Smokey очите за Brown очи

08/01/2013 (1)

Кафявите очи изглеждат фантастично заобиколени от димящо око. Смъртоносното око създава трогателен ефект, който може да ви направи още по-красив. Smokey очи грим използва тъмни очи сенки и техники за смесване, за да се постигне идеален дим ефект. Тя наистина може да привлече вниманието към очите и да създаде драматично определение. Най-лесният начин да създадете перфектно опушено око е да използвате няколко различни нюанса на цвета - тъмно, средно и светло. Това създава динамичен, градиентен ефект вместо плосък цвят на цвета на клепача. Омекчаващата спирала и черното очна линия са глазурата върху тортата и може да бъде разликата между средното опушено око и грандиозното.

A-Loreal-Париж-Eye-грим-Tutorial-Silver-и-черно Smokey-Eyes-In-8-Лесни стъпки-4

Нещата, от които се нуждаете:

  • Сенки за очи
  • Четки за сенки за очи
  • Очила за черни очи
  • Черна маскара
  • Клетъчен праймер
  • Прикрива
  • Въртене на мигли
  • Огледало

maxresdefault

Избор на допълнителни цветове

Когато избирате цвета, който най-добре допълва цвета на очите ви, погледнете цветното колело. Това е основно кръг с различни цветови раздели, които представляват връзката между цветовете. Вероятно си спомняте да научите за основните цветове, вторичните цветове и висшите цветове в класа на изкуството. Но ако не, тук е курс за катастрофа. Основните цветове са червени, сини и жълти. Вторичните цветове са цветовете, които получавате, когато смесвате основните цветове - виолетови, зелени и оранжеви. Третичните цветове са цветовете между вторичните цветове, като червено-оранжево, жълто-зелено, синьо-виолетово и т.н. Някои цветове се "допълват" помежду си, което всъщност означава, че те са противоположни. Противоположните цветове взаимно се отличават един от друг.

Кафявите очи се считат за неутрален цвят, което означава, че те всъщност отиват с тон цветове на сянката на очите. Имате най-голяма свобода да експериментирате с цветовата схема. Ключът с кафяви очи, ако откриете цветове, които също изглеждат добре с цвета на косата и тонуса на кожата. Ако искате да опитате ярки цветове, вибрациите и пурпурите са две от най-добрите за кафяви очи. Ако предпочитате метал, опитайте сребро - хладният тон контрастира наистина добре с топлината на кафяви очи.

сватбен-грим

Подгответе очите

А грим художник върха за най-добрите smokey очи е да се подготви клепачите преди всяка сянка на очите се прилага. Има праймери, специално разработени, за да изгладят повърхността на клепача и да помогнат на сянката на очите да се придържа към капака ефективно. Вашият грим ще издържи по-дълго, ще зацапа по-малко и няма да мигрира в гънките на клепачите ви. В допълнение към грундирането на клепачите си, завършете създаването на идеалното платно, като покриете тъмните кръгове под очите си с козметика. Съвет: жълтият колайзер покрива най-хубавите лилави кръгчета.

Очертайте очите

След като сте залепили повърхността на клепачите и сте създали база, можете да очертаете очите си с очна линия. Начертайте и горната линия, така и долната линия на камшичетата за най-доброто определение за омекотено око. Можете да използвате каквито и да било видове линии, които предпочитате - молив, течност или гел. Докато е черно и трайно, ти е хубаво да си тръгваш.

Маркирайте очите

Открояването на очите ви е най-добрият начин да създадете контраст и да не изглеждате като миеща мечка. Цветът за подчертаване обикновено е бял или светло бежов. Прилага се с малка четка под веждите, за да се подчертае костната част на веждите. Добавете някои от същия цвят към вътрешния ъгъл на очите си, за да ги осветите.

Акцентът на очите

Вашият цвят на акцентите е основният цвят на целия си омекотен външен грим. За кафяви очи, опитайте сребро за смел, метален вид. Той ще се справи красиво с очите ви. Поддържането на вашите цветове в сив мащаб е класическа димна техника. Уверете се, че сребристият цвят е достатъчно тъмен, за да контрастира с подчертания ви цвят и достатъчно светъл, за да контрастира с най-тъмния ви цвят. Приложете цвета на акцента с четка за сянка на очите от подчертаните вътрешни ъгли до около ¾ на клепача си.

Определете очите

Дайте на очите си допълнителното определение, от което се нуждаят, като използвате сянка на черно око, най-близо до линията на вида и външните ъгли на очите. Смесете леко този цвят с акцента си, така че няма очевидни линии.

Смесете сянката си

Използвайте среден тонизиран цвят, за да съчетаете сребърен акцент с цвета на белия ви подчертан с четка за смесване. Това е, което създава димния ефект.

Покажете миглите си

Завършете опушеното око, като навиете миглите и нанесете омекотяваща спирала. Използвайте 1-2 слоя за най-драматични!

tumblr_lky9g09oXT1qjl3vno1_500

Leave A Comment

46 − 45 =