5 Най-добри петна за устни

Какво е едно от най-досадните неща за това, че сте жена? Борейки се да не държите червилото си през целия ден. Взимате глътка вода, червеният ви цвят е изчезнал. Взимате ухапване от сутрешната закуска, цветът на червилото ви е изчезнал. Ти просто караш да работиш и предполагаш какво? Цветът на червилото ви е GONE! Как можем да се борим с този напълно досаден проблем? Избирайки един от тези 5 най-добри петна от устни, изброени по-долу, всички от любимите ви компании за грим, включително Revlon, Clinique, M.A.C. и други!

голям

13372793

1. Revlon Just Bitten Lipstain

Едно от най-изтънчените лепила в производството на грим не е нищо друго освен "Just Bitten Lipstain" на Revlon, което наистина не е изненадващо, тъй като Revlon непрекъснато произвежда грим, който сме напълно любов. Това, което придава тази лепкава пръст от останалите, тъй като тя работи по два славни начина. Първо и преди всичко тази лепкава кожа предлага удивителен цвят, който може да издържи на елементите - от обикновена глътка вода до страстна целувка - докато други основни хранителни вещества предлагат подхранващ балсам за устните ви за изключителна влага и максимален комфорт. Изберете от един от многото интензивни цветове, включително дълбоко червено или бляскаво кафяво и плъзнете през устните си сутрин за цял ден облекло, което блести и блести. Предлага се за по-малко от $ 10! Не можете да победите тази цена.

обсесивно-компулсивно-козметика-устните катран-цветно гланц

2. Obsessive Compulsive Cosmetics за устни за устни - оцветен блясък

Друг популярен лист, който изпълнява задачата, е "Obsessive Compulsive Cosmetics". Предлагайки уникално приложение на четка, това лепило се плъзга с лекота, оставяйки блестящ и бляскав външен вид на устните ви, като внимателно сграбчва цветовете с голямо въздействие. Едно нещо, което ще харесате за този конкретен лист (различни от лесното му приложение, разбира се), са дивите цветове, от които можете да избирате. От тънко прозрачно розово до дълбоко вампирско червено, ярко ярко жълто до интензивно лилаво, лесно е да откриете перфектния цвят. Сдвоете тази лигавица с вашите други любими червила или гланц за устни за комбота, която наистина се появи. Вземете този лист за по-малко от $ 20!

clq_749K01_250

3. Clinique Chubby Stick Овлажняващ балсам за устни

Книник е несъмнено женска идея, когато става въпрос за грим. В края на краищата, Clinique непрекъснато произвежда продукти, които отговарят на всякакви потребности на зрелища на цени, които могат да си позволят. Затова, защо Clinique не е "Балсам за овлажняване на устни"? Този прекрасен лист е перфектен за жена, която страда от сухи или крехки устни, но все пак иска да рокне примамливи цветове на устните. Предлага се в широк спектър от нюанси от светло до финно, това овлажняващ балсам за цветни устни Chubby Stick е лесен за нанасяне и дори по-лесно да се насладите. Ще обичате маслото от Шеа и мангото, които осигуряват много влага и гладкост към вашите деликатни устни. Вземете този лист за по-малко от $ 20!

червило

4. Urban Decay Envy за устни

Интензивни цветове, които траят цял ​​ден, съчетани с основни хранителни вещества за жив блясък? Да, урбанистика ти е покрита. Листът на "Envy Envy" на тази фирма е просто задължителен, ако имате нужда от наистина живи цветове, които лесно и лесно могат да ви отведат от ден на нощ. Жената се радва на това колко лесно е да се прилага тази лист, забелязвайки дълбоки цветове от момента, в който пасат устните ви. Като допълнителен бонус, "Ur Eny" на Urban Decay дава устните ви безспорен тласък на блясък и блясък, оставяйки ви с целувки устни в цвета си. Независимо дали става въпрос за тъмни и загадъчни цветове, които сте след или за блясък, за да го охладите, ще го откриете с Lip Envy за по-малко от 30 щ.д..

MG3209

5. M.A.C. Продължителен ликрал

Каква компания се предлага като една от най-популярните в индустрията? M.A.C. разбира се. Има само нещо за М.А. козметика, която изпраща жена, която лети през покрива - просто не могат да получат достатъчно. Но кой може да ги обвини? В края на краищата М.А. излиза с някои невероятни продукти, които унищожават конкурентите си. И когато става въпрос за невероятни продукти, М.А. Pro Longwear Lipcreme определено е един от тях. Този лист е доказано, че дава на дамите истински цвят, който няма да намалее или да избледнее. Да не говорим, че този удивителен продукт дава на устните ви влагата и мекотата, която заслужават. За кремообразно покритие, което изглежда блестящо и гладко, М.А. Pro Longwear Lipcreme е вашето решение. От ден до вечер, този лист трябва да бъде до вас. И за по-малко от $ 20, защо не би било? Изберете от разнообразие от красиви цветове от бежово до ярко червено, елегантно лилаво до елегантно розово, за да получите цвета, блясъка и красотата, които сте жадували.

Защо се притеснявате, когато става дума за красив цвят на устните? Получете дълготраен цвят, който заслужавате, и похарчете по-малко, като го закупите, като закупите един от изумителните продукти, изброени по-горе.

Кредит за изображението: Matilde Mork

Leave A Comment

65 − 57 =