Hvordan vise en fyr du liker ham

Av en eller annen grunn tror kvinner at menn ikke trenger å være vist at vi liker dem. De skal bare automatisk vet Disse tingene, og vi blir sint når han ikke får tak i våre tegn. Vel, akkurat som oss, noen ganger trenger menn det ekstra trykk for å virkelig ta hinten. Prøv disse 15 enkle måtene å vise en fyr du liker ham - måter som faktisk vil få hans oppmerksomhet og la ham få vite.

  0d327d5901dce97c706a3a095de8ae881. Vær interessert i Ham

Fordi åpenbart når du viser tegn på interesse for noen, betyr det at du liker dem - ikke sant? Men gjør det ikke på en vennlig måte. Prøv å betale mer oppmerksomhet til HIM da du gjør noen andre. Still ham spørsmål for å finne ut mer om ham og snakke med ham ofte, slik at du kan få mest mulig mulig informasjon.

  kropp language

2. Bruk positivt kroppsspråk

Dette går hånd i hånd med å være interessert i ham - men tar det et skritt videre. Positiv kroppsspråk er et absolutt must når du prøver å vise en fyr du liker dem. Noen ting du bør alltid vurdere:

-Prøv å alltid stå overfor ham og lene seg mot ham under samtalen, og gi ham din fulldelte oppmerksomhet.

-Øyekontakt er helt viktig og bør gjøres ofte. Selvfølgelig bør du bryte øyekontakt hver gang i en stund for å unngå vanskelige situasjoner.

-Prøv å avstå fra å brette armene dine eller gjøre noen nervøse vaner som å bite fingernegler eller tråkke.

smil

3. Smil Ofte

Vil du vite en ting som driver menn gal? En kvinnes smil. Og ingenting sier "Hei, jeg liker deg" som et fint, varmt, pent smil. Smil på din forelskelse så mye som mulig. Når han fanger deg og stirrer på ham, smiler, rødmer og ser bort. Når han ser på deg og du legger merke til, gi ham et hyggelig innbydende smil. Smil under samtaler, og du kan til og med smide inn smiley-ansikter på tekstmeldingene dine!

tekst him

4. Tekst ham

I denne dag og alder utføres minst halvparten av kommunikasjonen gjennom tekstmeldinger. Jeg mener, de er så praktiske, og du trenger ikke å bruke stemmen din (som er fantastisk for folk som er sinnsykt nervøse og mister ordene sine når de er i ferd med å bli forelsket). Ikke vær redd for å være den første til å sende en tekstmelding. Overraskende nok, det er en sikker brann måte å fortelle ham at du er interessert i ham. Du forstyrrer ikke ham - send ham en søt hei tekst, men sørg for å granke den så han tror ikke du er kjedelig.

your-mobiltelefon-kan-sak-acne-300x1993

5. Ring til ham

Med tekstmeldinger som er så sinnsykt populære, finner ingen neppe tid til å ringe noen til telefonen lenger. Så, kaller du ham - nå hva? Du tok faktisk tiden ut av dagen for å hente telefonen og ringte ham opp. Du vil faktisk snakke med ham og høre stemmen hans. Det sier mye. Neste gang du har litt ledig tid på hendene, ring ham. (Du vet at du vil høre hans sexy stemme allikevel).

da86ac48365cf178afdbc4455720703c6. Flørt med ham

Hvilken bedre måte å vise noen du er interessert enn ved flørting? Jeg tror vi kan alle være enige om at det er nummer 1-tegnet av interesse. Så, åpenbart, flørt med ham så mye som mulig. Du kan gjøre litt teasing flørting (du vet, som vi alle gjorde tilbake i klasseskolen) eller du kan lage en flørtende vits. Eller du kan gå den enkle ruten og komme med et kompliment du vet at han gjerne vil høre!

text4

7. komplimenter

Ok, jeg vet at jeg nettopp nevnte dette i "Flørtende" -delen - men jeg føler at komplimenter er så viktige at de fortjener sin egen kolonne. Komplimenter bør gjøres ofte - enten du er i person, snakker gjennom tekstmeldinger, eller sender et brev. Det er den beste og enkleste måten å flørte på. Hvorfor? Fordi du ikke trenger å sitte der og komme opp med noe helt unikt og spennende. En enkel, "Hei Josh du ser veldig bra ut i dag" er nok til å behage en mann. (Selvfølgelig, vær så snill å krydre det hvis det er det du har i tankene dine!)

spørre him

8. Spør ham om han er singel

Når du bare vil være venner med noen, er det egentlig ikke noe poeng å spørre om de har en partner eller ikke. Jeg mener, hvorfor skal du bryr deg? Du er ikke interessert i noe romantisk, og hvis de har en kjæreste, vil du sikkert finne ut i mellomtiden. Når det blir sagt, spør han om han faktisk er singel, lar han vite at du har visse intensjoner som bare kan oppfylles dersom han er singel. Så gå videre - vær litt risikabelt og spør ham dette bestemte spørsmålet!

venner

9. Spør hans venner

Dette kan komme som et sjokk for deg, men menn snakker med hverandre like mye som kvinner gjør. De kan ikke gå inn i alle grimy detaljer, men de vet sikkert hva som skjer i hverandres liv. Når det blir sagt, spør vennene sine om de vet noe om at han er interessert i deg. Hvis noe, vil de fortelle denne bestemte fyren vennen du har spurt om ham, og at de tror du er interessert i ham. Ja, det kan være litt cheesy, men stol på at det blir jobben gjort!

