10 maailman kalliimpia puhelimia 2017

Me kaikki näyttävät viettää paljon rahaa matkapuhelinlaskuihin näinä päivinä, kuukausittaiset sopimuslaskut ja itse kustannukset. Uusin iPhone on yksi kalleimmista markkinoilla olevista puhelimista nyt, mutta jos luulet että se oli huono, sinun pitäisi nähdä joidenkin luksuspuhelimien hinta. Timantteja, kultaa ja monia muita kauniita räätälöintejä nämä ovat maailman kymmenen kalleimman puhelimen maailmassa 2017 ...

10 - Gresso Meridian M6

$ 9.500 

10 Most Expensive Phones in the World 2017 1

Lähde: Gresso

21 avaimella, jotka on valmistettu 18 k keltaisesta kultaisesta kultaa, Gresso Meridian M6 tarjoaa myös PVD-pinnoitetta ja titaanista rajoitetun version, jonka rikkaat ja kuuluisat putoavat itselleen..

Jotkut teistä voivat muistaa, että Gresso teki myös puhelimen takaisin vuonna 2010 nimeltä Gresso Luxor Las Vegas. Paino 180 grammaa ja rakkaudella 22 karatista puhdasta kultaa, siinä oli vain 2 megapikselin kamera ja sisäänrakennettu 30 megatavua muistia, mutta se oli edelleen hinnoiteltu hämmästyttävällä miljoonalla Yhdysvaltain dollarilla.

Tietenkin, jos haluat jotain hieman enemmän "Apple", voit aina katsoa niiden iPhone X / 8/8 Plus-kokoelmia Diva ja Titanium. He asettavat sinulle takaisin $ 5,900 ja $ 4,000. Oi, ja sitten siellä on 18 k kullan ja titaanin rajoitettu painos iPhone tapauksissa, painaa noin $ 1k ...

9 - Sirin Lab Solarin

$ 16,000

10 Most Expensive Phones in the World 2017 2

Lähde: Pinterest

Kun olet tarjonnut Android-puhelimen, joka istuu vain 5,5 tuumaa, odotat Sirin Labin Solarin-puhelimelta vaatimaton hintalappu, mutta se saattaa yllättää sinut saamaan tietää, että puhelimessa on huikea hintatarjous, joka on noin 16 000 dollaria.

Puhelin, joka tarjoaa parhaan mahdollisen matkaviestinnän turvallisuuden, laitteen käyttäjät valittivat olevansa hitaita ja liian suuria, ja 24 megapikselin ylpeä kamera oli vaikuttava. Sillä tuolla rahasummalla mielestäsi se ottaisi valokuvia, muokata kuvaa ammattimaiseen standardiin ja tekisi sitten kaiken lataamisen sosiaalisen median sivustoille puolestasi. Näyttää siltä, ​​että tässä tapauksessa et varmasti saa sitä, mitä maksat.

(Myös, kuka todella tarvitsee 16 000 dollarin arvoisen turvallisuuden puhelimeensa ?!)

8 - Vertu Allekirjoitus Collection Clous de Paris Red Gold

39,100 puntaa tai 52 000 dollaria

10 Most Expensive Phones in the World 2017 3

Lähde: Vertu

Kiiltävällä 18 k keltaisella kultaisella viimeistelynvärisellä Clous de Paris Red Gold -yhdistelmällä yhdistyvät tyyli ja tyylikkyys, joka on valmistettu kauniista mustasta nahasta. Saat sopivaa nahkapuhelin koteloa suojaamaan sitä tietenkin ja mustista safiiri-avaimista.

Jos haluat enemmän kuin ulkonäköä, Vertu Signature Collection Clous de Paris Red Gold tarjoaa myös hälytyksiä ja soittoääniä, jotka ovat luoneet joitain maailman parhaita säveltäjiä, myös Lontoon sinfoniaorkesterin mukana. Ja jos se ei vieläkään riitä sinulle, saat myös selkeän äänen, joka on ilmeisesti kristallinkirkas. Yksi maailman kalleimmista puhelimista on käsityötä Englannissa ja asettaa sinut takaisin valtavaan 39,100 puntaan, joka on noin 52 000 dollaria.

7 - Goldvish Eclipse - haluttava Arcadia - Onyx Alligator

92,900 euroa tai 110 000 dollaria 

10 Most Expensive Phones in the World 2017 4

Lähde: Goldvish

Sveitsiläinen luksuspuhelimen valmistaja Goldvish tunnetaan maailman kalleimmista puhelimista, mukaan lukien Goldvish Le Million, joka myydään 1,3 miljoonan dollarin arvosta. Sen luonut suunnittelija, Emmanuel Gueit, ja se koostui 20 karaatin timantista ja 18 k valkokulta.

Kallein puhelimesta verkkosivuillaan on nyt Eclipse - Desiring Arcadia - Onyx Alligator, joka myydään hämmästyttävänä 92 900 euroa. Se on käsintehty, mikä sorta selittää hinnan, ja siinä on useita arvokkaita jalokiviä ja metalleja, kuten timantteja, loistavia leikkauksia ja 320 heistä, jos haluat tarkan. Siinä on myös suorakulmainen muotoinen patruunamitanti, jos 320 muusta timantista ei ole tarpeeksi tilaa, ja metalliset osat on valmistettu 316L ruostumattomasta teräksestä. Yksi niistä asioista, jotka näyttävät lisäävän tämän puhelimen kustannuksella on se, että siinä on myös eksoottinen musta alligaattori nahka.

