Идеи за акварел за нокти на изкуството 50+

watercolored peacock

Вижте тази хубава акварелна ноктите. Донесете в синьо и червено цветове и ги комбинирайте в прекрасен наклон. Дизайнът също така оформя листа като дизайн.

Създайте забавна и удивителна акварелна ноктопластика!

Виждали ли сте тези хубави художници, вдъхновени от ноктите? Поглеждането към тях би ви накарало да мислите, че те са трудни за вършене и ще изискват някакъв опит; но грешите. Всичко, което е необходимо, за да се създаде наистина красиво изкуство за нокти, е творчеството и малко или търпение. По-голямата част от времето бихте искали да изберете ноктите изкуство дизайн, който е гладък, лъскав и лесен за вършене. Малки детайли и такива биха били ужасяващи, когато имате нужда от прецизност, когато рисуването е склонно да ви изхвърли от по-сложните дизайни на ноктите. Въпреки това, акварел ноктите изкуство не е толкова трудно да се направи, както можете да си представите. Просто трябва да знаете техниката и ще рисувате върху ноктите за акварел скоро като професионалист.

Основни акварелни нокти Art

Първото нещо, което трябва да направите, е да осигурите най-горното покритие плюс четири цвята за лакиране на ноктите, които ще трябва да създадете ефект акварел. Можете да изберете контрастни цветове или да изберете цветове, които се допълват взаимно. Ако имате тема, можете да отидете с цветовете във вашата тема. За бърз и лесен избор можете да отидете с бяла основа и пастели за този мек и сладък външен вид. Също така се опитайте да подготвите лакочистител заедно с пластмасова торбичка.

Започнете с боядисване на базовия си цвят, който в този случай е бял. За да сте сигурни, че основният цвят не избледнява прекалено бързо, двойно покрийте ноктите си. Тогава това е забавната част, можете да започнете да избирате какъв цвят да добавите към вашия чернобял плат. Изберете цвят и боя върху някои точки и петна върху бялата основа. Уверете се, че основният цвят е сух, когато го направите. Има специални четки, които ви помагат да боядисвате ноктите си. Ако искате да сте по-икономични, можете да използвате и прости неща като клечки за зъби.

Когато сте готови с това, това е мястото, където пластмасовата торбичка навлиза в снимката. Използвайте пластмасовата торба, за да размажете цветовете върху ноктите. Уверете се, че петна от лак за нокти, които сте поставили, са все още мокри. Това е така, че те могат да се разпространят свободно с помощта на пластмасовата торбичка и това дава на пръскания ефект на акварелната боя. Нека първия слой акварел пръски изсъхне и изберете друг цвят за друг набор от пръски. Продължете, докато всички цветове, които желаете, са там и го поставете нагоре с чисто палто.

Ясното горно покритие спомага за запазването на дизайна на акварелите, за да може да продължи дълго време. Това е само един вид дизайн на акварел, който можете да направите сами. Друг стил, за който можете да отидете, е летният акварел на ноктите. Просто се нуждаете от любимия си набор от полиращи средства и творческа ръка. Това наистина зависи от каква тема работите и колко просто или драматично искате слоевете ви да бъдат.

Голямото нещо за този дизайн е, че можете да покажете препокриващите се цветове върху ноктите ви, които приличат на тънките удари на акварел върху платно. За да завършите дизайна, добавете крайното покритие, което е чистият лак върху върха. Както обикновено, този слой спомага за запазването на дизайна на ноктите. Той също така прави изкуството на ноктите по-дълго и предпазва от физически ефекти, като например водните и отчупванията.

Лятна акварелна ноктите Art

Започнете с избрания от Вас базов слой. Уверете се, че го поставяте равномерно върху ноктите, тъй като предпазва ноктите ви от добавените слоеве отгоре. Базовият лак също помага за предпазването на ноктите ви от преобръщане на жълтата или с крехкост от прекалено много лак за нокти. След това можете да започнете да покривате първия си слой цветен лак, в днешно време има специални лакове за боядисване, които помагат да се добави обем към цветната комбинация от ноктите.

След като се уверите, че първият слой е сух, създайте градиентен ефект с друг цвят на лак върху върха. За да направите това, нарисувайте лак от средата на нокътя навън. За разлика от основата и първия слой, нанесете този слой толкова тънко, колкото можете, така че палтото под него да може да се вижда. За повече драма можете да добавите и трета градиент.

