10 Kirja-sarja kuten nälkäpelejä

Nälkäpeli-kirja- ja elokuvasarjan kanssa sulkeutuu, joten monet lukijat jäävät ilman vaihtoehtoista kirjasarjaa. Jos etsit sarjaa, joka muistuttaa nälkäpelejä, seuraavan luettelon luotiin toiveesi mielessä. Tämän sivun loppupuolella löydät 10 kirjan sarjaa, kuten nälkäpelejä. Ugliesista Unwind-sarjaan nähden on enemmän kuin tarpeeksi vaihtoehtoja tyydyttämään jopa kaikkein vaativimmat lukijat.

antaja

Antaja-sarja

Ennen nälkäpelejä oli lahja. Tämä sarja neljä kirjaa on kirjoittanut Louis Lowry. Se kattaa utopistisen yhteiskunnan, jossa nuorilla aikuisilla on elämänsä tarkoitukset, joita yhteisö kertoo. Tämän dystopisen yhteisön sisällä sota ja kipu on kokonaan päättynyt kääntämällä ne "samanlaisiksi". Tämä "samainen" vie pois negatiiviset tunteet, mutta jättää monet kirjan sarjan ihmiset ilman todellista tunnepitoisuutta. Kirja alkaa Jonasin valinnalla muistin vastaanottimena. Tämä tehtävä edellyttää, että Jonas muistaa kaikki tarinat ja historiat ennen samanlaisuuden saapumista siinä tapauksessa, että tietoja tarvitaan. Nyt, kun hänellä on tietoa negatiivisista ja positiivisista muistoista, Jonas joutuu päättämään, onko hänen poistuttava yhteisöstä vai jääkö hän.

rentoutua

Kumoa sarja

Kirjoittaja Neal Shusterman, Unwind sijoitettiin toisen maailmansodan jälkeen. Tarinassa hyväksyttiin laki, joka suojelee kopiointioikeuksia. Pohjimmiltaan vanhempi voi valita, haluavatko lapsensa elävän luovuttajan tai sadonkorjuun koko kehon osia. Jos olet umpinainen, saatat joutua etsimään toista sarjaa. Useimpien nälkäpelien harrastajille tämä sarja pääsee kärsimään etsimäsi dystopian tyypistä. Se on nopeatempoinen kirja, joka ei koskaan tuhoa juonenkäänteitä tai toimintaa vastaan.

Hyväksytty

Hyväksytty sarja

Kuten nälkäpelejä tai 1984, Matching-sarja kattaa yhteiskunnan, jossa yhteiskunta yleensä päättää, mitä ihmiset pitäisi ajatella, uskoa, lukea tai katsella. Myös puolison valinta ei ole yksittäisen henkilön kannalta. Kirjoittanut Ally Condie, Matching-sarja seuraa Cassian tarinaa, kun hänen kumppaninsa on valittu. Nähtyään hänen parinsa kasvot, Xander, vilkkuvat näytöllä, hän nauhoittaa lyhyesti Ky Markhamin. Se oli vain häiriö järjestelmässä, mutta yhtä kuvaa ei voida poistaa mielessään. Viime kädessä Cassian on päätettävä, onko hänen irtauduttava yhteiskunnasta ja valittava oma perämies vai pysyy yhteiskunnan peukalolla.

eriävä

Divergent-sarja

Yksi viime vuosien suosituimmista dystopian kirja-sarjoista on Veronica Rothin Divergent-sarja. Sarja tarkastelee yhteiskuntaa, joka on jaettu viiteen perusjoukkoon. Jokainen ryhmittymä keskittyy kannustamaan yhtä hyveä. Viisi ryhmää on omistettu rauhalliselle, rehelliselle, epäitsekkälle, älylliselle ja rohkealle. Joka vuosi sarjasta 16-vuotiaita tulee valita mikä ryhmittymä haluaa viettää koko elämänsä. Ensimmäisessä kirjassa Beatrice jätetään valitsemaan pysyä perheensä ryhmässä tai seuraamaan omaa persoonallisuutta. Sarjan edetessä eri ryhmät ryhtyvät sotaan ja kaikkien on valittava puolensa. Nälkäpelien tavoin tämä kirja on sivutörmäysaine, jolla on söpö sydäntuki, koska se on tärkein rakkauden kiinnostus. Lukijat saavat mahdollisuuden seurata Beatricin valintaa fraktion aikana ensimmäisen kirjan aikana ja nauttia jokaisesta romaanista sarjassa, joka seuraa.

sokkelo runner

Maze Runner-sarja

Kirjoittaja James Dashner, Maze Runner keskittyy joukko poikia, joilla ei enää ole muistoa menneisyydestään. Poikien muistoja on poistettu kokonaan ennen tallettamista Gladeen. Hieman vähän, he tulevat ymmärtämään, että heidän uusi "koti" on todella ympäröi tappava sokkelo. Kun sokkeloista tulee tikittää aikapommi, kaikkien poikien on pakko lähteä ulos sokkeloista, jos he haluavat elää. Tämä kirjasarja on erinomainen vaihtoehto nälkäpeli-sarjalle. Kuten nälkäpelejä, se on myös hyväksynyt Hollywoodin. Vuonna 2014 Maze Runner osui teattereihin Dylan O'Brienin kanssa päätarina. Jos haluat todella nauttia sarjasta, lue läpi kaikki kirjat ennen elokuvan menoa. Vaikka elokuva on melko hyvä, se ei todellakaan oikeuta kirjojen kaltaiseen elokuvaan.

