Middag og en filmdato ideer

renter

Middagen og en filmdato er en fast favoritt blant mange par, bare fordi det er en av de enkleste og enkleste datidéene der ute. Selvfølgelig er det alltid måter du kan krydre opp, slik at du ikke gjør det samme igjen og igjen, og for det meste alt som trengs, er litt fantasi og litt forberedelse.

En av de enkleste tingene du kan gjøre for å spice opp middagen og en filmdatidé er å ikke forlate huset ditt. Hvorfor ikke ha en pyjama tema middag og film? Du kan sitte i pyjamas hele kvelden, slappe av i ditt eget hjem, men likevel nyte et godt måltid og en film, kanskje til og med å trekke deg ut på sofaen en gang etter at middagen har løst seg godt i magen! matbit

Selvfølgelig, i den andre enden av spekteret, kan du alltid prøve en ekte 50-talls stilbegivenhet - prøv en gammel amerikansk stil-diner og finn en innkjøringsfilm for å besøke. Med litt hjelp fra internett, vil du oppdage at det er mange utendørs innkjørselsfilmer tilgjengelig, og selv om du kanskje må reise for å finne dem, vil det være verdt en stund å leve den vanlige film og middag scenario opp.

Hvorfor ikke vurdere å se på ulike måltidstider, heller enn å fokusere på sen kveldsmiddagsdato? Du kan prøve å gå for en lunsj og en matinee-film i stedet for å vente til senere den dagen. Å endre måltidstidene kan være alt som trengs for å sortere ut datidivet ditt!

Selvfølgelig kan du bytte ting helt og helt, gå helt bort fra det hele tradisjonelle middags- og filmtemaet. Hvorfor ikke våkne opp tidlig om morgenen og se soloppgangen sammen mens du spiser en piknik med frokosttema? Hva kan være mer romantisk enn å se soloppgangen? Teknisk trenger du ikke en film - du har fortsatt mat og en vakker scene å se på! Breakfast2

En siste ting du kan gjøre for å spice opp middag og filmkveld er å velge en del av filmen - du kan plukke filmen og partneren din kan plukke maten. Hvis du hver tar det til å velge en komponent på kvelden, vet du aldri hvor du kan ende opp, og det oppfordrer deg begge til å bruke litt av fantasien din!

romantisk dinner

Leave A Comment

+ 74 = 78