Имайте практика да го направите перфектна. Това също ще помогне, ако отидете и гледате уроци видео на някои от акварел ноктите изкуство искате да се пресъздадете себе си. Има и много блогове там, че можете да прочетете, за да получите някои съвети за този вид на ноктите изкуство. Дори и да не върви перфектно на първия опит, винаги можете да опитате отново. Не забравяйте, че това е доста лесна техника за ноктите, която бързо можете да научите и да приложите себе си.

акварел nail art-3

Каналирайте своя вътрешен художник, като направите ноктите си като платно. Използвайте бял базов слой и започнете да боядисвате с капеща лаковост от основата на нокътя до върховете. Можете също така да добавите малки фигурки със силует с чадър, за да ги предпазите от акварелния дъжд.

акварел nail art-18

Начертайте абстрактни фигури върху ноктите си, като използвате различни забавни цветове. Боядисвайте цяла градина с различни полиращи средства, които лесно се допълват.
източник

акварел nail art-22

Нищо подобно на класически чист вид акварел ноктите изкуство. Използвайте бял цвят на основата, за да покажете леките акварелни усещания по ноктите.
източник

акварел nail art-19

Вземи красивите акварелни цветя на ноктите си. Използвайте готини цветове като синьо и виолетово и дори добавете сладки детайли като малки малки охлюви, които пълзят наоколо.
източник

акварел Nail Art-2

Използвайте бял цвят на основата, за да рисувате на прекрасни изглеждащи акварелни цветя. Използвайте меки пастелни цветове, за да изведете копринената текстура, която искате да изобразите върху цветята. Добавете подробности за линиите отгоре за ефект.
източник

акварел nail art-29

Вземете изтеглени и акварелни цветя, вдъхновени от ноктите. Можете също така да се стремите да бъдете по-артистични, като добавите птица с акварел. Боядисвайте с небесно синя лак и добавете мъниста за акцент.
източник

акварел nail art-20

Лавандурите са красиви цветя и можете да уловите тяхната мекота с акварел ноктите изкуство. Използвайте блестящ блясък като цвят на цветето, както и добавете матов цвят за останалата част от ноктите. Започнете с използването на бял лак като платно.

акварел nail art-21

Абстрактни дизайни със сигурност ще изглеждат чудесно с акварел ноктите изкуство. Започнете с обикновен бял лак като база и изберете три или четири цвята, които можете да използвате за дизайна. Можете също така да добавите произволни капки за ефект.
източник

Ловец на мечти watercolor style nail art

Създайте красиви акварелни цветя върху ноктите си с тези акварелни нокти за художници. Работете с бял цвят на основата и започнете да добавяте полиращи средства в различни цветове. Можете също така да добавите сложни детайли към ноктите, за да направите добър акцент.
източник

вода color nail art

Създайте акварел цветя на ноктите си с тази акварелна ноктите изкуство за справка. За да добавите към ефекта, можете да поставите сребърен прах нагоре, за да подчертаете още повече цветята. Използвайте лека комбинация от цветове за по-дълбок ефект.
източник

акварел butterfly nail art-9

Аксесоар за акварел ноктите изкуство с помощта на малки характер акценти като пеперуди и водни кончета. Започнете с боядисване на собствената си акварелна градина върху ноктите си и изберете сладки акценти, които да добавите на върха.

акварел flower nail art-5

Акварел цветя нокти дизайн. Използвайте сини и жълти цветове, за да завършите цветята си с акварел. Избледнели стъбла и листа също така дава прекрасен ефект върху живописта като дизайн на ноктите.
източник

акварел Nail Art-1

Градиен и племенни вдъхновени акварелни нокти дизайн. Дайте обрат на вашите акварелни нокти, като създадете градиентен ефект. Добавете още ефект чрез боядисване на племенния дизайн в черен лак на върха.

акварел nail art-4

Боя капка с диагонални ивици акварел дизайн ноктите. Започнете с бял лак като вашето платно и добавете боя капе, като лак на върха. Добавете по-голямо отношение към ноктите, като нарисувате черни диагонални ивици отгоре.

акварел nail art-10

Душ ноктите си с много красиви акварелни цветя. За да получите този ефект, използвайте бял цвят на основата, така че да можете свободно да изберете цветове, за да могат цветята да вървят на върха. С помощта на черен лак извадете повече подробности за цветята.

