Hvordan være en vellykket kvinnelig spiller

I denne dag og alder kan menn og kvinner begge være spillere; men hvordan går det med en kvinne som en spiller? Vi forbereder må-vet og detaljene til hvordan en dame kan være en vellykket spiller.

00f7f49bf4f92d48d3b22a1a27ba87e2

Ikke bli vedlagt

Dette er den største regelen i boken, og egentlig burde ikke engang bli sagt, men damer: FÅ IKKE ATTACHED! Husk at du spiller på feltet! Ikke forvent å gå ut på datoer og bli bortskjemt og bli behandlet som en prinsesse; du er spilleren, så hold det så gøy og ingenting annet. Ikke tenk på situasjonen eller tenk at dere vil bli til et par eller noe av slagene. Hold dine følelser helt ut av ligningen!

Men på av sjansen du utvikler følelser for denne fyren, har du to alternativer: ditt første alternativ er å dumpe ham ASAP før det blir for dypt eller seriøst. Det andre alternativet er å henge spillernes personlighet og inngå et forhold med ham. Snakk med ham om det og se om han føler seg på samme måte, før du blir for opptatt av dine følelser om denne fyren. Hvis han ikke føler seg på samme måte, er det best å slå på og glemme det noen gang har skjedd.

Gå inn i situasjonen og tenk bare FUN tanker. Hold det morsomt. Ikke gjør noe seriøst eller «kjæreste-lignende» med denne fyren, noe som betyr at du ikke snakker om noe dypt eller snakker om følelser, ikke å gå på døgn eller å være alle kissy kissy med hverandre. Sikker på at du kan se en film eller hva som helst, men hold det vennlig før de to er alene. Og ikke tekst ham for mye! Teksting ham mye kan gi inntrykk av at du er veldig interessert i ham og vil ha mer enn bare en god tid.

74a1416763974707633d5e0b5b2d590f

Slett alle meldingene dine

Ok, tenk på denne situasjonen i et øyeblikk: Du henger sammen med en av vennens venner - du vet, en du snakker med og har det bra med - men da ser du ved et uhell tekstmeldingene dine, og det er en lang liste over menn. Han kommer nok til å føle seg utrolig ubehagelig med din ... 'frihet' i seg selv, og han vil sannsynligvis ikke fortsette. Han vil ikke føle at den heldige mannen får noe fra deg; I stedet vil han føle seg som en annen fyr du besøker hver uke. Så, damer, slett alle dine meldinger - stol på meg, dette er stort.

Hold telefonen av

Selvfølgelig kan du unngå enhver klebrig situasjon helt ved bare å slå av telefonen når du er rundt en av vennens venner. Dette vil sikre at ingen flørtende eller sexy tekstmeldinger dukker opp når du er med denne fyren, noe som sikkert vil være til nytte for deg. Dette vil heller ikke få deg til å virke så "ivrig": en fyr vil skrive deg, og du vil ikke skrive tilbake for et par timer. Spillere liker å holde sine lekekamerater på en streng og ingenting seriøst, så hvis du ikke smser med en gang, vil de ønske deg enda mer. De vil lure på hva du skal, selvfølgelig, men det fungerer til din fordel. Dette viser også at de ikke er noe spesielt i livet ditt, så de vil ikke tro at du leter etter noe mer enn en god tid; og hvis du er en spiller, er det akkurat det du vil ha.

Se ikke ham for ofte

Å se ham en gang, kanskje selv to ganger i uken er greit; noe mer enn det, og du kan forvirre ham til å tro at han er kjæresten din. Jeg mener, tenk på det: han er ikke kjæresten din. Så hvorfor trenger du å se ham alt som ofte? Du går ikke ut på datoer eller gjør noe romantisk; du er bare å henge med ham på en god stund. Og mens du kanskje elsker å bli "opptatt" mer enn en eller to ganger i uken, vil du heller ikke gi ham feil inntrykk. Så se din fyr en eller to ganger i uken på maks. se dine andre menn om de andre dagene, hvis du har mer enn en (og du bør hvis du er spiller!).

adce53958bd415be3203f6cd5a08ea2c

Ikke hold ham rundt for lenge

"Det har vært morsomt og alt, men jeg tror vi burde ta en pause" - og hold det på det. Hvis du holder en fyr rundt for lenge, kommer en av dere til å fange følelser; og det er noe du definitivt vil unngå når du spiller på banen. For å sikre at ingen utvikler følelser eller leser mer i situasjonen enn nødvendig, kan du ikke holde ham rundt for lenge. Et par uker, kanskje et par måneder på maks. Etter det er det på tide å bryte av god tid og begynne å søke etter din neste lekekamerat.

Være trygg

Jeg tror vi er veldig godt klar på dette tidspunktet at tillit er ekstremt sexy; det kan gjøre eller ødelegge noen, virkelig! Hvis du prøver å spille på banen, må du være en trygg kvinne. Flere menn vil finne deg attraktivt og du vil ikke ha noe problem å leke uten å utvikle følelser for en av gutta dine. Du vil ikke kreve deres oppmerksomhet, og du trenger ikke dem for å holde deg opptatt 24/7 når du er en trygg kvinne, så dette hjelper virkelig når du prøver å være en spiller.

En annen grunn til tillit er at SØK er fordi du må håndtere noen som ser ned på deg for dine veier. Det er absolutt ingenting galt med at en kvinne er spiller og har det gøy, men gjør det hele tiden! Men det er fortsatt mange mennesker der ute som er ubehagelige ved tanken på en kvinne som sover ". Vær trygg på deg selv og dine valg og ikke bekymre deg for hva noen sier. Ikke vær oppmerksom på negativiteten deres; fokusere på deg selv og vet at du ikke gjør noe galt, du lever bare livet ditt slik du vil. Hvis de ikke liker det? Hvem bryr seg! Det er ditt liv å leve!

Endelig notat: Damer, bruk ALDRI alltid beskyttelse! Sove deg rundt med flere partnere gjør at du er i fare for å inngå en STD eller faller gravid, så vær så snill å bruke beskyttelse hver gang.

Leave A Comment

79 − = 78