Hvordan snakke med en fyr du liker

Selvfølgelig, hvis du liker noen du vil ønske å snakke med dem på et tidspunkt - spesielt hvis du vil flytte ting sammen og potensielt date dem. Men spørsmålet er hvordan du skal snakke med en fyr du virkelig liker.

Frykt, nervøsitet, angst og virkeligheten som du kan bli nektet, kryper seg inn i tankene dine og får deg til å kramme opp og fryse når du får anledning til å snakke med en fyr du liker.

Hvis dette høres ut som deg og alt du virkelig vil gjøre, er å kunne gå opp til ham og slå opp en samtale som om du er gammel venn, trenger du noen av disse tipsene om hvordan du snakker med en fyr du liker.

Lette nervene når du snakker med en fyr du liker

nervøs

Hvis du er noen som blir veldig nervøs og fryser opp når du prøver å snakke med en fyr du liker, kan disse tipsene hjelpe roen på nerver, slik at du kan få en ekte, meningsfylt samtale som går.

 1. Være trygg

Den eneste tingen som kan gjøre å snakke med en fyr du liker så mye lettere og mindre nervevrak, er bare å være trygg. Arbeid med å lage deg den beste versjonen av deg slik at du kan føle deg bra om hvem som er, og du vil finne det mye lettere å nærme deg en hvilken som helst fyr du liker og snakke med ham med letthet. En annen bonus for å være trygg på at gutta ikke kan motstå en super trygg kvinne.

 1. Innse at han er akkurat som deg

Han er bare en person! Han har usikkerhet og nervøsitet akkurat som du gjør. Ved å innse at han ikke er mye annerledes enn deg, vil du faktisk redusere nervene dine mye, og det vil få ting til å løpe mye mer jevnt. Bare vis ham som en av vennene dine og ikke noen du har på hodet med!

 1. Kanskje han liker deg også!

Dette vil få deg til å slappe av mye. Tenk på det faktum at han kanskje liker deg også. Han kan være like nervøs for å snakke med deg som du skal snakke med ham. Å tenke på dette er en måte som vil slappe av, siden du ikke kan være alene i å bli freaked out. Det vil få deg til å føle deg mer normal og vite at han også kan være super nervøs.

 1. Planlegg hva du skal si

Hvis du virkelig vil slappe av før du snakker med en fyr, liker du alt du trenger å gjøre, er å planlegge hva du skal si. Tenk på forskjellige emner for å få samtalen å rulle og lage en handlingsplan. Å være forberedt er en fin måte å lette nervene på.

 1. Øv med en venn

Dollarphotoclub_49625496-2

Et annet godt skritt for å forberede seg på å snakke med en fyr du liker, vil redusere stress og angst om at det bare er å trene på en venn. Be en venn av deg å late som å være ham, og deretter øve på hva du vil si og hvordan du skal snakke med dem. Din venn kan gi deg pekere og å være mer forberedt kan definitivt hjelpe deg å virke mer selvsikker.

 1. Vær i en gruppe med ham

Dette vil redusere nervøsiteten din med mye. Å være i en stor gruppe mennesker er virkelig den beste måten å snakke med en fyr du liker, og ikke bli for nervøs for det fordi du har andre som buffere. Det tar presset av deg til å levere innholdet for samtale og å være i gruppen av folk du kjenner, får deg til å føle seg mye mer komfortabel rundt dem.

 1. Få støtte fra dine venner

Fortell vennene dine om denne personen og få deres støtte. Fortell dem din frykt og spør dem om råd om hvordan du skal håndtere ting. De vil være mer enn villige til å låne en hånd og hjelpe deg med å lande fyren til drømmene dine! Å ha sin støtte kan gjøre mye for å få deg til å føle deg tryggere i din tilnærming til å snakke med ham.

Ting å snakke om

shutterstock_127898261

Det er ingenting verre enn å komme til å snakke med fyren du virkelig liker, og ikke vite hva jeg skal si i det hele tatt. Uhelbredelige stillhetene gjør hele situasjonen stiv og nervesvikt. Her er noen ting du kan snakke med ham om i tilfelle du begge kommer opp med emner.

 1. Aktuelle hendelser

Det skjer så mye i verden til enhver tid, og det er alltid noe å snakke om. Spør ham om han har hørt om noe som skjedde i det siste. Hvis han ennå ikke har det, kan du fortelle ham alt om det og få samtalen å bevege seg i den retningen. Hvis han har det, kan du enkelt spørre ham hva hans mening er og snakke om det.