Selvsikker

10. Vær trygg og uavhengig

Menn elsker det når en kvinne er trygg. Så, når du prøver å vise ham at du liker ham, er det helt viktig å holde din selvtillit og uavhengighet høy. Ikke følg ham rundt og prøv å snakke med ham uopphørlig. Ikke prøv å få oppmerksomheten hvert femte sekund. Dette vil bare få deg til å se ut som en klossete, litt desperat kvinne, og jeg garanterer at du ikke vil komme deg langt i kjærlighetsspillet. Så hold deg kult. (Og jeg vet, det er vanskelig! Spesielt fordi han er så søt kan du knapt inneholde deg selv. Men bare gjør det!)

d9aa3acf1aaee6c3ccaadd175e3804c7

11. Gi ham en gave

Jeg sier ikke at du må løpe ut og kjøpe ham alt han ønsker (du bør aldri prøve å kjøpe noen kjærlighet). Men en liten gave fra hjertet er en enkel måte å vise noen du bryr deg om. Husk hvor mye han elsket sukkerkakene du brakte på jobb den gangen? Kanskje gjør han en spesiell med et notat som sier "Siden du likte disse så mye". Hvis han ikke tar hint av det, vet jeg ikke hva som kommer til det punktet!

som him

12. Flaunt foran ham

Du vet du har det på, ikke sant? Så hvorfor ikke bruk din skjønnhet og kroppen din for å få øynene låst på deg? Nå, sørg for at du ikke flaunting dine ting foran alle. Han burde være i stand til å fortelle det er en spesiell ting du bare gjør for ham. Og stol på meg, han vil sikkert sette pris på denne ganske sexy form for flørting.

sport

13. Ta interesse for hans interesser

La oss si at de to av dere snakker om hva dere gjør fredag ​​kveld. Og la oss si at han skal til baseballkampen denne fredagskvelden for lokalskolen. Du forteller ham at du aldri har sett et baseballspill, men du er interessert i det. Hvis han ikke allerede har bedt deg om å følge med ham, ta en kjæreste til samme spill og "løp inn i ham". Dette vil vise ham at du vil like de samme tingene han liker fordi tydelig du er interessert i ham. Han vil også elske å vite at du er typen jente som ønsker å prøve nye ting og ikke er redd for å bli sett på en sportsbegivenhet!

telefon

14. Spør ham

Denne er ganske selvforklarende. Hvis du spør noen ut, er du åpenbart veldig interessert i dem. Ikke sant? Vel, sørg for at du lar ham få vite at du vil ha en på en dato, ikke en gruppeutflytning. Du kan bare komme rett ut med det og spørre ham, eller du kan prøve å være koselig om det. For eksempel: Du kan fortelle ham at du dør for å se den nye Spiderman-filmen, men du har ikke noen å gå med, så be ham om å delta på det med deg. Du kan også skremmende si: "Vi skal gå ut fredag ​​siden vi begge er i Spiderman" og hvis han sier ja, da viola! Du har nettopp laget en date med ham, og det tok bare noen sekunder. Strålende!

fortelle him

15. Fortell ham

Noen ganger kan menn bare ikke få hinten (det er et trist, men sant faktum). Eller kanskje er han bare helt utrolig sjenert og vet ikke hvordan han skal svare på ledetråder. Uansett hva årsaken er, hvis du har prøvd alt over og han fortsatt ikke får det, så er det egentlig bare to ting igjen å gjøre.

-Du kan ta det som et tap, og antar at han ikke er interessert i deg. Avslutt å prøve å vise ham at du liker ham, og prøv å bli kvitt eventuelle overlevende følelser du hadde for ham og fortsett. Dette er et risikabelt alternativ fordi han kanskje bare er clueless eller sjenert, og du tok det som avvisning, aldri vite sannheten (hans skjulte kjærlighet til deg, kanskje?)

-ELLER du kan være den assertive og selvsikker kvinne du er, og bare fortell ham rett ut at du er interessert i ham, og se hva han sier. Vi liker dette bestemte alternativet best fordi det blir rett til poenget og du vet riktig da og der sikkert om han er interessert i deg eller ikke. Imidlertid er denne tilnærmingen mye mer risikabel, så det er definitivt ikke for alle!

Leave A Comment

9 + 1 =