10 Извънредни грим съвети за неравна кожа

Справянето с неравна кожа е направо досаден. Оцветяването прави почти невъзможно постигането на гладка, едноцветна кожа дори с тонове грим и дори тогава оставате с петна, завършващи с несъвпадение на кошмара до края на деня. Дами, не се борийте повече: ние имаме изумителен списък от 12 лесни, изключителни съвети за грим, които ще направят вашата неравна кожа да блесне - само с един цвят.  086e2e2ae8aa39ef207be54b463d8b90

1. Почиства и маски за лице

Повечето от нашите кожни проблеми започват с мръсотията, мръсотията и други отвратителни молекули, които потискат кожата ни всеки ден. то е така важно, особено когато имате неравна кожа, за да сте сигурни, че редовно използвате почистващо средство за лице. Трябва също така да включите маски и пилинг в ежеседмичното си рутинно, за да се отървете от допълнително кристално укриване отдолу.

2. Изцедете

Понякога неравномерният тонус на кожата е резултат от твърде много мъртви кожни клетки, които живеят в горната част на кожата. Най-добрият начин да се отървете от тези клетки е да ексфолирате редовно. Ексфолирането не само ще помогне с неравномерния тонус на кожата (и ще предотврати влошаване на състоянието), но ще остави лицето ви да се чувства копринено гладко.

3. Овлажнявайте с SPF

Ако прилагате овлажнител на лицето си, това е страхотно. Но ако не съдържа слънцезащитен кремък, сериозно ви липсва. Всички знаем колко ужасни са лъчите на слънцето върху кожата ни, затова се уверете, че прилагате SPF, преди гримът ви да гарантира, че кожата ви е защитена, а също и да предотврати по-нататъшно обезцветяване на кожата.

4. Dark Corrector

Не мога да ви кажа колко невероятно коректор на тъмните петна е, ако наистина се борите с някои сериозни обезцветени петна. Просто поправяйте коректора върху неравната си кожа и като магия тя работи, за да скрие обезцветяването и да изчисти тонуса на кожата.

5. Грунд

Жените с неравна кожа абсолютно трябва да използвайте грунд. Това е основата на вашия грим, която ще гарантира, че останалата част от вашия рутинни грим ще продължи гладко и да остане цял ден. Има много различни праймери там, но се опитайте да намерите грунд, който е специално създаден, за да спомогне за изравняването на тонове на кожата. Ще забележите, че лицето ви се появява повече дори само след секунди след кандидатстване, така че определено е чудесна база за грим.

3f44f1d2904be6383f6f5bb55039d6e0

6. Concealer

Concealer е несъмнено много удобен инструмент, просто се уверете, че купувате продукт, който съответства на вашия цвят на кожата. Запомни: опитваме се да получим избавям на нашата петна, обезцветени кожни проблеми, не добавяйте повече или го правете по-забележими. Намажете корелатора върху променените си кожни пластири, но не втривайте. Продължете към стъпка 7.

7. Фондация

Точно като всяка друга рутинна грим, следващата стъпка след козетока е основата. Но не само купувайте стара основа. Опитайте и потърсете фондация, която е специално проектирана да работи за неравномерни тонове на кожата и се уверете, че купувате продукт, който отговаря най-добре на цвета на вашата кожа. Нанесете основата и използвайте дебела четка (кабуки четка), за да смесите основата и колактора заедно за по-равномерно тонизиране на кожата.

c58a68d09806662c01cadf5eb37a3919

8. Добавете малко дълбочина

Добавянето на някаква дълбочина на лицето ви ще направи по-малко забележимо обезцветяване. И когато кажа "добавете някаква дълбочина", имам предвид прилагането на бронз и подчертаване. Поставете бронз около челюстта и подчертайте около очите и бузите за много завладяващ поглед. (Наръчникът по-горе ще ви помогне с "контуриране").

9. Добавете някои цветове

Точно като да използвате правилното количество бронз и маркиращо устройство е важно, не можете да оставяте руж. Добавянето на руж към лицето ви не само ще помогне да скриете оставащото обезцветяване, но и ще даде на лицето ви оживен тласък, който е жив, свеж и просто зашеметяващ. Искам да кажа, че досега сме преодолели неравномерния проблем с тонуса на кожата, но не искате да излезете измити. Изберете руж, който допълва тона ви на кожата. Кафяви и тъмночервени за по-тъмни тонове на кожата и розови и кайсии за по-светли тонове на кожата.

10. Завършете с прах

Позволете ми да го кажа по този начин: ако нямате прах, няма да ви навреди; но определено няма да ви помогне. Прахът е един от тези продукти за грим, които имат тенденция да бъдат пренебрегвани от гримната общност, но тя може да бъде цялостен живот, когато се занимавате с неравна кожа. Когато останалата част от вашия грим е завършена, приложете слой енергия, за да "настроите" грима. Гримът ще помогне да се слее всичко заедно и да му помогне цял ден. Залепете компактен прах в чантата си, за да настроите грима си на път, така че никога да не се притеснявате за обезцветяване през целия си ден.

Виждаш ли? Беше по-лесно, отколкото си мислехте, за да получите снимката, за която винаги сте мечтали. Срещате ли се с неравна кожа, която има петна или петна? Какви са най-добрите Ви съвети за справяне с неравен тон на кожата?

Leave A Comment

50 − 43 =