Съвети за грим за лилави очи

Като сред най-редкия цвят на очите, лилавите очи обикновено са само вид; макар че дълбоките сини очи на някои хора, като Елизабет Тейлър, могат да се появят виолетови в определени моменти, "истинските" виолетови очи се появяват само при онези, които имат албинизъм. С "вярно" ние говорим за "истински" цвят на очите и албинизмът е състояние, характеризиращо се с пълна или частична загуба на пигмент в кожата, косата и очите.

За да получите вида на лилави очи, мнозина предпочитат да използват цветни контакти. Цветните контакти се предлагат на практика на всеки цвят и различни стилове. Ако искате да промените цвета на очите си, цветните контакти са опция, която трябва да бъде разгледана.

purp1

Избор на сянка на очите за лилави очи

За всеки цвят на очите има набор от цветове, които се сдвояват най-добре. Тези цветове могат да се носят в по-тъмни нюанси или от напълно различни цветни палети. Например, палета със син цвят ще предлага нюанси като блуждаещ, свободен и флот, а палет с различни нюанси ще предлага цветове като злато и зелено.

Цветовете, които най-добре се съчетават с лилави очи, са оттенъци на следното; сиви, жълти и зелени. Сивите и черно могат да бъдат използвани за създаване на опушено око и жълто и зелено могат да се използват в комбинация с другия или и двете цветове могат да бъдат сдвоени с нюанси на лилаво, за да уловят по-драматичен външен вид.

С помощта на зелено и лилаво на лилави очи можете да създадете външния вид на фантазията като в "Малката русалка." За да заснемете този външен вид, вижте изображението по-долу:

purpl 3

Прилагане на сянка на очите към лилаво око

Прилагането на опушено око може да бъде трудно; Въпреки това, чрез практикуване можете да постигнете желания външен вид. Започнете, като нанесете сиво върху целия клепач; това е само вашият основен цвят. Маркирайте бяло върху космите на веждите (под веждите); това ще направи цвета "поп". Вземете дълбоко черно и го добавете в гънката. Предлага се да се използва повече сянка на окото върху външната "V" на окото. Накрая вземете голяма четка за миксиране или голяма четка за сянка и смесете окото заедно, като се уверите, че черно е добре смесено) от клепача до прекратяването на окото).

purp2

Снимка кредит от weheartit.com

Leave A Comment

− 1 = 3