10 mielenkiintoisinta työtä

Työssä on paljon työpaikkoja, jotka vaihtelevat kirjanpitäjänä videopelien testaamiseen. Ihannetapauksessa löydät työpaikan, jonka voit tehdä ja että todella nautit tekemään. Riippuen mielenkiinnostasi, saatat haluta yhden tai useamman tämän luettelon työt. Jos unohdimme mieleisimpiä, mielenkiintoisimpia työpaikkoja, jättäkää kommentti luettelon alareunaan!

vakooja

1. Spy

Maksun määrä: $ 55,470 - $ 104,140

vaatimukset: Jotta saat hakiakseen vakoojan, sinun on todennäköisesti oltava korkeakoulututkinto. Usein vakoojat ovat tärkeitä aiheita kuten historia, talous, laki, politiikka ja maantiede. Riippumatta siitä missä maassa olet, sinulla on oltava passi ja kansalaisuus kyseisestä maasta. Kun olet hakenut, sinut tarkastetaan sarjalla haastatteluja ja taustatarkastuksia. Tästä johtuen vuokraus voi kestää kuusi kuukautta tai kauemmin.

Kuvaus: Tunnettu tiedustelupäällikkönä, vakooja voi toimia tietokoneen näytön takana valtiossa tai ulkomailla. Jos olet vakooja, sinun on oltava erinomainen säilyttää salaisuudet ja valehtelee. Jos olet sijoitettu ulkomaille, saatat joutua diplomaattitoimistoon tai yritykseen kannekirjallesi. Ennen kuin jää eläkkeelle (ja silloinkin monet vakoojat eivät koskaan kerro), et voi kertoa ystävillesi tai perheellesi, mitä oikein teette. Sen sijaan käytät elämää omalle kansallisuudellemme ja tarjoaa älykkyyttä turvallisuudesta, taloudellisista ja puolustuskysymyksistä.

disney

2. Disney Character

Maksun määrä: Noin 54 995 dollaria

vaatimukset: Sinun ei tarvitse saada korkeakoulututkintoa Disney-hahmoksi. Sen sijaan tarvitset oikean ulkoasun ja persoonallisuuden. Sinulla on myös paljon kokemusta näyttelemisestä tai tanssista. Koulusta riippuen saatat jopa saada tarpeeksi kokemusta lukiosta liittyäkseen Disney-yritykseen.

Kuvaus: Tämä on yksi mielenkiintoisimmista työpaikoista ihmisille, joilla on kykyä toimia tai tanssia. Saat palkata, sinun on tehtävä koe, joka testaa asenne, liikkumisesi ja fyysiset kykyt. Näitä auditointeja järjestetään tyypillisesti Disney-yhtiössä Orlando, Florida tai Anaheim, California. Jos valitset, pääset tekemään paljon tuntia, jolloin lapset hymyilevät.

puutarha-

3. Puutarhakerho

Maksun määrä: $ 76.940

vaatimukset: Jotta saisit työtä puutarhaviljelijänä, sinun on ilmoittauduttava yliopiston puutarhatalouden ohjelmaan. Riippuen täsmällisistä työvaatimuksista, saatat pystyä ottamaan puutarhanhoito-ohjelmia verkossa. Harjoittelut ja kenttäkokemus auttavat parantamaan palautustasi ja varmistamaan, että saat todella unelmiesi työpaikan.

Kuvaus: Kun olet puutarha-terapeutti, voit työskennellä kasvien ja ihmisten kanssa. Erilaiset kuntoutusklinikat, psykologiset hoitot ja sairaalat käyttävät istutusta keinona käsitellä fyysisiä ja psykologisia ongelmia. Jos haluat lisätietoja tästä jännittävästä ura-alasta, löydät aiheeseen erikoistuneen korkeakouluohjelman ja järjestä kampuskävelyn.

taide

4. Taiteen palauttaja

Maksun määrä: Noin 50.690 dollaria

vaatimukset: Valmistaudu kokeilemaan Da Vinci -koodia todellisessa elämässä ammattitaitoisena taiteen restauroijana. Jos haluat saada työtä tällä alalla, saatat tarvita korkeakoulututkinnon taiteen aiheista, kuten restauroinnista tai tekstiileistä. Jotkut henkilöt, joilla on kokemusta ja taiteellista kykyä, voivat kyetä työskentelemään tutkintovaatimuksen ympärillä. Lisäksi sinun on ymmärrettävä historianne ja merkitys, joka ympäröi taidetta, jota palautat. Koska tämä on erittäin erikoistunut tutkintokenttä, haluatte oppipoikaa yhdellä alan suurimmista nimeistä, kun opit köydet.

Kuvaus: Normaalisti taiteen korjaajat työskentelevät museoissa, taidegallerioissa tai yksityisissä keräilijöissä. Heidän koko työnsä on palauttaa taide niin, että se näyttää olevan alkuperäisessä kunnossaan. Koska taide heikkenee vuosien varrella, sinun on tehtävä paljon työtä sen vahvistamisessa.

