityisen suurta energiatasoa, mikä tarkoittaa, että he ovat ihanteellisia omistajille, jotka eivät voi tai eivät halua mennä pitkiä kävelylenkkejä koiransa kanssa. Niiden silkkiset takit tarvitsevat semi-säännöllistä hoitoa, mutta kaiken kaikkiaan tämä on melko vähäinen kunnossapito.

11. Pienikokoinen saalis

mini dachshund
Jälkeläisiä kutsutaan usein "makkaroiksi", koska niiden pitkät ruumiit ovat pitempiä kuin ne ovat korkeita. Pienikokoiset mäyräkoirat ovat rotua omassa oikeassa, painavat vain 8-11 kiloa ja seisovat olkapäässä 5-7 tuumaa korkeana. Vaikka he tekevät isoja perheen lemmikkejä, heitä ei suositella perheille, joilla on hyvin pienet lapset, koska heidän pitkät selkäsi tekevät heistä alttiimpia vaurioille pikkulapsille, jotka eivät vielä ymmärrä, miten he voivat asianmukaisesti vaikuttaa koiran perheenjäseniinsä. Nämä koirat alun perin kasvatettiin metsästykseen ja siksi tarvitsevat enemmän liikuntaa kuin muut samankokoiset koirat.

12. Shih Tzu

Shih tzu
Shih Tzu kasvatettiin koiraksi ja siksi on suloinen, lempeä luonne. Ne ovat hyviä lasten kanssa, ja ne tuodaan usein perheen lemmikkeinä. Vaikka ne eivät irtoa erittäin suurta määrää, niillä on melko pitkiä kerroksia, jotka tarvitsevat säännöllistä harjausta välttää mattoja. He eivät tarvitse runsaasti liikuntaa, vaan vaativat lyhyitä päivittäisiä kävelyretkiä sekä runsaasti energisia leikkikokouksia, jotta he voivat pysyä fyysisesti ja henkisesti ja estää heitä käyttäytymästä.

13. Miniature Villakoira

minature poodle
Miniature-villakoirat näyttävät joskus siltä, ​​että ne ovat röyhkeitä ja snootyviä, mutta ne ovat todella väärin ymmärrettyjä. Nämä pennut ovat usein vieressä vieraiden kanssa, mutta sitovat läheisesti omistajiinsa ja ovat ystävällisiä muiden kanssa, kun he tutustuvat niihin. Vaikka näitä koiria on helppo hoitaa monessa suhteessa, hoito ei ole yksi heistä. Jos niiden takit säilytetään luonnollisessa kiharaisessa tilassa, ne tarvitsevat päivittäin harjausta estääkseen mattoja ja mutkia. Jotkut omistajat kuitenkin mieluummin pitävät turkistansa lyhennettynä helppoa ylläpitoa varten tai pitävät siltä, ​​että klassinen villieläinten villakoiran leikkaus. Alun perin kasvatettu työkoiriksi, nämä pooches tarvitsevat kunnon harjoituksen päivittäin.

14. Amerikan karvaton terrieri

amerikkalainen hairless
Vaikka ne saattavat näyttää hieman epätavalliselta, amerikkalaiset karvattomat terrierit ovat erittäin rakastettavia läpikulkuja ja ovat ihania lemmikkejä. He ovat suloisia, rakastavia ja valtavia persoonallisuuksia. Terriereinä näillä koirilla on valtavia määriä energiaa ja vaativat paljon liikuntaa niiden kokoon. He ovat erittäin leikkisiä koiria ja rakastavat pelejä, kuten noutoa tai hinausta kotona. Nämä koirat eivät sovellu omistajille, jotka haluavat helppokäyttöisen, mutta ovat hämmästyttävän palkitsevia kumppaneita, jos annat heille mahdollisuuden.

15. Shetlanninlammaskoira

sheltie
Shetlannin lammaskoira tai Sheltie näyttää pienoiskooltaan Lassie-koiralta. Nämä upeat pooches ovat suloisia ja erittäin ystävällisiä, joten ne sopivat hyvin perheen kotiin. Yksi asia, jonka omistajat ovat paljon tietoisia, on, että heidän pitkä takki tarvitsee päivittäistä hoitoa pitääkseen sen erinomaisessa kunnossa, jota jotkut ihmiset saattavat joutua tekemään liikaa työtä. Nämä koirat ovat erittäin älykkäitä, joten heitä on helppo kouluttaa ja oppia nopeasti uusia asioita. Niitä alun perin käytettiin paimenkoirina, joten he ovat energisiä ja tarvitsevat omistajia, jotka voivat viedä heidät pitkiä päivittäisiä kävelyretkiä.

Kuvia kohteliaasti Pinterest.com

Leave A Comment

− 1 = 1