7 най-добрите овлажнители за кожата, подлежаща на акне

Всички мечтаем да имаме великолепна, копринено гладка кожа - особено на нашите лица! Но с акне, податлива на кожата, която е покрита с пробиви и останала изсъхнала и нещастна, това може да изглежда като отдавна изгубена мечта, която никога няма да бъде изпълнена. Преди да се спуснете в гнездата за вашите изсъхнали и запушени пори, трябва да проверите тези невероятни, 7 абсолютни BEST овлажнители за акне склонна към кожата - всичко е доказано, че намалява пробивките, като същевременно дава на кожата си хидратирането, от което се нуждае отчаяно. Виж това! Няма да бъдете разочаровани.

Aveeno

1. Аееено оцветяване на ежедневния хидратант

Aveeno отдавна е една от водещите компании за невероятно хидратиращи продукти, които работят бързо с лекота. Така че, разбира се, когато се занимавате с изсушена кожа, която е затрупана с акне, Aveeno е отличен избор. Анемонът Clear Daily Lip Moisturizer е любим благодарение на изключителния си соев комплекс, който работи за овлажняването на кожата и изглажда кожата, докато салициловата киселина предотвратява и премахва дефектите. Този удобен продукт "до-то-всичко" е точно това, което ви се струва акне кожата, колкото желаете, само за $ 13.49.

Cetaphil

2. Овлажнител за контрол на маслото Cetaphil DermaControl със слънцезащитен широк спектър SPF 30

Има наистина само един начин да опишете този продукт: чудо в бутилка. Той разполага с всичко необходимо за справяне с акнето, като същевременно предотвратява бъдещи пробиви, като същевременно защитава кожата от вредните ултравиолетови лъчи и дава сериозен хидратиращ ефект. В цялата страна мъжете и жените са се влюбили в продуктите на Cetaphil и това определено е едно, което да добавите към любимите си! Проектиран и специално формулиран за акне-склонна кожа, този продукт ще облекчи раздразнените лица, като същевременно ще осигури специални съставки, които да поддържат кожата готина, спокойна и освежена, всичко за само $ 13.59.

Burt_s_Bees_Sensitive_Daily_Moisturizing_Cream_50g_1367398171

3. Burt's Sensitive Sensitive Daily Moisturizing Cream

Burt's Bees е известен със своите изключителни природни продукти и това определено е един от тях! Този прекрасен овлажнител е 99% естествен, което означава, че няма да причини зачервяване или раздразнение (което е особено важно за онези от нас, които се борят с вече раздразнени лица!) С екстракт от памук, екстракт от ориз и алое Овлажняващ крем омекотява, овлажнява и успокоява с лекота. Отличен избор за изключително чувствителна кожа! Само $ 11.99.

  coralactives

4. CoralActives овлажняващ крем за акне

Тя казва, че е точно в името: CoralActives овлажнител за акне податлива на кожата, беше, разбира се, предназначени за хора там, борещи се с интензивно акне въпроси. Този специално разработен продукт е направен от морски бича кора, за да се намали зачервяването и раздразнението на кожата, а също така и дълбоко проникващите борци на порите за максимална влага. Сега тази копринено гладка кожа, за която винаги сте мечтали, може да се превърне в реалност само за 14,95 долара!

  cleanandclear

5. Clean & Clear Advantage масло без акне овлажнител

Clean & Clear никога не ни спира, когато става дума за лечение и профилактика на акне, така че разбира се, овлажняващият продукт ще направи първите 7 списъка! Clean & Clear Advantage Oil Free Acne Moisturizer има способността да изчиства съществуващите марки акне, като същевременно предотвратява нови. Формулата е изключително лека и немаслена; така че кожата ви няма да се почувства като басейн, напълнен с мазна вода, благодаря на доброто! Попълнете кожите си естествена влага, докато се отдадете на без акне пори, всички само за $ 9.78! Точно така, то е под 10 долара, така че официално нямате извинение да изпробвате този интензивен, но напълно задоволителен овлажнител!

Neutrogena 6. Неутрогена без мазнина чувствителна кожа

За прекрасна, без акне кожа от продукт, който няма да счупи банката, Neutrogena Oil-Free Moisture Sensitive Skin е вашият отговор. Това е идеалният овлажнител за мъже и жени, които могат да се борят с извънредно чувствителни пори, които не могат да бъдат раздразнени и червени от най-малката употреба на даден продукт. Изцяло несъдържащи мазнини, можете да се чувствате комфортно, знаейки, че кожата ви е завладяла влагата и храненето, от което се нуждае, без излишните масла - което разбира се винаги води до повече пробив! Това е под 10 долара - всъщност това е само $ 9.59! Избягвайте друг пробив на пробив и вземете копринената гладка кожа, която жадувате с Neutrogena.

бебешко лице

7. Овлажнител за овлажняване Babyface за акне, склонна към реакция или реактивна кожа

На последно място, ядки със сигурност не на последно място, аз ви представя Babyface овлажнител за контрол на акне, склонни към акне или реактивна кожа. Неизвестен от много, но класирани високо с 5 от 5 звезди, този прекрасен овлажнител е точно това, което ви подтиска кожата. Той е уникално формулиран за справяне дори с най-лошите пробиви и най-тежките масла с разтвор за контрол на маслото, който няма да причини сухота. Изключително лек, този продукт ще ви заблуди, като му придаде необходимата влага, без излишна мазнина или блясък. Той насърчава здравата кожа навсякъде с подобрение в тонуса на кожата с редовна употреба. Абсолютно невероятни резултати само за $ 24.99!

Имате ли акне кожата? Опитали ли сте някоя от тези овлажнители? Кой е вашият любим? Кой бихте препоръчали на нас и останалите зрители? Информирай ни!

Leave A Comment

99 − 95 =