7 Съвети за грим за дълбоки очи

Ако имате дълбоки очи, шансовете ви са, че очите ви са склонни да изглеждат сенчести и тъмни, тъй като те са доста потънали в лицето ви. За повечето момичета очите им са звездната атракция на лицето, но много хора с дълбоки очи имат проблеми да направят очите си поп и наистина да се откроят. Ако това звучи като теб, не се отчайвайте. Има някои лесни съвети и трикове, които можете да използвате, за да ухажвате хората с очите си. Все още можете да покажете спиращи очи, просто трябва да следвате тези седем съвета за грим, за да ги постигнете.

d594d0b3f8a79477310c3f54b54af54c

Първа стъпка - започнете с грунд

Започнете със слой от прах за очи на очите около очите си, за да сте сигурни, че цялата вашата упорита работа след тази точка не отива на загуба. Отнема само минута, но ще гарантира, че вашият грим остава поставен и изглежда излъчващ часове и часове.

92e86c1c350456678b2da6ceb1185f80

Стъпка втора - скрийте всички тъмни кръгове

Дълбоките очи ще са склонни да събират повече тъмни кръгове и гънки около тях, за разлика от очите, които са изпъкнали. Ако оставите непроверено, това може да направи лицето ви да изглежда гърлено и изтъркано. За да постигнете шоу за спиране на очите, първата стъпка, която трябва да предприемете, е да скриете всички тъмни кръгове около очите. За да направите това, разтъркайте колана над тъмните кръгове и го смесвайте, докато съвпадне с обичайния ви тон на кожата. Добавете основата си отгоре и очите ви ще бъдат незабавно осветени и без тъмни кръгове.

f535c84fc0f598e3e5ed1434fdf5a508

Стъпка трета - подчертайте очите си

Ако сте проследили първата стъпка, очите ви вече трябва да изглеждат по-ярки. За да ги осветявате още повече, използвайте светло оцветен сенки за очи и ги прокарайте през клепача и вътрешното око. Не се страхувайте да използвате твърде много, уверете се, че целият ви клепач е покрит от горе до долу със специален фокус върху вътрешния ръб.

890bd4f233cafcac9f18ecaca1ac70d6

Стъпка четири - добавете малко мрак

Знам какво си мислиш, тя се противопоставя, нали? Е, да, предполагам, че съм, но за много добра причина. Не мислехте, че ще ви лиша от използването на тъмни цветове с пълна спирка, нали? Добавете едно докосване на тъмната сянка на очите към най-външния край на клепача си и го съчетайте с по-светлия цвят за зашеметяващ двуцветен външен вид. Опитайте се да координирате цветовете си и да направите своя по-тъмен цвят просто по-тъмен оттенък на по-светлия цвят, който сте избрали.

c71e211c935241a2f8de0cb7cf3862c5

Стъпка пет - линия онези очи

Само защото имате дълбоки очи не означава, че трябва да отрежете очна линия. Започнете с тънък удар по вътрешното око и постепенно го направете по-дебели, докато стигнете към външния ръб. Това съвпада с външния вид "по-лек отвътре и по-тъмни отвън", който търсите. За да завършите наистина уау фактора, добавете едно движение на ъгъла на очите си, за да привлечете вниманието към тях.

f9f22eeb4d89f0cc2e3c1a1d36364e27

Стъпка шеста - Маскарата е ключът

Независимо дали имате най-големите, най-светлите очи в света или най-дълбоките очи, това е невъзможно да се объркате с малко маскара. Използвайте тон, който ще съответства на вашите коси и оцветяване (кафяв, ако сте справедлив и черен за всичко друго), за да извлечете очите си. Използвайте спирала, която добавя както обем, така и дължина и, ако е необходимо, добавете втора козина.

d46220bb169d03a394667eb6401721dd

Стъпка 7 - Заключете всичко на място

И накрая добавете четка от прах върху лицето си, за да заключите всичките си грим на сигурно място. Ако се използва с грунд, заедно те ще се погрижат гримът ви да изглежда безупречно цял ден и цяла нощ. Не искаш цялата ти упорита работа да се развали, нали? Тя ще изглади кожата ви и ще ви помогне да си направите лъчист блясък?

279df419ae5b6575adcdab517d32d890

До този момент трябва да изглеждате безупречно и да имате красиво големи очи, които със сигурност ще привлекат няколко прикрити очи. Без значение колко дълбоки са очите ви, все още можете да направите очите си блестящи. А последният съвет, за да накарате очите ви да блестят, без значение какво? Добавете усмивка! Истинската усмивка винаги достига до очите и ги осветява по начин, по който не може да се направи грим. Така че има го, момичета, сега е време да го изпробвате!

(Всички изображения се намират чрез Pinterest.com)

Leave A Comment

89 − = 87