Стил на татуировка на слон

В Азия и Африка слонът е известен с много качества. Като най-голямото съществуващо земно животно на Земята, слонът е известен със своята конституция. Неговите емоционални качества го определят като състрадателно и нежно същество. Интелектуално е известно с мъдростта и паметта си. Това е известно в целия духовен свят по различни причини. Известно е като деликатно напомняне за това как човешката алчност и жажда за орнаменти могат да причинят голямо страдание в животинския свят. Тя има много значения за голямо разнообразие от хора и култури. Това, което следва, е описание на това благородно и ловувано животно.

слон-1

Стил на татуировка на слон

1. Сила и Конституция

Слонът има силата да държи едно дърво на две половина без усилие. Кожите му са достатъчно силни, че тигри и други хищници не могат да го проникнат. Колците му могат да преместват земята с лекотата на машината. Неговата тежест може да смаже колата без усилие. Слоят е ясен показател за силата, конституцията и чистата сила. Хората могат да избират слона, за да опишат собствената си физическа сила. Този символ може да се види на културисти и други спортисти.

2. Състрадание и общност

Слоновете са грижовни и любящи същества. Техният потомък се грижи за по-добро от повечето животни в света, включително и хората. Младите слонове се отглеждат в общински организации на женски слонове. Тази матриархална структура създава състрадание и общност по такъв начин, че младите се грижат за всеки слон, а не само за майка си.

слон-2

3. Разузнаване и мъдрост

Слоновете са едно от най-интелигентните същества на земята. Известна за паметта си, думата "слон никога не забравя" се установява в англоезичните култури по света. Поради тяхната възраст и лице, слонът е описан като създание на мъдростта. На практика слонът има интелигентност, който трябва да бъде обучен като животно с тежест, се вижда в циркове и се използва като средство за война. Трябва обаче да се отбележи, че времето се променя, а човечеството осъзнава, че всички животни заслужават да бъдат третирани с уважение, а не злоупотреба.

4. Духовност

Ганеша, един от петте основни богове на индуската вяра, е изобразен като божествено същество с главата на слон. Покровителят на науката, късмет, успех и премахване на препятствията, Ганеша е почитан от милиони хора по целия свят. В митовете на тибетската фондация слонът участва в създаването на Вселената. Слонът играе и ролята на Атлас, макар че, вместо да държи небето, слонът държи вселената. В някои будистки традиции слонът се разглежда като свещено животно. Слоновете се намират в много други култури и в духовните им учения.

слон-3

5. Фертилитет

В някои култури слонът е известен като символ на плодородието. Поради своя размер и сила, слонът е известен като символ на мъжкото плодородие и сексуалността. По време на брачния сезон мъжете могат да станат силно агресивни и насилствени. Сексуалните отношения между мъжки и женски слонове могат да бъдат мощни сцени на интимно изразяване. Такава е тяхната слава, която - за съжаление - слонова кост на слонове и носорози се удрят за употребата на либидо, увеличавайки добавките в много култури.

6. Безсмъртието и дълголетието

Слонът е известен с това, че живее невероятно дълго време. Културите по света са гледали слона като символ на безсмъртието и дълголетието. Малко същества живеят по-дълго от слона, а слоновете са известни, че са собственост на три поколения кралски семейства, макар и потенциално дори четири или пет поколения. Съчетани с духовните си представи, е лесно да се разбере защо гърците и римляните ще видят слона като символ на безсмъртието и дълголетието.

слон-4

Стил татуировка на слон

1. Слонове сред елементите

Един слон, потапян в басейн или пръскане на вода във въздуха, е естествено представяне на слона. Слонът, често покрит с кал или прах, е идеален символ на Земята. Въпреки че слоновете не обичат огъня, вашата татуировка няма причина да се придържаме към реалността. Дайте на слона си да контролира огъня, може би като му даде пламенна аура на божествена светлина. Някои култури свързват слоновете с облаците, тъй като слоновете понякога се изобразяват като ездарски коне, направени от облаци в небето. Играйте със светлина и сянка, за да видите как можете да представите баланса в засенчването на слона си.

слон-5

2. Културно разработване

Африка, Индия и Югоизточна Азия всички имат безброй изображения на слонове. Може би би било полезно да изучите тези художествени предавания, преди да решите за вашата татуировка. Африканските слонове са различни от азиатските слонове. Ослепително слънце над отворената савана в африкански артистичен стил може да бъде перфектният фон на линия от маршируващи слонове, които държат опашката пред тях. Сянката и оживената джунгла може да е домът на воля на бик слон.

3. Лични разкраси

Дайте на татуировката си слон танц на вашата собствена личност. За някой, който обича обици и други бижута, украсява слона си в желанието на сърцето ви. Едно семейство слонове със свои собствени докосвания може да разкрие вашата любов към вашето семейство. Отразявайте духовността си, като създавате портрет на слон, който се просветлява в основата на самотно дърво в горната част на скална скала. С добавянето на вашите лични докосвания, можете да направите вашата татуировка на слонове да имат уникален смисъл, всичките ви собствени.

Разгънете ума си, докато решавате какво татуировка искате да добавите към вашата колекция от боди арт. Ролята на слона в културата, историята, духовността и естествените процеси го правят отличен избор за всеки, който се интересува от татуировка. Бъдете сигурни, че оценявате съветите на твоя татуист, тъй като те ще имат дългогодишен опит и прозрения, които могат да ви помогнат да проектирате татуировката си.

Leave A Comment

7 + 3 =