 1. Fantastiske nye filmer

Hvis du har vært i filmen på det siste, bare som han, hvis han har sett filmen du nylig så. Dette er en fin måte å finne ut om du to har lignende interesser, og du kan selv velge om han gjorde eller ikke likte filmen. Dette kan også åpne en dør til et helt nytt diskusjonsemne som dreier seg om favorittfilmer, tegn og mer.

 1. Gjensidig interesse

Hvis han har på seg en t-skjorte av et band du virkelig liker, snakk med ham om det! Å starte en samtale ved å påpeke at de to av dere har felles interesser, er i utgangspunktet en surefire måte å få ham til å snakke med deg mye. Hvis du begynner å snakke om ting, er han interessert i at han nesten alltid vil snakke mer om det, og du vil ikke engang måtte bære samtalen veldig mye i det hele tatt.

 1. Snakk om din eller hans kjæledyr

Hvis du har kjæledyr, start samtalen ved å snakke om en morsom ting kjæledyret ditt gjorde nylig. Alle elsker å høre en god, morsom kjærehistorie, og han vil ikke være noe annerledes. Faktisk kan du selv spørre om han har noen kjæledyr også. Hvis han gjør det, vil han sannsynligvis åpne opp en morsom historie, og du kan le av de goofy dyrene sammen.

 1. Snakk om det gale været

Været endrer seg hele tiden, og noen ganger tar det en svindel til verre. Hvis du nettopp har gått inne etter blærende varme eller bitter kaldt, klage på det! Mennesker elsker å binde seg over gjensidig avsky i været - tro meg. Ved å åpne en samtale om været vil de mer enn sannsynlig være villige til å snakke mer om det, siden det er en automatisk felles interesse. Bare vær sikker på at du ikke sover lenge på temaet for vær fordi det kan bli kjedelig.

Tips for å få mest mulig ut av samtalen

Fotolia_70594108_S

Nå som du har det grunnleggende nede på hvordan du snakker med en fyr du liker, trenger du litt innsideinformasjon som kan ta deg fra å bare snakke med ham til ham og spørre deg. Disse vil hjelpe samtalen flyte jevnt og få deg til å se på tiltalende til ham.

 1. Smil mye

Smilende er fengslende. Når du smiler, ser du alltid ut som om du har tiden av livet ditt, og mennesker er programmert til å være med på det morsomme. Hvis du begynner å snakke og smiler på ham mye, vil han fortsette å snakke med noen som synes så glad og positiv. Ikke bare det, men han vil også begynne å innse at du er i ham siden smilende er et surefire tegn på at du liker noen mye.

 1. Få øyekontakt

Ikke se på føttene eller på veggen bak ham - uansett hvor nervøs du er. Hvis du vil være trygg, begynner den med øyekontakt. Øyekontakt beordrer også oppmerksomhet, slik at tankene hans ikke kan drive når du snakker med ham. Dette vil holde samtalen levende selv om du to ikke har noe å trykke for å diskutere.

 1. Ikke Lie om deg selv

Uansett hva, aldri late som å være noen du ikke er. Du bør alltid fortelle sannheten - spesielt når du snakker med en fyr du liker for første gang. Du vil at han skal like deg for hvem du er, ikke sant? Da må du ikke handle som om du liker noe, bare fordi han gjør det. Han vil kunne se gjennom deg, og han vil ikke like det.

 1. Ikke gi bort for mye informasjon

Ikke fortell ham hele livet ditt i løpet av de første to minuttene av å snakke med ham. Det er alt for mye for tidlig, og han vil bli redd. Du vil også opprettholde noe mysterium, så han må trykke og stille spørsmål for å bli kjent med deg.

 1. Spør oppfølgingsspørsmål

Den beste måten å holde en samtale og la den andre personen vite at du hører på det de sier er å stille spørsmål! Hvis han sier at han liker en bestemt film best, spør han hvorfor. Ikke vær redd for å stille så mange spørsmål som du vil - bare ikke gjør det føles som et intervju.

Vi har alle vært der før. Vi har alle vært super nervøse for å snakke med en fyr vi liker rett og slett fordi vi ikke visste hvordan! Disse tipsene får deg til å bevege seg i riktig retning. Fortell oss om en tid du endelig snakket med en fyr du likte!

Leave A Comment

63 + = 70