Slik holder du en samtale som går med en fyr

Har du noen gang vært tunge bundet foran en søt fyr - spesielt en du liker? Det er forferdelig! Det er en av dem, "Jeg skulle ønske jeg kunne være hvor som helst enn her" øyeblikk som vi helt frykter. Noen av oss jenter frykter det så mye vi kan unngå samtalen helt og holdent. Men hvor får det oss? Ingen steder! Spark samtalene dine med noen av disse gode tipsene om hvordan du holder en samtale med en fyr.

d3de61c1deee28d7c21a197445b6d50b

1. Ikke bare snakk om deg selv

Har du noen gang vært rundt en av de jentene som bare snakker om seg selv uopphørlig? Hun fikk håret hennes gjort her i går, hun landet bare en jobb der forrige uke, og hun rode sin første berg-og dalbane da hun var 12. Det er så irriterende, ikke sant? Vel, akkurat som vi tror, ​​det er utrolig irriterende når kvinner snakker om seg selv uten ende i sikte, det skjer bare så å være en stor slå av for gutta også. Jeg kan ikke si det nok: ikke vær den selvopptatte kvinnen han aldri ville ønske å inngå i forhold til, enn si, ta en kort samtale med. Hold HIM engasjert ved å forlate deg selv.

488a002bee1d003a2c4fe7d3492d0f5a

2. Spør mange spørsmål

Hvilken bedre måte å slutte å snakke om deg selv og fokusere på den andre personen enn med spørsmål? For ikke å nevne er det bokstavelig talt tusenvis av spørsmål å spørre noen, fra morsomt til personlig, tilfeldig til romantisk. Men for denne spesielle samtalen vil du sannsynligvis legge ut de ekstremt personlige og romantiske spørsmålene - dette kan skremme ham ganske raskt.

Så hva er noen flotte spørsmål du kanskje vil spørre ham om? Her er noen:

-Hvordan går det med deg i dag?

-Har du gjort noe interessant i helgen?

-Hvordan liker du jobben din akkurat nå?

-Hva er din favoritttype i musikk?

Disse er bare et grunnleggende få som du kan spørre noen. Hvis du legger merke til noe om ham, som han mange tatoveringer eller piercinger, kan du spørre om dem. Hvis du møtte ham på et bestemt sted, som en bar i sentrum, kan du spørre ham om han liker baren eller hva hans favoritt type drikke er. Poenget er at du prøver å få ham til å snakke og finne ut mer om fyren.

Tips: Prøv å unngå ja eller nei spørsmål. Dette vil ikke få deg hvor som helst!

3. Utdyb på hans svar

La meg gjenopprette dette viktige tipset: prøv å avstå fra ja eller nei spørsmål. Still spørsmål som du enkelt kan utdype, noe som vil føre til en bedre og lengre samtale. For eksempel, la oss henvise til tips nummer 2. Spørsmålet "Hva er din favoritt type musikk?" La oss si for denne bloggens skyld, sier han rock og roll. Du kan dem spørre om han har vært på noen kule rockekonserter, eller hvis han liker noen av de populære rockene som Metallica eller Linkin Park. Du kan til og med nevne hvordan du er en elsker av rock and roll og har vært for noen konserter selv. Husk at du ikke vil ha fokus på deg, men det er ok å kaste inn noen kommentarer om deg selv her og der. Det gjør bare for god samtale!

126b811a36faf3ba8c97caf8831433ff

4. Vis Komfortabel og Interessert

Har du noen gang vært i en samtale hvor den andre personen ser ut til å drive ut i rommet mens de stirrer på veggen, helt uinteressert? Hva med de menneskene som uopphørlig fidget med sine nervøse vaner og ikke ser ut til å roe seg ned. Ja, jeg hatet de vanskelige samtalene også. Pass på at du blir helt komfortabel og interessert i hele samtalen med fyren. Engasjere seg aktivt i samtalen og ikke vises frigid eller nervøs. Hold et mykt smil på ansiktet ditt, le av sine vitser, og vær alltid fokusert på samtalen ved hånden.

a721e5c24749551f6c91536791d8d9b2

5. ...... .Vi må ikke være skumle

Det er en fin linje mellom å være interessert og skumle. På samme måte som du ikke vil at han skal tenke du kjeder deg med konvojen, vil du definitivt ikke være den skumle jenta han prøver å komme seg vekk fra. Så hvordan kan du gjøre dette? Her er noen gode tips for å holde deg interessert uten å være en merkelig:

-Smil ofte, med et mykt uskyldig smil - ikke altfor ivrig og skummelt smil.

-Hold øyekontakt ofte, men vær også velkommen til å bryte kontakten og se deg rundt i rommet.