Feng shui

5. Feng Shui Consultant

Maksun määrä: Noin 44 000 dollaria

vaatimukset: Yleensä sinun tulee lukea kirjoja ja saada muodollista koulutusta onnistumaan tällä alalla. Lounaassa monet konsultit itse asiassa itseopiskelevat aiheesta.

Kuvaus: Jos rakastat taidetta ja pidät tasapainoisen elämän, Feng Shui on oikea ohjelma sinulle. Tämä muinainen kiinalainen tiede auttaa sijoittamaan ympäröivän maailman tasapainoon, jotta voit elää terveempää, onnellisempaa ja vauraampaa elämää. Kun olet tietoinen siitä, että sinun on oltava Feng Shui -konsultti, aloitat yrityksen rakentamisen käyntikorttien, markkinoinnin ja toimiston perustamisen kautta. Suullinen sananviittaus vie pitkälle voittojen parantamiseen.

hautua

6. Brew Master

Maksun määrä: Noin 49, 536 dollaria

vaatimukset: Aloitettavaksi rypäleenmestariksi voit opiskella esimerkiksi American Brewers Guild tai Siebeel Institute of Technology. Monet mikroyritykset alkavat myös autotallioperaatioina, joten voit aina työskennellä omalla kokemuksella.

Kuvaus: Jos haluat sekoittaa asioita ja juoda olutta, tämä on sinulle tehtävä. Luomalla konsepteja, testaamalla oluita ja markkinoimalla tuotetta, brew master pääsee tekemään monenlaisia ​​toimintoja. Länsi-rannikolla, kuten Oregonissa, Kaliforniassa ja Washingtonissa, on joitakin mikrobereiden korkeimpia tiheyksiä, joten nämä alueet olisivat joitakin parhaita, kun aloitat urasi.

ruumis

7. Body Painter

Maksun määrä: 18 000 dollaria - 102 000 dollaria

vaatimukset: Sinun ei tarvitse saada tutkintotodistus olla kehon taidemaalari. Kaikki mitä tarvitset on taiteellinen lahjakkuus, ammattitaitoinen asenne ja luovuus. Koska sinun on todennäköisesti suoritettava se omana yrityksenä, tarvitset myös liiketoimintaosaamista.

Kuvaus: Body painters työskentelevät festivaaleilla, messuilla ja koulujen tapahtumissa maalataksesi kasvot tai elimet. Joissakin tapauksissa parhaat kehon maalaajat työskentelevät Hollywoodissa, jossa he valmistavat näyttelijöitä hetkeen hopeisella näytöllä.

video- game

8. Video Game Tester

Maksun määrä: Noin 71 685 dollaria

vaatimukset: Tämän työn vaatimukset ovat vähäiset. Ilmeisesti sinun on hyvä olla videopelissä, jos aiot testata sen. Tutkinto pelin suunnitteluun tai tietojenkäsittelyyn voi myös auttaa.

Kuvaus: Kun olet videopeli testeri, voit kokeilla kunkin pelin toimivuutta. Ajoittain saatat joutua tutkimaan kilpailevia pelejä niin, että yrityksesi peli on paras.

hajuvesi

9. Fragrance Chemist

Maksun määrä: Noin 60 000 dollaria

vaatimukset: Vaikka se kuulostaa työlästä työstä, tulossa tuoksukemistiksi vie paljon työtä. Sinun täytyy olla hyvä kemian ja biokemian alalla, joten useimmilla hakijoilla on kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinto jollakin näistä aloista.

Kuvaus: Fragrance-kemistit viettävät päivänsä testaamalla erilaisten molekyylien ja kaavojen seoksia parhaan hajusteen aikaansaamiseksi. Näitä tuoksuja voidaan käyttää voiteessa, saippualla, Kölnissä tai hajuvedessä.

tulivuoret

10. Volcanologist

Maksun määrä: Alkaen 30 000 - 50 000 dollaria

vaatimukset: Jos haluat elää elämää reunalla, se on volcanologist työtä puolestasi. Tultaessa volcanologistiksi, sinun täytyy saada vähintään perustutkinto maantiede, geologia, kemia tai maatiede. Useimmat tämän alan työpaikat odottavat myös maisteri- tai tohtorintutkinnon, ja korkeakoulututkinnot lisäävät mahdollisuuksiasi palkata.

Kuvaus: Yksilöt tällä alalla testaavat ja katsovat tulivuoria nähdäkseen, tulevatko he aktiivisesti. He matkustavat maailmaa katselemalla lepotilassa olevia, kuolleita ja aktiivisia tulivuoria, ja he voivat ennustaa tulivuorenpurkauksia. Jotkut vulcanologit työskentelevät myös esimerkiksi opetuksessa, tutkimuksessa tai hallituksessa.

Leave A Comment

47 + = 49