Luultavasti ei sellaista puhelinta, jolla kaikki voivat päästä alukseen, erityisesti eläinten oikeuksiin liittyvien aktivistien kanssa.

6 - iPhone 3G Princess Plus

$ 177.000 

10 Most Expensive Phones in the World 2017 5

Lähde: Pinterest

Jos aiomme olla täsmällisiä asioista, itävaltalainen Peter Aloisson suunnittelija iPhone Princess Plus maksaa 176 400 dollaria. Miksi? Koska se sisälsi runsaasti timantteja, 318 oli tarkka, mukaan lukien 180 loistavaa leikkaa, ja 138, jotka olivat myös prinsessa. Sitten kulta oli - 18 kilotonnia valkoista kultaa.

5 - Savelli Jardin Secret

120 000 dollaria - 150 000 dollaria

10 Most Expensive Phones in the World 2017 6

Lähde: Pinterest

Ylellinen luksus-älypuhelimissa Savelli oli kerran ollut valikoima puhelimia, jotka suunniteltiin ensisijaisesti rikkaiden ja kuuluisien naisten naisille, ja puhelimet, jotka on luotu jäljittelemään suuria, timanttipohjaisia ​​koruja kauneutta. Sarja koostui yhdestätoista erilaisesta mallista, ja ne kuuluivat myös kolmeen luokkaan, aivan kuten iPhonen kasvavilla malleilla ja hintaluokillaan.

Käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja, joista osa sisälsi eksoottisia iguana-nahkaa ja 18 karaatin kultaa, timantteja, alligaattori-ihoa, nousi kultaa ja paljon muuta, puhelimen ilmoitettiin olevan kustannuksia jonnekin alueella 120 000 - 150 000 dollaria. Yksi niistä koostui valkoisista timanteista, baguette cut (75 niistä) ja musta alligaattori nahka.

4 - Diamond Crypto Smartphone

$ 1.300.000 

10 Most Expensive Phones in the World 2017 7

Lähde: Pinterest

Mielestämme tämä kappale ei olisi täydellinen ilman erityistä mainintaa Diamond Crypto Smartphoneille, joka julkaistiin vuosina 2005-2006 ja joka maksaa viileä 1,3 miljoonaa dollaria. Käyttämällä Windows CE -käyttöjärjestelmää sillä oli TFT-näyttö, joka oli tuolloin "suuriresoluutioinen". Voi, ja tehdä asiat vieläkin paremmaksi, voit tallentaa siihen jopa neljää tuhatta puhelinnumeroa. Koska tiedät, että rikkaat ja kuuluisat ovat luultavasti saaneet paljon numeroita muistamaan ... samoin kuin pankkitilillään!

3 - iPhone 3G Kings -painike

2,4 miljoonaa dollaria 

10 Most Expensive Phones in the World 2017 8

Lähde: Pinterest

Itävallan suunnittelija, Peter Aloisson, tuli varsin iso nimi maailmassa suunnittelemaan puhelimia ihmisille, joilla oli tällainen raha heittää muutaman miljoonan heistä, ja tämä oli varmasti tapaus vanhemman sukupolven iPhonessa. Koko puhelin oli peitetty 18 karaatin kullalla, ja kotipainikkeella oli 6,6 karaatin timantti kauniisti kaiverrettu siihen. Hinta? Kylmä 2,4 miljoonaa dollaria!

2 - Supreme Goldstriker iPhone 3G

3,2 miljoonaa dollaria 

10 Most Expensive Phones in the World 2017 9

Lähde: Pinterest

Näyttää siltä, ​​että iPhone 3 ja 3G -mallit ovat erittäin suosittuja malleja, joilla voit pelata, ja sinun on ehdottomasti oltava osa rikas ja kuuluisa klubi, jolla on varaa tähän ylelliseen iPhoneen. Suurten 3,2 miljoonan dollarin sisäiset komponentit olivat samat kuin missä tahansa muussa iPhonessa, mutta sen peittäminen oli täysin erilainen. Tämän hämmästyttävän hintalapun arvoihin ansaittuja tekijöitä olivat kotipainike, joka oli yksi timantti - 7,1 karaattia ja 136 timanttia (yksi karaatti) sekä kullanvärinen kullanvärinen, 22 karaattia tarkalleen.

Mietin, kuinka paljon päivitys olisi maksanut? Ja voitko kuvitella, että yrität pysyä uusimpana iPhonen mallina * tuolla * hinnalla?!

1 - Stuart Hughesin Black Diamond iPhone 5

15,3 miljoonaa dollaria 

10 Most Expensive Phones in the World 2017 10

Lähde: Pinterest

Stuart Hughes on tullut varsin nimeä ylellisyystuotteiden, kuten puhelimien maailmassa, ja verkkosivustolla on puhelin juuri nyt, joka on vain alle 26 000 dollaria. Kallein puhelin, jonka hän on koskaan luonut, on tullut Black Diamond iPhone 5: lle, kuitenkin puhelimesta, joka kestää noin yhdeksän viikkoa alusta loppuun. Koko näytön etupuoli ei ollut tavallinen iPhone-näyttö, mutta safiirilasi. Puhelimen ulkoreunat peittyivät 600 plus valkoisella timantilla, virheetöntä, ei vähemmän, ja oli toinen, suurempi 26 karaatin timantti, jossa kotipainike olisi pitänyt olla. Oi, ja siellä on 24 karaatin kullattavaa. Jos haluat etsiä ajantasaisemman mallin, 24-karaatin kultainen iPhone 7 Master Edition on 5 000 - 10 000 dollarin!

Leave A Comment

77 − 75 =