Slik Tekst Krosset

Teksting er et nytt fenomen i vår kultur som vi fremdeles finner ut hvordan vi gjør det riktig. Det er vanskelig fordi folk ikke kan høre tonaliteten i stemmen, og de kan lett misforstå hva du sier. Så her er de 12 beste tingene du bør vurdere når du smiler deg, slik at du ikke skremmer ham.

 

Hvorfor bør vi legge større vekt på det vi skriver i vår forelskelse? Tro det eller ei, folk kommuniserer like mye om ikke mer via tekst enn de gjør personlig, så det er faktisk veldig viktig. Noen kan helt slås av med måten du kommuniserer med dem via tekstmeldinger, og du kan ikke engang være oppmerksom på det. Her er noen vanlige fallgruver og alternativer, slik at du kan bruke tekster til din fordel og ikke til din død.

 

1. Ikke vær ordlig

Hvis du nettopp hadde møtt noen og de sendte deg essays via tekst, ville det ikke komme som en smule trengende? Lagre de lange convosene for når du er på en dato, og bare hold teksten enkel, kort og til poenget.

 

Prøv å bare holde ting kort, men bruk virkelige ord istedenfor bilder, slik at du ikke forkorter det for mye. Husk at når han ikke er rundt deg, har han ikke nødvendigvis tid til å stoppe og lese lange trukket meldinger og sende dem vil være veldig irriterende for ham. Bare fortell ham at du er spent på å se ham og sette deg tid til å komme sammen. Tenk på teksting mer som å bruke en personsøker, hold ordene til et minimum.

  Hvordan To Get a Guy to Text You Back

2. Ikke del ubrukelige ting

En ting jenter gjør det som virkelig irriterer gutta, er teksting dem hver gang de har en stemningsendring. Tror du virkelig at han ønsker å høre, "Å, min gud, jeg er så sur!" Eller "sjefen min er irriterende meg så mye!"? Nei, det gjør han ikke. Bare del positive ting med ham og ikke tekst ham hele dagen kjære. Det vil skremme ham av. Du må ha andre interesser i tillegg til teksting av ham.

 

Prøv å ikke sende ham et bilde av hvert måltid du spiser eller alt det morsomme som skjer med deg i løpet av dagen. Vær tilstede når du ikke er med ham og innse at det er godt å ha noen teknologisk adskillelse.

 

3. Del oppløftende tidbits

Teksting, som å snakke personlig, deler energi. Så dele ting som vil gjøre dagen bedre (i moderasjon). Du kan dele et inspirerende sitat eller bare ønske ham en flott dag. Det er greit å være søtt, men ikke smother ham med sappy tekster, slik at de ikke lenger overraske ham ok?

 

Å dele et bilde med et positivt sitat er en fin ting å gjøre eller dele et bilde av dere to. Se på teksten som en mulighet til å være snill, å dele noe som virkelig kan hjelpe ham eller noe som vil hjelpe dere to kjenner hinanden bedre.

 

Hvis du finner noe kul som du vil gjøre med ham, er det en oppløftende ting som han ville bli begeistret for. Hvis du har en million ting å gjøre, ikke send ham en liste over alt du gjør. Han trenger virkelig ikke å vite det, og det vil bare ta deg mye lenger tid for å få alt gjort.

  text2

4. Ikke klage

Dette er et stort svart hull som du ikke vil bli sugd inn i. I stedet for å klage på folk eller ting i dag, følg regelen som Thumper fortalte oss i Disney-filmen 'Bambi.' Hvis du ikke har noe å si, ikke si noe i det hele tatt. Tenk bare på å klage som å se og tømme sin energi. Ingen ønsker å få negative tekstmeldinger. Det er en ekte buzz drep!

 

En av gutters største kjæreste er å ha en jente som føler at ingenting er godt nok. Hvis du alltid fokuserer på det som går galt i dag, gjør det bare en negativ stemning. Hvis du alltid snakker om hvem som gjorde deg sur, eller hvorfor du ikke fortjente noe, vil folk bare ikke ønske å være rundt deg. Vær noen som alltid legger et smil på andres ansikter, og det vil forbedre alle dine relasjoner!

 

5. Vær direkte

Det stemmer, bare si hvordan du føler. Hvis du vil invitere ham til noe, gjør du det bare. Hvis du vil vite hvorfor han ikke har kontaktet deg, bare spør han. Ikke vær i mørket hvis du lurer på noe, bare snakk opp. Forhold bør ikke henges i mysterium, og hvis han holder deg i mørket, sparker han sin respektløse hale mot fortauet!

 

6. Ikke pust opp telefonen hans

Uansett hva du gjør, må du ikke skrive ham igjen og igjen uten å få svar. Med mindre det er en reell nødsituasjon selvfølgelig. Bare tenk på om han gjorde det for deg, det ser ut til at den andre personen er gal, selv om det kanskje bare er at de hadde for mye kaffe til høyre?

 

7. Slå på og ring

Det er respektfullt å hente telefonen og ringe til din forelskelse noen ganger. Det er faktisk ganske sunt også. Hvis vi ikke er komfortable, faktisk snakker, skal vi ha mye arbeid å gjøre i forholdet. Jo mer du kan ringe, jo bedre, la tekstmeldinger gå til tider når du er på jobb eller i skolen, og kan ikke ringe, men hold det til et minimum.

 

8. Still spørsmål

En annen regel å leve med er at du bør stille spørsmål til ham, slik at du ikke bare snakker om deg selv hele tiden. Ikke alt om deg selv, eller han vil bli kjedelig med deg veldig fort. Vis interesse for hvordan han føler og hva han gjør. Bli kjent med ham med spørsmål, men ikke for mange. La den virkelige konvo på ansikt til ansikt-interaksjoner.

  tekst

9. Vær flørtende

Ja, du kan gå videre og flørte. Det er ingen regler som sier at du ikke burde, og hvis du prøver å se om han liker deg, er det ikke synd å bruke spill jenta!

 

10. Lag en plan å møte i person

Hva er poenget med å smsere uansett? Er det et sikkerhetsdeppe for oss, slik at vi ikke føler oss alene? Nei! Det er bare vant til å lage planer slik at du kan se hverandre så mye før. Ikke la teksting bli en krykke for deg og ring i stedet for teksting når du kan!

 

11. Hold deg positiv

Prøv å ikke ha noen alvorlige samtaler via tekst fordi det kan ødelegge et godt forhold. Det er så mange måter å misforstå og misforstå tekstmeldinger om at hvis du virkelig respekterer noen, vil du fortelle dem all viktig informasjon personlig eller over telefonen hvis du ikke kan være personlig. Tekster skal være positive og korte.

 

12. Ikke søppel snakk folk

Jeg har sett dette skje altfor ofte når folk enten ikke skjønner at de er på en gruppetext eller de tilfeldigvis skriver feil person. Beskytt dine ord om andre, uansett hva skjermbilder kan ødelegge relasjoner og ved et uhell å slå til feil person, kan være svært skadelig for noens selvtillit. Prøv ditt beste for å bare aldri søppel snakke med folk, og du vil unngå å være sladder i tekstmeldinger også.

 

Mitt siste ord av råd er ikke reaktiv i tekstene dine og tenk på hva du skal si. Ikke hør samtalene dine fordi i samtalekunsten er ord verdifulle og de former retningen for våre relasjoner, så velg dem klokt og snakk fra hjertet.

Leave A Comment

− 2 = 3