Как да получите по-дебели вежди | progressivenewsdaily.info

Как да получите по-дебели вежди

Дебелите, весели вежди наистина могат да подобрят нашия външен вид. Те привличат вниманието към очите ни, като комплиментират формата на очите и лицето. Дори и в света на знаменитостите те са толкова популярни, колкото и досега, и се очакват от красавици като Лили Колинс, Кийра Найтли и Камила Бел. Дебелите вежди наистина ви привличат вниманието по всички правилни причини. Тънките, рядко вежди от друга страна могат да имат пагубен ефект върху външния ви вид. Те могат да ви накарат да изглеждате по-стари, измити и уморени - неща, които съм сигурен, че всички бихме избягвали.

За тези от нас, които не са благословени с навити, дебели вежди, не се паникьосвайте. Това не е краят на света. Има много неща, които можем да направим, за да ги запълним и да ви накараме да изглеждате великолепно отново. Ето полезния списък от съвети и трикове, за да уплътните тези вежди и да ги накарате да изглеждат сладки.

fedc866137e6c5e0d836f7b4bb13b3e8

Тюнинг работи!

Можете да оцветите веждите си, за да изглеждате по-дебели и по-пълни, като използвате различни методи.

Първо и преди всичко, нека да отидем за това добро старомодно домашно лекарство за използване на молив за вежда. Един молив за вежди е чудесен начин да запълниш всякакви размити участъци от веждите си, което ги прави по-пълни и по-тъмни. Можете също така да ги очертаете леко, за да ги направите по-широки, просто не забравяйте да не преминете отгоре. За още по-добър резултат съчетайте моливчето си с памук, за да създадете още по-гладко и по-естествено изглеждащо покритие. Вместо моливи за вежда можете да използвате и очи за очи. Насипният прах ще ви даде още по-естествен ефект. Независимо кое от тези избирате, не забравяйте да изберете цвят, който ви подхожда все пак. Не ставайте твърде тъмни. Най-често не е по-добре да използвате кафяво, отколкото черно, така че си струва да експериментирате, независимо колко е вашето естествено оцветяване.

Можете също така да посетите местния си салон, за да имате вежди професионално тонирани. Предимствата на това е, първо, да получите съветите и опита на професионалиста, а вторият резултат може да продължи до шест седмици, спестявайки ви много време и енергия.

b80fe8701a86cd4ee8761be69e91c90d

Лили Колинс изглежда великолепно с пълните си, извити вежди.

Хирургични опции

Ако искате веждите ви да бъдат постоянно дебели и да изглеждат напълно естествено изглеждащи, може би най-добрият вариант е хирургическа намеса. Можете да имате оп, за да имплантирате космените фоликули в веждите си, които теоретично трябва да отнемат и да растат естествено покрай съществуващите ви вежди. Звучи добре, нали? Основният недостатък е цената. Докато това ще ви причини много по-малко караница през годините и най-вероятно ще доведе до по-добър резултат ще бъде много по-евтино посещение на вашия местен салон или обстрелване за молив вежди през годините.

1f1f0d7adf6306618c88dc16af8714ee

Кейра Найтли, истинска красота, винаги е имала дебели вежди.

Направи си сам

Вярвайте или не съществуват начини за насърчаване на по-дебели растежа на веждите, използвайки ежедневните продукти, които можете да закупите от местния магазин за наркотици. Прилагането на вазелин, зехтин, рициново масло, гел от алое вера или цялото бебешко мляко до веждите ви два пъти на ден може да спомогне за стимулиране на растежа, като ви даде дълготрайни резултати. Можете също така да закупите различни продукти за растеж на веждите и балсами за вежди, които са пълни с всички необходими витамини, за да помогнат на вашите мигли да станат пълни и приятни. Разбира се, докато всички тези лекарства са доказали, че създават страхотни, дълготрайни резултати, те не са гарантирани. За някои от нас просто не е възможно да се стимулира допълнителен растеж, но тези методи определено си струва да опитате.

Доброто хранене също е от съществено значение за растежа на веждите. Осигуряването на здравословно хранене и получаване на справедлив дял от витамините А, D и E ще стимулира растежа на веждите, както и да направи останалите ви здрави, лъчисти и блестящи. Спечели, спечели!

fb094a25d915c8babeb303bd26b086a8 Кара Делингее изглежда зашеметяваща, докато се взира в дебелите си вежди.

Като цяло, някой от тези съвети или трикове ще ви помогне до известна степен обаче за най-добри резултати препоръчвам използването на комбинация от няколко от тях. Ако се опитвате да стимулирате растежа с помощта на DIY методи като кремове и здравословно хранене, аз препоръчвам, докато чакате резултатите, и да използвате разнообразни методи за оцветяване, за да трансформирате вида мигновено. Защо не посетите местния салон за съвет как да оцветите веждите си у дома? Вашият стилист ще ви даде професионален съвет, за да изглеждате най-добре и без съмнение те ще се радват да го направят. Много салони провеждат и курсове за грим, за да научат как да правят тези неща - те са много забавни и ще научите много, а не просто оцветяване на веждите.

Получаването на по-дебели вежди отнема известно време на изпитание и грешка, но ако направите така, ще имате красиви вежди за нула време!

de082950c8899978a20272834152e52f

Веждите на Камила Бел наистина помагат да се дефинира лицето й, което й придава естествено излъчване.

(всички изображения чрез pinterest.com)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map