-Hold en avslappet sitte i setet ditt, ikke for nært eller fritt, men ikke for langt for å være uinteressert.

38bed2f95ebd5b13400a3c859d99399d

6. Kast et kompliment

Trenger dette tipset virkelig en forklaring? Jeg mener, hvem elsker ikke et kompliment? Spesielt gutter! Du vil bli overrasket over hvor langt et enkelt kompliment kan gå, spesielt for menn. De får så sjelden et kompliment at når man faktisk oppstår, blir de ganske spent på det. Det trenger egentlig ikke noe spesielt eller grand, bare å fortelle ham, "Jeg liker skjorten din. Hvor fikk du det? "Er et fantastisk kompliment. (For ikke å nevne deg naturlig lagt til i et enkelt spørsmål som vil generere enda mer samtale. Slick jente, du!)

1873fdf1adfcc5f442b114936b09c066

7. ...... Men ikke vær altfor romantisk

Når det kommer til komplimenter, jo enklere jo bedre - nei, virkelig! Du tror kanskje at du trenger et stort langt kompliment som vil gjøre sin uke for å få oppmerksomheten eller til og med få ham til å sette pris på komplimentet. Men du er alt for galt. Faktisk er lange personlige komplimenter som er altfor romantiske, en stor avslag for menn, spesielt de du nettopp har møtt. Hold det kort og søtt. Menn elsker disse, og de er en fin måte å hjelpe løsne ham og føle seg komfortabel å fortsette i konvojen med deg.

8. Snakk om det grunnleggende

Når du føler at du er tom for ting å snakke om, men ikke vil avslutte samtalen, ikke glem det er alltid grunnleggende. Det grunnleggende inkluderer ting som været (selv om du ikke snakker om været i kjedelig, 'Jeg har ingenting annet å snakke om' måte. Prøv å si ting som, 'Wow, jeg har aldri sett hagl det store før! 'eller' Dette er den heteste dagen jeg har sett siden i fjor. Gjør meg lyst til å svømme! '), hans jobb, hans favorittfilmer, skolen eller noe annet som du kunne snakke om med noen. Du kan bli overrasket over hvordan disse "grunnleggende" samtalestarterne kan bli til timelange samtaler som fører til utveksling av tall og en veldig lys fremtid! (OK, la oss ikke komme foran oss selv. Men hvem vet det?)

14192f43dc6f01c14c8fb33888b0ffe0

9. Gjør ham grin

Vil du vite en hemmelighet (det er faktisk sannsynligvis ikke så stor av en hemmelighet for de fleste av dere)? Menn elsker det når en jente kan få ham til å le. Jeg mener, det er bare noe om en jente med en flott personlighet som driver dem helt vill. Hvis du kan vise ham din kjære jente med en god sans for humor i kort konvo du kan ha, det er et stort pluss. Du kan si noe fra en dum kommentar om noe han sier til en fullverdig spøk som du husket fra internett for et par dager siden. Tips nummer 9 har ingen regler: den eneste regelen er å få ham til å le!

024b6de3403ccac38b0248bd888be8da

10. Finn noe du er interessert i

Det er et fantastisk øyeblikk under en samtale når du finner noe du er interessert i. Det er som, plutselig har du en million og en ting å snakke om, og det kommer så utrolig naturlig at du ikke merker at du har snakket i tre timer rett! Hvis du ikke allerede vet noe du elsker begge, må du kanskje gjøre en liten del av graving. Men når du finner det heldige emnet, vil du være glad for at du tok deg tid til å finne ut det.

På den annen side, hvis du vet litt om fyren din eller vennene dine har fortalt deg flott informasjon om hva han er i og hva han liker, kan du bruke denne informasjonen til din fordel. La oss si at en venn fortalte deg at han elsker iskrem. Du kan lett slippe det inn i samtalen på en helt naturlig måte, og viola! Plutselig er de to av dere som ehading til den lokale iskrembutikken og baskisk i det herlige av chocolatey minty vanilje deilig snacks når du snakker om din fremtidige iskrembrudekake.

Så du prøvde alle disse tipsene og convo gikk bra. Du snakket om ting han liker og fant det magiske emnet som koblet deg vakkert. Det er kult! Men hvis ting ikke fungerte så jevnt for deg, er det tid for litt ærlig. Hvis du har prøvd alle disse tingene, og du fortsatt ikke har en god samtale, kan han bare ikke være interessert i å snakke med deg. Det er den harde sannheten, men noen mennesker klikker ikke bare. Ikke prøv å tvinge samtalen, det er best å bare gå videre og redde deg selv. Det er noe der ute som bare venter på at du sparker opp en konvo med!

Hva er noen andre gode måter å holde en samtale på med en fyr?

Leave A Comment

98 − = 89