55 Резюме Идеи за нокти на изкуството

абстрактен nail art 20

Orange вдъхновява абстрактния дизайн на ноктите. Черните и оранжевите теми винаги са добре свързани един с друг, не забравяйте да играете с форми и нюанси, за да направите дизайна много интересен, за да разгледате.

Проектиране на вашето собствено абстрактно ноктите

Няма граници, когато става дума за творчеството, което можете да имате, когато рисувате своя собствен дизайн на ноктите. Чудесно е да подготвяте уникални дизайни за ноктите си в опит да се откроите и да се изразявате. Можете да намерите изобилие от идеи там, за да ви помогне да пресъздадете своя собствен единствен по рода си и красива дизайн ноктите изкуство.

Един от най-добрите начини да отидете е да рисувате абстрактни дизайни на ноктите. Това е така, защото не сте ограничени от това, което дизайн да направите и можете да добавите колкото се може повече подробности, колкото можете или можете да направите дизайна като минималистичен, тъй като може в зависимост от вида, който искате да отидете в дизайна.

Всичко, което трябва да направите, за да създадете перфектния абстрактен дизайн на ноктите, е да изберете правилните цветове и тема за ноктите. Няма значение какво или колко цветове избирате, какво е важно, че те вървят заедно и че те допълват дизайна на ноктите ви.

Живопис на вашия собствен абстрактни дизайн

Преди всичко останало, трябва да почистете ноктите си и да подготвите лаковете си предварително. Не бихте искали да спрете да рисувате, да се разхождате и да губите време, търсейки правилния цвят на лака за нокти, който да използвате. Така че се уверете, че имате нещата си непокътнати, преди да започнете да седите и да вършите работата си.

    Какво да подготвим:

  • - Основен цвят
  • - Акрилни цветове по ваш избор (зависи от това колко от вас ще се нуждаете)
  • - Четка за лак за нокти
  • - Блестящ лак
  • - Изчистете горния слой
  • - Памучни пъпки или тъкани за почистване
  • - Украшения за върха на ноктите, кристалите или мънистата ще направят
  • - Зъбобол за повече подробности

Стартиране

Започнете с боядисването на ноктите си с основното палто по ваш избор. Можете да отидете с ясен или друг лак, който ще излезе с дизайна, който сте избрали или си помислили. Важното е, че основното покритие защитава ноктите от слоевете лак, които ще отидат точно над него. Уверете се, че основният слой се залепва, като го покриете два пъти.

Създаване на дизайна

Можете да започнете, като създадете дълъг френски дизайн на върха, който започва от основата на ноктите и се простира до върха, формиращ v-форма. Това оставя малка V-образна форма в средата на ноктите, която все още не е оцветена. Можете да дадете свой собствен обрат на френския връх, като добавите криви отстрани, представляващи флорален дизайн. Каквото и да работи за вас, трябва да бъде добре.

Използването на тънката четка създава очертания, подобни на вените, върху дизайна. Започнете по краищата на бялото полиране и запълнете страните, където са боядисани с удължените вени. Можете да използвате черен или по-тъмен цвят за това, просто се уверете, че вените са видни и могат да се видят или контрастират с по-ранните цветове.

За да направите нещата по-интересни, нанесете малки количества блясък на върха. Това спомага за подчертаването на дизайна. Не забравяйте да не прекалявате, а дизайнът отдолу ще бъде консумиран.

За окончателното използване на прозрачен лак с помощта на клечка за зъби, за да лепира разкрасяванията отгоре. Използвайте допълнителното пространство близо до зоната на кутикула, за да поставите вашите топчета или кристали. Когато това се прави, сега имате първият ви абстрактен дизайн на ноктите!

абстрактен nail art-36

Чудесна комбинация от светли цветове срещу бял цвят на основата. Преобладаващите виолетови нюанси върху цветовете помагат да изглежда всичко топло и игриво.

абстрактен nail art-10

Акварелът вдъхнови абстрактното ноктите. Красиви тампони с различни цветове върху обикновен бял слой.

абстрактен nail art-21

Много сладък и минималистичен абстрактен дизайн на ноктите. Използвайки само два цвята - розово и жълто, е оцветен прост, но привлекателен дизайн.

абстрактен nail art-42

Горни и черни абстрактни нокти. Добавете петна от черни фигури върху горния лак и акцентирайте върху дизайна с лепенки от златен блясък, както и за запълване на другата страна на ноктите.

абстрактен nail art-45

Прост и красив дизайн на абстрактно ноктите. Използвайки гол, бял и черен лак, можете да направите ноктите си свое собствено платно и да създавате произведения на изкуството.

абстрактен nail art-46

Paint splatter вдъхновява абстрактен дизайн на ноктите. Ако не можете да решите кой цвят да използвате, тогава защо не използвате класическата техника за боядисване на боя и комбинирайте всички любими цветове в един дизайн.

абстрактен nail art-47

Силен и смел абстрактен дизайн на ноктите. Силните черни линии контрастират перфектно с неоновият небесен син лак, правейки ноктите ви просто изпъкнали, особено когато са под слънцето.

