12 parasta Pen Pal -verkkosivustoa

Kaikki tarvitsevat jonkun, jolle puhut. Joskus et aina löydä joku, joka luottaa siihen, missä asut, ja täytyy etsiä muualta, jotta voisit liittyä jonkun kanssa syvemmälle tasolle.

Jos tämä kuulostaa sinusta, saatat ehkä olla kiinnostunut etsimään jotain nimeltään kynäpari. Kynäpari on joku, jonka kanssa kommunikointi tapahtuu kirjallisten kirjeiden kautta. Kerro heille mitä haluat todella ja lähetä kirjeet pois postista ja odottamaan heidän vastauksensa.

Tekniikan ikäisenä se on täydellinen tapa pitää mukava yhteys auki jonkun kanssa, joka voisi olla niin kaukana koko maailmasta! Sinulla on mahdollisuus oppia uutta kulttuuria ja jopa tehdä elämästä pitkä ystävä prosessissa.

Vaikein osa löytää kynäpalti jollekin on, miten he todella löytävät yhden. Lucky sinulle ja pian-to-be kynä pal, on tonnia sivustoja, joiden ainoa tarkoitus on sovittaa sinut joku hienoa. Tässä on paras 12 kynän pal web-sivustot.

 1. Interpals

kirjaimet

www.Interpals.net

Tämä on hämmästyttävä kynäpala-sivusto, jonka avulla voit muodostaa yhteyden eri maista tuleviin ihmisiin. Voit rekisteröityä ilmaiseksi ja ottaa hakusi yli 3 miljoonalla eri jäsenellä. Paitsi, että sinulla on kynänvalmistaja eri maassa, voit tutustua oman kulttuurin ulkopuoliseen kulttuuriin, mutta voit rakentaa pitkiä ystävyyssuhteita, jotka auttavat sinua helposti matkustettaessa. Voit pysyä kynänsiirtolaisella ja säästää hotellien kustannuksia.

 1. Kansainvälinen Pen Friends

kynän pal_letters201103041415

http://www.ipfworld.com

Tämä on toinen suuri kansainvälinen kynäpalaverkko, jonka avulla voit muodostaa yhteyden yli 300 000 jäseneen 192 eri maassa. Jos etsit todella uusia ystäviä ympäri maailmaa, että voisit mahdollisesti matkustaa ja käydä, tämä on kynäpalin sivusto sinulle. Voit myös käyttää tällaista verkkosivustoa löytääksesi uuden ystävän, joka voi jopa opettaa sinulle uuden kielen. Kansainvälisten Pen-ystävien kanssa valintasi ovat rajoittamattomia. Koska se on ollut ympärillä vitun 1967, tiedät, että se toimii hyvin.

 1. Facebook

Facebookin luo

https://www.facebook.com

Olen varma, että olette kaikki kuulleet Facebookista sosiaalisen median tarkoituksiin, mutta oletko koskaan ajatellut, että se voisi olla täydellinen paikka tavata kynäpalja? Kynän palin hakuprosessi tällä verkkosivustolla saattaa olla hieman hankalampi kuin joillakin muilla, mutta voit yhdistää miljoonia miljoonia ihmisiä ympäri maapalloa. Voit etsiä sijainnin mukaan ja löytää joku, herätä keskustelu ja olla matkalla kynän paltialueelle olevalla ajalla.

 1. Tumblr

Käsinkirjoitettu-kirjain-010

https://www.tumblr.com

Uskon, että jos olet kova suosikki tv-sarjoista, niin myöhäinen tiedät mitä Tumblr on. Jos ei, anna minun selittää. Tumblr on pohjimmiltaan suuri henkilökohtaisten blogien verkosto. Voit lisätä käytännöllisesti mitä tahansa, mitä haluat ja ihmiset voivat etsiä ja löytää asioita, jotka kiinnostavat niitä ja jotka voivat olla blogiasi. Se on hienoa ihmisille, jotka ovat suuria TV-ohjelmien faneja ja fandomit hallitsevat Tumblria. Löydät jonkun, joka tykkää samantyyppisistä asioista, ja voit luoda kynätyylin, joka kestää niin kauan kuin haluat sen!

 1. Pen Pal World

2_pen-pal-maailmaan

http://www.penpalworld.com

Tämä kynäpalaverkko, aivan kuten aiemmin mainitsema pari, mahdollistaa yhteyden ihmisiin eri puolilta maailmaa. Lähes 2 miljoonalla jäsenellä voit valita, kenen kanssa haluat muodostaa yhteyden ja johon et halua mitään yhteyttä. Se on ilmainen sivusto, joka tarjoaa paljon hallintaa käyttäjän päätteeksi. Voit estää kuka tahansa yli tai alle 18-vuotiaista, ja voit jopa estää kaikki maat, jos haluat. Sinä hallitset tätä sivustoa ja löydät jonkun oman ikiopin ystäväsi pian.