акварел nail art-11

Донесете слънцето в ноктите си с тази хубава акварелна ноктите. Комбинирайте слънчеви цветове като жълто, оранжево, синьо виолетово и зелено. Използвайте избледнелия ефект на изкуството на акварел, за да дадете живот на фона.

акварел nail art-12

Използвайте акварел без изкуство, за да рисувате спокойни снимки на ноктите си. Начертайте планинския фон в акварелен стил и добавете силуетни фигури на животни и дървета на върха.

акварел nail art-13

Акварел мрамор ноктите изкуство. Мрамор ноктите изкуство използва движението на водата, за да създаде своята форма; можете да използвате и за боядисване на акварел стил на вашите нокти. Добавете още драма, като дадете ефекта на акварел за боядисване на боята, който използвате.

акварел nail art-14

Много сладък и бонбони оцветен акварел ноктите изкуство. Оставете се да излезете и да рисувате с различни пастелни цветове върху ноктите си в акварел.

акварел nail art-15

Обикновено и чисто изглеждащ акварел дизайн ноктите. Въпреки популярните теми за боядисване на бои, които изглеждат разхвърляни, можете също така да го пресъздадете по този начин, където изглежда като чисто платно с минимално боядисване на боя.

акварел nail art-16

Комбинирайте градиент и цветя в дизайна на акварел за ноктите. Използвайте светли цветове за наклона, така че лесно да се слеят на фона. Добавете още цветни детайли върху горния слой с помощта на черен лак за нокти.

акварел nail art-17

Хумове на вдъхновената от синьо акварел ноктите. Използвайки бялото като основна цветна боя върху различни нюанси на синьото върху горния слой. Дизайнът изглежда спокоен и готино, идеален за всеки случай.

акварел nail art-23

Добавете очарователни акварелни цветя към ноктите си. Използвайте комбинация от червени, розови, сини и оранжеви цветя със зелени листа, за да създадете сладката илюзия.

акварел nail art-24

А дизайн на ноктите акварел кожичка. Този дизайн започва с бял базов цвят, който също служи като френски връх. След това акрилният лак се боядисва възможно най-близо до нокътната кожуха към средата на нокътя.

акварел nail art-25

Лист като акварел нокти дизайн. Много красива и креативна. Използвайте цветовете на дъгата за този дизайн, за да изглеждате примамливи и непрекъснати.

акварел nail art-26

Черно боядисване на акварел. Боядисвайте върху леки акварелни пастели като фон и завършете външния вид, като добавите черен лак за боядисване на най-горния слой.

акварел nail art-27

Cuter цвете тематични акварел дизайн ноктите на ноктите. Смесете зелените цветове като фон в акварел стил. Добавете повече подробности за цветята отгоре, като използвате тънък черен лак.

акварел nail art-28

Син зелен тематичен цветен акварел. Използвайте бял и син зелен лак, тъй като редуващият се базов цвят на ноктите добавите сини зелени цветя отгоре и поръсете прах от стърготини за допълнителен ефект.

акварел nail art-30

Акварел с карирани нокти. Боядисвайте върху ноктите с карета при леки удари, за да постигнете стил акварел. Това изкуство за нокти обикновено изглежда много красиво и подробно.

акварел nail art-31

Друг набор от сладки акварел тематични цветя. Използвайте бяло като основен цвят и боя на клонки и цветя на върха н пъпеш, червени и бебешки сини полирания.

акварел nail art-32

Непорочен в бяло и синьо акварел дизайн ноктите. Използвайте бялото като основен цвят и го боядисайте като матиран за ноктите. Добавете подробности в различни сини полирания и докосване на лавандула за ефект.

акварел nail art-33

Изкуство на ноктите на цветя и водни кончета. Докоснете в художествения си режим и създайте сценарии за стил акварел върху ноктите си. Можете дори да добавите случайни мъниста нагоре, за да подобрите магическия ефект.

акварел nail art-34

Акварел градина тематични ноктите изкуство. Оцветете няколко красиви цветя на ноктите си в акварел стил. Използвайте бялото като фон и измийте цветовете за цветя и листа като жълто, оранжево, синьо и розово.

акварел nail art-35

Елегантен и мек дизайн на акварел за нокти. Можете да използвате голи цветове за матови части и светло розово, синьо, жълто и виолетово за меките акварелни градиенти части.

