Как да направите ноктите ви сухи по – бързо

Боядисаните нокти са просто он-красиви, нали? Но болката да чакате наоколо с пръстите си разделени и да се придържате правилно, като ги чакате да изсъхнат, може да бъде Огромна болка - особено когато сте на кратко време! Вместо да седиш като камък в продължение на няколко минути, чакайки тези красавици да приключат, защо не опитате някои от тези уникални идеи как да направите ноктите ви сухи по-бързо? Те са лесни - сериозно толкова лесно, че ще поискате да сте ги направили по-рано.

Как да направите ноктите ви сухи по - бързо

Надуйте ги

Това е първият съвет, защото съм сигурен всеки жена е опитала този метод. Но ако нямате време да изпробвате някой от другите съвети в този списък, това винаги е сигурен начин да се уверите, че ноктите ви изсъхват по-бързо дори когато сте в бързане.

Нанесете по-тънко покритие

Една голяма причина, поради която ноктите могат да отнемат завинаги да изсъхне е просто защото има начин твърде много полски. За да останете далеч от безкрайните минути на сушене и някои грозни размазване, опитайте да използвате по-тънък слой следващия път, когато правите ноктите си. По-тънкият слой ще изсъхне по-бързо и ще изглежда много по-чист в дългосрочен план.

Използвайте бърза суха горна козина

Някои лакове за нокти на пазара са специално предназначени за това раздразнение! Вместо да седите наоколо, докато чакате ноктите ви да изсъхнат или да правите някакъв изтънчен трик, просто хвърляйте върху бързо изсъхнала горна козина към ноктите си и ще бъдете готови.

Как да направите ноктите ви сухи по - бързо

Стискайте ръцете си навън

В необичайно горещ ден, използвайте открито във ваше предимство. Поставете ръцете си под слънчевата светлина, за да могат да използват топлината на слънцето, за да ги изсушат по-бързо. От друга страна, ако това е невероятно студен ден навън, можете също да използвате природата, за да помогнете на вашите нокти да изсъхнат по-бързо. Студеното време също може да помогне за бързо изсъхване на ноктите, особено ако има някакъв вятър, който да подобри процеса на сушене.

Използвайте сушилня

Сушилните за издухване не са просто спасител на живота, когато става въпрос за прекрасна коса; тя може да се използва и за ускоряване на процеса на сушене на вашия зашеметяващ нов лак за нокти! Просто задръжте вентилатора на няколко крачки от ноктите си и отидете в града. Само за няколко кратки мига ще излезете от къщата с красиви бебета, които са напълно сухи и готови за всичко, което идва по пътя си.

Стигнете ги във фризера

Някои хора могат да ви кажат да си придържате ръката в купа с леденостудена вода, за да изсушите ноктите си по-бързо, но нека бъдем честни - това е много работа и много време. Докато този метод работи, отнема време. Прескочете водата и залепете ръцете си директно във фризера. Да, това ще бъде наистина студено, но ноктите ви ще изсъхнат невероятно бързо и това си струва "болката" на интензивния настинка на фризера.

Спрей за готвене спрей върху тях

Какво? Да, сигурен съм, че си надрасквате главата сега, опитвайки се да разберете защо просто ви казах да напръскате спрей за готвене на красивите си нокти, но момичета, които ви казвам - този метод за изсушаване на ноктите ви всъщност работи! Извадете предпочитания от вас спрей за готвене и напръскайте малко по цялото си нокти. Оставете спрея за две до три минути, преди да измиете ръцете си. Какъв е крайният резултат? Нокти, които са напълно сухи и изглеждат страхотно. Не можеше да бъде по-лесно от това, можеше?

Как да направите ноктите ви сухи по - бързо

Купете сушилня за нокти UV или LED

Ако сте абсолютно болни да чакате вашите нокти да изсъхнат и не искате да се забърквате с сушилни машини, спрей за готвене или фризери, тогава най-добрият ви залог би бил просто закупуването на вашата собствена сушилня за нокти. Тези сушилни за нокти са специално проектирани с UV или LED светлини, които ускоряват времето за изсъхване на ноктите ви. Просто залепете върха на пръстите си в тази малка малка машина и след няколко минути ноктите ви ще бъдат напълно и напълно сухи с малко или никакви шансове за зацапване или други ужасни събития, които могат да се случат скоро след като ноктите ви са "сухи".

Ще бъдете изненадани колко евтини сушилни за нокти наистина са, така че може да бъде правилното решение за вас, ако просто искате вашите нокти да бъдат сухи и сушени FAST.

Потопете се в бебешкото масло

В главата ти вероятно си представяш катастрофа с нокти; Искам да кажа, че залепването на прясно боядисаните гвоздеи в бебешкото масло е сигурно, че причинява някои размазващи, странни оцветявания и СЗО знае какво друго, нали? Погрешно. Момичета, не го чукайте ", докато не го опитате! Залепването на ръцете в купа, пълна с бебешко олио, е супер лесен начин да накарате ноктите ви да изсъхнат по-бързо. И не само ще бъдат готови за ноктите ви, но ще получите допълнителен бонус от супер меки ръце благодарение на маслото. (Нека да се изправим пред него - красивите нокти изглеждат десет пъти по-добре на някои женски, супер меки и сочни ръце!)

Вече жените не трябва да се притесняват, че ноктите им ще изсъхнат завинаги. Да, има някои доста побъркани идеи в този списък (спреят за готвене и бебешкото масло определено не са "нормата"), но поне всички те са гарантирани за работа. И така, какво чакате? Сухите красавици могат да бъдат само на няколко кратки мига, когато изпробвате един от тези страхотни методи, за да изсушите ноктите си по-бързо.

Опитали ли сте някоя от тези методи? Имате ли един собствен метод, който бихте искали да споделите с нас? Обичаме да чуваме нови идеи - особено когато става въпрос за начини за изсушаване на ноктите ни по-бързо. Споделете с нас!

Leave A Comment

49 − = 41