 1. Opiskelijan kirje Exchange

kynä-kaverukset

http://www.pen-pal.com

Tätä verkkosivustoa käytetään laajasti kouluissa 9-20-vuotiaille. Sen pääpaino on löytää ihmisiä, jotka ovat sinun ikäsi, jotta voit käyttää sitä oppimisprosessina sen sijaan, että tunteisit jonkun. Opit heidän kulttuuristaan, elämästään eri maassa ja tekemään uuden ystävän prosessissa. Koska se on suunnattu opiskelijoille ja nuorille aikuisille, se on paljon turvallisempaa kuin muut sivustot, jotta tiedät, että tietosi suojataan, jotta voit olla huolettomia kynänpaladventuuksilla.

 1. Kirjeen kirjoittajan liitto

9c368e626eb74c4321b5017f43768e0c

http://16sparrows.typepad.com/letterwritersalliance/

Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tietää tällä sivustolla kynän kaverit on, että sinulla on oltava maksettu jäsenyys löytääkseen kavereita. Mutta älä anna sen estää sinua osallistumasta johonkin parhaista kynän pal-sivustoista, jotka ovat siellä. Tämä sivusto on pääosin omistettu varmistamaan, että kirjeen kirjoittaminen pysyy elävänä todellisen etanaisen postin muodossa ja se yhdistää sinut kirjailijoiden kanssa ympäri maapalloa. Voit tehdä elämästä pitkästä ystävästä vierailemalla tämän kynäpalin sivustolla.

 1. Kynäpals nyt

5_letternet

http://www.penpalsnow.com/index.html

Tämä on verkkosivusto niille, jotka etsivät kynäpaljaa, jolla on hyvin samankaltaiset edut kuin heillä. Tällä sivustolla voit kirjoittaa henkilökohtaisia ​​tietoja - mukaan lukien tykkäsi ja tyytymättömiä - ja odottaa ihmisten tulevan mukaan. Mutta jos haluat tehdä hakuja ja jättää pois tärkeät tiedot, voit etsiä joku, joka on aivan kuten sinä ja aloita kynänpari-suhde. Voit tehdä nopean kynänhakuhaun tai voit mennä laajaan yksityiskohtiin varmistaaksesi, että etsit oikeaa kynäpalia sinulle.

 1. Post Crossing

shutterstock_92858029_n3eulr

https://www.postcrossing.com

Jos olet joku, joka rakastaa yhteyden ihmisten kanssa ympäri maailmaa, mutta tuskin on aikaa todellisia ystäviä jo silloin tämä sivusto on ehdottomasti yksi haluat löytää kynä pal. Tällä verkkosivustolla et löydä juuri sellaista henkilöä, joka lähettää kirjeitä, mutta etsit ihmisiä lähettämään postikortteja. Nämä henkilöt lähettävät myös postikortteja, ja sinulla on kokoelma erilaisia ​​eri puolilta maailmaa ilman, että sinun tarvitsee vierailla näissä paikoissa. Se on täydellinen kiireiselle henkilölle, joka haluaa edelleen tuntea olevansa yhteydessä muualle maailmaan.

 1. Oma kielivaihto

a7b55929683fd1cd5398a23ea4a61bfd

https://www.mylanguageexchange.com/penpals.asp

Jokainen, joka on ikinä halunnut oppia toista kieltä tai on oppinut ja harjoittaa enemmän, Kielikeskustelu on täydellinen paikka siihen. Et vain liity ihmisiin, jotka puhuvat haluamaasi kieltä, mutta voit myös oppia kaikesta kulttuuristaan.

 1. Maartenin Snail Mail Pen Pals

loveletterblog_1

https://www.mylanguageexchange.com/penpals.asp

Kun tämä sivusto on ollut elää vuodesta 1998, ei ole ihme, että se on täydellinen paikka löytää todellinen elämäntapa palata kirjoittaa vanhan muodin tavalla - etana sähköpostilla. Voit etsiä jokua itse tai odottaa, että he hakevat sinua saadaksesi pan-pal-suhteen alkanut.

 1. Sassociations

kirjoittaa kirjettä

http://www.sassociations.net

Tämä on todella hauska sivusto, jonka avulla voit muodostaa yhteyden ihmisiin eri puolilta. Voit etsiä iän ja sukupuolen mukaan varmistaaksesi, että löydät jonkun, joka sopii sinulle parhaiten! Anna etsimään täydellinen pantapari alkaa!

Kun etsit kynän paljaasi, aina kannattaa olla varovainen, ettet pudota huijarin tarinoita, jos he pyytävät rahaa. Muussa tapauksessa kynäpalapelin löytäminen on täydellinen tapa tehdä elämästä pitkä ystävä toisessa osassa maailmaa. Onko sinulla kynäpalja?

Leave A Comment

19 − = 12