kuolevainen

The Mortal Instruments -sarja

Jos haluat vertailla kirjaa elokuvaan, olette onnea. Mortal Instruments-sarja muutettiin elokuvaksi vuonna 2013. Ennen kuin pääset katsomaan elokuvaa, varmista, että kirjat saavat oikeudenmukaisen mahdollisuuden. Kirjailija kirjoitti kirjailija Cassandra Clare. Clare alunperin sai alkunsa kirjoittamalla fani-fiktiota, mutta suhtaudumme myönteisesti hänen siirtymään massamarkkinoiden romaaneihin. Mortal Instrument -sarja on erittäin luova ja ainutlaatuinen tarinoita kaikista paranormaaleista rakastajista. Kirjat pyörivät Clary Fray -nimisen naisen ympärille. Clary näkee Shadowhunters (soturit, jotka taistelevat demonit) tappaa joku. Tämä kohtaus esittelee rakkauden kiinnostuksen, Jacein ja äitinsä menetyksen. Claryn äidin poissaolosta Clary kehittää ainutlaatuisia paranormaaleja kykyjä ja päättää yrittää löytää hänet. Se on nopeatempoinen sarja, joka on lähes mahdotonta laskea.

hourailu

Delirium-sarja

Jos sinulla on äskettäin ollut hajoaminen, tämä on luettava kirja. Lauren Oliver on luonut sarjan, joka pohjimmiltaan keskittyy elämään maailmassa ilman rakkautta. Delirium-sarjassa jokaisen kansalaisen on otettava parannuskeinoa, kun he ovat 18-vuotiaita, jotta he eivät koskaan saa tuntea rakkautta tai mitään negatiivisia tunteita, jotka tulevat hänen kanssaan. Tyypillisenä yhteiskunnan jäsenenä päähenkilö Lena Holoway odottaa itse asiassa hoitoa. Ilman rakkautta hän uskoo, ettei hänen tarvitse enää käsitellä minkäänlaista ennakoimatonta kipua. Valitettavasti elämällä on keino tehdä valintoja meille. Lena rakastuu vain 95 päivää jäljellä, kunnes hän on tarpeeksi vanha saada hoitoa. Kun tämä uusi löytämä rakkaus lyö sydämessään, hänen on päättää, saako hän parannuskeinoa tai tulla yhteiskunnan haastajaksi.

Uglies

Uglies-sarja

Kirjoittanut Scott Westerfeld, Uglies-sarja on toinen sarja, joka perustuu poropistiseen maailmaan. Tässä maailmassa jokaisella on oltava menettely, joka muuttaa heistä ruma-iloksi, kun he ovat vain 16-vuotiaita. Valitettavasti tämän toimenpiteen toteuttaminen johtaa itse asiassa aivojen sisällä kehittyvien vaurioiden ongelmaan. Jokainen näistä vaurioista estää yksilön tulemasta vihamieliseltä, haluaa olla erilainen tai ilmaista luovuuttaan. Tämä ominaisuus alun perin halusi kaupunki ehkäistäkseen sodan ja negatiivisten tunteiden.

Tallyn romaanin päähenkilö on noin t. Kuten muut nuoret ikänsä, hän on innoissaan ajatuksesta tulla melko. Ennen kuin menettely voidaan toteuttaa, hän tapaa Shayn kanssa tunnetun ruma-luokan. Hänen uuden ystävänsä paljastaa hänelle, että on kapinallisryhmiä, jotka haluavat pysyä uhrina ja piilossa. Kun Tally oppii kauniin maailmansa rumaisen luonteen, lukijat nauttivat Uglies-sarjassa neljästä eri kirjasta.

armo

Graceling-sarja

Graceling-sarjan kirjoittama aloitteleva kirjailija Kristin Cashore on ihanteellinen vaihtoehto nälkäpeleille, jos etsit kirjaa, jolla on vahva naisten roolimalli. Aiemmin kirjoittajat käyttivät tavallisesti miespuolista päähenkilöä (kuten Harry Potter-sarjassa), koska heille kerrottiin, että miespuoliset lukijat eivät lukeneet kirjaa, jolla oli naispuolinen päähenkilö. Nälkäpeli-sarja hylkäsi tämän "tosiseikan" ja sarja, kuten Graceling, ovat osa uutta voimakkaiden naisten päähahmojen aaltoa.

Tämä sarja osuu maahan, joka on ensimmäinen lahjakas Kristin Cashoren koskaan kirjoittanut kirja. Se seuraa Katsa-nimisen soturityön tarinaa. Hän ottaa eeppisen matkan itsensä löytämiseen, jolla ei ole varaa jättää huomiotta. Vielä parempi - tämä kirja hankittiin Relianceilta 25. huhtikuuta, joten elokuva on mukana.

pyörä

The Caster Chronicles

Toisin kuin edellinen sarja, Caster Chronicles pyrkii hiljattain käyttämään naisen kertojaa. Romaaneissa seuraamme nuorta Ethan Waten tarinaa. Ethanilla on edelleen epätavallisia unia tytöstä, jota hän ei ole koskaan tavannut. Kun hän herää, hän löytää likaa, vettä tai muuta fyysistä todistetta unelmistaan, jotka ovat hänen sängynsä ympärillä. Tämä huipentuu Lena Duchannesin saapumiseen kaupunkiin. Siitä hetkestä lähtien, kun hän tulee kaupunkiin, Ethan on epätavallisen houkutteleva hänelle - vaikka hän yrittää työntää hänet pois. Ethan yrittää löytää yhteyden niiden välillä ja suojella salaisuutta muusta kaupungista.

Tämä uusi sarja on jo saavuttanut teatterit. Ensimmäinen Beautiful Creatures -elokuva osui teattereihin 13. helmikuuta 2013. Sarjassa on yhteensä neljä kirjaa, jos niihin sisältyy puoli romaani nimeltä "Dream Dark.

Leave A Comment

+ 53 = 56