10 Things You Can Do at 18

Jos olet juuri 18-vuotias, kiitos! Se on iso virstanpylväs; loppujen lopuksi olet aikuinen nyt. Samalla kun 18-vuotiaita saatetaan tuoda uusia haasteita ja vastuita, se tarkoittaa myös, että voit tehdä joitain mahtavia asioita, jotka olivat aiemmin rajoitettuja. Jotkut näistä ovat merkittäviä ja tärkeitä, kun taas toiset ovat pelkkää hauskaa! Voit jopa tehdä listan omasta ja työskennellä läpi sen. Saatat haluta vauhtia itseäsi!

1. Äänestys

sen tärkeitä-to-äänestyksen

Vaikka se ei ehkä näytä viileältä tai jännittävältä, äänestäminen on tärkeä osa Yhdysvaltojen aikuisväestöä. Kun olet 18-vuotias, sinulla on laillinen äänioikeus ja sanokaa, kuka hoitaa maata. Sillä on suuri vaikutus päivittäiseen elämään, joten älä anna äänesi mennä tuntemattomaksi. Jos uskot, että äänestys ei ole tärkeä, mieti sellaisia ​​naisia, kuten Susan B. Anthony ja Elizabeth Cady Stanton, jotka taistelivat voimakkaasti naisten oikeutta äänestää.

2. Aja jäätelöautoa

jäätelöauto

Jos olet joskus halunnut jäädä jäädytetyn jälkiruokaketjun jännittävään liiketoimintaan, niin olette onnea! Kun osut 18, sinulla on laillisesti oikeus kuljettaa jäätelöautoa. Tietenkin sinulla on vielä oltava voimassa oleva ajokortti, mutta sen jälkeen olet valmis kallioon. Kuvaile ulkoasua kaikkien ystäväsi kasvoihin, kun rullataan seuraavaan kuuma-puolueeseen omalla jäätelöautolla. No, ehkä ei, mutta on pahempaa tapaa ansaita elantonsa. Lisäksi sinulla on pääsy kaikkiin jäätelöön, jota voit syödä. Se on unelma, eikö?

3. Siirrä omaan kotiisi

uusi koti

Jos olet sairas äiti ja isän säännöt, kun olet 18, voit vuokrata talon tai huoneiston omalla nimellään. Jos sinulla on onni saada rahaa, voit jopa ostaa laillisesti oman kodin. Kuvittele vapaus: voit tulla kotiin aina, kun haluat, anna BFF: n yli joka yö, heittää villit juhlat, jätä astiat kasaantumaan pesualtaan viikon ajan. Vaikka et todennäköisesti tee sitä viimeistä, ellet halua elää perheen kanssa rotilla. Kuitenkin kaikki edut ulos menosta ja elää itsenäisesti tulevat joitain merkittäviä haittoja. Sinun on puhdistettava talo, syödä illallinen ja tehdä kaikki oma pesula. Puhumattakaan siitä, että tarvitsee vuokrata ja apuohjelmia.

4. Siirry Jerry Springerille

Mitä muuta on sanottavaa? Heti kun tavoitat suuren vanhan 18-vuotiaan, voit hakea Jerry Springerille. Joten, jos ihminen ei käsittele sinua oikein, tai et ole varma, onko isäsi todella isäsi, tiedät minne mennä. Okei, joten et todennäköisesti halua tai tarvitsisi mennä Jerry Springerille, mutta on aina mukavaa saada vaihtoehto. Jos sinulla on koskaan ollut tilaisuus ilmaista yksityisiä ongelmia julkisessa paikassa.

5. Hanki luottokortti

Kun olet 18-vuotias, voit hakea luottokorttia. Jos saat hyväksynnän, tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi mennä hullulle ostospaikalle ja maksimoida se. Jos kuitenkin käytät uutta luottokorttia järkevästi ja vastuuntuntoisesti, se voi olla erinomainen rahoitusomaisuus. Tiedän, kuulostaa tylsältä, eikö? Se saattaa tuntua tällä tavoin juuri nyt, mutta kiinteän luottopisteen rakentaminen pysyy hyvissä asemissa koko elämäsi ajan. Jos sinulla on hyvä luotto, olet todennäköisesti saamassa asioita rahoitukseen, hyväksytty lainoihin ja jopa saada kiinnitys ostaa oman paikkasi jonain päivänä.

6. Hanki tatuointi tai lävistys

tatuointi

18-vuotiaana saatat saada tatuoinnin tai lävistyksiä ilman vanhempien suostumusta. Näyttää siltä, ​​että ei ole olemassa parempaa tapaa ilmaista yksilöllisyyttäsi kuin saada painetta, mutta varmista, että annat sille paljon ajatuksia ensin. Rajoittamatta kalliita laserhoidon hoitoja, tatuointi on elämää, joten sinun on parasta varmistaa, ettet saa jotain, josta et ole tyytyväinen. Saattaisi tuntua hyvältä nyt saada tatuointi poikaystäväsi nimestä sydämeen tai Harry Stylesin kasvoihin, mutta viiden vuoden kuluttua linjasta, se ei todennäköisesti näytä niin hienolta. Lävistykset ovat parempi vaihtoehto kaikille, jotka eivät ole varmoja.

7. Osta Lottery Ticket

Saatat joutua odottamaan, kunnes olet 21 osuma Las Vegasin peliautomaatteihin ja blackjack-pöytiin, mutta 18: ssä voit silti saada rahasi korjata. Sinulla on oikeus ostaa arpajaiset ja raaputuskortit. Toki, on todennäköisempää, että sinä löyit salama. Kahdesti. Mutta vielä on mahdollisuus, että voisit voittaa suuria, joten sormet ristissä!

8. Katso R-luokiteltu elokuva

elokuvateatteri

Lopuksi näet R-luokitellun elokuvan ilman, että tarvitset hiipiä sisään tai pyydä vanhempaa ystävää ottamaan ne mukanasi. Muista vain maksaa eteenpäin ja tarjoutua menemään epäonnen ystävillesi, jotka eivät ole vielä saavuttaneet suurta 18-vuotisjuhliaan. Tai voit hieroa niitä kasvoihin. Mitä toimii sinulle!

9. Muuta nimesi

Jos et ole tyytyväinen annettuun nimesi, voit muuttaa sitä laillisesti, kun käännyt 18 vuotta. Se vaatii paperityötä ja pienen maksun, mutta ennen kuin tiedät sen, voit olla prinsessa Consuela Banana-Hammock. Tai voit oppia Phoeben virheestä "Ystävät" ja mennä jotain järkevämpää. Joten, jos olet aina halunnut olla Ada tai Georgette, nyt on aika. Tietenkin on järkevää ajatella päätöstäsi huolellisesti, sillä jos muutat mieltäsi ja haluatte palata, siihen tulee enemmän aikaa, vaivaa ja rahaa.

10. Tilaa ostoskanavasta

Oletko koskaan viettynyt tuon upean riipuksen tai funktionaalisen smoothie-setin avulla, vain pettymään nähdäksesi sanat "Must be 18 or Over to Call" vilkkuvat näytöllä? No, nyt olet 18, voit tilata kaikki tarpeettomat roskat, joita haluat. Yritä vain liioitella sitä, tai saatat kerätä aivan luottokorttilaskun.

Valokuvat kautta Pinterest

Leave A Comment

56 − = 47