8 най-добри козметични марка без глутен

Ако имате целиакия или чувствителност към глутен, тогава знаете колко трудно е да намерите безопасни алтернативи в диетата си. Дори когато го направите, отстраняването на глутена от вашата диета може да не е достатъчно, за да ви усещам в най-добрата форма, така че помислете за проверка на скривалището на грима за скрити глутенови антагонисти. Има козметични опции, които са на разположение и дори цели козметични компании, които са посветени на осигуряване на безопасни продукти и без глутен. Продължете да четете по-долу, за да вземете предположенията за избора на подходящата марка за вас.

1 Afterglow

Следващите козметични продукти

Тази специална линия за продукти за красота, Afterglow Cosmetics е първата компания, която се признава от организацията за сертифициране без глутен като сертифицирана без глутен. Компанията е основана първоначално в стремежа си да обслужва майката и сестрата на основателите, както диагностицирани с целиакия, така и други клиенти без глутен. Абсолютно никоя от козметичните продукти не съдържа глутен и те произвеждат своята козметика в напълно без глутен. В допълнение към това, че са свободни от глутен, те също са свободни от нано, парабени и бисмут. Те дори отиват на допълнителната миля чрез извличане на витамин Е от органични маслиново масло и органично масло от памучно семе, за разлика от пшеничен зародиш, който е популярен сред другите марки грим.

2 Ecco Bella

Продукти на Ecco Bella

Ecco Bella е предназначена за тези, които имат чувство за цьолиакия или чувствителност към глутен. Всеки един от продуктите им е глутен и без пшеничен протеин. Много от другите им продукти също са не-комедогенни, без парабени и вегани. Компанията първоначално е основана в знак на протест срещу жестокостта на животните чрез козметични тестове. Оттогава тя се превърна в компания, насочена към органични и хранителни добавки, която да осигури безопасна и екологична козметика, продукти за грижа за косата и аромати.

3 Red Apple Lipstick

Червено ябълково червило

Противно на това, което подсказва името, червеното ябълково червило има повече, отколкото само една сянка на червилото. Докато те се съсредоточават върху грижата за устните с различни червила, гланц, молив за ръце, балсами и ексфолиатори, те също предлагат сенки за очи, маскари и очни очила. Всички техни козметични продукти са глутен и парабени за безопасна и здравословна алтернатива на други козметични линии.

4 ZuZu Luxe

ZuZu Luxe

Тази компания за естествена козметика е чудесен избор за опции за гримиране без глутен. Той също така е сертифициран от Службата за сертифициране без глутен, за да бъде напълно без глутен. Те са линия в рамките на "Габриел козметикс", чиято визия е привеждане на естествена, съществуваща красота на повърхността с органични, веган и без глутен продукти. ZuZu Luxe е вдъхновен от европейските спа традиции и изработени от висококачествени съставки. Освен че не съдържат глутен, те също са лишени от вредни химикали като парабени и фталати.

5 Pangea Organics

Pangea Organics

Pangea Organics е продукт от естествена красота за жени и мъже. Те предлагат продукти, които са органични, вегетариански, без жестокост и без глутен. Продуктите, които предлагат, които са специално без глутен, са кремове за лице, масла за тяло и балсами за устни.

6 Monave Minerals

Моноева минерална маска

Те имат голяма гама от козметици, сенки за очи и продукти за грижа за кожата, както и многобройни нюанси на червилото. Техният минерален грим е 100% без глутен и без жестокост. Те се гордеят с това, че създават минерален грим, който се предлага в нюанси, които по-плодородната жена от всички цветове и тен.

7 Joelle

Джоел Козметикс

Това е огромна линия козметика, насочена към жени с алергии и чувствителност. Основателят на компанията беше диагностициран с Celiac и стана много страстен за това, да направи жените достъпни за всички продукти, които не съдържат глутен. В крайна сметка те разшириха тази причина, за да включат опции за клиенти, които са имали чувствителност към царевица, казеин и соеви съставки. Те произвеждат почти всеки продукт в своето собствено съоръжение, за да осигурят тяхната козметика, а продуктите за грижа за кожата са безопасни.

8 Mirabella

Мирабела красота

Цялата продуктова линия, предлагана от Mirabella Beauty, е без глутен, с изключение на крема, която съдържа пшеничен протеин. Можете да сте сигурни в безопасността на тази марка, защото продавачите им изпробват подробно всяка партида продукт за следи от глутен. Макар че тяхната козметика се произвежда в общо помещение, Mirabella гарантира, че машината се почиства между употребите. В допълнение към тази предпазна мярка, глутеновият им крем се произвежда на съвсем различно място, за да бъде отделен.

Leave A Comment

75 − 70 =