Hvordan være uimotståelig for menn

Har du noen gang tenkt på hvordan det ville være å kjøre menn gal? Hvordan være absolutt uimotståelig for menn? Jeg er sikker på at du har - hver kvinne har! Men hvordan går en kvinne fra en gjennomsnittlig hverdagspike til en kvinne som er ekstraordinær og helt uimotståelig? Vi har kommet opp med en må-kjenne liste over de 10 tingene du kan gjøre i dag for å endre måten menn vil se på deg for alltid.

e11baa24587a7a490e5c0b9f66035cb1

1. Vær trygg

Ok, du har helt klart hørt dette før: det er ingenting mer sexy enn selvtillit! Men det ser ut til at, selv om vi gjentar denne uttalelsen til hver kvinne vi vet, bryter den bare ikke gjennom hjernen. Vi vet alle hvor viktig og attraktiv selvtillit er, men likevel nekter vi å bli kvitt usikkerhetene våre. Ladies, EMBRACE YOURSELF! Vi har alle feil, vi har alle ting vi ikke liker om oss selv; men seriøst, la det gå. Elsk deg selv. La feilene dine passere til siden og omfavne dine beste funksjoner. Gå med tillit og andre vil ikke engang merke til dine "nedre sider"; de vil bare se en beamingly vakker kvinne som er sikker på seg selv og vil ikke la noen få henne ned.

2. Vær litt mystisk

Du trenger ikke å fortelle hele livshistorien din under den første samtalen du har med en mann; la det være litt mysterium! Jeg mener ikke å skjule ting fra ham, men la ham finne deg ut. La ham finne ut historien din. Hvis du legger alt på bordet, er det ingenting igjen. Han vil ikke ha noe å finne ut eller oppdage om deg. La ham inn, men bare tommelen han i stykke for hverandre. Menn elsker en kvinne med litt mysterium, så få ham til å jobbe for å finne ut alle detaljene.

10cd46462f71c75b5c128f0a0b148859

3. ha det gøy!

Du kjenner de jentene som tror de er "for varme" for å ha det gøy? "For godt" å være dumt? "For kaldt" for å løsne? Ja, vi kjenner alle disse jentene; og vi er alle veldig irritert av dem. Menn som en kvinne som ikke er redd for å ha en sans for humor. Noen som ikke er redd for å være dumme eller gjøre noe helt morsomt og utenom det vanlige. De ønsker ikke å være med noen som vil ønske å sitte der og stirrer på seg selv og lurer på hvem som ser på dem, de vil ha noen som vil gå på skøyter og ikke frykte å falle flatt på rumpa, noen som vil le av dumme vitser , noen som bare vet hvordan å ha noen gode gammeldags morsomme!

4. Ditch the Drama

INGEN gjør en fyr av mer enn drama; og vi vet alle hvor utrolig dramatiske kvinner kan være. Når det er sagt, kan du umiddelbart sette deg bort fra mengden og være damen som er helt dramatisk. Du vil bli som en drøm som kommer i oppfyllelse for enhver mann!

5. Ikke spill spill

Jeg liker absolutt ikke når en mann spiller spill, gjør du det? Jeg er sikker på at svaret på det spørsmålet er et stort fett NO. Hvis du ikke liker når en mann spiller spill med deg, så gjør det ikke til menn. Seriøst er det bare ikke kult. Dessuten har en kvinne som er trygg på seg selv ikke behov for eller lyst til å spille spill med et manns hjerte. De vet hva de vil og de stemmer sine følelser og meninger. Hvis du er interessert, gjør det kjent. Hvis du ikke er det, si det til ham. Det er ingen grunn til dumme junior high-spill, spesielt når du prøver å gjøre deg uimotståelig for mannens art.

6. ha et liv

Tro det eller ei, menn elsker det når en kvinne har sitt eget liv. De elsker det når en kvinne er opptatt med å gjøre sin egen ting - ikke så opptatt å ikke ta tid for ham selv, selvfølgelig. Så ha et eget liv, enten det betyr at du jobber på heltid, går på skole flere dager i uken, eller har en hobby som tar mye tid. Menn finner en travel, produktiv kvinne helt uimotståelig - spesielt fordi det betyr at hun ikke vil se til HIM for å fylle sin tid 24/7.

4e7f36fdea71ef237f91502015c8bcf5

7. Vær kvinneaktig

Mye har endret seg siden 1950-tallet: kvinner ventes ikke lenger å være på kjøkkenet og lagde måltider, ikke kunne betale for noe av seg selv eller til og med åpne egen bildør. Men damer, selv om vi har kommet langt, betyr det ikke at vi ikke kan være fine og feminine! Ikke oppfør deg som om du er helt hjelpeløs, men ikke opptre som en av gutta heller. Ha god holdning, kle fin, og ikke cuss eller belch foran menn. Gjør som en dame til enhver tid!

8. Ha en god personlighet

Menn blir interessert i en kvinne fra det de ser med sine øyne: Hvis de ser en fin kikkende kvinne som sitter over rommet, blir de trukket til henne. Men la oss bare være ærlige: en mann, mesteparten av tiden, ser bare på å komme i arkene med denne kvinnen. Ved første øyekast tenker han ikke på å danne et forhold og muligens gifte seg med denne kvinnen og ha barn en dag. Alt han vil, er å se hvordan hun ser ut uten klærne! Men damer, hva kommer til å holde ham interessert og tenke lenger enn utseendet er din personlighet. Kunne snakke om interessante ting. Ha en god sans for humor (menn elsker det). Ikke bor deg ved å snakke om deg selv eller det uopphørlige kvinnedramaet i livet ditt. Bli kjent med HIM og spør HIM spørsmål. Vær fin og sjarmerende og sikker på deg selv. Det er uimotståelig.

fa7215e477e358c1cd429acd150527ed

9. Vær visuelt tiltalende

Ok, vi gikk bare over hvordan menn er tiltrukket av en kvinne av det de ser. Nei, jeg sier DEFINITIVT ikke at du må gå rundt med en mini-skjørt, høye hæler og en v-hals ned til navlen din for å få tak i en manns oppmerksomhet. Men du bør heller ikke se frumpy og slitt ut heller. Ta godt vare på deg selv - ikke bare for å få en manns oppmerksomhet, men å føle deg glad også. Spis god mat og mosjon ofte. Bruk klær som passer til din stil og din kroppstype. La noe til fantasien! Ikke vær gal på sminke, men ikke fullstendig avskedig det heller; i stedet, bruk den til å forsterke dine beste funksjoner. SMILE hele tiden!

10. Gjør ham til å jobbe for det

Sist men ikke minst, få ham til å jobbe for det - og du vet hva jeg mener. Mange kvinner har en tendens til å tro at sovende med en mann vil "forsegle avtalen", så å si. De tror, ​​"Ja, denne fyren liker meg. Vi hadde en flott dato! Hvis vi sover sammen, vil han elske det så mye han vil fortsette å komme tilbake for mer ". Og mens det er noen sammenhenger som har sittet fast sammen etter å ha skutt rundt på den første datoen, er det langt mer som endte før de selv begynte. Menn elsker en jakt! Gjør ham til å jobbe for det. Ikke bare legg deg i seng med ham på den første natten - selv om det kan være vanskelig. La ham forelske seg i din personlighet først, og sexet vil bli hundre ganger bedre.

Er du enig med denne listen? Hva tror du gjør en kvinne uimotståelig for menn? Gi oss beskjed!

Leave A Comment

49 − 41 =