акварел nail art-36

Червени, златни и бели вдъхновени акварелни нокти. Използвайте стил акварел за боядисване на цветните листа на ноктите. Добавете прах от злато и мъниста, за да подобрите ефекта на красотата на ноктите.

акварел nail art-37

Извън този свят, галактиката вдъхнови изкуството на акварелите. Използвайте избухване на цветове, за да създадете галактическото небе в този дизайн на ноктите. Добавете драматичен ефект със силуети на дървета в черен лак за нокти.

акварел nail art-38

Много сладък черешов цвят цветя в акварел ефект. Боя на големи и смели цветя от череша цвят на ноктите ви в акварел стил. Това създава мек и успокояващ поглед за ноктите ви.

акварел nail art-39

Мек и очарователен акварел дизайн ноктите. Боядисвайте по този лек сърдечен поглед на ноктите си с това уютно и топло изглеждащо ноктите.

акварел nail art-40

Забавен и творчески изглеждащ акварел дизайн на ноктите. Използвайте ясна козина като своя база, докато задъхавате отгоре различни цветове на лак за нокти, за да дадете този ефект на амортисьор.

акварел nail art-41

Виолетов и син акварел дизайн ноктите. Нанесете виолетови и сини полирания върху ноктите си, като добавите различни диагонални бели линии, които формират модел на върха. За ефекта можете да добавите виолетов сребърен прах.

акварел Nail

Един очарователен панда вдъхновен акварел ноктите изкуство. Картофените дизайни на ноктите се извършват в акварел. Комбинирайте светли цветове като зелено, синьо и жълто и го завъртете с детайлен сладък панда френски връх.

абстрактен Nails

Елегантно и забавно изглеждащо водно оцветяване на ноктите. Добавете живот към ноктите си с бели, червени, жълти и виолетови цветове, образуващи цветя като фигури върху ноктите.

Акварел-дърво-пирон-изкуство-1

Мозайка стил акварел нокти дизайн. Тези църковни прозорци могат да бъдат пресъздадени до ноктите ви. Използвайте смели акварелни нюанси и черен лак, за да разделите един цвят от другия, който образува мозаечния облик.

Син flowet watercolor nail art-6

Изключително подробен и елегантен арт дизайн на синьото цвете акварел. Оцветете синьото цвете в стила на акварел, докато използвате бял като основен цвят, както и цвета на другите цветя. Можете също така да добавите сребърни мъниста на върха за ефект.

Dreamcatcher-лято-NiAl-42

Сладък перо тематични акварел нокти дизайн. Оцветете ноктите си в бяло като основен цвят и добавете многоцветни пера, падащи върху ноктите. Можете също така да добавите подробности като огърлица от пера с черен лак за нокти.

Multi Color Sponged 1 copy

Много красив и почти замръзнал като акварел дизайн на ноктите. Сглобете атрактивни цветове като розово, червено, виолетово и синьо, за да създадете тази чудесна припокриваща се цветова комбинация.

пастел Easter Nails 3 copy

Опростено и красиво изглеждащо акварелно изкуство на ноктите. Ако искате акварел ефект върху ноктите си, но в минимален начин, този дизайн е идеален за вас. Дизайнът запазва акварелната боя на малки и меки ръбове.

Лилаво watercolor nail art-7

Памучни бонбони тематични акварел дизайн ноктите на ноктите. Използвайте памучни бонбони като бледорозов, зелен, синьо и жълт, за да създадете този мек и очарователен акварел.

дъга Watercolor nail art-7

Вратовръзка, боядисана в изкуството на акварел. Създайте различни дизайнери за боядисване с акварел. Колкото по-ярки са цветовете, толкова по-добре и колкото повече цветове съчетавате, толкова по-интересно изглежда комбинацията.

Sharpie-мрамор-гел-пирон-арт-2

Много хубаво цвете вдъхновява акварел дизайн ноктите. Използвайте сини, бели и жълти лакове, за да завършите облика и внимателно боядисвайте детайлите на цветята.

Още едно сладко цвете вдъхновява акварел за ноктите. Този стил използва различни цветове за ноктите за много цветя, боядисани върху ноктите. Изглежда идеално за топлия летен сезон.

вода color city skyline nail art

Комикс тематични акварел дизайн ноктите изкуство. С използването само на бял като основен цвят и минимално количество акварел, можете да постигнете ет доста опростен, но забавно изглеждащ комичен вдъхновен дизайн на ноктите.

Leave A Comment

− 2 = 1