абстрактен nail art-48

Прекрасен дизайн на абстрактно ноктите. Дизайнът използва леки и приятни цветове или рисува различни форми и дизайн върху ноктите.

източник

абстрактен nail art-49

Друга четка за вдъхновение е изкуството на ноктите. При тези видове изкуства за нокти цветовата комбинация е важна. Използвайте допълващи се цветове, които лесно се увеличават, когато се сглобяват.

източник

абстрактен nail art-50

Ако сте фен на пастелни цветове, то този абстрактен дизайн на ноктите е идеален за вас. Боядисани в еднакъв цвят, разделени с дебели линии от бял лак за нокти.

източник

абстрактен nail art-51

Костенурка черупка вдъхновен нокът абстрактен дизайн изкуство. Използването на хубави нюанси или зелено и розово прави това изкуство за нокти да изглежда увлекателно и сладко в същото време.

абстрактен nail art-52

Друг красив дизайн на боядисване на боядисани бои. Това работи най-добре с бяло базово покритие, тъй като можете просто да добавите цвят отгоре за ефекта на боядисване.

абстрактен nail art-53

Розов, сив и черен вдъхновен абстрактен дизайн на ноктите. Дръзките черни линии са подредени в шаблон с акцент върху топчетата отгоре.

абстрактен nail art-54

Бонбони оцветен абстрактен дизайн на ноктите. Използване на мат и градиент ефекти. Моделите се изчертават върху градиентните цветни нокти, като се използва черен лак, за да се завърши абстрактният ефект.

източник
спирала стълбище-радиален наклон-пирон-чл

Градиентът вдъхнови абстрактния дизайн на ноктите. Дръзките черни линии се изтеглят в спираловидно движение в ноктите, за да създадат ефект на пъзел.

абстрактен black nail art-3

Черно, бяло и чисто тематично изобразително изкуство за нокти. Черният лак е чудесно проектиран върху ноктите, което го прави като огромно платно с намеци за френски съвети за някои от ноктите.

абстрактен nail art-1

Цветен абстрактен вдъхновен дизайн на ноктите. Има прекрасна експлозия на цветове навсякъде, което прави всеки нокът да изглежда толкова интересен и уникален, колкото и другият.

абстрактен nail art-2

Комбинация от пъпеш и небесно сини полирания, за да оформят абстрактен дизайн. За да се разкрият ноктите, на върха са добавени още декори.

абстрактен nail art-4

Креативен черно-бял аранжиран дизайн на ноктите. Тънките черни линии, които създават абстрактни шарки, изглеждат чисти и чисти срещу обикновения бял слой.

абстрактен nail art-5

Красив черен, розов и оцветен абстрактен дизайн на ноктите. Художествените линии, направени в смел черен лак, контрастират със светло розовите нокти на ноктите.

абстрактен nail art-6

Розово и жълто тематично абстрактно ноктите дизайн. Чистият полски добавен към дизайна също така прави дизайнът толкова интересен. Абстрактните шарки се наричат ​​от тънка линия на черен лак.

абстрактен nail art-7

Доста абстрактен дизайн на ноктите в пастели. Тази комбинация от светли цветове и черна облицовка, която разделя формите, прави дизайна още по-интересен.

абстрактен nail art-8

Класически изглеждащ абстрактен дизайн на ноктите. Черната и сьомга комбинация от цветове изглежда перфектно, за да създадат тази елегантна тема с добавката на златния блясък.

абстрактен nail art-9

Много сладък и шарени абстрактен дизайн на ноктите. Цветовете са хладни и се допълват взаимно. Идеално за почти всеки повод.

абстрактен nail art-11

Розово и синьо моделирани абстрактни нокти. Моделите са разделени от дебели точни линии на черен лак, показващи колко забавно и лесно става дизайнът.

абстрактен nail art-12

Многоцветен блясък, абстрактен дизайн на ноктите. Дайте обрат на обикновените си глупави нокти, като добавите произволни и колоритни шарки отгоре.

абстрактен nail art-13

Глупаво и бяло изобразително изкуство. Покрийте ноктите си в матирана гола основа, като добавите линейни шарки нагоре с бял лак. За да дадете повече отношение към ноктите си, добавете колоритни и хубави декорации, за да го поставите на върха.

абстрактен nail art-14

Небесно синьо и черно изобразително изкуство. За да могат ноктите да се откроят, цветовете трябва да бъдат в контраст с други такива като този дизайн.

абстрактен nail art-15

Успокоен, но уникален изглеждащ абстрактен дизайн на ноктите. С нюанси на зелено, жълто и синьо, които се допълват, шаблоните след това се разделят с дебела смела бяла линия.

абстрактен nail art-16

Tribal вдъхновен абстрактен дизайн на ноктите. Моделите са боядисани върху градиентен тематичен основен цвят, което прави дизайна изпъкнал още повече от далеч.

