Марилин Монро Съвети за грим

Мерилин Монро. Несъмнено един от тях на най-големите и най-горещи секс символи на всички времена. Тя беше красота. Жизнеспособна, красива жена със зашеметяващо лице и примамливо тяло, което да се съчетае. Не е чудно, защо всеки мечтаеше да бъде с нея! Като една от най-горещите блондинки, които някога са работили по филмите на Холивуд, наистина няма съмнение защо толкова много жени са се обърнали към прекрасната блондинка за съвети за грим и красота. Разгледайте тези 10 съвета за грим на Marilyn Monroe - знаете ли, вътрешната лъжичка, която ще ви помогне да постигнете този секси, червен горещ стил.

24d6a296f08533d6fd12ae3564dd7f01

1. Започнете с устните: пъпка и червено

Има една основна черта на лицето, която се откроява на скъпата Мерилин: тези секси червени устни. Но това е едно нещо да хвърляте върху козината на червено червило и да го наречете ден. Изящният художник на Мерилин го направи още една крачка напред. Той ще приложи до 5 различни палта и нюанси на червено червило, всяка козина, следвана от някакъв блясък на устни, за да засили наистина външния вид. Крайният резултат? Витаечни, изпомпваха устни, които са толкова секси и привлекателни.

2. Мека лице е ключът

Ето един съвет за красота, който вероятно не бихте предположили за един милион години: Мерилин Монро приложи вазелин отдолу нейната основа, за да създаде красива мека кожа с прекрасна светлина (която, разбира се, би изглеждала още по-добре на камерата).

3caf5626252f47a006f836383c71d583

3. Котето око

Cat Eye е несъмнено една от най-горещите тенденции за очна линия - и какво знаете, това също се случи и в любимия стил на Мерилин. Това придаваше на окото си по-голяма форма, разширявайки обиколката и ги караше да изглеждат по-ярки, по-смели и, разбира се, по-големи, оставяйки я с омагьосващи очи, които ще ви накарат да се стопявате в сърцето.

4. Най-голямо значение: Сянка на очите

Няма да стигнете много далеч в света на елегантните очи, без да използвате сянка на очите. Мерилин Монро винаги е започнала заявлението с кремава бяла сенки за очи, простираща се по цялата дължина на очите й, дори до космите на челото. Вътрешните ъгли и под веждите бяха подчертани, докато на външните ъгли се нанасяше пухкав кафяв или сребристо син оттенък, придавайки на очите си красива дълбочина, която НЕ може да бъде игнорирана.

5. Завършете очите: фалшиви

Но не само фалшивите мигли ще направят за Мерилин Монро. Тя искаше да постигне този голям, ярък ефект. Искаше очите й да бъдат кръгли с перфектната форма. Знаете ли, очите, които са романтични и привлекателни. Тя направи това, като приложи фалшиви мигли само до външния ъгъл на очите й. След като кандидатства, тя щеше да увеличи и допълни стила си на очи с много джет черна маскара. Мисля, че всички ние можем да се съгласим, че очите на котката са свързани с фалшиви мигли и тонове тъмна маскара създават а много зашеметяващ и секси вид!

6. Маркиране и контолуиране: Перфектната форма на сърцето

Забелязали ли сте някога, че Мерилин Монро има най-съвършеното сърцевидно лице на планетата Земя? Разбира се, че си го направил. И докато естествената й форма на сърце беше красива, с използването на подчертаване и контур, тя стана мъртва красива. Мастиленият художник на Мерилин Монро щеше да подчертае челото си, за да направи горната си половина да изглежда по-широка, като използва по-тъмни нюанси на прах в долната половина на лицето й - особено линията на челюстта - за да създаде по-тънък вид.

7. Сладък малък нос: руж

Точно когато си мислиш, че Мерилин Монро не може да се почувства по-добре - тогава ти се натъкнете на този скъп нос. Толкова е сладък и малък. Това е онзи прекрасен, флиртуващ малък бутон нагоре, който всички сме пожела Имахме. Но не само съдбата даваше на Мерилин ноздрите й, но и с руж, прах и вазелин. Изящният художник на Мерилин, наречен Уайт, щеше да използва руж на върха на носа си, съчетавайки я с прах и вазелин за цял по-къс, по-малък и по-мек външен вид.

8. Прости избивания

С толкова много работа, влизащи в прекрасния външен вид на Мерилин Монро, може да се изненадате, че тя ИЗБИРА само светло розово или коралово червило, за да поддържа свежа, без усилие и донякъде естествена светлина. Доста завой от потъмнелите очи и червените горещи устни, ами?

30b9e89ae5c22e4683df7b450568f653

9. Дръжте играта на веждите силна

Мерилин Монро никога нека веждите й да отидат. Точно както придаваше голямо значение на останалата част от нейните функции, като устните и очите, тя също обръщаше голямо внимание на веждите си. Мерилин поддържаше сводест стил на вежди, който в крайна сметка щеше да стане част от външния си вид. Можете да постигнете великолепни сводести вежди с изтръпване (сами или професионално) и с малко цвят върху веждите.

10. Попълнете Look: Platinum Locks

Добре, така че това може да не е нещо за всеки. Но ако искате пълния ефект на дива, ще трябва да се потопите и да се потопите в ярки блондински брави на Мерилин Монро. Просто се уверете, че използвате много кондиционер - всичко, което избелва, може да бъде малко косачка!

Leave A Comment

41 − 39 =