5-те най-добри овлажнители за кожата, подлежаща на акне

Ако имате кожа склонна към акне, ние знаем колко е трудно да управлявате вашата грим и рутинна грижа за кожата. За съжаление, изборът ви е ограничен и не можете да изберете само продукт, който искате. Трябва да потърсите специални формули, които няма да запушат порите ви, няма да създадат излишно масло, няма да направят кожата ви прекалено суха, няма да привлече допълнителна мръсотия и остатъци ... .. списъкът може да продължи и напред. Но въпреки че е жалко, че трябва да направите такова усилие, за да намерите подходящите продукти, за да запазите пъпките си в залива, за щастие има много възможности за избор от пазара, включително някои невероятни овлажнители.

Един мит, който трябва да бъде прекъснат незабавно: Само защото кожата ви е склонна към акне и следователно вероятно произвежда излишен нефт, НЕ означава, че можете да се откажете от използването на овлажнител. Може да изглежда неуместно, но мазната кожа се нуждае от хидратация толкова, колкото и нормалната и суха кожа. Защо? Ако не овлажнявате редовно, кожата ви става объркана и мисля, че липсва хидратация. Поради това той ще произвежда по-хлъзгав себум (т.е. масло), за да компенсира това, което не получава от овлажнителя. Така че в края на краищата, кожата ви всъщност завършва да се произвежда Повече ▼ масло, което прави вашето лице основен блясък.

И не забравяйте - редовното използване на овлажнител е това, което помага да се предотвратят ужасни, грозни бръчки. Не искаш да имаш шанс да допуснеш тези признаци на преждевременно стареене да се промъкнат по кожата ти, нали?

Но разбираме страха ви от запушени пори и пъпки. Това, което можете да направите, е да използвате овлажнител, който е формулиран специално за акне-податлива кожа, за да можете да го поддържате мека и еластична, без да страдате от пробиви. Тук са пет от нашите любими залъгалки за заглушаване на кожата.

1. Clean & Clear Essentials Двойно действие хидратант, $ 5

5-те най-добри овлажнители за кожата, подлежаща на акне

Този маслен хидратиращ препарат е отличен за тези, които страдат от чести пробиви. В допълнение към поддържането на кожата си здраво хидратирана, тя съдържа също салицилова киселина, която е доказана съставка за борба с акнето, която се намира в лицето и петна за третиране на пъпната кожа. Въпреки това, само 0,5% се добавят към почистващия препарат за почистване на дюзата Clean & Clear Essentials, за да не изсъхне кожата ви. Но това ще ви помогне да запазите вашите пробиви в залива, като същевременно хидратирате ценното си лице, като го оставяте гладко, меко и без недостатък.

2. Лосион за почистване на кожата на чайното дърво, $ 13

5-те най-добри овлажнители за кожата, подлежаща на акне

Маслото от чаено дърво е една от най-добрите естествени съставки за приготвяне на зида. Лосион за почистване на кожата на чайното тяло, който е лек, матиращ лосион за влага, използва тази съставка, за да предпази кожата от безпомощни пъпки. Той контролира производството на излишен нефт, като същевременно хидратира кожата ви, поддържайки я гъвкава, мека и твърда. Също така помага за успокояване на раздразнената, увредена кожа и предотвратяване на зачервяване поради екстремна сухота.

3. Овлажнител за контрол на маслото Cetaphil Dermacontrol SPF 30, $ 15

5-те най-добри овлажнители за кожата, подлежаща на акне

Въоръжени с SPF от 30, можете да сте сигурни, че този овлажнител ще предпази вашата деликатна кожа от увреждащи UVA и UVB лъчи, докато хидратира и контролира блясъка. Специално формулирана за акне-податлива кожа, Cetaphil's Dermacontrol Oil Control Moisturizer се произвежда с усъвършенствани цинкови, керамични и олеозомни технологии, които помагат на кожата да допълни своята естествена бариера срещу влага. Комплексът Dermacontrol поддържа възможно най-малко замърсяване на порите, което гарантира, че кожата ви ще остане чиста. В същото време тя също така се бори с бръчките, краката на врана и други признаци на стареене, като поддържа кожата ви здрава и хидратирана.

4. Clinique Акне Решения без масла Clearing Moisturizer, $ 20

5-те най-добри овлажнители за кожата, подлежаща на акне

Цялата линия на Clinique за лечение на акне е чудесна за хора с кокалеста кожа. Без маслото Clearing Moisturizer е един от най-добрите там е за борба с пробив, като същевременно поддържа много необходимото лице влага. Медикаментозната формула помага за лечение на вече съществуващото акне, както и за предотвратяване на бъдещи пробиви, за които знаем, че трябва да се страхувате, че се появяват на хоризонта. Той също така създава лека бариера, която предпазва кожата от запушване на порите, създаващи пъпки елементи, като мръсотия, масло и бактерии. Освен това, той е и нежен хидратиращ агент, който успокоява и успокоява проблемна кожа и премахва зачервяването, често свързано с тежко суха кожа.

5. Derma E Много ясен овлажнител, $ 17

5-те най-добри овлажнители за кожата, подлежаща на акне

Ако търсите естествена опция, много ясен Moisturizer на Derma E е отличен избор. Неговите анти-недостатъци съставки включват върба кора, дърво дърво чай дърво, лайка и лавандула, всички от които са много ефективни на акне-податлива на кожата. Овлажнителят е формулиран и с естествени антибактериални и антисептични свойства, които спомагат за здравата, гладка и чиста кожа. Излишното производство на петрол е балансирано с редовното използване, което от своя страна ще ви помогне да запазите кожата си постоянно ясна. Той също така помага за намаляване на зачервяването и раздразнението и е идеален за чувствителна кожа, тъй като е 100% вегетарианска, без кръв, без парабени, без сулфат, без минерални масла, без ланолин, без глутен и без ГМО. И разбира се, тя хидратира кожата ви с основни хранителни вещества и успокояващи съставки. Когато се използва редовно, вие ще се отървете от бръчките, както и ще развиете хидратирано, здраво изглеждащо лице без дефека.

Leave A Comment

+ 60 = 69