10 Укрепване на физически упражнения за йога

Ние използваме йога за всичко - упражнение, сила, релаксация - защо да не го използваме, за да затегнем и да затвърдим и лицата си? Има няколко йога лицеви упражнения, предназначени да сведат до минимум линиите и бръчките, създавайки здраво и красиво лице, което е жизнено и свежо. О, и споменахме, че тези упражнения за йога на лицето са невероятно лесни и могат да бъдат завършени за броени минути? Наистина нямате извинение да не ги правите!.

Упражнение за лице Йога Брой 1: Разтягане на шията

бебе Bird

Има нещо за разтягане, което ви кара да се чувствате спокойни, облекчени и напълно спокойни. Независимо дали е гърба, краката, ръцете или дори врата, със сигурност можем да се съгласим, че един добър участък е просто божествен. Не само тази врата се простира невероятно отпускаща и е длъжен да издържи няколко унции стрес, а също така е страхотно упражнение за йога за укрепване на врата и брадичката. Тя може дори предотвратявам протягайки се по тези области! За да изпълнявате този участък, уверете се, че очите ви са затворени и устата ви се държи полуотворена и напрегната, както се усмихвате, както виждате на тази снимка. Протегнете главата си от двете страни, задръжте за няколко минути.

Упражнение за лице за йога Брой 2: Съхранявайте го спокойно

Буда Face

Важно е в нашия забързан ежедневен живот да отнеме само няколко минути, за да бъдем спокойни, да се отпуснем, да започнем обувките си и да се отпуснем. И точно както е важно да дадем на тялото си добра почивка, също е наложително нашите лица да получат хубава почивка. В края на краищата ние използваме нашите лица непрекъснато през целия ден, от важни бизнес разговори до усмивка и смях с нашите приятели. Правенето на тази проста успокояваща поза ще отпусне лицето ви обратно на ненатоварено състояние.

Упражнение № 3 на лицето: Освободете езика си

Безплатно Your Tongue

За тази поза, просто издърпайте езика си, доколкото може да отиде, и да запазите очите си широко отворени. Препоръчва се тази поза да се задържи най-малко за 60 секунди или докато очите ви започне да се поливат. Но помнете, очите на поливането са нещо добро, тъй като те освобождават токсините от тялото ви. Що се отнася до задържането на езика, това укрепва устата и челюстта.

Лице за упражнения по йога Номер 4: Воинът Част 1

лъв Face, Part I

Искате ли да освободите някаква агресия, докато давате на цялото си лице сериозна тренировка? Подкрепете цялото си лице с упражненията за упражнения по йога, част 1 и 2. Започнете, като притискате първото си лице и стеснявате цялото си лице плътно, толкова стегнато, че очите ви се затварят и носът ви се свива. Вдишвайте бавно през носа си и продължете с част 2.

Упражнение за лице за йога Брой 5: Воинът Част 2

лъв Face, Part II

Освободете позата, издишайте през устата си, отваряйте широко устата си и издърпайте езика си. Очите ви също трябва да се отварят широко за пълния ефект. Повторете цялото упражнение на воина три пъти, като отделяте време с всеки един, за да сте сигурни, че получавате пълната тренировка. Вие със сигурност ще забележите, че лицето ви се чувства по-спокойно и успокоително след извършване на тази тренировка няколко пъти.

Упражнение за лице за йога номер 6: Дай ми целувка

Мерилин

Всяка жена иска твърди, пълни, целуващи устни. И с тази лесна "Дай ми целувка" упражнения за лице за йога, можете да постигнете точно това. За тази поза, дръпнете устните си, сякаш бихте ударили някого. Продължете да "удряте целувки" толкова дълго, колкото искате, за предпочитане 60 секунди. Повторяемото движение на устните ви, които се вдигат и отпускат, не само ще укрепи устните ви, но ще им даде тласък на замайване за една двойка сериозни секси устни, които никой не може да устои.

Упражнение за йога на лицето - номер 7: Blow Fish

Сачмо

Не, тя не просто се опитва да бъде глупава. Това всъщност е изключително упражнение за стягане на бузите. Натискът ги кара да работят извънредно усилено, за да се укрепят. Резултатът? Силни, красиви кости на бузите, които могат да се сравняват с Tyra Banks и други топ модели (добре, почти). За да изпълнявате това лесно укрепващо упражнение, просто запълнете бузите си с възможно най-много въздух. Дръжте поза плътно с очите си, които са широко отворени (което също така ще заздрави кожата около очите ви като допълнителен бонус!). Задръжте тази поза толкова дълго, колкото можете, до 60 секунди - или докато очите ви започнем да поливате, разбира се. Ако имате деца, ще оценявате специално това упражнение, както можете да правите няколко пъти на ден - и междувременно дайте на децата си добър смях!

Упражнение за лице за йога 8: Kissy Face

Усмихнати Fish Face

Не, тя не позира за ужасно лице на патица. Тя всъщност изпълнява една от най-важните упражнения за лице за йога за устата ви. Ако имате или сте обезпокоени от бръчките около устните си, това е упражнението за вас. Това упражнение за йога е наистина просто: просто стиснете устните си близки, като че се опитвате да бъдете риба. (Ние всички сме направили това в един или друг момент с глупаво дете, но сега можем да го използваме за твърди лица!)

Йога лицево упражнение номер 9: Отворено широко!

Изненада Me!

Еленът е залепнал в фаровете? Или жена, която се опитва да закрепи челото си? Ако сте отговорили на вариант номер две, вие сте прави. Това просто упражнение по йога за лицето включва отварянето на очите толкова широко, колкото можете. Наистина ги тласкайте към техните граници, дами. Тъй като по-голямата част от времето очите и челата ни са притиснати от усмихнати или намръщени, това упражнение спомага за укрепването на тези области, като прави точно обратното. Задръжте тази поза толкова дълго, колкото можете, докато очите ви започнат да се поливат.

Упражнение за лице за йога Номер 10: Стрелец очи

храм Dancer Eyes

Като жени, ние непрекъснато се опитваме да намерим начини да предотвратим или да се отървем от грозни нозете на врани и провисване около очите ни. Но защо се обърнете към ботокс или други вредни методи, когато можете да направите това просто упражнение по йога за очите? Това е толкова лесно, колкото отварянето на очите си широко и преместване на очите от ляво на дясно; не скоро, разбира се. Уверете се, че отделяте времето си с всяка страна. Това помага за укрепване на мускулите около очите за твърди, живи и най-вече: младежки очи.

Там го имате. Десет лесни и бързи упражнения за лице за йога, които можете да направите в уюта на вашия дом. Извършете тези прости упражнения, преди да си легнете през нощта, когато се събудите за първи път сутринта - когато пожелаете! Всъщност би било чудесна идея да свържете тези упражнения за лице за йога с обичайната си йога за твърдо и спокойно тяло от главата до петите - буквално.

Дами, какви са някои от любимите ви физически упражнения за йога, с които сте видели резултати?

Leave A Comment

16 − = 15