абстрактен nail art-17

Още племенни дизайн вдъхновен абстракт ноктите изкуство. Черните шарки, изчертани върху върха на бебешкото синьо и жълто наклон, контрастират прекрасно и правят дизайна да се откроява още повече.

абстрактен nail art-18

Rainbow вдъхнови абстрактния дизайн на ноктите. Ключът към изработването на различни модели за абстрактен дизайн на ноктите е вграждането на толкова много цвят, колкото можете. Цветовете на дъгата осигуряват идеално докосване на дизайна.

абстрактен nail art-19

Синя и червена виолетова абстрактна ноктопластика. Дизайнът е подчертан и с използването на бял лак за линии, които отделят цветовете и сребърния блясък за акцент.

абстрактен nail art-22

Фен ли си фен на полка и мотиви? Този абстрактен дизайн на ноктите прави добро използване на интересни модели, съчетани с хубави пастелни лакове, за разлика от черно-белите цветове.

абстрактен nail art-23

Удебелен и силно оцветен абстрактен дизайн на ноктите. Моделите са разделени със златисти линии на върха на чист базов слой, който идеално се вписва в дизайна.

абстрактен nail art-24

Доста боядисана боядисана боядисване. За разлика от традиционния бял цвят за боядисване на теми; този дизайн използва различни цветни пръски като фон, като подчертава черните пръски отгоре.

абстрактен nail art-25

Едно очарователно изглеждащо племенно вдъхновено абстрактно ноктите. Използвайки зелена, бяла и жълта комбинация от цветове, дизайнът на ноктите изглежда много сладък и облегнат.

абстрактен nail art-26

Изкуствен дизайн на изкуството за нокти. Търсите нещо от синьото? Този дизайн е просто перфектен, със своите светли цветове и прост дизайн, с натискане на златен блясък на върха.

абстрактен nail art-27

Цветен абстрактен дизайн на ноктите. Използвайки чист лак като основен слой. Дизайнът изглежда много забавен и има едно експлозия на модели и цветове наведнъж.

абстрактен nail art-28

За разлика от обикновения бял основен слой от абстрактни дизайни на ноктите, този модел използва черно като основа. Тя работи също толкова добре в извеждането на цветовете на моделите.

абстрактен nail art-29

Елегантно изглеждащ абстрактен дизайн на ноктите. Красивият пелин е проектиран с бели полицаи, облицовани със злато.

абстрактен nail art-30

Мозайка с оригинален дизайн на ноктите. Удебелените и удивителни цветове, разделени от дебели черни линии, помагат да се пренесе илюзията за мозаечно стъкло върху ноктите ви.

абстрактен nail art-31

Прост, но все пак уникален изглеждащ абстрактен дизайн на ноктите. Ярките цветове правят дизайна по-забавен и лесен за пресъздаване.

абстрактен nail art-32

Цветен линеен шаблон с абстрактен дизайн. Изключително опростен дизайн, но забавен за гледане и лесен за боядисване сам.

абстрактен nail art-33

Направете цветовете на твоя абстрактен дизайн на ноктите изпъкнали с помощта на черен лак, за да подчертаете страните на моделите. Цветният лак се използва като основен цвят, за да направи дизайна отличен още повече.

абстрактен nail art-34

Известен и забавен абстрактен дизайн на ноктите. Освободете творчеството си от ноктите си, като експериментирате с различни цветове и модели, за да изведете всеки нокът.

абстрактен nail art-35

Повече взривове на шарката върху ноктите. Доста абстрактен дизайн на ноктите с различни цветове и шарки, съчетани на всеки нокът, което ги прави уникални един от друг.

абстрактен nail art-37

Черно и ясно изрисувано изкуство. Можете да се отклоните от обичайните цветни абстрактни нокти и да отидете с по-проста и по-класическа. Добавете декорации на върха за ефект.

абстрактен nail art-38

Прост и класически абстрактен дизайн на ноктите. Матовият бял цвят на основата отговаря на темата, тъй като тънките черни линии се наричат ​​отгоре.

абстрактен nail art-39

Черно-бяло абстрактно ноктите с добавени цветни мотиви. Цветовете на върха са изкуствено поставени на черно-бял дизайн и помага да се направи ноктите изглеждат по-интересни и уникални.

източник

абстрактен nail art-40

Синият и розов градиент вдъхновява абстрактния дизайн на ноктите. На върха на стилът на градиента са изчертани чертежи в черен лак. Допълнителни декорации са поставени на върха, както добре.

абстрактен nail art-41

Сиво, черно-бяло изобразително изкуство. Моделите са добре нарисувани и перфектни с тънкия черен лак. Сребърните мъниста на върха го правят да изглежда дори по-класически.

абстрактен nail art-43

Черно-бял овален върх абстрактен дизайн на ноктите. Ясното лаково покритие помага да се направи дизайна още по-забележим и уникален.

абстрактен nail art-44

Акварелът вдъхновява абстрактния дизайн на ноктите. Акварел четка тях е боядисани на ноктите, за да изглежда като френски съвети на върха на бяла основа.

Leave A Comment

97 − = 92